ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Η εργασία σαν δημιουργία, σαν αντικείμενο συναλλαγής και σαν εργαλείο υποδούλωσης

Η εργασία είναι μία κατάσταση της οποίας η θεωρητική διατύπωση ή περιγραφή συμβαδίζει ή και αντιβαίνει αναλόγως των συγκυριών με τις εργασιακές εμπειρίες του εκάστοτε ατόμου.
Για κάποιους η εργασία είναι μία συνθήκη η οποία απορρέει της κοινωνικής αλληλεξαρτήσεως και πάντα επάνω στην βάση της ανάγκης. Είναι δηλαδή κάτι το οποίο απλώς κάνουν χωρίς να θέλουν και ο μόνος λόγος που το κάνουν είναι η εξυπηρέτηση σκοπών άσχετων με αυτήν όπως επί παραδείγματι ο βιοπορισμός η κοινωνική καταξίωση ή κάτι άλλο το οποίο από μόνο του αποτελεί έναν ισχυρό αλλά ανεπιθύμητο μηχανισμό πίεσης .
Οι άνθρωπο αυτοί είναι μοιραίο να παραλληλίζουν την εργασία με την σκλαβιά και δεν δικαιούμαστε να τους ρίξουμε άδικο εδώ που τα λέμε.

Διαδηλώσεις κατά της Monsanto σε όλο τον κόσμο





Ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο θα πραγματοποιήσουν το Σαββατοκύριακο διαδηλώσεις ενάντια στον κολοσσό της βιοτεχνολογίας Monsanto των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών.


Διαδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κυρίως στις ΗΠΑ, αλλά και σε ακόμα 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι ακτιβιστές καταγγέλλουν τη στάση των κυβερνήσεων απέναντι στη Monsanto και τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, αλλά και στην προσπάθεια της εταιρείας να ελέγξει τους σπόρους. Οι διαδηλωτές, που οργανώθηκαν μέσα από το διαδίκτυο και θα κατέβουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, του Σικάγου, του Μόντρεαλ, του Βερολίνου, του Παρισιού, των Βρυξελλών, της Μόσχας, της Μελβούρνης κ.α., ζητούν την απαγόρευση των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών.

Προσοχή προσοχή!! Νέα λαμπρή επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας.

Ειδαν τους παρακάτω τύπους με μαλλί και αξύριστους και τους πέρασαν για...αναρχοάπλυτους φαίνεται.Τους συνέλαβαν λοιπόν γιατί δεν είχαν βλέπεις ξυρισμένα κεφάλια και τατού με "ωραίες" γραμματοσειρές...Ελα όμως που οι φωστήρες της ΕΛΑΣ συνέλαβαν τα μέλη του συγκροτήματος The Shrine ,τα οποία είχαν επισκεφθεί τη χώρα μας για διακοπές...Ηδη η είδηση κράτησής τους κάνει το γύρο του κόσμου...Κατά τα άλλα τον τουρισμό πλήττουν οι απεργίες.

Θέλετε και άνοδο του τουρισμού σούργελα....

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΥΝΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ INDYMEDIA


Μόνιμος θαμώνας στη ραδιοφωνική εκπομπή των Νότη Παπαδόπουλου και Βασίλη Χιώτη κάθε Παρασκευή είναι ο μπουμπούκος της Ευγενίας Μανωλίδου που εκτός των άλλων τυγχάνει και βουλευτής της ΝΔ. Αυτό που συνέβη σήμερα Παρασκευή 24 Μαϊου 2013 είναι άλλο ένα δείγμα του πόσο σφιχταγκαλιασμένοι είναι οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι με τα κομματόσκυλα των κομμάτων. Όπως είναι γνωστό ο βλάκας τηλεβιβλιοπώλης έχει κάνει στόχο ζωής να βάλει λουκέτο στις ελέυθερες φωνές αντιπληροφόρησης όπως το Athens Indymedia και το διαδικτυακό ραδιόφωνο 98 fm. Γι αυτό άλλωστε σαν τρελή πουτάνα τουιτάριζε ... περισσότερα 

Ευτύχης Μπλέτσας- ΚΑΝΝΑΒΗ: Παρεξηγημένο αλλά θαυματουργό φυτό!


Όταν πρωτοσυνάντησα Hemp Protein σε κατάστημα με είδη υγιεινής διατροφής και υπερτροφές στην Αμερική δεν είχα ιδέα τι είναι. Μετά από άμεσο γκουγλάρισμα, ανακάλυψα οτι hemp είναι ένα φυτό απο την οικογένεια της κάνναβης! Τρόφιμο από το φυτό της κάνναβης; περίεργο ακούγεται. Κι όμως πρόκειται για μία υπερτροφή!
ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ
Οι σπόροι Hemp αποτελούν μία εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, για vegan αλλά και για την περίοδο της νηστείας. Τα επιστημονικά δεδομένα την κατατάσσουν σαν μία από τις κορυφαίες πηγές φυτικής πρωτεΐνης και η απόδοση της καλλιέργειας την κάνει μία από τις πιο οικονομικές και οικολογικές πηγές πρωτεΐνης.
.
H κάνναβη είναι ένα παρεξηγημένο φυτό, που είχε μεγάλη σημασία για την ανθρώπινη επιβίωση από τους αρχαίους χρόνους. Τις αρχές του 20ου αιώνα απαγορεύτηκε λόγω της εκτεταμένης χρήσης της ως ναρκωτικό, χωρίς να γίνει διαχωρισμός μεταξύ των διαφόρων ποικιλιών και η καλλιέργεια του σχεδόν εξαφανίστηκε. Όπως λέει και ο σοφός λαός, καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα!


Ας συστηθούμε..

Αυτοί είναι οι επενδυτές του Σαμαρά (ΔΩΔΩΝΗ)




Έξι μήνες στην ηγεσία της ΔΩΔΩΝΗΣ και καθυστερούν συστηματικά τις πληρωμές στους παραγωγούς ώστε να ρίξουν την τιμή του γάλατος, πληρώνουν κουτσουρεμένα ληξιπρόθεσμα, απειλούν εργαζομένους να μην εμφανιστούν δημόσια, αρνούνται να συναντήσουν τους εκπροσώπους και φέρονται ως τα πραγματικά αφεντικά που νομίζουν πως είναι.

Έχουν ήδη απολύσει 2 εργαζόμενους και ετοιμάζουν ατομικές συμβάσεις εργασίας με 15% μείωση των μισθών.

Θα πει κανείς, ναι κρίση έχουμε, λογικό είναι να μη τα βγάζει πέρα η ΔΩΔΩΝΗ μπλα μπλα μπλα. Αλλά ποτέ και σε καμία σχεδόν βιομηχανία τέτοιου μεγέθους δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και για να μη νομίσει κανείς ότι τα βγάζω απ' το μυαλό μου ορίστε τα επισημα στοιχεία που δίνει η ΔΩΔΩΝΗ στο site της:

Το νού σας φασίστες!!

Μητροπολίτης Πειραιά για Χρυσή Αυγή- Δεν πτοήθηκε ο μουλάς Πειραιώς από τα μαχαιρώματα ανθρώπων και το ρατσιστικό μίσος...

 που είναι έτσι κι αλλιώς στον αντίποδα της χριστιανικής πίστης. Εκεί που χάλασε η σχέση τους ήταν στα νεανικά φλερτάκια του Μιχαλολιάκου με τον σατανά.


Ο άλλος ο τράγος πάντως, ο υμνητής του δολοφόνου Ντερτιλή, δεν κολλάει καν σε τέτοιες λεπτομέρειες.

ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Καταγγελίες,katangelies
«Για να ανασάνεις, θα πάρεις άδεια!» - «Θα σε σαπίσω, το κατάλαβες;» - «Για να ανασάνεις, θα πάρεις άδεια!» - «Με δυσκολεύεις, θες να τρελαθώ τώρα;» - «Μη μιλάς, μη γελάς» - «Θα σε σαπίσω και θα τρέχουμε στρατοδικείο κάνα χρόνο» - «Όταν μιλάει ο Θεός, θα κάθεσαι. Πετρέλαιο θα βγάζεις».
«Για να ανασάνεις, θα πάρεις άδεια!» 

«Στρατιωτικό καψώνι» με απαράδεκτη συμπεριφορά- σπρωξίματα, βρισιές κ.λπ.- αξιωματικού προς στρατιώτη σε μονάδα της Σαμοθράκης εμφανίστηκε χθες σε πολλές ιστοσελίδες και blogs, δημιουργώντας αρνητική εικόνα για τις συνθήκες διαβίωσης και εκπαίδευσης στο Στράτευμα.

Αρκετά με τις δικαιολογίες. Να κλείσει το Γκουαντάναμο ΤΩΡΑ! (συλλογή υπογραφών)


Με κρατούμενους οι οποίοι βρίσκονται σε απεργία πείνας πάνω από 100  ημέρες   και τον ΟΗΕ να καταγγέλει την αναγκαστική τροφοδοσία ως βασανιστήριο, είναι εξαιρετικά επείγον να πιεστεί  ο Ομπάμα να κλείσει επιτέλους το Γκουντάναμο.  Εάν εμείς το απαιτήσουμε,  θα απελευθερώσει  τους κρατούμενους, που έχει ήδη αποφασισθεί ότι θα απελευθερωθούν, και θα διορίσει  κάποιον από τον Λευκού Οίκο  υπεύθυνο με μια αποστολή:


Κλείσιμο του Γκουαντάναμο ΤΩΡΑ!

Ιδιωτικοποίηση παντού- Ιδιώτες σεκιούριτι στα στρατόπεδα μεταναστών


Στην τελική ευθεία για την πρόσληψη ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας που θα συνδράμει τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στα κέντρα φύλαξης παράνομων μεταναστών βρίσκεται το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, όπως ανακοίνωσε ο...
αρμόδιος υπουργός, Νίκος Δένδιας. 
Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Χρήστου Δήμα, για το Κέντρο που βρίσκεται στην Κόρινθο και ειδικότερα το πότε υπολογίζεται να σταματήσει η λειτουργία του, ενώ ζήτησε και την ενίσχυση της εκεί αστυνομικής δύναμης, ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν προβλέπεται να κλείσει τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. 

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Αντιφασ. Κίνηση Μαγνησίας: Ούτε στην Αργαλαστή ούτε πουθενά! Το φασισμό τσακίστε σε πόλεις και χωριά




Η ανοιχτή συγκέντρωση που οργανώνει η ναζιστική Χρυσή Αυγή το Σάββατο 25 Μάη στην Αργαλαστή αποτελεί πρόκληση για κάθε δημοκρατικό πολίτη που δεν ξεχνά την ιστορία του τόπου μας και κάθε τόπου που έχει ματώσει από το φασισμό και το ναζισμό.

Ο Ηλιόπουλος, ναζιστής και με τη «βούλα» του τατουάζ «Sieg Heil» που έχει στο αριστερό του χέρι (ο ναζιστικός χαιρετισμός που σημαίνει «χαιρετίζω τη νίκη»), έρχεται για να βρωμίσει με το ρατσιστικό και φασιστικό μίσος το Νότιο Πήλιο.

Ο κουμπουροφόρος φασίστας θέλει να αξιοποιήσει την πρόσφατη παράσταση που έδωσε στη Βουλή για πολιτικά οφέλη στα χωριά της Μαγνησίας και του Πηλίου μιας και στο Βόλο δεν τολμάει να εμφανιστεί σε δημόσια και ανοιχτή «εκδήλωση».

Δίκη Marfin: Επιπλήξεις στους εργαζόμενους από τα αφεντικά, αντί για συμπαράσταση


Βρέθηκαν αντιμέτωποι με την εμπρηστική επίθεση, από την οποία έχασαν τη ζωή τους τρεις συνάδελφοί τους, και λίγες μέρες μετά με το Δ.Σ. της τράπεζας Marfin και τον Ανδρ.Βγενόπουλο. Οι υπάλληλοι του υποκαταστήματος στη Σταδίου, αντί να λάβουν την αμέριστη συμπαράσταση, έφτασαν στο σημείο να δέχονται την... επίπληξη του αφεντικού τους...

Στην περιβόητη συνάντηση με το Δ.Σ., μπορεί να αναζήτησαν ευθύνες, έλαβαν όμως μία... διαφορετική αντίδραση, η οποία κατατέθηκε χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας, στο εδώλιο του οποίου κάθονται τέσσερα στελέχη της τράπεζας Marfin. 
Κατά την Κωνσταντίνα Λέτζα, ο κ. Βγενόπουλος αναφέρθηκε σε επίθεση με μολότοφ στο ίδιο κατάστημα το 2007. «Ρώτησε -είπε η μάρτυρας- ποιος είχε σβήσει τότε τη φωτιά. Σήκωσα το χέρι μου και μου ζήτησε το λόγο: "Εκείνη τη μέρα (σ.σ. την 5η Μαΐου 2010) τι έκανες;". Λες και όφειλα να κάνω κάτι, λες και ήμουν υπεύθυνη...». 

Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

w1qrzsri
strangejournal

Διάβαζα για το νέο ναρκωτικό, το “ναρκωτικό της κρίσης” όπως το ονομάζουν, το Shisha
Πρόκειται για μια ουσία με βάση την αμφεταμίνη και μερικά από τα συστατικά που το συμπληρώνουν είναι υγρά μπαταρίας, σαμπουάν ακόμη και λάδια μηχανής. 
Το τρομακτικό σ’ αυτό είναι πως μπορεί κάποιος να το παράγει μόνος του ή να το βρει σε πολύ φθηνή τιμή. Ένα τόσο προσιτό ναρκωτικό για τις ομάδες των εξαρτημένων -μεταξύ των οποίων και άστεγοι-, τους οδηγεί ακόμη πιο γρήγορα στον θάνατο.
Ήδη έχει γίνει δημοφιλές και σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που είναι κατασταλτικά κυρίως, το Shisha είναι διεγερτικό. Οι συνέπειες της χρήσης του είναι μεταξύ άλλων η καταστροφή των οργάνων, η μείωση βάρους, οι ρυτίδες, το σάπισμα των δοντιών και η αποστέωση του προσώπου. Είναι τόσο τοξικό, που τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή μέσα σε λίγες εβδομάδες, σαν ο χρήστης να το λαμβάνει για χρόνια.
Ένα αντίστοιχο ναρκωτικό, δηλαδή φθηνό και γρήγορα καταστροφικό για την υγεία, ήταν το”Paco” στην Αργεντινή, που έκανε την εμφάνισή του, κατά την περίοδο της εκεί κρίσης.

Δέρνω, άρα υπάρχω...


 

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και το Ανδρολογικό Ινστιτούτο, το Μνημόνιο έχει συμβάλει στην αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας, αν και μπορεί το Μνημόνιο να αποτελεί άλλοθι για να πλακώνεις τη γυναίκα σου στις μπουνιές.

Μπορεί να καταδικάζεται η βία αβέρτα, αλλά τρεις στις δέκα Ελληνίδες έχουν φάει τις φάπες τους από τον σύντροφό τους τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους.

Συνήθως, είναι οι άνεργοι άνδρες που δέρνουν τις γυναίκες τους, γιατί οι άλλοι έχουν δουλειά και δεν προλαβαίνουν.

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες συλληφθέντων για ρατσιστικές επιθέσεις


Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛΑΣ, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των συλληφθέντων για την επίθεση σε βάρος καταστηματάρχη από το Καμερούν, που έγινε την περασμένη Δευτέρα, 13 Μαΐου, στον Άγιο Παντελεήμονα.
 
Πρόκειται για τους:

Σήμερα 23 Μάη-Θεσσαλονίκη/ Προβολή ταινίας: Με αφορμή τα 50 χρόνια απο τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη

Ο ηρωικός Γιουγκοσλάβος αντιφασίστας Stjepan Fillipovic


Σαν σήμερα, στις 22 Μαίου 1942, ο ηρωικός Γιουγκοσλάβος αντιφασίστας Stjepan Fillipovic απαγχονίζεται από τους Γερμανούς ναζί και Σέρβους συνεργάτες τους στο Valjevo (Κροατία). Μπροστά στο θάνατο υψώνει τις γροθιές και φωνάζει "Smrt fasizmu Sloboda narodu" (Λευτεριά στο λαό - Θάνατος στο Φασισμό).Σαν σήμερα, στις 22 Μαίου 1942, ο ηρωικός Γιουγκοσλάβος αντιφασίστας Stjepan Fillipovic απαγχονίζεται από τους Γερμανούς ναζί και Σέρβους συνεργάτες τους στο Valjevo (Κροατία). Μπροστά στο θάνατο υψώνει τις γροθιές και φωνάζει "Smrt fasizmu Sloboda narodu" (Λευτεριά στο λαό - Θάνατος στο Φασισμό).

Λίπανση γραναζιών συστήματος

 Γιάννης Μακριδάκης 



Η απαγόρευση καλλιέργειας παραδοσιακών ποικιλιών και η πλήρης τροφική εξάρτηση των καταναλωτών από τις τεχνητές ποικιλίες είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του ότι άλλο είναι η ζωή κι άλλο αυτό που ζουν όσοι έχουν παραδώσει εαυτούς στο καπιταλιστικό σύστημα.
Αποκομμένοι πλήρως από το οικοσύστημα, υπάρχουν μόνο...
για ανακυκλώνονται μες στο σύστημα, να τρέφονται, να αρρωσταίνουν και να “γιατρεύονται” από αυτό, πάντοτε βέβαια πληρώνοντας σε χρήμα, και στο τέλος πεθαίνουν εντός του (πριν τη σύνταξη), έχοντας φθαρεί σωματικά όπως κάθε γρανάζι μηχανής αλλά κυρίως ψυχικά χάνοντας την ανθρώπινή τους υπόσταση.

Η τόση σπουδή του συστήματος να αποκόψει εντελώς τον καταναλωτή από τη φύση και να τον λιπαίνει ως γρανάζι δίνοντάς του μόνο όσα κατασκευάζει ως τρόφιμα, προδίδει ακριβώς πλέον ότι στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα άλλο “οικοσύστημα”, το χρηματιστηριακό, το οποίο καμία σχέση δεν θα έχει με το αυθύπαρκτο και αληθινό οικοσύστημα.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Μαρτυρία ‘Ελληνα μετανάστη στη Γερμανία (Ηχητικό)


11Ρεπορτάζ: Θάλεια Δήμου

Πολλοί Έλληνες εγκαταλείπουν τη χώρα και μέσω γραφείων εύρεσης εργασίας, ταξιδεύουν στη Γερμανία. Ωστόσο, όπως καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr, όχι μόνο τους εκμεταλλεύονται αλλά τους διώχνουν από τη δουλειά και τους αφήνουν κυριολεκτικά στο δρόμο.
Ο Σταύρος Ιωσηφίδης περιγράφει το ταξίδι του από την Ελλάδα στη Γερμανία και τις δύσκολες στιγμές που έζησε εκεί.
«Έψαχνα στο internet για δουλειά στη Γερμανία. Βρήκα ένα γραφείο στα Τρίκαλα, απ’ όπου μου ζήτησαν 800 ευρώ για να με στείλουν στη Γερμανία. Μου έδωσαν έναν αριθμό ενός ελληνικού εστιατορίου εκεί και επικοινώνησα εγώ μαζί τους και έφυγα για Γερμανία. Με το που ήρθα εδώ, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά από ότι περίμενα. Οι συνθήκες εργασίας ήταν τραγικές. Μέναμε 3-4 άτομα σε ένα δωμάτιο. Δούλευα από τις 10 το πρωί μέχρι τις τέσσερις τα ξημερώματα με ένα πιάτο φαγητό. Μετά από 13 μέρες, ο ιδιοκτήτης μου είπε “πολύ έκατσες εδώ, μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε”. Και με πέταξε κυριολεκτικά σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό όπου έμεινα δύο μέρες. Μου έδωσε 200 ευρώ για 13 μέρες δουλειάς. Πέρασα ένα μαρτύριο».

Θέλει μαγκιά να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΙΑΝΟΣ (ΦΩΤΟ)!!

Σαν σήμερα- Το Κίνημα του Ναυτικού


Το Αντιτορπιλικό «Βέλος»
Το Αντιτορπιλικό «Βέλος»
Συνωμοτική ενέργεια ομάδας αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού για την ανατροπή της Χούντας των Συνταγματαρχών και την επαναφορά της Δημοκρατίας στην Ελλάδα. Το Κίνημα που ετοίμαζαν από το 1969 δεν εκδηλώθηκε, γιατί προδόθηκε στις 22 Μαΐου 1973. Ακολούθησαν αθρόες συλλήψεις και βασανισμοί.
Το Ναυτικό, στρατιωτικό σώμα με φιλελεύθερη παράδοση, δεν έλαβε ενεργά μέρος στο πραξικόπημα της 21ης Απριλίου. Αυτό φάνηκε και από την παραίτηση του αρχηγού του Κωνσταντίνου Εγκολφόπουλου, αμέσως μετά την επικράτηση των συνταγματαρχών. Η πρώτη αντίδραση του Ναυτικού στη Χούντα εκδηλώθηκε στο αποτυχόν κίνημα του Βασιλιά Κωνσταντίνου (13 Δεκεμβρίου 1967), όταν ο Στόλος εξήλθε στο Αιγαίο.

Μια επιστολή γεμάτη αγανάκτηση απο Βολιώτη συναγωνιστή


Διαβάζω καί ξαναδιαβάζω τό Φύλλο Εφημερίδας τής Κυβερνήσεως μέ αριθμό 35 τής 30ής Ιανουαρίου 2013 καί δέν μπορώ νά τό πιστέψω.
Μέ φαρδειά πλατειά υπογραφάρα διορίζεις στό ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας τήν 39χρονη Αναστασία Σακελλαρίου μέ ετήσιες αποδοχές 215.000 ευρώ.
Τόν Χρ. Σκλαβούνη μέ 175.000.
Τόν Γεώργιο Μέργο μέ 185.000.
Τόν Ευθύμιο Γκατζώρα μέ 165.000.
Τόν Αντρέα Μπερούτσο μέ 165.000.
Τόν Paul Koster 165.000 κ.λ.π.
Ρέ σύ Στουρνάρα, διορισμένος είσαι καί όχι εκλεγμένος, από μιά κυβέρνηση πού εκβιάζει, ψεύδεται, κλέβει, δέρνει, τρομοκρατεί καί σκοτώνει.

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Οι δικαστές; Εξωτικό φρούτο στην υπηρεσία των γερμανοτσολιάδων! Η Ράντκα Νικόλοβα, 38 χρονών, ήταν εργάτρια στην κουζίνα σε κατάστημα της pizza fan στην πάτρα. Βρέθηκε νεκρή εν ώρα εργασίας, κλειδωμένη μέσα στο κατάστημα...


rantka1
Ή ΘΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ
Ή ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ
Η Ράντκα Νικόλοβα, 38 χρονών, ήταν εργάτρια στην κουζίνα σε κατάστημα της pizza fan στην πάτρα. Βρέθηκε νεκρή εν ώρα εργασίας, κλειδωμένη μέσα στο κατάστημα, ημέρα Δευτέρα 14 Γενάρη. Οι πρώτες εκτιμήσεις έλεγαν πως η κοπέλα πέθανε απόκαρδιά. Το θέμα κουκουλώθηκε.
Ως γνωστό, η καρδιοπάθεια δεν είναι αρκετός σαν λόγος για να πεθάνει κάποιος/α. Αλλά ναι, η καρδιά μας στην pizza fan δε φαίνεται να φτάνει.
Σαν εργάτες/εργάτριες στα εν λόγω καταστήματα έχουμε βιώσει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να δουλεύει κανείς στην...
κουζίνα. Όσοι και όσες έχουμε δουλέψει το πρωινό Δευτέρας στην pizza fan ξέρουμε ότι ένα άτομο επωμίζεται απίστευτο φόρτο εργασίας.

Άριοι Ασιάτες: Aίμα και Τιμή made in Malaysia


46f2478cacfff4e1ecae809852b9f8cbΤου Back Door Man
Xτες έπεσα πάνω σε ένα άρθρο στο Ίντερνετ σχετικά με μια ομάδα Μαλαισιανών ναζί! Διαβάζοντας το, χαμογελούσα πικρά βλέποντας όλα τα γνωστά ναζιστικά στερεότυπα που στην δική μας περίπτωση όμως, σε αντίθεση με τη περιθωριακότητα που έχουν στην περίπτωση της Μαλαισίας, αποτελούν ζητήματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής και ασπάζονται τμήματα του πληθυσμού πέρα από τα όρια των ναζί: Προαιώνια και ανώτερη Μαλαισιανή  Φυλή, ιστορικές φαντασιώσεις αναμεμιγμένες με την επικρατούσα θρησκεία (στην περίπτωση της Μαλαισίας η μουσουλμανική), αντισημιτισμός και βέβαια το κλασικό μοτίβο των ανά τον κόσμο φασιστών: O αριθμός των μεταναστών είναι ανεξέλεγκτος, οι ξένοι μας σκοτώνουν-ληστεύουν-βιάζουν και απειλούν την καθαρότητα της Φυλής.

savegreekwater: Φεύγει η Veolia από το Βερολίνο: Το νερό πίσω στον Δήμο


Η τοπική κυβέρνηση του Βερολίνου και η Veolia ανακοίνωσαν την Τρίτη που μας πέρασε την αποχώρηση της εταιρίας από την Εταιρία Ύδρευσης του Βερολίνου.
Αν και οι Γερμανοί ακτιβιστές είναι χαρούμενοι που η υπηρεσία περνάει 100% (ύστερα από την αποχώρηση της RWE που προηγήθηκε) πάλι στα χέρια του Δήμου, επώδυνο πρόκειται να είναι το κόστος που συνόδεψε το σπάσιμο του συμβολαίου που έληγε το 2028, που στην περίπτωση της RWE ήταν 650 εκατομμύρια. Ένα μάθημα από τους Βερολινέζους και για μας στην Ελλάδα. Κι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο η ιδιωτικοποίηση πρέπει να αποφευχθεί τώρα, ώστε να μη χρειαστεί να πληρώσουμε εμείς οι πολίτες πολλαπλάσια την τιμή των υπηρεσιών ύδρευσης ΕΥΑΘ και ΕΥΔΑΠ όταν, βιώνοντας τις αρνητικές συνέπειες θελήσουμε να τις πάρουμε πίσω.

Δελτίο τύπου από Berliner Wassertisch, 16.05.2013
http://berliner-wassertisch.net

Πραγματοποίηση της επαναδημοτικοποίησης της BWB με κοινή 

συναίνεση

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Κείμενο πολιτικού κρατουμένου, δημοσιοποιεί την κατασκευή της δίωξης του απο την αστυνομία...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ 

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    
Στις 30/4 γύρω στις 3:00 στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας συλλαμβάνομαι και μεταφέρομαι με συνοπτικές διαδικασίες στο 12ο όροφο της ΓΑΔΑ, μαζί με τέσσερις συντρόφους. Εκεί ξεκινάνε οι γνωστές διαδικασίες (DNA/αποτυπώματα), χωρίς καμία δική μας έγκριση, γνωστό κι αυτό επίσης. Αργά το βράδυ μου ανακοινώνουν ότι κατηγορούμαι για υπόθαλψη, αντίσταση κατά της αρχής και ψευδή ανωμοτί κατάθεση. Την επόμενη μέρα το πρωί, μου ανακοινώνουν ότι στις παραπάνω κατηγορίες προστίθεται και η εγκληματική οργάνωση με σκοπό τις ληστείες, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ληστεία για την οποία να κατηγορείται αυτή η υποτιθέμενη οργάνωση.

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

* VIDEO - Cultural learnings of Eurovision for make benefit glorious nation of Greece *

ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΟΥ ΓΟΥΑΝ.

Η μαστεκτομή της Δημοκρατίας


Θηλάζοντας δήθεν δικαιώματα
Κάποιος είπε ότι η Δημοκρατία είναι η μάνα των αδυνάτων. Ότι είναι το μόνο πολίτευμα που θα φροντίσει τους φτωχούς, τους μη ευνοημένους, όπως η γυναίκα που μόλις έχει φέρει στο φως μια νέα ζωή και σφιχταγκαλιάζει το βρέφος και το τοποθετεί προσεκτικά πάνω της, για να του προσφέρει τροφή από το σώμα της το ίδιο. Ότι, όταν της γης οι αδικημένοι πληθύνουν, θα τους περιβάλλει όλους με αγάπη και θαλπωρή, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι θα είναι ανά πάσα στιγμή δίπλα τους, για να τους προστατεύσει από τις διάφορες απειλές, όπως ακριβώς θα έκανε και η μητέρα εκείνη, με το που αντιλαμβανόταν ότι τα παιδιά της παρασύρθηκαν και εκτέθηκαν σε κινδύνους, τους οποίους ακόμα αγνοούν. Ότι θα δει τους ανθρώπους σαν να πρόκειται για τα δάκτυλα στα χέρια της τα ίδια, όλα όμοια και...διαφορετικά την ίδια στιγμή.

Δες ηλίθιε τι ανάρχιδους ψήφισες...

“Θα πεθάνουμε εδω μέσα”


8
Αυτή είναι η κραυγή απελπισίας των μεταναστών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας. Χτες βρέθηκα δίπλα τους. 2000 άνθρωποι γαντζωμένοι στα σύρματα.
Μόλις μας είδαν ήρθαν προς το μέρος μας για να μας μιλήσουν, να μας πουν το παράπονο τους. Ο ένας ήταν 10 χρόνια στην Ελλάδα, δούλευε 10 χρόνια στη Μύκονο. Ξαφνικά τον έπιασαν, δεν ξέρει πόσο ακόμη θα μείνει εκεί μέσα. Ο άλλος 7 χρόνια, ο άλλος 5. Άνθρωποι που δεν ήρθαν χτες, που έχουν ζήσει, έχουν δουλέψει, είχαν ένσημα, ξαφνικά βρίσκονται πίσω από τα σίδερα γιατί δεν μπορούν να αναννεώσουν την άδεια παραμονής τους.
8


Οι συνθήκες κράτησης άθλιες. Σε κάθε κοντέινερ μένουν 8 άτομα με δύο τουαλέτες. Πλυντήρια έφεραν πριν από μία εβδομάδα. Τώρα πλένουν τις κουβέρτες, τις μολυσμένες από ψώρα. Τα ρούχα τους δεν έχουν πού να τα πλύνουν. Το φαγητό είναι λιγοστό. Ακόμη και το ψωμί είναι λίγο. Μας έδειξαν το χθεσινό φαγητό: φακές με τρεις στάλες λάδι μέσα κι ένα πορτοκάλι μικρό μικρό. Πώς να χορτάσουν;