ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Το βαπόρι από την Κολομβία


Υποβρύχιο μήκους 31 μέτρων εντόπισαν οι αρχές της Κολομβίας στη ζούγκλα. Μπορούσε να μεταφέρει μέχρι οκτώ τόνους κοκαΐνη. Είναι ικανό να ταξιδέψει έως και 9 μέτρα κάτω από το νερό. Μπορεί  δε να μεταφέρει έως και 4 άτομα πλήρωμα (Vid+Pics)


Το πόσο οργανωμένο είναι το κύκλωμα ναρκωτικών στην Νότια Αμερική το γνωρίζαμε, το ότι διέθετε μέχρι και υποβρύχιο για τις μεταφορές του δεν το φανταζόμασταν!
Ένα πρωτότυπο υποβρύχιο που έχει  τη δυνατότητα να μεταφέρει έως και 8 τόνους κοκαΐνης εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε από τις κολομβιανές αρχές στη ζούγκλα βορειοδυτικά της χώρας.
Το υποβρύχιο έχει  μήκους 31 μέτρων  και ήταν κρυμμένο στην περιοχή Τιμπικούι της Κολομβίας και πιστεύεται ότι οι κατασκευαστές του θα μετέφεραν με αυτό κοκαΐνη στο Μεξικό.
Σύμφωνα με αξιωματούχους του ναυτικού της Κολομβίας το υποβρύχιο είναι  κατασκευασμένο από φάιμπεργκλας και ικανό να ταξιδέψει έως και 9 μέτρα κάτω από το νερό. Μπορεί  δε να μεταφέρει έως και 4 άτομα πλήρωμα.

Αξιωματούχοι δήλωσαν στο BBC ότι "Είναι  το μεγαλύτερο και ένα από τα πιο έξυπνα κατασκευασμένα υποβρύχια που έχουν εντοπίσει έως σήμερα" προσθέτοντας "Τα ηλεκτρονικά του συστήματα ήταν τόσο εξελιγμένα που μπορούσε να ταξιδέψει χωρίς κανένα πρόβλημα από την Κολομβία στο Μεξικό."
Εκτιμάται ότι το κόστος κατασκευής του ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: