ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Καλή Ανάσταση στους πιστούς, και καλή Επανάσταση στους…Άπιστους

Αλλού βρίσκεται η αλήθεια πατέρα, η αλήθεια βρίσκεται στους SeX PisTolS...GeGe???

Ιούδα κουφάλα έρχεται κρεμάλα..

Καλή ΕπΑνάσταση

Ελλήνων Πάσχα

 Η Αγιοταφική Αδελφότητα πραγματοποίησε το Μεγάλο Σάββατο την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα. Η τελετή έγινε μέσα σε κλίμα κατάνυξης, ευλάβειας και ιερού δέους με τα μπουνίδια, τα κλωτσίδια και τις χριστοπαναγίες μεταξύ των πιστών να στέλνουν το μήνυμα της Αγάπης και της Ορθοδοξίας στη χριστιανοσύνη, ενώ οι καμπάνες χτυπούσαν χαρμόσυνα – ντινγκ ντονγκ! 
Image Hosted by ImageShack.us


Για μια ακόμα φορά το Άγιο Φως άναψε με αναπτήρα από ελληνικά χέρια, αυτά του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου, γεγονός που έκανε τους Αρμένιους, τους Ούνους και τους Μογγόλους ιερείς να σκυλιάσουν από το κακό τους και να παλεύουν με τα σπαρματσέτα. Οι προσκυνητές φώναζαν «άξιος, άξιος» για τον Θεόφιλο, αλλά έτσι φώναζαν τόσα χρόνια και για τον Ειρηναίο και τις είδαμε κι αυτουνού τις πομπές του.

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου το Άγιο Φως έφτασε στην Αθήνα με ειδική πτήση της Ολυμπιακής και το συνόδευαν ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου, διπλωμάτες του υπουργείου Εξωτερικών, τσολιάδες της Προεδρικής Φρουράς, άνδρες της ΕΥΠ, άνθρωποι του παρακράτους, χορεύτριες του χορού της κοιλιάς και βατραχάνθρωποι της Πολεμικής Αεροπορίας. Το Άγιο Φως, αφού έγινε δεκτό με τιμές αρχηγού κράτους, επιβιβάστηκε σε μια Mercedes SLK και μεταφέρθηκε στο Μετόχι του Πανάγιου Τάφου κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας γιατί υπήρχαν πληροφορίες πως διάφοροι αντίχριστοι παραμόνευαν για να του κάνουν φου και να το σβήσουν, για να μη γίνει τελικά η πολιτιστική επανάσταση στη χώρα.

Ο γύφτος, η δίμετρη ξανθιά και οι ψηφοφόροι

ΟΝίκος ο Αναστώ κάθεται στην Πλατεία Αριστοτέλους και πίνει τον τρίτο καπουτσίνο, όταν ένα Datsun γεμάτο καρέκλες σταματά στη μέση της πλατείας. Από μέσα βγαίνει ένας γύφτος, πενηντάρης με χρυσό ρόλεξ, χρυσό δαχτυλίδι με μαύρη πέτρα, φα- καντόρο στο λαιμό και δυο ολόχρυσα δόντια που λάμπουν στο μεσημεριανό ήλιο.

Ο Κώστας ο τροχονόμος ( διορισμένος το 81 από τον Δροσογιάννη , υπουργό Δημόσιας τάξης) αρχίζει να φωνάζει:

-«Που παρκάρεις εδώ ρε αθεόφοβε» και την ώρα που είναι έτοιμος να του ρίξει την κλήση , ο γύφτος του πασάρει στη ζούλα ένα… εκατό-ΕΥΡΩ !

-«Για το καφεδάκι και πούσε, γαλονάτο μπαλαμό, να μου προσέχεις την κούρσα και το εμπόρευμα νταξι;».

Όλη η Αριστοτέλους μένει με ανοιχτό το στόμα.

ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ: Tο παρακράτος πασοκ και η μπατσαρία του "αντιστασιακού" παπουτσή

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Επείσοδια έξω απο το εργοστάσιο μετ. κατασκευων ΛΕΝΟΝΙΑΣ στο Βόλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ. ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΡΓΕΙΑ -ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΠΕΡΓΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΣΤΙΣ 6
http://athens.indymedia.org

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Πεθαίνει ο Μπακούνιν και πάει στην κόλαση....

Πεθαίνει ο Μπακούνιν και πάει στην κόλαση. Μετά από λίγο καιρό πολιτικών παρεμβάσεων, ξεκινούν εξεγέρσεις και μπάχαλα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της κόλασης. Ο Σατανάς ψιλοφρικάρει και παίρνει τηλέφωνο το Θεό και του λέει:
-Ρε Θεέ έχω εδώ έναν αναρχικό που μου τα'χει κάνει όλα μπάχαλο, να σου τον στείλω μετάθεση πάνω στον παράδεισο που είναι όλα ήρεμα μπας και βρούμε ησυχία να κάνουμε τη δουλειάμας;
Λέει ο Θεός:
-Άντε στειλτον εδώ αλλά μου χρωστάς χάρη
Μετά από ένα μήνα διαμονής του Μπακούνιν στον Παράδεισο, ...


 ο Σατανάς δεν έχει κανένα νέο του Θεού οπότε λέει να τον πάρει τηλέφωνο
-Έλα Θεέ, τι έγινε με εκείνον που σου είχα στείλει, όλα καλά και ήρεμα;
Λέει ο Θεός:
-Πρώτον δεν υπάρχει Θεός και δεύτερον να με λες σύντροφο...



http://zbaro.blogspot.com

Με την βοήθεια του Χριστού..

Άκου, χρυσαυγίτη...

όπως πιθανόν να καταλάβεις δεν απευθύνομαι στο μαυροτσούκαλο που παρουσιάζεται για φίρερ της οργάνωσής σου.


 Είναι γνωστή η υπόληψη που έχει στο διεθνές ‘’λευκό κίνημα’’ που τον αποκαλεί «μαύρο λίπος» (τάδε έφη Ρώσος φίρερ). Είναι γνωστή και η σχέση του με τις μυστικές υπηρεσίες, με στοιχεία από πρωτοκλασάτους της οργάνωσής σας που έπαψαν να είναι μέλη σας. Δεν απευθύνομαι στον άρειο και πρώην υπαρχηγό σας, Περίανδρο, που επιχείρησε να εκτελέσει τον φοιτητή Δ. Κουσουρή το 98, στα δικαστήρια Ευελπίδων (είναι ακόμα στη φυλακή;). Δεν απευθύνομαι στον Χρ. Ρήγα που σας μάζευε στο μαγαζί του στον Άγιο Παντελεήμονα και ως βασική εργασία του ήταν η εκτέλεση συμβολαίων θανάτου (τα έχεις μάθει αυτά;). Δεν απευθύνομαι σε κάθε λογής εμπόρους όπως ο Παναγιώταρος ή ιδιοκτήτες γυμναστηρίου στα Χανιά ή συμβολαιογράφους από την Πάτρα ή κάθε λογής στελέχη με καβάντζες κι άκρες στην αστυνομία, στο στρατό, στη ‘’δικαιοσύνη’’ ή στα λεφτά της οικογένειας.

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

'Ολοι χωράνε στο ΛάθΟΣ

ΚΑΝΝΑΒΗ:Το Απαγορευμένο «Ιερό» Φυτό από την Αρχαιότητα ως τις Μέρες μας

Φυτρώνει σχεδόν παντού αλλά είναι το υπ’ αριθμόν ένα παράνομο φυτό στον πλανήτη μας! Εδώ και πολλές δεκαετίες οι περισσότερες νομοθεσίες των κρατών της Γης το έχουν θέσει εκτός νόμου –τοποθετώντας το, εντελώς αυθαίρετα και αντιεπιστημονικά, στα λεγόμενα «ναρκωτικά»– κι έχουν απαγορεύσει την καλλιέργεια, ακόμη και την ύπαρξή του. Κι όμως η κάνναβη (cannabis) είναι ένα από τα χρησιμότερα για τον άνθρωπο φυτά, με τα οποία έχει προικίσει η Φύση τον πλανήτη Γη.
Διαβαστε επισης το πολυ καλο κειμενο:Η Ορθή χρήση της Κάνναβης

Κείμενο: Η ιστορία της ποινικοποίησης της κάνναβης


Κλεάνθης Γρίβας: Τριάντα θέσεις για την κάνναβη




Δείτε την ταινία: 

Πώς η κάνναβη θεραπευει τον καρκίνο | Run from the cure


Είναι ένα φυτό που, εκτός από τη μη-ναρκωτική ευφορική του ιδιότητα (που οφείλεται στη δραστική ουσία Τετραϋδροκανναβινόλη), μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κατασκευαστικό υλικό, φωτιστικό λάδι, πηγή ενέργειας και χαρτιού, υλικό για υφάσματα, πανιά και σκοινιά, για χρώματα και βαφές, για φάρμακο και για τροφή για ανθρώπους και για ζώα. Κανένα, απολύτως κανένα, άλλο φυτό δεν έχει τόσες πολλές και χρήσιμες για τον άνθρωπο εφαρμογές, όσο η Κάνναβη. Κι όμως είναι απαγορευμένο!!! Όχι για λόγους επιστημονικούς ή ιατρικούς, αλλά για πολιτικούς και οικονομικούς λόγους, όπως θα δούμε παρακάτω. «Έχουν καταστήσει παράνομο το υπ’ αριθμόν ένα σημαντικότερο φυτό του πλανήτη», έλεγε αγανακτισμένος ο Timothy Leary από την «ελευθεριάζουσα» δεκαετία του 1960. Πως μπορεί όμως να είναι «παράνομο» ένα φυτό, που δεν είναι καν ναρκωτική ουσία σύμφωνα με τις πιο έγκριτες και ανεξάρτητες επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει ως τώρα; Ένα φυτό από το οποίο δεν έχει αναφερθεί ούτε ένας θάνατος ως σήμερα; (Υπόψιν η «θανατηφόρα δόση» της κάνναβης είναι 150 γραμμάρια, δηλαδή 40.000 μεγαλύτερη τη συνηθισμένη δραστική δόση της! Συγκριτικά, η θανατηφόρα δόση του αλκοόλ είναι μόλις 4-10 φορές μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη του δραστική του δόση. Γι’ αυτό θάνατος από υπερβολική δόση κάνναβης είναι κάτι το πρακτικά άγνωστο).
Η Ιστορία του «Ιερού Χόρτου»

Δυο αμερικάνοι στο Μπραχάμι


Τι ζητούσαν κυριακάτικα, βραδιάτικα, δυο αμερικάνοι στο Μπραχάμι;
Για να κυριολεκτούμε, ο ένας ήταν έλληνας εξ Αμερικής κι αυτά που μας είπαν στο φιλόξενο χώρο του Ελευθεριακού στεκιού, σε μια σεμνή και ποιοτική εκδήλωση, ήταν εξόχως ενημερωτικά για το τι συμβαίνει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού αλλά και γονιμοποιά για τη σκέψη μας.
Εστιάζοντας στην σχεδόν πάντα ξεχασμένη αλλαγή της συνείδησης όπως και στην ανατροπή της ιεραρχίας στις ανθρώπινες σχέσεις, οι άνθρωποι του κινήματος στην Αμερική συνεχίζουν όσο μπορούν τις συνελεύσεις και τις κινήσεις αλληλεγγύης μέσα στην καρδιά του καπιταλισμού. Βαθιές ρωγμές σε μια κοινωνία που καταναλώνει ότι της δίνουν στα σκουπίδια των ΜΜΕ και στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Βαθιές ρωγμές σε μια κοινωνία που για αυτήν ο μπάτσος είναι ο «φίλος μας», ο «κύριος αστυνόμος» και για πρώτη φορά τον βλέπει να χτυπά αναίτια.  Μέλος μιας αστυνομίας που ειδικά στη Νέα Υόρκη αποτελεί τον 6ο στρατό του κόσμου.

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

αφού δεν μπορείτε εσείς,μπορούμε εμείς:να ποιοι αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν το Μάριο Λώλο[photo]


Η λαλίστατη κατά τα άλλα ελληνική αστυνομία, ακόμα ψάχνει πια διμοιρία χτύπησε τον φωτορεπόρτερ Μάριο Λώλο. Από την Πέμπτη, έως σήμερα, η ”σιωπή των αμνών”. Ωραία λοιπόν, αφού δεν μπορείτε εσείς, μπορούμε εμείς.
Και για να είμαι ειλικρινής, αν και δεν ήμουν παρών στο δολοφονικό χτύπημα εναντίον του συναδέλφου μου, ήμουν σίγουρος πως αυτός που αποπειράθηκε να τον εξοντώσει ήταν μέλος διμοιρίας που έφερε διακριτικό, στο πίσω μέρος του κράνους του ή πράσινο τρίγωνο ή πράσινο κύκλο.
Δεν χρειάστηκε και καμιά ιδιαίτερη έρευνα, ιδού λοιπόν η πρώτη αλήθεια.
Αυτός που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Μάριο, ανήκει στην διμοιρία με διακριτικό το πράσινο τρίγωνο.