ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πρωτοσέλιδο ελληνικής εφημερίδας!


Ένα πρωτοσέλιδο που 
σίγουρα θα συζητηθεί!! 
Ένα πρωτοσέλιδο 
ιδιαίτερα σκληρό απο 
Ελληνική εφημερίδα.. 









 Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Νέοι άνθρωποι"!

Πεινασμένοι στην Αθήνα


Καθώς άλλη μια σεζόν τηλεοπτικού γκουρμέ ετοιμάζεται να ξεκινήσει, όλο και περισσότερο αυξάνεται ο αριθμός των πεινασμένων στους κάδους απορριμμάτων του δρόμου
Πεινασμένοι στην Αθήνα

Θρηνούμε συλλογικά το τέλος της ψευδαίσθησης 
ότι «εδώ, και να πεθαίνεις, 
όλο και κάποιος γείτονας θα βρεθεί 
να σου δώσει ένα ποτήρι νερό».
Φίλος μού αφηγήθηκε πρόσφατα πώς, γυρνώντας σπίτι τις προάλλες, έπεσε άθελά του πάνω σε μεσήλικα γείτονα που πραγματοποιούσε βουτιά στον κάδο απορριμμάτων, με τη γυναίκα του να φυλάει τσίλιες στα τρία μέτρα. Ο φίλος-αυτόπτης μάρτυς κι ο υπεράνω πάσης υποψίας γείτονάς του δεν κατοικούν στο μαλακό υπογάστριο της πόλης, αλλά στην καρδιά του Κολωνακίου. Και το όλο περιστατικό δεν είναι πλέον εξωτικό αλλά βγαλμένο, λες, από ένα συλλογικό, βιωματικό «ντοκιμαντέρ» για την Αθήνα της εποχής του ΔΝΤ και του 20% ανεργίας. Λίγα χρόνια πριν, θα έβλεπες μόνο τον γραφικό «ψυχάκια» ρακοσυλλέκτη της γειτονιάς που κάθε βράδυ έβγαινε να ψαχουλέψει τα καλαθάκια του δήμου. Σήμερα, όμως, τον «θησαυρό» του διεκδικεί μια διευρυμένη, ετερόκλητη στρατιά ανθρώπων που τελευταία κατέληξαν να εξασφαλίζουν τον βιοπορισμό, τρώγοντας απ’ τα «έτοιμα» του δρόμου. Ανάμεσά τους, η άστεγη bag lady που βαρέθηκε να την κλέβουν στο ξέφραγο υπόγειο κι επέλεξε τον ανοιχτό ουρανό. 

Ο εκβιασμός ως διαπραγματευτική τακτική


Κατά την συνάντηση της 27ης Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες, η Μέρκελ φέρεται να διαμήνυσε στους τραπεζίτες ότι, είτε θα δεχθούν το 50% κούρεμα, είτε θα πτωχεύσει την Ελλάδα . Μερικές ημέρες νωρίτερα η Αμερική ξεκαθάριζε στην Γερμανία ότι αν οι Ευρωπαίοι δεν ‘κλείσουν’ το θέμα στην συνάντηση της 26ης Οκτωβρίου, η Αμερική θα έβαζε δασμούς στα προϊόντα που εισάγει από την Γερμανία. Προχθές, ο ΓΑΠ, εκβίασε ουσιαστικά όλους αυτούς που δεν θέλουν να ενεργοποιηθούν τα CDS οδηγώντας την Ελλάδα σε ένα δημοψήφισμα με σίγουρο το αρνητικό αποτέλεσμα. Αν και ακόμα δεν έχει λήξει το θέμα και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν θα λήξει με ορθόδοξο τρόπο (π.χ. εκλογές), μπορούμε με ασφάλεια να συμπεράνουμε την εμφανή πλέον παρουσία του εκβιασμού ως διαπραγματευτική τακτική.

Η γάτα και η κουκουβάγια είναι φίλοι

ΟΙ ΖΟΦΕΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΕ/ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ


ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΡΟΥ  ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ψυχίατρος Ψ.Ν.Α)

Οι συνέπειες στην ψυχική υγεία των πλατειών λαϊκών στρωμάτων από το σοκ των οικονομικών μέτρων που αποφάσισε η κυβέρνηση, κατ΄ εντολήν της ΕΕ και του ΔΝΤ, είναι ήδη ορατές στα οδυνηρά βιώματα και εμπειρίες όλο και περισσότερων από τους προσερχόμενους στα εξωτερικά ιατρεία και στις όποιες πρωτοβάθμιες υπηρεσίες ψυχικής υγείας και πρόκειται να γίνονται διαρκώς πιο δραματικές όσο αυτά τα μέτρα θα μπαίνουν σε εφαρμογή (και θα πολλαπλασιάζονται διαρκώς επιδεινούμενα), καταστρέφοντας όχι μόνο το παρόν εκατομμυρίων, αλλά και το μέλλον μιας ολόκληρης (τουλάχιστον) γενιάς.
Η κατάσταση θα γίνεται διαρκώς ακόμα πιο δύσκολη για τα άτομα με πιο σοβαρές και πολύπλοκες ανάγκες (ψυχωτικές και άλλες) και για τις οικογένειές τους, καθώς οι κοινωνικές και θεσμικές προϋποθέσεις της ανάρρωσής τους (υλικές/οικονομικές, σχεσιακές, δυνατοτήτων και κουλτούρας των θεραπευτικών θεσμών κλπ) θα φθίνουν διαρκώς και θα συρρικνώνονται μέσα σε μια κοινωνική οργάνωση που θα λειτουργεί αφήνοντας χώρο μόνο για τους «λίγους», ενώ θα σπρώχνει στην εξαθλίωση, στον αποκλεισμό, στην κατασταλτική διαχείριση και στον θάνατο όλο και πιο πολλούς.
Αυτό δεν αποτελεί έναν ‘απαισιόδοξο’ (ή, κατ΄ άλλους, ‘εξτρεμιστικό’) ισχυρισμό : πηγάζει από τα καταγεγραμμένα δεδομένα και την όλη γνώση μας, εδώ και πάνω από 100 χρόνια, για τη σχέση ανάμεσα στην καπιταλιστική οικονομία, σε περιόδους ‘άνθησης’ και κρίσης, και στην επίπτωσή της, αντίστοιχα, στην ψυχική υγεία γενικά και στην έκβαση των πιο σοβαρών ψυχικών διαταραχών ειδικότερα, καθώς και στην αντίστοιχη κουλτούρα μιας ψυχιατρικής που δεν αμφισβητεί την δεδομένη κοινωνική τάξη, κατ΄ εντολήν της οποίας λειτουργεί.

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟ ΑΣΤΕΡΑ ΤΟΥ HOLLYWOOD ΜΟΙΑΖΕΙ Ο ΞΥΝΙΔΗΣ ;;;

Σύντρολλοι σήμερα ανακαλύψαμε άλλον έναν ΠΑΣΟΚΟ. Το Ξυνίδη. Για την ακρίβεια ο Ξυνίδης ανακάλυψε την υπαρξή του σήμερα καθώς και τον προφορικό λόγο.
Την πρώτη φορά ότι και να κάνεις το κάνεις λάθος. Είναι δεδομένο. Άρα ο Ξυνίδης τσίμπησε στο τυράκι που του έριξε Μπενίτο και τον ήπιε. Μια φορά μίλησε και έκανε μαλακία. Βασικά στα παπάρια μας τι κάνουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ αλλά για να έχουμε κάτι να λέμε.
Ξεχάστηκα και δεν σας είπα με ποιο μοιάζει.  
ΓΙΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.

"Απλά" είναι τα πράγματα



Ότι λέει το βίντεο + μια ακόμα παρατήρηση: Να κόψει το ΚΚΕ ως η μεγαλύτερη δύναμη της αριστεράς τις μικροπολιτικές "κακιούλες" εναντίον των υπολοίπων, και να αναλάβει τις ευθύνες του, όπως και όλοι οι υπόλοιποι βέβαια που θέλουν να παλέψουν. Αλλιώς δεν πάμε πουθενά και απλά κοροϊδευόμαστε και κοροϊδεύουμε τον κόσμο.

ΦΑΡΣΑ και σήμερα απο το..TROLL TΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Εφιαλτης στο Μπουρδελο με τις εδρες


Κατ'αρχας θα πρεπει να συλληφθει και να περασει αυτοφωρο αυτος ο διεστραμενος που εδωσε την αδεια την σημερινη
σχιζοφρενεια να την παρακολουθησουν ως φιλοξενουμενοι , μαθητες απο καποιο σχολειο της επαρχιας. (το ανακοινωσε κατα την εναρξη της σημερινης σχιζοφρενειας ο προεδρος της...βουλης).

2ον Οι γονεις αυτων των μαθητων να κατηγορηθουν για παραμεληση ανηλικου.

Γιατι που τ'αφηνεις ρε κυριε να παει το παιδι σου; Για να μαθει τι;  Και να δει τι;

 Να μαθει πως τα καταφερνουν καποιοι ψηφιζοντας "δημοκρατικα" να μεθοδευουν τον τελικο θανατο της οικογενειας του, του μελλοντος του, της γενειας του;
Και να παει να δει τι; Την αποθεωση του παρτακια, της ανικανοτητας, της αρρωστημενης σκεψης, της υποτελειας, του ψεμματος,τον εμετο των δημοσιοσχεσιτων;
Δηλαδη ειναι απαραιτητο αυτες τις αρρωστημενες "προσωπικοτητες" να τις δει ζωντανα; Να αναπνευσει  τα χνωτα τους;

 Και αν τελος παντων για καποιους δικους σου λογους εκρινες οτι το παιδι σου εχει πια μεγαλωσει και πρεπει να δει πως ειναι ενα "σπιτι", γιατι δεν το επαιρνες απο το χερι και να επισκεφθειτε ενα κανονικο μπουρδελο; Που στο κατω κατω εκει οι ανθρωποι εχουν μεγαλυτερη ηθικη και αν μη τι αλλο βγαζουν το ψωμι τους πουλωντας το κορμι τους και οχι ασελγωντας σε κορμια αλλων...βλεπε "εκλογικο σωμα".

http://anarhogatoulis.blogspot.com

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μετατρέπουν την Ελλάδα σε Άουσβιτς ψηφίζοντας τη νέα δανειακή σύμβαση!

Από τον Βασίλη Μπόνιο



ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μετατρέπουν την Ελλάδα σ' ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης με την δήλωσή τους ότι θα υπερψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση.

Τα δύο μεγάλα κόμματα και οι ηγετίσκοι τους πρέπει να καθήσουν στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία καθώς δολοφονούν τους Έλληνες φορτώνοντας με ασφυκτικά χρέη ακόμη και τα σπερματοζωάρια των δισεγγόνων μας με μια πράξη ύψιστου αμοραλισμού και ασυνειδησίας.

Η Ιστορία θα σας τιμωρήσει.

Τίποτε άλλο...
http://www.kourdistoportocali.com

Θύμα ξυλοδαρμού ο πρόεδρος της Χ.Α. Νικόλαος Μιχαλολιάκος

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στον εθνικιστικό χώρο.
Ο πρόεδρος της Χ.Α. Νικόλαος Μιχαλολιάκος υπέστει θύμα ξυλοδαρμού και νοσηλεύεται αυτήν την στιγμή στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς..Μάρτυρες λένε πως δέχθηκε γρονθοκοπήματα προκαλώντας του κακώσεις στο πρόσωπο και το σώμα.
Το θέμα συζητιέται έντονα αυτήν την ώρα αφού οι μάρτυρες εκμυστηρεύτηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. πως οι δράστες φορούσαν καπέλα της Χ.Α.

Ελπίζω να δημοσιεύσουν το γεγονός και τα μπλογκς της Χ.Α. κάτι αδύνατο κατά την ταπεινή μου γνώμη διότι δε θέλουν να γίνει σκάνδαλο.. 

΄Εκτακτο: Κατέρρευσε το Σινικό Τείχος μόλις ανέβηκε ο Πάγκαλος

Το πρώην Σινικό Τείχος
Κάνει μεγάλη εντύπωση που μέσα στο γενικό μπάχαλο , λείπει ο Πάγκαλος. Και λίγοι αναρωτιούνται που είναι...  Είναι όμως δικαιολογημένος. Βρίσκεται στην Κίνα, για επίσημη επίσκεψη ή μυρίστηκε τι θα γινόταν και πήγε εκεί.

Μέχρι χθες τουλάχιστον ήταν στο Πεκίνο. Δεν ξέρουμε αν απόψε θα είναι στη Βουλή για την ψηφοφορία.

Έμεινε όμως εκεί gια για έναν πρόσθετο λόγο:


Πήγε όπως ήταν λογικό στο Σινικό Τείχος. Μόλις όμως ανέβηκε , κατέρρευσε σε χίλια κομμάτια. Οι Κινέζοι τρελάθηκαν! Πως να το συναρμολογήσουν;

Aχ αυτη η "ψαρου" παει στα κουτουρου...

ΝΕΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ: Ο αρχηγός του Ισραηλινού επιτελείου διέταξε την καταληψη των σκαφών του Freedomwaves (βίντεο)


ΒΙΝΤΕΟ:Η επίθεση του IDF με κανόνι νερού και η κατάληψη του Ταχρίρ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου  2011 by intifadagr

Όπως μετέδωσαν οι ίδιες οι Ισραηλινές Δυνάμεις Κατοχής στο επίσημο twitter τους, ο αρχηγός του Ισραηλινού επιτελείου διέταξε την καταληψη των σκαφών του Freedomwaves (με τους καπετάνιους από την Κρήτη). Δήλωσαν ότι “το φορτίο μπορεί να ξεφορτωθεί στο ισραηλινό λιμάνι Ασντότ και να μεταφερθεί στη Γάζα από τα περάσματα.”

Τα γεγονότα πριν την κατάληψη των σκαφών εδώ

Εντυπωσιακή καταστροφή παλαιού φράγματος

Καταστροφή με εκρηκτικά ενός φράγματος ηλικίας 100 ετών στην Washington.

"Anonymous" Έδωσαν στη δημοσιότητα εκατόν ενενήντα IP διευθύνσεις παιδόφιλων


Η ομάδα χάκερ «Anonymous» δημοσίευσε 190 διευθύνσεις ΙP ατόμων που χαρακτηρίζει παιδόφιλους, επειδή επισκέπτονταν παιδικά πορνογραφικά φόρουμ. Οι διάσημοι χάκερς δήλωσαν πως θα συνεχίσουν την προσπάθεια να εξαφανίσουν υλικό, το οποίο περιέχει, προωθεί ή υποστηρίζει την παιδική πορνογραφία.
Η διεύθυνση IP είναι μια μοναδική διεύθυνση του χρήστη στο ίντερνετ. Αυτές οι διευθύνσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να ανιχνεύσουν τις φυσικές διευθύνσεις αυτών των 190 παιδόφιλων.
Η ομάδα των χάκερς, η οποία είχε επικριθεί από τις αμερικανικές και τις βρετανικές αρχές, αποκάλυψε πληροφορίες, αφού εντόπισε τους παιδόφιλους, οι οποίοι φαίνεται να είναι χρήστες φόρουμ στο ίντερνετ τα οποία θεωρούνται "φιλικά" στην παιδική πορνογραφία.
Η επιχείρηση με τους παιδόφιλους ξεκίνησε στις 14 Οκτωβρίου, όταν οι "Anonymous" έβαλαν στόχο την παιδική πορνογραφία στο δίκτυο Darknet, το οποίο αποτελείται από ανώνυμα σάιτς, τα οποία είναι σχεδιασμένα ώστε να προστατεύουν τις ταυτότητες των χρηστών, τα οποία είναι αόρατα για τους κανονικούς χρήστες.Οι χάκερς της ομάδας ανίχνευσαν τις συνδέσεις με την πορνογραφία και τις αφαίρεσαν, αλλά μέσα σε πέντε λεπτά είχαν ανέβει πάλι.

VIDEO: Ολλανδική σατυρική ιστοσελίδα βρίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό!


Το video ανέβηκε στην ιστοσελίδα luckytv.nl, λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με Σαρκοζί και Μέρκελ στις Κάννες. Μάλιστα στο video, οι δημιουργοί του έχουν κάνει και μία παραλλαγή του τραγουδιού των 80 ‘s «Rock me Amadeus», αντικαθιστώντας τους στίχους με το «F..k you Papandreou»!!! Οι στίχοι έχουν ως εξής:
«Ήταν ο ηγέτης μιας χώρας που άγγιζε τα όρια της πτώχευσης
Γιατί όταν ήρθε το ευρώ, ξεκίνησε το ξεφάντωμα των δαπανών
Και συνέχισαν να δανείζονται και να ξοδεύουν
Και αποτύγχαναν να κάνουν μεταρρυθμίσεις
Και όλοι φώναζαν άντε γ… Παπανδρέου
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες έφτιαξαν σχέδιο για να σώσουν τον κ… του
Αλλά εκείνος δεν έδωσε δεκάρα και μετά είπε: θα κάνω δημοψήφισμα για τη συμφωνία σας
Και μετά οι ηγέτες της ευρωζώνης είπαν «άντε γ… Παπανδρέου».

Γατζωμένος στη καρέκλα του...

Εχει σημασία να φύγουν διωγμένοι!


15 Ιούνη, για όσους δεν θυμούνται, επάνω στα οδοφράγματα ήρθε η είδηση ότι η κυβέρνηση κλυδωνίζεται. Πέφτουν, εκλογές, συγκυβέρνηση! Πισωγύρισμα τελικά. Μια ψήφος εμπιστοσύνης μάζεψε τους πασοκτζήδες από τους δρόμους!

Σήμερα δεν θα γύριζαν ούτε οι πασοκτζήδες! Γιατί τι να γυρίσουν να κάνουν στην εφεδρεία;

Σήμερα όμως που είμαστε πιο κοντά στο πρώτο βήμα προς τη Νίκη από ποτέ αντί να είμαστε στους δρόμους, ρυθμιστές των καταστάσεων, περιμένουμε τις εξελίξεις από τηλεοράσεως και το ΚΚΕ να πάει στη Βουλή την Παρασκευή με ραντεβού σαν στον οδοντίατρο για να καρπωθεί μηνών αγώνες, χιλιάδες δακρυγόνα και τα σπασμένα μας κεφάλια.

Σήμερα έπρεπε να πλημμυρίζει το Σύνταγμα από κόσμο! Σήμερα! Χωρίς σημαίες! Με ένα μόνο πανό! Στα τσακίδια. Και πάμε για τους επόμενους. Εχει σημασία να φύγουν διωγμένοι! Έχει σημασία να φύγουν με τα γιούχα μας στ’ αυτιά τους. Και γι’αυτούς και για τους επόμενους που θα ρίξουμε. Γιατί έχουμε λίγη δουλίτσα ακόμη!

B.D. Foxmoor: "Δεν πιστεύω στους σωτήρες"


Ο Μιχάλης Μυτακίδης για το νέο δίσκο των "La Bruja Muerta" για το live στο Gagarin το Σάββατο (05/11) και για το "σκοτεινό παραμύθι". (vids)
Από τον Γρηγόρη Μπάτη
Μια συνέντευξη με τον Μιχάλη Μυτακίδη (γνωστό ως B.D. Foxmoor) δεν είναι κάτι συνηθισμένο, δεν είναι όπως όλες οι άλλες, πολύ περισσότερο για μένα που τον ακολουθώ και έχω μεγαλώσει μουσικά μαζί του από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου στην εφηβεία φορώντας φαρδιά ρούχα. Και να ήθελα άλλωστε να τον ξεχάσω δεν θα μπορούσα, αφού όποτε ακούω κάποιο κομμάτι του, η μάνα μου φέρνει τον χρόνο καμιά 15αριά έτη πίσω, τότε που την έβαλα να ακούσει το «Άκου μάνα» και είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό, κι ας μην της αρέσει η hip hop. Λογικό…
Αυτή ήταν και είναι, η ιδιαιτερότητα του Foxmoor, των Active Member και γενικώς της Low Bap. Μπορεί το μουσικό είδος να μην αρέσει σε όλους, όμως άπαντες απολαμβάνουν τον στίχο. Ο Μιχάλης έκανε τους μεταλάδες να ακούνε τραγούδια του και να σχολιάζουν κάτω από τα videos και τους ροκάδες (Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά) να συνεργαστούν μαζί του παλιότερα.
Της φωτιάς οι μάγοι: «Στη φωτιά ρίχνω όλα τα ταμένα, όνειρα πάρτε με μαζί κι έμενα, να χαθώ σε τραγούδια περασμένα, κάπου εκεί όσα έχω χρεωμένα ζω».


η ιστορία της υποδούλωσής σου: οι "ανθρώπινες φάρμες...

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ Παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης και παραιτείται για χάρη του Βενιζέλου αντί να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές!


Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ μετά την δήλωση του Παπανδρέου στην Βουλή “δεν είμαι γαντζωμένος στην καρέκλα μου”
Επίμονες πληροφορίες αναφέρουν ότι προωθείται με την συμφωνία του Παπανδρέου σχέδιο Βενιζέλου το οποίο είναι το εξής σε γενικές γραμμές. Αύριο το βράδυ ο Παπανδρέου θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης. Την επόμενη ημέρα όμως θα παραιτηθεί. Έτσι ο Βενιζέλος θα αναλάβει πρωθυπουργός ο Βενιζέλος ο οποίος θα καλέσει πάλι όσους βουλευτές ανεξαρτητοποιήθηκαν να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ο Δ. Καζάκης σχολιάζει το λόγο του Γιώργου Παπανδρέου (και λέει μεγάλες αλήθειες)

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-Όλα αρχίζουν τώρα - Να φύγουν όλοι!

Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας απορρίπτει κάθε προσπάθεια μιας δήθεν "νέας διακυβέρνησης" της χώρας, καθώς το σύνολο του αστικού πολιτικού προσωπικού αποδέχεται τις συμφωνίες της 26ης Οκτωβρίου, δηλαδή το κούρεμα της ζωής εκατομμυρίων εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων και φτωχών μεσαίων στρωμάτων. Η επιτροπή μας απαιτεί, Όλο το χρέος να διαγραφεί.
Η κρίση είναι καθολική και αφορά το καπιταλιστικό σύστημα. Η κρίση επεκτείνεται ραγδαία σε ολόκληρη την ΕΕ (Ιταλία, Ισοανία) ώς την άλλη άκρη του Αντλαντικού (χρεοκοπία MF GLOBAL). Η κρίση στην Ελλάδα μετά τις απεργίες του Οκτωβρίου και την ανοικτή εξέγερση ενάντια στο πολιτικό προσωπικό την 28η Οκτωβρίου, απονομιμοποιεί πλήρως το πολιτικό σύστημα εξουσίας. Ο λαός βγήκε στους δρόμους και δεν περιμένει.

Η Επιτροπή μας συνεχίζει τη δραστηριότητά της ενάντια στα χαράτσια και την επιδείνωση των όρων ζωής καλώντας στη δημιουργία τοπικών επιτροπών αγώνα, δρόμων, γειτονιάς, συνοικίας, χώρων δουλειάς, ως τα μόνα όργανα που μπορούν να δώσουν τις αναπόφευκτες μάχες αποτελεσματικά στους δρόμους, επιβάλλοντας τη λαϊκή θέληση να φύγουν όλοι. Είμαστε ενάντια σε κάθε κοινοβουλευτικό δρόμο που νομιμοποιεί τη κοινωνική καταστροφή.

Otis Taylor - Rain So Hard

Όταν η μαλακία εκτοξεύεται, το ίδιο συμβαίνει και με την μαύρη εργασία…

Γράφει ο Παύλος
Παρακολουθούμε, εν μέρει άναυδοι, το τσίρκο που συνιστά το πολιτικό προσωπικό της αστικής τάξης. Πολλά από τα καμώματα τους θα σκόρπιζαν άφθονο γέλιο, αν την ίδια στιγμή μεγάλες πλέον μερίδες του ελληνικού λαού δεν βρισκόντουσαν στον αστερισμό της εξαθλίωσης. Βέβαια η ίδια η ποιότητα της αστικής τάξης είναι ευθέως ανάλογη της ποιότητας του πολιτικού προσωπικού της. Απλώς το θέμα είναι το εξής: Η μαλακία που δέρνει το πολιτικό κατεστημένο να μην τραβήξει στο επίπεδο της τους αντιπάλους της. Και τα γεγονότα βέβαια της 20ής Οκτωβρίου συνηγορούν σε τέτοιους φόβους. Εδώ πρέπει να κάνω μια παρένθεση για να πω ότι, κατά τη γνώμη μου, δεν εξηγούνται τα πάντα με βάση καθαρές ταξικές ή άλλες τέτοιες συμβατικές και σοβαροφανείς αναλύσεις. Κάποτε στη πολιτική θεωρία πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερο κεφάλαιο με τίτλο «Ο ρόλος της μαλακίας στη πολιτική».
Την ίδια στιγμή που το τσίρκο λοιπόν περιοδεύει, η κατάσταση στους χώρους εργασίας είναι άθλια. Μια πλευρά αυτής της αθλιότητας δίνει το ακόλουθο ρεπορτάζ:

Σκατά παντού...

Σκατά εδώ, σκατά εκεί, σκατά κι ο κόσμος όλος

κι απ’ τα πολλά πια τα σκατά μου πιάστηκε κι ο κώλος.

Έρχεται ο ένας ο σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,

σαν φύγει όμως βλέπουμε πως αποσκατωθήκαμε.

Γεώργιος Σουρής, 1853-1919
http://seisaxthia.blogspot.com/
 http://gregordergrieche.blogspot.com/

Μήπως είναι τελικά όντως αντεξουσιαστής…


ο Γιωργάκης;

Ώρες και μέρες διαπραγματεύσεων μεταξύ των ευρωπαίων ηγετών, γαλλογερμανικού άξονα με τραπεζίτες και λοιπούς παρατρεχάμενους και έρχεται ο Γιωργάκης να τα κάνει όλα πουτάνα με μια δήλωση…
Τόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες στην Ευρώπη και αυτό είναι και κάτι που είχε πει και ο Rick Wolff και άλλοι… ότι αυτό που τρέμουν είναι μια εξέγερση στην Ελλάδα που θα οδηγούσε τη χώρα εκτός ευρωζώνης… και το τρέμουν γιατί αν αυτό μεταφερόταν και σε άλλες χώρες , τότε θα ήταν το τέλος του ευρώ… Το οικοδόμημα είναι σαθρό ούτως ή αλλως και ευάλωτο, οπότε μια αποχώρηση της Ελλάδας θα είχε εναν ψυχολογικό αντίκτυπο αρνητικο πέρα από τις όποιες οικονομικές συνέπειες για τις γαλλικές τράπεζες.
Αυτό που εξόργισε πιστεύω τους Ευρωπαίους πιο πολύ είναι οτι τόλμησε ο Γιωργάκης να κάνει του κεφαλιού του χωρίς να ζητήσει την έγκρισή τους. Αυτό δημιουργεί αβεβαιότητα και ανασφάλεια κάτι που στην παρούσα οικονομική συγκυρία είναι ίσως το άλφα και το ωμέγα.

Οι “σωτήρες” μας πως θα σωθούν;

Οι ατάκες από την σπαρταριστή ομιλία του Γιώργου


Τραγική και σπαρταριστή  ταυτόχρονα η ομιλία ΓΑΠ στη Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ. Πως γίνεται αυτό; Όταν πρόκειται για Γιώργο να περιμένουμε τα πάντα.

Τι κατέγραψε το Πάμε Λουκέτο, από την συλλεκτική ομιλία του:



1. Λογικά έπρεπε να φοράει άσπρη μπλούζα στο βήμα
2. Ο θόρυβος που ακούγontan  στη μετάδοση , προέρχoνταν  από το Iphone που είχε  στην τσέπη... Τον έπαιρνε η Άντα να κόψει τις @@@@@@@
3. ΅Κουβαλάμε σταυρό κι από πάνω μας ρίχνουν και πέτρες." Τόχες προβλέψει μεγάλε : "Θα μας πάρουν με τις πέτρες"
4. Tο χλιαρό  χειροκρότημα στη μέση της ομιλίας, μην το παρ ερμηνεύετε.  Καφέ παράγγειλαν στον καφετζή οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

 5. ΔΙOΡΘΩΣΗ:  Το τηλέφωνο που έκανε θόρυβο στη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού δεν ήταν από την Άντα. Ήταν του Νίκου Παπανδρέου. Ήθελε να μάθει για τα CDS



http://pamelouketo.blogspot.com

Πέσαν οι μάσκες λοιπόν επιτελούς!


έπεσαν οι μάσκες
Ήρθε η ώρα να πούμε και εμείς το δικό μας ΌΧΙ!
Όλα ήταν, μια καλοστημένη ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!
Όλοι είναι μέσα στο κόλπο. Κανένας "αιφνιδιασμός" από τον ΓΑΠ!
ΟΛΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ Γάλλοι ΚΑΙ οι Γερμανοί για τις..."προθέσεις" του..
Να μας φέρουν στο σημείο να "αποφασίσουμε" με το μαχαίρι στο λαιμό, με την απειλή του να μην μας δοθεί η 6η δόση για να ψηφίσουμε το ναι ΤΟΥΣ σε ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΡΑΚΙΑ!

Όσα με κόπο, πόνο, θυσίες, αίμα μπόρεσαν και κράτησαν αιώνες τώρα οι πρόγονοί μας, θέλουν με την μεθόδευση που κάνουνε εδώ και χρόνια, ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ!


Τώρα είναι ολοκάθαρο πλέον το σχέδιό τους…αυτό που εξυφαινόταν τόσο καιρό...

Συνελήφθη ο «Πυρηνάρχης» της «Χρυσής αυγής» Δράμας για ληστείες κατά αλλοδαπών

ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ Ο ΛΙΓΔΑΣ
 Η αστυνομία συνέλαβε τον Παναγιώτη Μπαντέμη, «Πυρηνάρχη» της Χρυσής αυγής Δράμας, υποψήφιο στις περασμένες εκλογές με τον συνδυασμό της Χρυσής Αυγής «Εθνική ανάγκη για τη Θεσσαλονίκη», καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιούσε ληστείες και ξυλοδαρμούς κατά αλλοδαπών. Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχαν πολλές καταγγελίες για την δράση του συγκεκριμένου ατόμου κατά κύριο λόγο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας. Ο Παναγιώτης Μπαντέμης είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να οργανώσει την "Χρυσή Αυγή" στη Δράμα στρατολογώντας ανηλίκους ακόμα και μέσα από το ίδρυμα (ορφανοτροφείο) της περιοχής. Η κοινωνική κατακραυγή και οι επιθέσεις που δέχθηκε από κατοίκους της Δράμας ανέτρεψαν το σχέδιο του και τον ανάγκασαν να μετακομίσει σε άλλη πόλη. Το τελευταίο χρονικό διάστημα δραστηριοποιούνταν έντονα στην περιοχή της Αθήνας πραγματοποιώντας ληστείες που περιλάμβαναν βίαιες επιθέσεις κατά αλλοδαπών, μαζί με άλλους «συναγωνιστές» του. Τις τελευταίες μέρες συνελήφθη, ενώ η χρυσή αυγή προσπαθεί να αποσιωπήσει το γεγονός.
http://omniatv.com/blog/lr-l-r-.html

Ή αυτοί ή ΕΜΕΙΣ


 O Πρωθυπουργός, μαζί με τους “εταίρους” της ΕΕ , έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί. Πέταξαν στο λαό ένα πουλημένο δίλημμα. Έφτασαν στον έσχατο εκβιασμό του ελληνικού λαού, παίζοντας με τον εθνικό διχασμό και απαξιώνοντας εντελώς το λαό της χώρας.
Μπροστά σε αυτή την Τρομοκρατία ευρωπαϊκών διαστάσεων, ο λαός ΔΕ φοβάται και ΔΕΝ τσιμπάει.
Εντός ή εκτός ευρώ, αυτή η Κυβέρνηση ή οποιαδήποτε φιλόδοξη αντιλαϊκή διάδοχός της, θα συνεχίσει να σέρνει το λαό στην εξαθλίωση, τη φτώχεια και το μαρασμό.
Τέρμα πια στα στρεβλά διλήμματα!
Το μόνο δίλημμα που τίθεται πλέον με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο είναι ένα:
Ή αυτοί, ή εμείς!
Ή με το Κεφάλαιο, ή με το λαό!
Σε αυτές τις πρωτοφανώς λυσσαλέες συνθήκες επίθεσης, ο λαός απαντά με συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα και της ταξικής πάλης.
Μόνο αυτός είναι ο δρόμος που μπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά τους, μόνο αυτός είναι ο δρόμος που μπορεί να φέρει την εξουσία στα χέρια των πολλών, στα χέρια του λαού.
Νικάμε το φόβο στην πράξη, στο πεζοδρόμιο, στο δρόμο του διαρκή κι ανυποχώρητου αγώνα.
Δεν τρομοκρατούμαστε, δεν αποπροσανατολιζόμαστε, δε λυγίζουμε.
Μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε.
Όχι στις εκτονώσεις που διαλέγει η αστική εξουσία για εμάς!
Στην τρομοκρατία τους απαντάμε με Απεργίες, Διαδηλώσεις, Καταλήψεις!
Είμαστε πολλοί, είμαστε αποφασιμένοι, είμαστε δυνατοί, θα νικήσουμε!