ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Κάτω τα χέρια από τον Ρέππα!

Με αφορμή ένα παλιό και κατάπτυστο δημοσίευμα σε τοπική εφημερίδα, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να κατηγορήσουν τον υπουργό Υποδομών, Δημήτρη Ρέππα, πως -όταν ήταν φοιτητής- ήταν υμνητής της χούντας. Θα θέσω το θέμα στη σωστή του βάση: 

Ακόμα κι αν δεχτούμε πως –όπως υποστήριζε το δημοσίευμα- ο κ. Ρέππας ήταν υμνητής της χούντας, θα πρέπει όλοι να εκτιμήσουν την στάση του μέσα στα χρόνια: ο κ. Ρέππας ήταν υμνητής της χούντας και σήμερα είναι υπουργός της κυβέρνησης της χούντας. Δηλαδή, είναι πολιτικά συνεπής. Δεν άλλαξε καθόλου.

ΑΠΟ:http://pitsirikos.net

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Θα πρέπει να ξέρετε ότι η ανάρτησή σας σχετικά με τη δήθεν υποστήριξη του Υπουργού Υποδομών στο χουντικό καθεστώς εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα, που σας χρησιμοποιούν ως υποχείρια. Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, έχει δώσει πλήρεις απαντήσεις για το θέμα, ενώ από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν πέρυσι τον Αύγουστο σχετικές αναφορές στην μπλογκόσφαιρα είχε στείλει δήλωση. Μετά τον περασμένο Αύγουστο, επανήλθαν κάποιοι το φθινόπωρο και τώρα παρουσιάζεται ένα νέο μπαράζ, προϊόν copy, paste.
Καλό θα ήταν οι αναγνώστες σας να γνωρίζουν και την πρόσφατη δήλωση του Δημήτρη Ρέππα, την οποία και σας υπενθυμίζω, αφού οι αποστολείς του αποκόμματος σας την απέκρυψαν:

«Οι προσωπικές επιθέσεις που δέχομαι είναι προφανές που αποσκοπούν, ιδίως αυτήν την περίοδο.
Η αλήθεια δίνει την απάντησή της:
Είμαι μεταξύ των Ελλήνων που διώχθηκαν την επταετία. Άλλωστε για την αντιδικτατορική στάση μου με τίμησαν οι συμφοιτητές μου, που με έζησαν εκείνα τα χρόνια από κοντά, σε μια εποχή υψηλής πολιτικοποίησης, ψηφίζοντάς με στις πρώτες ελεύθερες φοιτητικές εκλογές ως Πρόεδρο του Συλλόγου Φοιτητών Οδοντιατρικής και ως μέλος στο πρώτο Κεντρικό Συμβούλιο της μεταδικτατορικής ΕΦΕΕ.
Πράγματα γνωστά.
Αν κάποιους ενοχλεί η παρουσία μου στην πολιτική, ας διαλέξουν μέσα από την πολιτική τρόπους να αντιπαρατεθούν.
Οι συκοφαντίες βλάπτουν τους συκοφάντες και μόνον».

adespotos είπε...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;
ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΛΑΟΣ...ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ.

ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΣΟΚΕ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ...ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ''ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ''ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ, ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ!!!

''Είμαι μεταξύ των Ελλήνων που διώχθηκαν την επταετία''
ΣΩΠΑ ΡΕ!!!ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΟΡΙΑ...ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.