ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Εσύ μπορείς να παλέψεις το τέρας της κατάθλιψης; - δείτε ένα εντυπωσιακό animation μικρού μήκους

Ένα μοναδικό βίντεο-animation αποκαλύπτει μέσα σε λίγα λεπτά πως μια απογοήτευση μπορεί να μας σπρώξει στη δίνη της καταστροφής, τρέφοντας το τέρας της κατάθλιψης που βρίσκεται μέσα μας. 
H ταινία έχει τίτλο Failing Floyd και πραγματεύται την ιστορία ενός νεαρού η κοπέλα του οποίου τον απορρίπτει βυθίζοντάς τον στα ψυχολογικά προβλήματα που εκδηλώνονται με την μορφή ενός μικρού δαίμονα.
Οι σκηνοθέτες Paco Vink και Albert ‘t Hooft δήλωσαν: "Πάντα θέλαμε αυτό το animation μικρού μήκους να είναι αστείο με σκοτεινή χροιά. Στο τέλος θέλαμε η ιστορία να έχει ένα θετικό μήνυμα σχετικά με το να μην ενδίδεις στην κατάθλιψη, όσο άσχημα κι αν φαίνονται τα πράγματα. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να μην παίρνεις τόσο σοβαρά τα προβλήματά σου και να προσπαθείς να γελάς με αυτά. Η κωμωδία μπορεί να έρθει και από τον πόνο, οπότε πάντα υπάρχει αυτή η ισορροπία. Είναι θλιβερό αλλά, ταυτόχρονα, αστείο".

Κρατούμενοι τριών “ταχυτήτων”. Ο Δομοκός θα είναι το σύγχρονο Μακρονήσι για την περίπτωση των αντιφρονούντων…

Τη λειτουργία των υπό κατασκευή φυλακών υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό, ρυθμίζει το νομοσχέδιο του υπ. Δικαιοσύνης - Δεν θα δίνονται άδειες - Τουλάχιστον 20 χρόνια φυλακή στους τρομοκράτες
Τη λειτουργία των υπό κατασκευή φυλακών υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό, ρυθμίζει το νομοσχέδιο του υπ. Δικαιοσύνης – Δεν θα δίνονται άδειες – Τουλάχιστον 20 χρόνια φυλακή στους τρομοκράτες.
Για το σκοπό αυτό συνιστώνται ειδικές περιφερειακές Υπηρεσίες με τον τίτλο «Υπηρεσία Εξωτερικής Ασφάλειας Καταστήματος Κράτησης τύπου Γ΄». Η ίδια υπηρεσία αναλαμβάνει τη φύλαξη των θυρωρείων-εισόδων των ανωτέρω καταστημάτων.
Οι κρατούμενοι σε αυτές τις φυλακές
εξαιρούνται απο το καθεστώς της άδειας

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Νίκη κατά των πολυεθνικών στη «μάχη των σπόρων»




Την Τρίτη υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια του ευρωκοινοβουλίου η τροπολογία που κατέθεσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης για την απόρριψη της πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μέσω την οποίας θα επιβάλλοντας συνθήκες καθολικού μονοπωλίου των πολυεθνικών στην εμπορία των σπόρων στην ευρωπαϊκή αγορά. Με την υπερψήφιση αυτή η νομοθεσία απορρίπτεται από το Ευρωκοινοβούλιο και υποχρεώνεται στην πράξη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να την αποσύρει. «Ντε φάκτο αυτή η πρόταση έχει πεθάνει», τονίζει στο Τvxs.gr ο ευρωβουλευτής.

Τι Κρύβει ένα Τούβλο Κόκας;

Η κοκαϊνη είναι παντού. 

Η κατανάλωση αμφεταμινών και έκστασης μπορεί να βρίσκεται σε πτώση, αλλά η χρήση της κοκαϊνης όχι. Κι όπως οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση, οι παρασκευαστές ναρκωτικών βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση για τη βελτιστοποίηση των κερδών, νοθεύοντας το stuff με όλα τα είδη κακής ποιότητας πρόσθετων. Zητήσαμε από τον Kim Gosmer, χημικό που ειδικεύεται στα δείγματα ναρκωτικών ουσιών να μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις του.

Εξειδικεύτηκα στην έρευνα για την κοκαΐνη κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο Τμήμα Τοξικολογίας και Ανάλυσης Φαρμάκων στο Τμήμα της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Aarhus στη Δανία. Η κοκαΐνη με την οποία δούλεψα ήταν όλων των ειδών. 

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Κείμενο του Λάμπρου Φούντα που έγραψε και μοίρασε με συντρόφους μετά την σύλληψή του στο Πολυτεχνείο το 1995

Το κράτος τρομοκρατεί
Λασπολογεί, κοροϊδεύει, αποχαυνώνει, υποκρίνεται
Η παντοδυναμία του είναι πια μύθος
Η οργή μας, μας δυναμώνει, η αλλοτρίωσή του δεν μας αγγίζει
Τις βιτρίνες της εξουσίας τις σπάμε με τις πέτρες
Τις αλυσίδες της υποταγής τις λιώνουμε με την εξεγερτική φλόγα που καίει μέσα σε κάθε καρδιά καταπιεσμένου.

Τα μάτια μας είναι ανοικτά
Τα αυτιά μας συλλαμβάνουν κάθε ήχο
Η σκέψη μας είναι κρυστάλλινη
Η λύσσα μας αδιανόητη
Η επιλογή μας μία:
Βίαιο, ανεξέλεγκτο, συνεχή αγώνα για την καταστροφή κράτους και εξουσίας.

Είμαστε οργισμένοι, είμαστε εξεγερμένοι, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ...

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Προς τιμήν…



..
.όταν η υποκρισία και η στενοκεφαλιά "έσυραν" τη Δόμνα Σαμίου στο δικαστήριο για τα σκωπτικά τραγούδια της Καθαράς Δευτέρας...μηνυτής ο πρωτοψάλτης Θεόδωρος Ακρίδας...ο "κύριος" αυτός μάλιστα, τότε, είχε στείλει και επιστολή στον Χριστόδουλο - τον επονομαζόμενο και μελετηρό - ο οποίος μάλιστα εξέφρασε και τη συμπαράστασή του στον πρωτοψάλτη.

Τα Αποκριάτικα τραγούδια που έχετε συλλέξει έχουν κάνει κάποιους να σας πολεμήσουν…

Τσακαλίας για Παΐσιο-Η γνώμη του θεολόγου Αργύρη Τσακαλία για τον Παΐσιο, τον οποίο γνώριζε προσωπικά.

0" allowfullscreen>