ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Λουκέτο στα πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ - Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλην την χώρα

Λουκέτο στα πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ - Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλην την χώρα
Ταφόπλακα βάζει η κυβέρνηση στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας για 9,5 εκατομμύρια ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ αφού πλέον τίθεται σε εφαρμογή ο νόμος Γεωργιάδη που ψηφίστηκε από τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κλείνοντας τα πολυιατρεία του οργανισμού.Από τη Δευτέρα δε θα εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι ενώ 8.500 γιατροί, υγειονομικό προσωπικό και διοικητικοί υπάλληλοι τίθενται σε διαθεσιμότητα. Με την δικαιολογία ότι  «τα πολυϊατρεία ήδη υπολειτουργούν καθώς οι γιατροί απεργούν από τις 25 Νοεμβρίου», ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός  έδωσε ήδη εντολή να μπει λουκέτο σε όλα τα πολυιατρεία.Απαντώντας γιατροί και προσωπικό των πολυιατρείων του οργανισμού, περιφρουρούν σε αρκετές περιπτώσεις τις κτηριακές εγκαταστάσεις και καλούν τους πολίτες σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας τη Δευτέρα οπότε και έχουν διορία να παραδώσουν τα κτήρια.

Η αυτοκτονία ενός οικειοθελώς παραιτηθέντα εργαζομένου

Οι μισθοφόροι, αυτοί με τα πολιτικά που εργάζονται ως σεκιούριτι κατασκοπεύοντας πελάτες και εργαζόμενους δουλεύουν επί δωδεκάωρης βάσης καθημερινά. Για κάθε ώρα εργασίας πληρώνονται με δυο ευρώ. Το μπόνους που λαμβάνουν όμως εάν εντοπίσουν πελάτη να κλέβει φτάνουν στα 50 ευρώ συν το πρόστιμο που πληρώνει ο πελάτης. Για δε τους εργαζόμενους το μπόνους ανέρχεται στα 400 ευρώ. 
Ο 49χρονος Στέφανος Βαλαβάνης εργαζόταν στην εταιρεία Praktiker επί δώδεκα συναπτά έτη και δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Ευσυνείδητος,εργατικός, ευαίσθητος, και πολύ αξιοπρεπής. Δούλευε αγόγγυστα και δεν παραπονιόταν ακόμη κι όταν η εταιρεία τον μετακινούσε από το υποκατάστημα του Αιγάλεω είτε στη Μεταμόρφωση είτε στον Ταύρο. Δεν παραπονιόταν αν και έμενε μακριά. Δεν παραπονιόταν γιατί το σημαντικό ήταν ότι δούλευε. Και είχε πολύ μεγάλη ανάγκη αυτή τη δουλειά.

Ο Κασιδιάρης για τα φυλλάδια της Χρυσής Αυγής που επιδείχθηκαν χτες στη δίκη Λουκμάν

Screenshot_26Στη χτεσινή πέμπτη μέρα της δίκης των δολοφόνων του Λουκμάν, επιδείχθηκαν στο δικαστήριο τα 121 φυλλάδια της Χρυσής Αυγής (δύο διαφορετικών ειδών), μαζί με αυτοκόλλητα, που βρέθηκαν σε έρευνες στο σπίτι του ενός κατηγορουμένου (του Λιακόπουλου). Παραθέτουμε εδώ τις δηλώσεις που είχε κάνει ο πλέον υπόδικος εκπρόσωπος τύπου της ΧΑ Κασιδιάρης για τα συγκεκριμένα φυλλάδια. Πρόκειται για διαφοροποίηση από την κλασική γραμμή περί δυνατότητας εύρεσης χρυσαυγίτικου υλικού “στην Ομόνοια”, όπως συνήθως απαντούν οι νεοναζί σε ανάλογα ευρήματα. Κι αυτό γιατί, όπως και να ‘χει, 121 φυλλάδια ενός κόμματος στο σπίτι ενός δράστη μιας άγριας δολοφονίας δεν είναι ένα “αμελητέο” εύρημα… 
Η δήλωση είχε ως εξής:

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

* Χαρούμενες πολύχρωμες εικόνες σαπίλας. *


Χαρούμενες πολύχρωμες εικόνες σαπίλας.
Η σελίδα στο facebook (Wonder Jlaw 2) έπεσε. Σκόνταψε στα αναχρονιστικά, σκοταδιστικά, ακροδεξιά εμπόδια που στήνουν οι φασίστες, ανελευθεριολάγνοι εξουσιαστές μας.

Η σάτιρα δεν χωράει στον πολιτισμό που θέλουν. Αν θέλετε να βλέπετε και να ακούτε και διαφορετικές απόψεις πέρα αυτών που με τόσο ζήλο προσπαθούν να σας επιβάλουν, τότε γίνετε μέλη και ακολουθήστε με στο blogspot:www.wonderjlawwall.blogspot.gr

Σας περιμένω εκεί, μακριά από τα αυτοματοποιημένα "δικαστήρια" ενός άνευ συναισθημάτων υπολογιστή που κρίνει μέσω αλγορύθμων το τι είναι πρέπον και τι όχι.

                                                    Wonder Jlaw

"Ελληνικός" Χρυσός Α.Ε. : Η αλήθεια



Διαβάστε προσεκτικά πώς θα ζούμε στη Μακεδονία και τη Θράκη σε λίγα χρόνια. Δεν είναι εικασίες, είναι πραγματικότητα, τεκμηριωμένη από τη μελέτη που κατέθεσε η ΙΔΙΑ η εταιρία.
Την παρουσίασε σε ομιλία του ο καθηγητής του Α.Π.Θ. κ. Λαζαρίδης (πιο κάτω δίνω και το link), παρουσία πολλών καθηγητών και επιστημόνων:

Για την τζάμπα "επένδυση" των "Καναδών":
Ενώ η αγοράστρια εταιρία «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» έδωσε μόλις 11.000.000 ευρώ για να αγοράσει από το Ελληνικό Δημόσιο ένα τεράστιο κομμάτι της Χαλκιδικής, η χρηματιστηριακή της αξία έχει ανέβει από την αγορά αυτή σε  2,5 ΔΙΣ!
Τα εκτιμώμενα μεταλλεύματα είναι 15-20 ΔΙΣ! Ενώ το Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ επί των μεταλλευμάτων. ΜΗΔΕΝ τοις εκατό!!! (0%). ΜΗΔΕΝ χρυσός λοιπόν...

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Οι γερμανοί είναι φίλοι μας και η πρωτεύουσά τους η Αθήνα!

Διώξεις Κούρδων ως αντάλλαγμα για Φιλιππίδη;

get4345File6Βγήκε… παγανιά η ΕΛ.ΑΣ. για αντικαθεστωτικούς για τους οποίους έχουν εκδώσει ένταλμα οι τουρκικές αρχές. Στις φυλακές Νεαπόλεως η 44χρονη αγωνίστρια Κοζάν Νιχαγέτ, που ζει επί 15 χρόνια στην Ελλάδα. Για «περίεργη» ενεργοποίηση του εντάλματος λίγες μέρες μετά την παράδοση του πρώην προέδρου του Τ.Τ. μιλά στην «Εφ.Συν.» ο δικηγόρος Μιχάλης Σφακιανάκης

Του Μάριου Διονέλλη
Σε δικαστικό θρίλερ με πολλές προεκτάσεις εξελίσσεται η υπόθεση της 44χρονης Κούρδης αγωνίστριας Κοζάν Νιχαγέτ (Ρόζντα), η οποία συνελήφθη το Σάββατο στο σπίτι της στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου διαμένει τα τελευταία 15 χρόνια. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο σύζυγός της, πολιτικός πρόσφυγας και ο ίδιος στην Ελλάδα, το μεσημέρι του Σαββάτου δύο άνδρες με πολιτικά εμφανίστηκαν στο σπίτι τους στο κέντρο του Ηρακλείου και ζήτησαν από τη γυναίκα του να τους ακολουθήσει στο Τμήμα. Κατόπιν της ανακοινώθηκε η σύλληψή της βάσει εντάλματος των τουρκικών αρχών για «τρομοκρατικές» ενέργειες κατά το διάστημα των ετών 1996-1997, δηλαδή πριν από περίπου 18 χρόνια. Το ένταλμα έχει πάρει διεθνή χαρακτήρα και για τη σύλληψή της υπήρξε συνεργασία με την Ιντερπόλ.

Πορεία αντιεξουσιαστών στο σπίτι του αρχηγού της ΕΛ ΑΣ Νίκου Παπαγιαννόπουλου [βίντεο]

Ο φωτογράφος από την Κρήτη που στέλνει μήνυμα κατά της καταστροφής των χημικών με μια εικόνα! (φωτο+βιντεο)

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθεροτυπία, σήμερα 11 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί η καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας, εν πλω, στο αμερικάνικο πλοίο Cape Ray το οποίο θα βρίσκεται, όπως λένε, κάπου στην Κεντρική Μεσόγειο.
manioros“Με μεγάλη ανακούφιση η διεθνής κοινότητα χαιρέτισε τη συμφωνία για την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας. Εξελίσσεται όμως με πλήρη αδιαφάνεια η επιχείρηση καταστροφής του κάπου στην κεντρική Μεσόγειο, με τρόπο που κανείς δεν έχει ξαναδοκιμάσει ποτέ». Αυτά είναι τα λόγια του ίδιου του Αμερικανού Υπουργού Άμυνας.
Η Μεσόγειος είναι το σπίτι μας. Είναι η θάλασσά μας, είναι η ζωή και η διατροφή μας. Είναι το περιβάλλον μας και το περιβάλλον των παιδιών μας. Όλοι μαζί και καθένας χωριστά οφείλουμε να αντιδράσουμε, να αντισταθούμε, να μην δεχθούμε τους καθησυχασμούς και τις επιβεβαιώσεις για κάτι που «δεν έχει ξαναδοκιμαστεί ποτέ».
Μέσα από τη δική μου ματιά, αυτή η φωτογραφία είναι ο δικός μας τρόπος αντίδρασης. Η δική μας φωνή. Ας φωνάξουμε όλοι μαζί. Θα ακουστούμε δυνατότερα.

Οι Γιατροί του Χίτλερ [ντοκιμαντέρ]

Screen Shot 2014-02-12 at 12.12.40 AMΟι Γιατροί του Χίτλερ είναι ένα ντοκιμαντέρ που έδειξε το κανάλι της Βουλής. Αποτελείται από τρία μέρη με υπότιτλους στα Ελληνικά και αφήγηση στα Αγγλικά.

Μόνο στον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη - Ταξική πάλη και πετρελαιάδες.

melkkeΣτον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη της 9ης Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα στη στήλη «Στη μνήμη αγωνιστών» δημοσιεύτηκε ένα κείμενο. Αφορά τον Γεώργιο Ζώρα Μελισσανίδη. Το υπογράφουν τα παιδιά του Δημήτρης, Όλγα και Ιάκωβος Μελισσανίδης. Πόσο πάει το μαλλί στον επαναστατικό Ριζοσπάστη να βάλουμε και έναν Κόκκαλη, έναν Βαρδινογιάννη, έναν Ρέστη, έναν Λαυρεντιάδη, έναν Κοντομηνά βρε αδερφέ;

Ταξική πάλη και πετρελαιάδες. Κόμμα των εργατών και φιλίες με τα αφεντικά. Αντίσταση αλλά και κατεστημένο. Φτώχεια αλλά και πλούτος. Κόμμα με ιστορία αλλά και ιστορικό ξεπούλημα. Για 1.500 ευρώ; Το αφεντικό τρελάθηκε. Πάρτε όσο όσο. Άλλωστε, στον «κομμουνιστικά πλασμένο» κόσμο του ΚΚΕ όλα χωράνε. Στο κόμμα που κρίνει αλλά δεν κρίνεται, που κατακεραυνώνει το κεφάλαιο αλλά βάζει τις επιχειρήσεις του στο άρθρο 99, που διατείνεται πως είναι υπέρ των εργαζομένων αλλά επιβάλλει μειώσεις μισθών και απολύσεις στους δικούς του εργαζόμενους, όλα επιτρέπονται. Αρκεί πρώτα να περάσετε από το ταμείο…

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Eιιι εσυ...Εσυ πως θα ένιωθες?

ΞΕΓΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ

aristeros_kapitalismos_jpg


Πέρασαν σχεδόν 2 χρόνια από τις προηγούμενες εκλογές. Τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ναι μεν έγινε για πρώτη φορά αξιωματική αντιπολίτευση, ταυτόχρονα όμως στα μάτια κάποιων φάνταζε ως η ελπίδα και η εναλλακτική. Από τότε κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι των προσδοκιών, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ δια του προέδρου του κάνει τα πάντα για να φαίνεται κόμμα “νοικοκυραίων”. 
Επισκέψεις στο ίδρυμα Καραμανλή για να γίνει άνοιγμα και στους πιο συντηρητικούς νεοδημοκράτες, αλλαγή ρητορικής και διγλωσσία για το πως θα αντιμετωπιστεί το Μνημόνιο σε περίπτωση που βγουν κυβέρνηση, δηλώσεις υποταγής στην Εκκλησία, ενώ εσχάτως κάποιος Καρυπίδης, υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές εκδηλώνει τα ρατσιστικά του, φιλοακροδεξιά συναισθήματα.

Νέο Κρούσμα ιδιωτικοποίησης. Αυτή τη φορά στο Καρπενήσι με "εμπνευστή" τον Κ.Μπακογιάννη

Τα «Ευρυτανικά Νέα» δημοσίευσαν στο πιο πρόσφατο φύλλο τους την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που εξέδωσε ο δήμος Καρπενησίου για την εγκατάσταση εργοστασίων εμφιαλώσεως επιτραπέζιου νερού και παρασκευής αναψυκτικών στην Αγία Τριάδα.

mpakogiannis-souliotis1Σε μια προσπάθεια αξιοποίησης των πλούσιων υδάτινων πηγών του, που διακρίνονται για την καθαρότητα και την ποιότητά τους, ο δήμος σκοπεύει να παραχωρήσει τα δικαιώματα εμπορίας για την εγκατάσταση εμφιαλωτηρίων επιτραπέζιου νερού και παρασκευής αναψυκτικών, έχοντας ήδη καταρτίσει σχετικό κανονισμό μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου.
Έτσι, καλεί τους ενδιαφερόμενους να λάβουν γνώση των σχετικών όρων και προϋποθέσεων και να καταθέσουν τυχόν προτάσεις, μέχρι την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014, για την πηγή «Μεσαίο Κεφαλόβρυσο» στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. 
Περισσότερα εδώ

Χρυσή Αυγή: κοροιδεύοντας τον έλληνα εργάτη.

Ολοι θα εχετε δει την αφίσα ελλήνων εθνικιστών με λεζάντα "κάθε ξένος εργάτης ένας έλληνας άνεργος". Τη συγκεκριμένη αφίσα χρησιμοποιεί επίσημα η χρυσή αυγή αλλά και οι περιφεριακες οργανώσεις της όπως ο μαύρος κρίνος και τα ΑΜΕ.  Η αφίσα αυτή έχει μέχρι και δική της σελίδα στο facebook. 


Αυτό που βλέπει αλλα δε γνωρίζει ο έλληνας εργάτης είναι ότι η εικόνα που έχει μπροστά του δεν ανήκει σε κάποιο έλληνα εργάτη αλλά... σε ξένο. Και μάλιστα δεν ανήκει σε κάποιον τυχαίο ξένο εργάτη, αλλά στον ξένο εργάτη που οι έλληνες εθνικιστές νιώθουν δικό τους, πιο δικό τους από τον κάθε έλληνα εργάτη... η εικονα ανήκει στον γερμανό εργάτη της Χιτλερικής περιόδου.

Radio-revolt Παρασκευή 14/2 17.00 μ. *ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ* - Οπαδισμός, τραγωδίες ποδοσφαιρικές και τα ντέρμπι του μίσους.



Θεματικη εκπομπη για τον οπαδισμο, τραγωδιες ποδοσφαιρικες κ φυσικα τα ντερμπι του μισους.θελουμε την συμετοχη του κοσμου να μας πει τις εμπειριες του αλλα κ την γνωμη του.

Εδώ για να την ακούσεις.

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ένα συγκλονιστικό post στο Facebook – Γροθιά στο ρατσισμό !

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ


Ένα μήνυμα ενάντια στο ρατσισμό και εξομολόγηση για το «σκουλήκι» του ρατσισμού που μολύνει ακόμη και ανθρώπους με δημοκρατικές ευαισθησίες, αποτελεί το συγκλονιστικό post ενός Ξανθιώτη στο Facebook.
Περιγράφει μια νύχτα στο Νοσοκομείο της Ξάνθης στο ίδιο δωμάτιο με ένα μετανάστη από το Κέντρο Φύλαξης Μεταναστών της Ξάνθης, τα συναισθήματα που τον διακατείχαν αλλά και τον τρόπο που αυτά άλλαξαν και τον έκαναν να αισθανθεί πώς ο ρατσισμός, υποσυνείδητα, μπορεί να κυριεύσει τις σκέψεις μας. Πρόκειται για τον Σωτήρη Σίσκο από την Ξάνθη,  ο οποίος ανέφερε:
 
Στο νοσοκομείο χθες για έκτακτη επέμβαση οικογενειακού μου προσώπου. 

Εκτός από τους Ολυμπιακούς αγώνες υπάρχουν και οι Κοινωνικοί αγώνες. Κρατάμε τη φλόγα αναμμένη!


 

jlaw

Φουαγιέ- Απορίες και απόψεις για την Κεφαλονιά

* Γιατί δεν έδωσαν στους σεισμόπληκτους εκτός από ξαπλώστρες παραλίας και... αντιηλιακό; Ανεπίτρεπτο!
* Πάντως, από τις σκηνές πάνω στο βρεγμένο χορτάρι, καλύτερες θα ήταν οι ομπρέλες θαλάσσης...
* Πάλι καλά που τους έδωσαν κουβέρτες και όχι ψάθες!
* Συγγνώμη κιόλας, αλλά τα σαΐνια του κρατικού μηχανισμού κατάλαβαν ότι πρόκειται για καταυλισμό σεισμοπαθών και όχι για κάμπινγκ τουριστών;
* Μπιτς μπαρ δεν έφτιαξαν όχι επειδή δεν το σκέφτηκαν, αλλά επειδή δεν βρήκαν ντι-τζέι...
* Γι' αυτό και ο Αλέξης αναφέρθηκε στα προβλήματα από τη διαθεσιμότητα. Αν δεν είχαν διώξει δημοσίους υπαλλήλους, η θέση θα είχε καλυφθεί με μια απλή μετάταξη!

Άδεια για καύση απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ!






Ένα εργοστάσιο, χτισμένο ούτε ένα χιλιόμετρο 

μακριά από τα τελευταία σπίτια της πόλης, 

μπορεί να καίει σκουπίδια για την 

παραγωγή ενέργειας;



Γιατί όχι, απαντά το Υπουργείο (καταστροφής του) Περιβάλλοντος, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά (για να μην ξεχνάμε και τα "μεγαλόπνοα" σχέδια του γνωστού και μη εξαιρετέου πρ. υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου...) ότι υπουργοί και παρατρεχάμενοί τους τίποτα άλλο δεν είναι παρά πολιτικό προσωπικό στην υπηρεσία του κεφαλαίου. 

Άκου Αιλυνάκο...


Πρώτα ήρθε για τις τηλεοπτικές συχνότητες που θα του εξασφάλιζαν επικοινωνιακή ασυλία, τον έλεγχο της προπαγάνδας και τη δυνατότητα να ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις και να παίρνει δημόσια έργα. Δε μίλησες γιατί θα σου προσέφερε τη δυνατότητα να θαυμάζεις την Κορομηλά, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Χατζηνικολάου, τον Αρναούτογλου, τον Πρετεντέρη και τον Κωστόπουλο...

Μετά ήρθε για τα δημόσια έργα φλέβα χρυσού των Ολυμπιακών Αγώνων. Υπερκοστολογήσεις, καθυστερήσεις, δυσαναλογία κόστους-ποιότητας, αυτοκινητόδρομοι με εκατόμβες νεκρών και τραυματιών. Δεν μίλησες γιατί "Η Ελλαδάρα πήρε Ολυμπιάδα ρε φίλε!!!" και ανατρίχιαζες από εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση...

Μετά ήρθε για τις Σκουριές και την Χαλκιδική. Δεν μίλησες γιατί ο Πρετεντέρης σου είπε ότι αυτό ονομάζεται ανάπτυξη και γιατί εσύ συχνάζεις στην trendy Καλλιθέα και στα vip beach bar του Κανάκη στην Φούρκα...

Μετά ήρθε για να πάρει δάνειο 98.000.000 για το ήδη χρεωμένο Mega από τις πτωχευμένες τράπεζες που ΕΣΥ αναχρηματοδότησες μέσω μνημονίου, ενώ εδώ και 4 χρόνια το μαγαζί του είναι ζημιογόνο και είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορέσει να το αποπληρώσει. Δεν μίλησες γιατί αν δεν είχε να πληρώσει τον Κωστόπουλο, την Μπαλατσινού και την Τρέμη εσύ τι θα έβλεπες τα πρωινά και τα βράδια;

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ένα φιλί πριν το τέλος


Ένα φιλί πριν το τέλοςΤρομερή Εικόνα!

Λίγο πριν πέσει στην αρένα, ένας αντι-ταυρομάχος ακτιβιστής του δίνει το τελευταίο φιλί της ζωής του.
 Ο Ταύρος δεν είναι επιθετικό ζώο. Ο Λόγος που είναι θυμωμένος είναι γιατί μέρες είναι νηστικός και απίστευτα-βάναυσα ταλαιπωρημένος.

Στην πραγματικότητα, αυτό που βλέπουν όλοι όσοι έχουν για θεούς τους και θαυμάζουν τους ταυρομάχους, δεν είναι ένα δυνατό ζώο, αλλά ένα ταλαιπωρημένο, βασανισμένο και εξανλημένο ψυχικά ζώο.
Σε αυτό το υπερήφανο και δυνατό πλάσμα, βάζουν υγρές εφημερίδες στα αυτιά του και τα μάτια του είναι γεμάτα βαζελίνη για να θολώνουν την όρασή του. 
Τα ρουθούνια του είναι γεμάτα βαμβάκι ώστε να του κόβει την αναπνοή και στα γεννητικά του όργανα έχουν κολλήσει μια βελόνα.