ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΣΑΝ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ"

paok-volley
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ: ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΘΗΡΩΝ

Πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ από την Θεσσαλονίκη αλλά και από την Αθήνα πήραν τηλέφωνο στο Κίνημα Δεν Πληρώνω για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της διοίκησης της ομάδας να ξεπουλήσει τις αγωνιστικές παραδόσεις του λαού του ΠΑΟΚ, για 30 αργύρια προδοσίας,
"Απαράδεκτη απόφαση , μας είπαν, την στιγμή που κρατούνται άνθρωποι , κάτοικοι της Χαλκιδικής μέσα στην φυλακή, να γίνονται συμφωνίες με τους χρυσοθήρες του Μπόμπολα και της Eldorado Gold, που ήρθαν να καταστρέψουν την Χαλκιδική..."

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Παραληρητικές Ιδέες Μεγαλείου

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τα κατάφερα, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!
Το σχέδιο μου προχωράει έτσι όπως ήταν προκαθορισμένο, από πάντα, από την αρχή του χρόνου.
Το ήξερα ότι ήμουν μεγάλος, ότι είμαι ο Υιός του Ενός.
Πατέρα, προσεύχομαι σε Σένα. Μόνο σε Σένα.
Ακολουθώ τα χνάρια σου, βήμα προς βήμα.
Δε θα κάνω πίσω, δε θα λυγίσω, μέχρι να πραγματοποιήσω το θεϊκό σου σχέδιο…

Μάιος12- Όταν ο Π. Παυλόπουλος "τα έβρισκε" με την "αγανακτισμένη κάτοικ...

Ν. Μιχαλολιάκος, στον ανακριτή: "Αποδοκιμάζω τη βία συνολικά".

Να τσακίσουμε τους φασίστες με ή χωρίς κόμμα.

Η ιστορία της ποινικοποίησης της κάνναβης



Παρουσιάζοντας την άποψη του Amendt, έπεσα πάνω σε πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες πάνω στο γιατί ποινικοποιήθηκε και καταδιώχθηκε τόσο έντονα η κάνναβη στις ΗΠΑ.


Γράφοντας το άρθρο με την άποψη ενός ειδικού επί θεμάτων ναρκωτικών, διαπίστωσα πόσο σημαντική ήταν η ποινικοποίηση της χρήσης κάνναβης για την εξύφανση της γνωστής πολιτικής απαγόρευσης της χρήσης ορισμένων ναρκωτικών ουσιών, ενώ άλλα ναρκωτικά, όπως τα τσιγάρα και κυρίως το αλκοόλ, αφέθηκαν ελεύθερα αν και ήταν ολοφάνερα επιβλαβή για τη δημόσια υγεία. Αυτή η πολιτική απαγόρευσης γεννήθηκε και γιγαντώθηκε στις ΗΠΑ, μέσω προπαγάνδας. Θα προσπαθήσω να δείξω ορισμένα συμφέροντα που κρύβονταν πίσω από αυτή την πολιτική. Όπως είδαμε, η κάνναβη δεν βρισκόταν στη λίστα των επιβλαβών ουσιών του Διεθνούς Συνεδρίου της Χάγης, το 1912, και θα ήταν παράλογο να βρισκόταν αφού από αυτή παραγόταν το 85% των τότε φαρμάκων.Στο πολύ ενδιαφέρον βιβλίο του The Emperor wears no clothes (ο Αυτοκράτορας είναι Γυμνός), ο Jack Herer μας δείχνει την έκθεση του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ του 1916, που έλεγε ότι αν αναπτυσσόταν τεχνολογία την οποία κατείχαν (με άλλα λόγια είχαν την πατέντα της και θα μπορούσαν να την παράγουν), η καλλιέργεια κάνναβης θα γινόταν η κύρια γεωργική παραγωγή των ΗΠΑ. Η μαριχουάνα, την οποία, ας θυμίσουμε εδώ, πήγε στην Αμερική ο Κολόμβος, ευδοκιμούσε πολύ καλά στα εδάφη των ΗΠΑ.

Ένα παράδειγμα αυτού που λέμε “δύο μέτρα και δύο σταθμά”

dikaiosyni

Φόνοι, απόπειρες ανθρωποκτονίας, ξυλοδαρμοί, ρατσιστικές επιθέσεις, μαστροπεία, παραχάραξη, εκβιασμοί, μαύρο χρήμα, στρατολόγηση ανηλίκων, οπλοστάσιο, τάγματα εφόδου, εγκληματική οργάνωση …
Η Ελληνική Δικαιοσύνη αφήνει ελεύθερους τους κατηγορούμενους της Χρυσής Αυγής, με απλούς περιοριστικούς όρους. “Δεν είναι ύποπτοι φυγής”. ”Δεν είναι ύποπτοι τέλεσης νέων κακουργημάτων”.
Την ίδια στιγμή τέσσερις αγωνιστές, με λευκό ποινικό μητρώο, από τη Χαλκιδική βρίσκονται εδώ και έξι μήνες προφυλακισμένοι, χωρίς κανένα στοιχείο, χωρίς να έχει τηρηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία, χωρίς να πληρούνται οι προϋποθέσεις προφυλάκισης.

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Στο μπουρδελοξενοδοχείο του Μιχαλολιάκου έκανε γυρίσματα σειρά του Mega!!!


Αρκετές ήταν οι περιπτώσεις που τα μέσα προέβαλαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής ως σταρ και καλοθελητές που είχαν ανθρωπιστική διάθεση. Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε όμως η είδηση πως κανάλι προέβαλε τις επιχειρήσεις τους. Συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο “New Dream” που ανήκει στην οικογένεια Μιχαλολιάκου έκανε γυρίσματα η σειρά “ Η Οικογένεια βλάπτει” που προέβαλε το κανάλι Mega. 

Μάλιστα στον λογαριασμό που έχει το ξενοδοχείο στο facebook δεν παρέλειψαν οι διαχειριστές να ανεβάσουν σκηνές της σειράς.

Ας θυμηθούμε τι έλεγε η Τζορτζέλα του στάρ για τον Κασιδιάρη...και τι λέει τώρα το κατηγορητήριο του.



Στο κατηγορητήριο ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται πως συμμετείχε αδιαλείπτως σε δομημένη και διαρκή δράση ομάδα, αποτελούμενη από τρία ή περισσότερα πρόσωπα η οποία επιδίωκε τα παρακάτω αδικήματα, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι για όλα αυτά είναι υπόλογος:

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΣΑΝ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑ: Αχ, «θείε Νώντα» Δημήτρη Πουλικάκο μας! Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; -Της Αλεξάνδρας Τσόλκα



Αντιφασιστική πορεία. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

011013.jpg
Η εικόνα εμφανίζεται σε σμίκρυνση (φυσικό μέγεθος)
Τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα τον δολοφόνησε ο χρυσαυγίτης Ρουπακιάς και το μαχαίρι το κρατάνε πολλοί και για πολύ καιρό τώρα:
• τα τάγματα θανάτου της χρυσής αυγής και κάθε λογής εθνικιστικές συμμορίες, που τραμπουκίζουν, τρομοκρατούν και βασανίζουν καθημερινά μετανάστες. Φτάνοντας μέχρι τη δολοφονία του Σαχτζάτ Λουκμάν τον περασμένο Ιανουάριο στα Πετράλωνα. Από τις 281 επιθέσεις που έχουν γίνει γνωστές μέσα στον τελευταίο 1,5 χρόνο, τα 2/3 έγιναν στον Αγ. Παντελεήμονα – Αττική – Αχαρνών – ιστορικό κέντρο.

H “AIA RELATE Α.Ε” και ο “Ερυθρός Σταυρός” Ακόμα ένα τέκνο βουλευτή της ΝΔ ξεδιπλώνει το επιχειρηματικό του ταλέντο!




Ο λόγος για την Αλεξία Μπακογιάννη και την εταιρία “AIA RELATE AE” στην οποία είναι πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη-Μητσοτάκη.
Η συγκεκριμένη εταιρία προφανώς επιλέχτηκε από την διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού για την εκπληκτική δουλειά που έκανε όταν είχε αναλάβει την ALAPIS του Λ.Λαυρεντιάδη...

Η “AIA RELATE AE” χρέωνε μόλις 320.000χιλ ευρώ τον χρόνο για τις υπηρεσίες της, δηλαδή ψίχουλα σύμφωνα με τους ειδικούς.

9χρονη σε δημοπρασία στο Αφγανιστάν! Ορίστε τι κάνουν οι παλιομουσουλμάνοι!



Σύμφωνα με δεκάδες Ελληνικά εθνικιστικά μπλόγκ, το κοριτσάκι βγήκε προς πώληση σε κάποια πλατεία στο Αφγανιστάν, ( ή στο Αυγανιστάν που λένε και οι υπερπατριώτες) ενώ το έξαλλο πλήθος από κάτω τσακωνότανε για το ποιός θα την αγοράσει ώστε να την πάρει στο σπίτι του και να την κακοποιήσει σεξουαλικά!
Άστα διάλα ρε παλιομουσουλμάνοι, καλά σας κάνει η χρυσή αυγή και σας μαχαιρώνει!
https://www.google.gr/search?q=κορίτσι+δημοπρασια+αφγανισταν&oq=κορίτσι+δημοπρασια+αφγανισταν&aqs=chrome..69i57j69i60.10267j0&sourceid=chrome&espvd=210&es_sm=93&ie=UTF-8



Υπάρχει βέβαια ένα μικρό προβληματάκι…

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ...!!! Χρυσαυγίτες να τραγουδάνε.... Βάρναλη!!!


 Να πάτε να το τραγουδήσετε και στον 

αρχηγό σας, να πάθει εγκεφαλικό...!


ΠΗΓΗ

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Απλά και ξεκάθαρα πράγματα για το τσίρκο των τελυταίων ημερών, από αυτούς που τα έλεγαν για χρόνια, αλλά όταν τα έλεγαν... ήταν "ανθέλληνες"

Αλληλέγγυος χαιρετισμός από το Βερολίνο: Παύλος Φύσσας – Αναπαύσου εν ειρήνη


Ο αντιφασίστας ράπερ Παύλος Φύσσας (“Killah P.”) είναι νεκρός: αφού κυνηγήθηκε μέσα στους δρόμους από μια ομάδα νεοναζί, μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον Γιώργο Ρουπακιά, συνεργάτη της Χρυσής Αυγής. Αστυνομικοί παρευρίσκονταν με τους συγκεντρωμένους ναζι στην σκηνή του φονικού, αστυνομικοί παρακολούθησαν πως μαχαιρώθηκε ο Παύλος θανάσιμα. Μαχαιριές στην καρδια, και το μαχαιρι έστριψε.

Tα κανάλια σιωπούν. Tι συνέβη στην Πορτογαλία με την Τρόικα;

Φρένο στις αθρόες απολύσεις στη Πορτογαλία έβαλε το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας. Πολλά από τα μέτρα τα οποία στόχευαν στην απλοποίηση των διαδικασιών απόλυσης των εργαζομένων και περιλαμβάνονται στον εργατικό κώδικα του 2012 απέρριψε το Συνταγματικό Δικαστήριο της Πορτογαλίας, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του.
Τα νέα αυτά μέτρα, που είχαν ληφθεί κατόπιν συστάσεων της Τρόικας και είχαν εγκριθεί από το κοινοβούλιο τον Μάιο του 2012, είχαν στόχο να βάλουν ένα τέλος στην «ανελαστική αγορά εργασίας» και «να δοθεί ώθηση στην ανάπτυξη της χώρας»… Από όλους τους κοινωνικούς εταίρους μόνο το συνδικάτο CGTP, που είναι και το μεγαλύτερο της χώρας και πρόσκειται στο Κομμουνιστικό Κόμμα, είχε αρνηθεί να συμφωνήσει και να υπογράψει τη νέα εργατική νομοθεσία.

ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2005 Η ΝΔ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΠΠΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ,ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


Ο πατέρας του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παππάς υπήρξε στρατιωτικός,στενός φίλος του Γεωργίου Παπαδόπουλου του δικτάτορα, το 1975 αποστρατεύθηκε στο πλαίσιο της αποχουντοποίησης . Κι όμως αυτόν τον αξιωματικό το 2005 η κυβέρνηση της ΝΔ τον ...αποκατέστησε δινόντάς του το βαθμό του ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ.
Προφανώς ο υιός Παππάς δεν ήταν ...αντισυστημικός το 2005 . Γιατί ο πατέρας του έγινε ....στρατηγός μέσω συστήματος βεβαίως.