ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΟ ALTER- ΚΗΡΥΞΑΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ

Διαβάστε το εξώδικο που έστειλε η Ε.Τ.Ι.Τ.Α:

Επειδή παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες μας,

Μέχρι και σήμερα 14 Φεβρουαρίου 2011, δεν έχει γίνει εξόφληση δεδουλευμένων μηνός Ιανουαρίου 2011 των τεχνικών που απασχολούνται στον σταθμό σας.
Επίσης, κατά παράβαση του άρθρου 11 παρ. 2 της Δ.Α. 39/2010, δεν έχει γίνει η απόδοση των εισφορών των μελών μας στην Ε.Τ.Ι.Τ.Α. ενώ έχει γίνει η παρακράτησή τους από τον τηλεοπτικό σταθμό, για τους τελευταίους 5 μήνες.
  To Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. σε έκτακτη συνεδρίασή του της 14ης Φεβρουαρίου 2011 και υλοποιώντας σχετική απόφαση που λήφθηκε με μυστική ψηφοφορία κατά την Γενική Συνέλευση της 15ης Δεκεμβρίου 2010 για τη διεξαγωγή των κινητοποιήσεων με το ως άνω αίτημα  που  εξουσιοδοτούσε το Δ.Σ.  ως προς τον προσδιορισμό του ακριβούς χρόνου διεξαγωγής των απεργιακών κινητοποιήσεων,   κηρύσσει σύμφωνα με το άρθρο 20 του Ν 1264/1982 για την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011, 24ωρη απεργία από ώρα 05.00π.μ. της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου 2011, έως και ώρα 05.00π.μ. της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου 2011, για τους τεχνικούς που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.

ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ

Την άμεση καταβολή – εξόφληση των δεδουλευμένων του μηνός Ιανουαρίου 2011 που οφείλονται στους τεχνικούς του σταθμού
Άμεση απόδοση στην ΕΤΙΤΑ των παρακρατηθέντων εισφορών των μελών της

Η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. διαθέτει το αναγκαίο προσωπικό ασφαλείας, σύμφωνα με το άρθρο 21 του ν. 1264/1982.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής καλείται να κοινοποιήσει νόμιμα την παρούσα προς τον κάθε ένα από αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται που εδρεύουν στην Αθήνα και εκπροσωπούνται νόμιμα για να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες αντιγράφοντάς την, ολόκληρη στις εκθέσεις επίδοσης.

ΠΡΕΖΑ TV



ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠ.ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΜΗΝΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ;;;
ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΗ ΜΕΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ KONTRA ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;;;

Η ΕΤΙΤΑ κήρυξε 24ωρη απεργία από τις 5:00 π.μ Τετάρτη μέχρι τις 5:00 π.μ ξημερώματα Πέμπτης. Αύριο οι δημοσιογράφοι του σταθμού έχουν συγκαλέσει συνέλευση, όπου θα παραστούν και εκπροσώποι της ΕΣΗΕΑ. Ανάστατοι οι δημοσιογράφοι με την Ένωση, επειδή για την απεργία της προηγούμενης Παρασκευής δεν είχαν ενημερωθεί.

Συνεχίζεται η μη καταβολή των δεδουλευμένων επειδή τα χρήματα έχουν μπλοκαριστεί από το Υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες στην απεργία θα ακολουθήσει και η ΕΠΗΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: