ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

«Η ανομία είναι αυτό που σήμερα πληρώνει ο ελληνικός λαός»

Ο εγγονός του ταγματασφαλίτη Γεωργίου Παπανδρέου, γνωστού και ως «Γέρου της Δημοκρατίας» βρήκε την αιτία των δεινών μας, τουλάχιστον στην ασκούμενη οικονομική πολιτική. 

Σε ομιλία, λοιπόν, του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την ποινικοποίηση του αγώνα των διοδίων και του κινήματος «Δεν πληρώνω» στα ΜΜΜ, ο Κατοχικός Πρωθυπουργός της Πράσινης Χούντας δήλωσε: «Νομίζετε ότι η ανομία είναι επαναστατική και βοηθά το λαό. Η ανομία είναι αυτό που σήμερα πληρώνει ο ελληνικός λαός. Αυτό θέλετε να συνεχίσετε; Ποιος κερδίζει σε αυτό το περιβάλλον;». 
Βέβαια, ο κοπρολάγνος πρωθυπουργός, υπεύθυνος της πρόσφατης συγκάλυψης του Βατοπεδίου, της Μιζενς, του C4I, της παράδοσης της κυριαρχίας μιας χώρας στα χρηματοπιστωτικά τρωκτικά, δε μας λέει τι σημαίνει για αυτόν ανομία και τι νομιμότητα. 
Βρήκαμε στο Βαθύ Κόκκινο μερικούς από τους νόμους που πέρασε η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης μέσα σε μόλις 1,5 χρόνο...
Στιγμές αξέχαστης ...νομιμότητας


Στιγμές παρακρατικής νομιμότητας
  • Μείωσε κατά 20% τους μισθούς των εργαζομένων. νόμος!
  • Μείωσε κατά 15% τις συντάξεις. νόμος!
  • Κατάργησε τα Δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και το επίδομα αδείας των δημοσίων υπαλλήλων και όλων των συνταξιούχων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. νόμος!
  • Επέβαλε «πάγωμα» (ουσιαστικά μείωση) των μισθών για το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και όλων των συντάξεων τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια. νόμος!
  • Κατάργησε τις Συλλογικές Συμβάσεις και τον κατώτερο μισθό. Μείωσε την αμοιβή των νέων εργαζομένων (15χρονων και 17χρονων παιδιών) στο 70% του κατώτερου μισθού, μέσω της «μαθητείας». Μείωσε την αμοιβή των νεοπροσλαμβανόμενων κάτω των 25 ετών στο 84% του κατώτερου μεροκάματου και μισθού, δημιουργώντας μισθούς της τάξης των 590 ευρώ μεικτά! νόμος!
  • Μείωσε την αποζημίωση των εργαζομένων, λόγω απόλυσης κατά 50%. νόμος!
  • Εκτίναξε τα όρια συνταξιοδότησης στα 40 χρόνια δουλειάς. νόμος!
  • Επέβαλε στις γυναίκες να δουλεύουν από 5 μέχρι 17 χρόνια παραπάνω, στο όνομα της «εξίσωσής» τους με τους άντρες. νόμος!
  • Αύξησε τρεις φορές μέσα τους συντελεστές του ΦΠΑ. νόμος!
  • Αύξησε τρεις φορές μέσα στο τους ειδικούς φόρους στα καύσιμα, κάτι που προκάλεσε τεκτονικές ανατιμήσεις. νόμος!
  • Αύξησε τρεις φορές τα τιμολόγια της ΔΕΗ νόμος!
  • Αύξησε τα εισιτήρια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, 40% νόμος!
  • Επέβαλε εισιτήριο 5 ευρώ σε κάθε εξέταση στα νοσοκομεία. νόμος!
  • Μείωσε την αμοιβή των υπερωριών και απελευθέρωσε τα όρια των ομαδικών απολύσεων. νόμος!
  • Ψήφισε τροπολογία το ΠΑΣΟΚ, ότι δε χρειάζεται να εγκρίνονται από τη Βουλή οι διεθνείς συμβάσεις που θα υπογράφει ο ΜΗ εκλεγμένος δοσίλογος υπουργός οικονομικών. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ θα πηγαίνουν στις Βρυξέλλες, στο ΔΝΤ, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, θα υπογράφουν ό,τι θέλουν, όπως το θέλουν και για όσο θέλουν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Νόμος!
  • Η Ελλάδα αποποιήθηκε κάθε δικαίωμα κυριαρχίας της με απόφαση του παπατζή ο όποιος την κατέστησε όμηρο του Αγγλικού «δικαίου». Νόμος!
  • Ο παπατζής πρωθυπουργός με τους δοσίλογους υπουργούς μιλούν για «κηδεμονία», ενώ το Σύνταγμα υπαγορεύει άσκηση εξουσίας από την εκλεγμένη κυβέρνηση... Νόμος!
Στιγμές οικονομικής νομιμότητας και προμηθειών

Τι; Ολα τα παραπάνω είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ;;
Ε, αλλάζουμε το Σύνταγμα. Νόμος!

E.Βενιζέλος: "Νέο Σύνταγμα που να προβλέπει τον περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας"!
http://www.epikoinonia-arg.gr/index....6-20&Itemid=57

Το βασικό και το κύριο στην «δημοκρατία» βρίσκεται στην «λογική» περί «νομιμότητας». Και στον τρόπο που την διακηρύσσει το ΜΠΑΤΣΟΚ.

Παγκαλος ..Δεν είναι παράνομο
http://www.youtube.com/watch?v=zTZ6cm7sncU

Επιδεικνύουν την απροσχημάτιστη κατάλυση εννοιών και κριτηρίων ως προς το τι είναι δίκαιο και το τι είναι άδικο.



Επομένως, ποιος ορίζει τι είναι παράνομο και τι όχι; Και αν υποθέσουμε αυθαίρετα πως η ανομία βλάπτει τον πολίτη, ποιον πολίτη βλάπτει; Τον επιχειρηματία τύπου Μπόμπολα; Την Deutsche Bank; Tον Βγενόπουλο, τον Κόκκαλη, τους κολλητούς της Μπιρμπίλη; 
Στην Κερατέα ποιος πέρασε στην ανομία; Η κυβέρνηση όπου σε ...αρχαιολογικό χώρο θέλει να κατασκευάσει ΧΥΤΑ και ΧΥΤΥ (όχι αυτή, ο κολλητός Μπόμπολας), έχει τα ΜΑΤ να φυλάνε τα μηχανήματα του ...Μπόμπολα και τους ασφαλίτες να απειλούν με όπλα τους πολίτες ή οι πολίτες της περιοχής που απλά αγωνίζονται για την περιοχή τους και  τις περιουσίες τους; 


Μήπως, λοιπόν, η δική μας ανομία είναι η δική τους καταστροφή; 


Όλοι, λοιπόν, στην ανομία για ένα κόσμο ελεύθερο και νομιμότατο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: