ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Σέχτα για μια αποτελεσματική προβοκάτσια

Είναι η Σέχτα; Είναι η “Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών”; Μήπως είναι μια νέα τρομοκρατική οργάνωση που θα αυτοχαρακτηριστεί με κάποιο όρο βγαλμένο από ξεχασμένο θεωρητικό βιβλίο ή ακόμη και απ τα αρχεία του παρακράτους και των ευφάνταστων αναλυτών του; Μήπως δεν είναι τίποτα από όλα αυτά και είναι απλώς τύποι που κάποτε διάβαζαν “Μάσκα” μέχρι που έπεσε στα χέρια τους κάποια ανάλυση του Σεργκέι Νετσάγιεφ και αποφάσισαν πως η βία δεν είναι το μέσο αλλά ο σκοπός ο ίδιος; Δεν έχει σημασία ποιοί είναι. Άλλωστε ακόμη και αν αποκαλυφθούν, ίσως και οι ίδιοι ανακαλύψουν πως δεν ήξεραν ποιοί είναι. Πως άλλοι τους κινούσαν χωρίς να το καταλάβουν.

Για πρώτη φορά, μετά το 1908 που καθιερώθηκε στη χώρα μας η Κυριακή Αργία.... ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ: ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Eμμανουήλ Καπελώνης (κατηγορούμενος για την υπόθεση Λαμπράκη): Συνωνυμία ή συγγένεια με το νεκρό χυσαυγίτη

Το επόμενο πρωινό από τη δολοφονία του Φύσσα, λίγες ώρες πριν ομολογήσει ο χρυσαυγίτης εκτελεστής, ο Κασιδιάρης κυριολεκτικά ούρλιαζε στον Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ πως η Χ.Α. 
δεν έχει σχέση με το φονικό. 

Αντίθετα, χτες βράδυ, ο ίδιος βουλευτής, μέσα σε χρόνο ρεκόρ έσπευσε να αναγνωρίσει τους νεκρούς ως μέλη της Χ.Α. 
Τόση ετοιμότητα; 
Γιατί;

-Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΡΩΕΣ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ- ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ - ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΑΥΓΕΣ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΣΑΝ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ


"ΤΡΟΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ και ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ"

-Απο το Σεπτεμβριο 2013,η αστυνομια και η ΕΥΠ,με διαρροες στα ΜΜΕ,λενε πως περιμενουν μεγαλο τρομοκρατικο χτυπημα.
-Ακολουθουν περιεργα δημοσιευματα,περι εμφανισεων, διάφορων "τρομοκρατων" σε videos απο καμερες ασφαλειας τραπεζων, κατα τη διαρκεια ληστειων.
-Μεσα στον Οκτωβριο,αμεσως μετα τη συλληψη στελεχων της Χρυσης Αυγης,λογω της δολοφονιας Φυσσα,για να επιβεβαιωθει η θεωρια των 2 ακρων της κυβερνησης,υπαρχει δημοσιοευμα στη RealNews που κανει ξανα θεμα απο το πουθενα, τα οσα εγιναν στη Marfin...ενω το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αφηνει υπονοούμενα για εμπλοκη βουλευτων του ΣΥΡΙΖΑ με την υποθεση της Marfin και τα οσα εγιναν στις Σκουριες.

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Καταδικάζω την βία από όποια μυστική υπηρεσία και αν προέρχεται

Τόσο απλά, τώρα αν δεν καταλαβαίνεις...Έχεις πρόβλημα.

Προβοκάτσιας συνέχεια...



Λίγο πριν ψηφιστούν νέα μέτρα, δολοφονική επίθεση κατά της Χρυσής Αβγής...Και πολύ άργησε το σκηνικό.Αναρωτιόμαστε αν θα βρεθούν οι δράστες...Ακόμα και ξεκαθάρισμα λογαριασμών να είναι, ο Πρετεντέρης θ΄αρχίσει να κάνει παιχνίδι.Αν πάλι είναι ένα από τα παρακρατικά χτυπήματα στο πλαίσιο μιας στρατηγικής της έντασης οι ιθύνοντες παραπέουν μπροστά στην κατάρρευση της πολιτικής τους και προτιμούν να δημιουργήσουν χάος προκειμένου να χάσουν την εξουσία.

Οπλιστείτε με υπομονή και αντιεμετικά.Η θεωρία των άκρων τώρα (ξανα) ξεκινά.

ΥΓ Είναι τόσο ηλίθιοι που θα φτάσουν τη ΧΑ στο 20%.

Είναι κάφρος ,δεν αντιλέγει κανείς...



Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύουμε πως εννοούσε "παντού σε όλο τον τρίτο κόσμο".Ισως και στις εμπόλεμες ζώνες θα συμπληρώναμε εμείς.


Ιστορική αναδρομή αναρχικών εφημερίδων στην Ελλάδα



 Κείμενο από την παρουσίαση της εφημερίδας δρόμου Άπατρις στο διήμερο αναρχικό φεστιβάλ βιβλίου στο Μάλμο της Σουηδίας.

Σ’έναν κινηματικό χώρο που επιδιώκει την αποτύπωση των γεγονότων απαλλαγμένη από κομματικά πλαίσια και καθεστωτική λογοκρισία η αναγκαιότητα των μέσων αντιπληροφόρησης είναι αναμφισβήτητη. Η ύπαρξή τους για τον αντιεξουσιαστικό χώρο είναι αυτονόητη. Εξηγείται από την ίδια τη φύση της ενημέρωσης που αντιτίθεται στον προπαγανδιστικό χαρακτήρα των κατεστημένων μέσων πληροφόρησης. Εξηγείται επίσης από την ανάγκη ύπαρξης ενός χώρου έκφρασης εκείνων που τα ΜΜΕ επιμένουν να αγνοούν, να περιθωριοποιούν και κατ’επέκταση να απομονώνουν. 

"Μετανάστες καλώς ήρθατε"



"Μετανάστες καλώς ήρθατε" γράφουν τα χαρτάκια των οπαδών της St.Pauli, οι οποία μετά τον αγώνα συνέχισαν σε πορεία διαμαρτυρίας 9.000 ατόμων για το δικαίωμα των 300 Λίβυων μεταναστών να παραμείνουν και να ζήσουν στην πόλη τους, στο Αμβούργο της Γερμανίας, και να μην απελαθούν.

Ποτέ δουλειά την Κυριακή

Την Κυριακή 3 / 11 / 2013 έχει προκηρυχθεί απεργία για τον κλάδο και τους εργαζόμενους του εμπορίου Απεύθυνση – κάλεσμα για από κοινού συζήτηση και ανάληψη δράσεων σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 3/11/2013 και την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας Το σωματείο μας συνεχίζει τον αγώνα ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας. Στο όνομα της ανάπτυξης και της κερδοφορίας των πολυκαταστημάτων και μέσα στο πλαίσιο της καπιταλιστικής αναδιάρθρωσης και της πλήρους υποτίμησης της εργατικής μας δύναμης οι πολιτικοί και οικονομικοί ιθύνοντες, σπεύδουν πλέον να εφαρμόσουν στην πράξη τον νέο νόμο για την πλήρη απελευθέρωση της αγοράς Ν.4177/2013) και να προχωρήσουν στην κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας η οποία καθιερώθηκε το 1909 και ήταν το πρώτο μέτρο της εργατικής νομοθεσίας.

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ανέστης Δελιάς-Ένας άγγελος πεταμένος στα σκουπίδια



Η ταινία "Μαύρος γάτος" είναι βασισμένη στις διηγήσεις των φίλων του Ανέστη Δελιά.

Ο ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

226083
strangejournal
Ο Ελευθέριος είναι ένα παιδί που το μόνο πράγμα που θεωρεί προσόν για κάποιον, είναι το να δουλεύει. Δεν έχει πάει να ψηφίσει ποτέ γιατί θεωρεί ότι θα έρθει ο Superman και θα μας σώσει. Κρίνει τους άλλους αυστηρά και ποτέ δεν έχει να πει καλό λόγο για κανέναν. Αποφεύγει τις συζητήσεις κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου γιατί δεν έχει να πει τίποτα. Δεν βρίσκεται μέσα στην σφαίρα ενδιαφερόντων του.
Κοκκινίζει από θυμό όταν σε μια παρέα συζητάνε για “βαρετά πολιτικά” και απορεί, πιστεύοντας πως όλοι είναι “κομμουνιστές” γι’ αυτό δείχνουν τόσο καημό. Αντιπαθεί αυτούς που αντιδρούν στην αδικία, θεωρώντας πως έχουν συμφέρον κομματικό, λες και ο ίδιος δεν αδικείται ποτέ. Φυσικά δεν θα εκφραστεί, αλλά θα βγάλει όλο το άχτι του στα social media. Εκεί είναι βασιλιάς. Θα βρίσει τους πάντες και τα πάντα, θα κατακεραυνώσει όσους αντιδρούν, αλλά δεν θα κάνει κουβέντα για κυβερνώντες και πολιτικές. Είπαμε, ο Λευτέρης θέλει να δουλεύουμε όλοι και να μην μιλάμε. “Και με 200 ευρώ δουλεύω” λέει και κορδώνεται, σαν να είναι κάποιος οσιομάρτυρας που ζητάει αναγνώριση προ θανάτου.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Για εύκολη πρόσβαση στο Athens Indymedia...

χρησιμοποιείστε αυτή τη διεύθυνση-->https://gutneffntqonah7l.onion.to/?lang=el . Και εδώ, η ανακοίνωση -->
28-10-2013
''Το Athens Indymedia είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας.

Το athens indymedia αντιμετωπίζει κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί και να διορθωθεί.

Προσωρινά είναι μόνο διαθέσιμο ως κρυμμένη υπηρεσία στο δίκτυο Tor εδώ http://gutneffntqonah7l.onion/

Για να εγκαταταστήσετε το Tor : https://www.torproject.org/''

η κανναβη εχει συνειδηση και προνοει,οι κυβερνησεις;

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Σαν σήμερα.

Πέθανε σε ηλικία 71 ετών ο θρύλος της Ροκ, ο Αμερικανός τραγουδιστής, συνθέτης και κιθαρίστας, Lou Reed (vids + pics)

Σύμφωνα με το Rolling Stone, ο Lou Reed είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος τον Μάιο ενώ ακόμα άγνωστα παραμένουν τα αίτια του θανάτου του.
Ο ατζέντης του φέρεται ότι επιβεβαίωσε το θάνατό του σε μια δήλωση που επικαλέστηκε η βρετανική εφημερίδα Guardian. "Ήταν όσο μεγάλος καλλιτέχνης μπορεί να είναι κανείς, κατά την γνώμη μου", είπε ο ατζέντης του, στους Times της Νέας Υόρκης.