ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Δολοφονίες οι αυτοκτονίες, καθάρματα!


 Νίνα Γεωργιάδου


«Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο.
Μπορείς να τον μαχαιρώσεις στην κοιλιά,
να του αρπάξεις το ψωμί απ’ το στόμα,
να μην θεραπεύσεις την αρρώστια του,
να τον χώσεις μέσα σε μια τρώγλη,
να τον εξοντώσεις βάζοντάς τον να δουλεύει μέχρι θανάτου,
να τον οδηγήσεις στην αυτοκτονία, να τον σύρεις στον πόλεμο»
ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ
Από τη μέρα που ο Αμερικανοκίνητος χρυσωμένος κρετίνος κήρυξε τον ενταφιασμό της χώρας από το Καστελόριζο, έχουν περάσει 1.091 μαύρες μέρες και εφιαλτικές νύχτες.
Από τη στιγμή εκείνη μέχρι σήμερα, 2.000 δικοί μας άνθρωποι έβαλαν ή αποπειράθηκαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους.
Κάθε μαύρη μέρα, δύο δικοί μας άνθρωποι περνούν στο λαιμό τους τη θηλιά, στην οποία τα καθάρματα συρρίκνωσαν ζωές και προσδοκίες.
Κάθε μαύρη μέρα δύο δικοί μας άνθρωποι βάζουν το πιστόλι, που τάχα κρατούσε ο Αμερικανοκίνητος, χρυσωμένος χάχας, στο δικό τους κρόταφο, βυθίζοντας σε αβάσταχτο πένθος τους δυστυχισμένους δικούς τους και όλους εμάς.

Αίμα, τιμή, και στην ούγια να γράφει...



Μπλουζάκια που προμηθεύει ο Τουρκοφάγος Πακιστανός Πρόεδρος τους εθνικιστες ανεγκέφαλους μελαμψούς άριους. Έχει στήσει ωραίο μαγαζάκι πάντως!!! Με την ίδια ρητορική δηλαδή του "μετανάστες μας παίρνουν τις δουλειές", υπάρχουν τόσες μικρές βιοτεχνίες στην Ελλάδα που (ακόμα) ασχολούνται με την υφαντουργία και την ένδυση, γιατι λοιπόν δεν έδωσε δουλειά σε Έλληνες εργάτες;
Αγαπητέ χρυσαύγουλε φόρα το μεμέτικο Pamuk μπλουζάκι και εγερθουτου και ασε τον Πακιστανό να σε αρμεγει και να σου φουσκώνει τα μυαλά με μεγαλοιδεατισμούς.  


tro-mpa-xtiko

Ιταλός ανθρακωρύχος κόβει τον καρπό του στην τηλεόραση για να διαμαρτυρηθεί για το κλείσιμο των ανθρακορυχείων στη Σαρδηνία


Austerity cut:Italian miner slits wrist on TV to protest coal mine shutdown / Λιτότητα και περικοπές


Ένας ανθρακωρύχος Σαρδηνίας έχει πετσοκόψει τον καρπό του ζωντανά  στην τηλεόραση, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο μιας τοπικής μονάδας. Περίπου 100 εργαζόμενοι κλείστηκαν μπροστά από το ορυχείο, το οποίο είναι γεμάτο με σχεδόν 700 κιλά εκρηκτικά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε υπόγεια μέσα στο ορυχείο.

Καλο μηνα..


anarhogatoulis

16 Horsepower - Black Soul Choir

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των παιδεραστων Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου έδωσε εντολή να ενεργοποιηθεί η διάταξη νόμου που προβλέπει τη δημοσιοποίηση ονομάτων κατηγορουμένων για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων. Έτσι δόθηκαν στη δημοσιότητα με ρικά από τα ονόματα των συλληφθέντων Μπελιζενίτης Βαγγέλης (38) φωτογράφοςΖώης Λεωνίδας (42) ιδ. υπάλληλος Καραχάλιος Γιάννης (38) επιχειρηματίας Χιωτάκης Αντώνης (49) ιδ. υπάλληλοςΖήσημος Αντώνης ιδ. υπάλληλοςΚυριακίδης Δημήτρης γιατρός (Βέροια)Κατσαβός Δημήτρης στρατιωτικός (Λάρισσα) Ρώρρας Θανάσης (45) μουσικόςΚουγιουμτζής Κώστας (31) τεχνικός Η/ΥΝικολουδάκης Σπύρος (29) τεχνικός MegaΓεωργιάδης Βασίλης (44) ηλεκτρολόγοςOldfield Derek ιδ. υπάλληλοςΘυμωδέας Φώτης εκπαιδευτικόςΣουκαλόπουλος Δημήτρης (40)Γεωργιάδης Δημήτρης (37) ιδ. υπάλληλοςΚαραμουσαδάκης ΠαναγιώτηςΠαπαευαγγέλου...

Σήκω χόρεψε συρτάκι…31η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Ημέρα Παρασκευή κάτω από το ολόγιομο φως του φεγγαριού , 2500 περίπου Θεσσαλοί θα χορέψουν εθελοντικά (;) στην παραλία του Βόλου για να καταρρίψουν το ρεκόρ για το μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου και το όνομά τους θα γραφτεί στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες. Από τη στιγμή που η ημερομηνία της εκδήλωσης ρεκόρ Γκίνες ορίστηκε , γίνονται αμέτρητες πρόβες από τους Θεσσαλούς συμμετέχοντες , λιποθυμούν από τη κούραση και το άγχος , από τη προσπάθεια για να προβληθεί ο πολιτισμός του Βόλου και της Θεσσαλίας, ο οποίος είναι λίγο συρτάκι, λίγο θάλασσα, λίγο τσίπουρο, λίγο Αργώ (δεν έχει σημασία αν ολοκληρώθηκε το ταξίδι της ή όχι , αρκεί που βρίσκεται στη θάλασσα …. ευτυχώς δεν βούλιαξε ακόμη) , λίγο Πήλιο και λίγο Κένταυροι …. φυσικά πολιτισμός είναι και το τζατζίκι, η φέτα και το σουβλάκι!

*Διαμαρτυρία με δίκαια αιτήματα*

πολεμώντας το φασισμό στην καθημερινότητα: μαρτυρία από τα ΚΤΕΛ Κορίνθου


Θα δημοσιεύω ακόμα μια ιστορία καθημερινής πάλης με το φασισμό του κάθε ελληναρά. Μου την έστειλαν λίγο μετά που δημοσίευσα την μαρτυρία από τον προαστιακό. καλό θα ήταν να δημοσιοποιούνται τέτοιες ιστορίες όπως και περιστατικά με τη δράση ναζί και φασιστοειδών . Από τη μια πρέπει να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε και από την άλλη πρέπει να μαθαίνονται περιστατικά όπου ο φασισμός στη καθημερινότητα αντιμετωπίστηκε ατομικά ή συλλογικά από κόσμο που “πάτησε πόδι” στους φασίστες, οργανωμένους είτε τυχάρπαστους. Πάμε λοιπόν: …
Η μαρτυρία όπως μου στάλθηκε:
***

Κονσέρτο για πίπα και ορχήστρα

απο Γελωτοποιός


Μη σκέφτεστε χυδαία!
Η πίπα είναι κινεζικό έγχορδο (νυκτό) όργανο. Κάτι σαν το μαντολίνο.
Το συγκεκριμένο κονσέρτο (το οποίο ακούστηκε από το Τρίτο Πρόγραμμα το απόγευμα του Σαββάτου) είχε τίτλο: «Οι ωραίες αδελφές των βοσκότοπων», και ήταν ενός Κινέζου συνθέτη με παράξενο όνομα, κάτι σαν Γουάνγκ Κι-Λι.

Ποτέ δεν καταφέρνω να θυμηθώ τα κινεζικά ονόματα. Ούτε να ξεχωρίσω έναν Κινέζο από έναν Βιετναμέζο (ή έναν Αγκολιανό από ένα Σουδανό ή έναν Πακιστανό από έναν Ινδό.) Μου φαίνονται όλοι ίδιοι!

ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Αστυνομία: Ακατάσχετη διαφθορά, καθολική φασιστικοποίηση, κοινωνική αποκτήνωση.



Η αστυνομία ο κατεξοχήν στρατός του καθεστώτος του Μνημονίου με εξέχοντα ρόλο στην εφαρμογή του πάνω στην Ελλάδα,δε σταματά να  μας δίνει νέα στοιχεία για την ακατάσχετη διαφθορά των “αξιότιμων” και “μάχιμων”(εναντίων της κοινωνίας) ένστολων μελών της.. Νέο περιστατικό με αστυνομικό των ειδικών δυνάμεων που συνελήφθη να έχει πορνογραφικό υλικό μικρών παιδιών. Τις προηγούμενες ημέρες είχαν συλληφθεί αστυνομικοί να κλέβουν γυναίκα που πουλούσε πράγματα στο δρόμο και η λίστα της αστυνομικής διαφθοράς θυμίζει πηγάδι χωρίς πάτο… Aστυνομικοί ήταν εκείνοι  που καθάρισαν την απεργία των ηρωικών Χαλυβουργών για να ικανοποιήσουν τον Μάνεση..

Η σημερινή σύλληψη του εκαμίτη αστυνομικού με το παιδικό πορνογραφικό υλικό έρχεται απλά να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο του διεφθαρμένου, ανοιχτά φασιστικού, και κοινωνικά αποκτηνωμένου μηχανισμού της αστυνομίας που στρέφεται κατά κόρον κατά της κοινωνίας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ


Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά για πόσο μαλάκες σας περνάνε και τελικά πόσο μαλάκες είσαστε.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ

Αντωνάκη σαμαρά δεν θέλατε; Πάρτε τώρα και το "δωράκι σας" με το εκκαθαριστικό

Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ...


Δεν προλαβαίνω ν΄ακούω δελτία τρομοκρατίας καθημερινά από φίλους. Τι είναι τα δελτία τρομοκρατίας? Ξυπνάει κάποιος το πρωί και μέχρι να κοιμηθεί το βράδυ (αν τα καταφέρει) δέχεται συνεχείς εκβιασμούς από χίλιες δυο μεριές. Από την εργοδοσία του, την εφορία, τη ΔΕΗ, τη Τράπεζα, τον τάδε τοκογλύφο...

Δεν ξέρω σε τι κόσμο ζουν μερικοί, στο δικό μου όμως βλέπω ανθρώπους που χάνουν την ανάσα τους. Νομίζω πως καθώς μου μιλάνε θα σκάσουν στα χέρια μου. Στη κυριολεξία.  Χωρίς ίχνος υπερβολής. Βλέπω φίλους να κοιμούνται με χούφτες χάπια πλέον. Άλλους να είναι τα μάτια τους συνέχεια πρησμένα από την αϋπνία και το κλάμα. Νύχια καταφαγωμένα. Μαλλιά ξεριζωμένα. Γεμάτοι τικ, να παραμιλάνε. Γεμάτοι φοβίες, με διάφορες αρρώστιες να τους καλωσορίζουν στην εποχή της φρίκης. Άνθρωποι που μέχρι πριν λίγο καιρό απλά δούλευαν, είχαν φτιάξει το πολύ πολύ ένα σπίτι, κι είχαν αγοράσει ένα αυτοκίνητο. Το όλοι μαζί τα φάγαμε σ΄αυτούς τους φίλους ήταν ένα σπίτι με δάνειο κι ένα αυτοκίνητο με leasing. Και μια δουλειά  για να τα πληρώνουν. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι αντιμέτωποι με το μπαμπούλα που βγήκε ακάλεστος από τις ντουλάπες τους. Τους κατά συρροή δολοφόνους του κρατικού μηχανισμού, των τραπεζών, των μαυραγοριτών, των τοκογλύφων.
Ορδές που τους κυνηγάνε για να τους κόψουν μια λίβρα κρέας....

Johnny Cash - Wayfaring Stranger

Black Sabbath Solitude

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ

strangejournal

Απ’ όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν υπάρχει καλοκαίρι που να μην υπάρχουν πυρκαγιές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Θυμάμαι δεκάδες εκατοντάδες φωτιές. Την μια φταίει η γιαγιά που μαγείρευε έξω κι ένας σπινθήρας από την θράκα έπεσε σε κούτσουρα, την άλλη κάποιος χωρικός έκαιγε ξερά χόρτα και δεν τα έλεγξε, άλλοτε πάλι κάποιος ασυνείδητος πέταξε το τσιγάρο του ή ένα μπουκάλι που αποτέλεσε αιτία φωτιάς. Οι πιο…υποψιασμένοι μιλάνε για εργολάβους που λιγουρεύονται οικόπεδα ή πράκτορες “εχθρικής” οπωσδήποτε εθνικότητας που θέλουν να βλάψουν την χώρα. Οι πιο ψύχραιμοι για ελλιπή μέτρα δασοπυρόσβεσης και οπωσδήποτε για τον ανύπαρκτο κρατικό μηχανισμό, που έχει καταντήσει σύντομο ανέκδοτο. Κανείς δεν μας μίλησε όμως για τις συμβάσεις και τους διαγωνισμούς των πυροσβεστικών οχημάτων. Όπως συμβαίνει με τους αμυντικούς εξοπλισμούς, ομοίως υπάρχουν σκοτεινά σημεία και για την “πληγή” της δασοπυρόσβεσης. Κάποιοι ζημιώνουν το δημόσιο και παράλληλα κάποιοι άλλοι πλουτίζουν

Σάββατο 1/9, 17:00: Συγκέντρωση στο Μοναστηράκι-πορεία στο Σύνταγμα ενάντια στην κρατική-φασιστική τρομοκρατία



Γαμωτο στανιό μου ρε ΚΚΕ,τους Going Through στο φεστιβάλ;Πόσο πιο πάτο θα φτάσεις;


Προειδοποίηση,θα μιλήσω σκληρά για ένα κόμμα που τιμώ.
Οχι το παρόν του,το παρελθόν του.
Ρε,ρεζίλια φέρατε τους  Γκόινγκ Θρου στο φεστιβάλ σας;
Ενα συγκρότημα πλήρως ενταγμένο στο σύστημα αλλά και το εγχώριο λάιφ στάιλ;
Ο Βουρλιώτης πρώτη μούρη σ όλα τα ιβεντς,κάμερα στο γάμο του κι αυτός να καμαρώνει σα γύφτικο
σκεπάρνι,εκπομπή που πάτωσε στον Αντ που ανάμεσα στα άλλα επιτεύγματα της σύντομης ζωής της ήταν μια συνέντευξη ύμνος της Μάρας Ζαχαρέα.
Οταν διάβασα τον Βουρλιώ να δηλώνει πολιτικοποιημένος υπονοώντας το ΚΚΕ,έπεσα κάτω απ τα γέλια.Ρε,ο Βουρλιώτης,ρε οι 
Α,και μαλάκες μην τολμήσειι κανείς και βάλει στην ίδια πρόταση Going Through και Active Member γιατί ΘΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΗΣΩ.Το εννοώ!!!!!!
Κι ακούστε στην ανακοίνωση που το παίζουν και μαχόμενοι στους δρόμους
Που η μόνη μάχη που έδωσαν ηταν το ντουετο που είπαν με τη Βίσση,ΕΡΩΤΑΣ Η ΠΟΛΕΜΟΣ

Ξεπουλήθηκε η “ΔΩΔΩΝΗ”

Ξεπουλήθηκε η “ΔΩΔΩΝΗ”, ενημερωση απο ανταρσυα που ειχε και το πρωι σχετικη κινητοποιηση - πιστευω το θεμα ειν πολυ σοβαρο και καλι θα ηταν να μεινει τοπικα
Δίχως ίχνος ντροπής η διοίκηση των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών κάνει πλάτες για το ξεπούλημα της «ΔΩΔΩΝΗΣ» στην εταιρεία «Βίκος» του βιομηχάνου Σεπετά.Υπέγραψε μάλιστα σχετικό μνημόνιο συνεργασίας με την εταιρεία, παραιτούμενη ακόμη και από τη διεκδίκηση από την ΑΤΕ του 7,5 % των μετοχών της ΔΩΔΩΝΗΣ, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως οι «κόκκινες γραμμές» των αγροτοπατέρων είναι μονάχα για τα μάτια του κόσμου.
 
Όπως ο Σάλλας πήρε τζάμπα την Α.Τ.Ε. έτσι κι ο ντόπιος επιχειρηματίας, αφού πλούτισε εκμεταλλευόμενος τζάμπα το νερό που ανήκει σε όλο το λαό της Ηπείρου, θέλει να πάρει τώρα και τη «ΔΩΔΩΝΗ», τη στιγμή που ολάκερη η περιουσία του ελληνικού λαού βγαίνει στο σφυρί με τις ευλογίες της Ε.Ε. και της τρικολόρ κυβέρνησης Σαμαρά.

Σιγά...ο πατριώτης κοιμάτε!!!

Ν-Ε-Ρ-Ο



(Επαναστατική Κουζίνα)

Απόψε, αγαπητές μου φίλες και φίλοι, μπορείτε να σβήσετε τα μάτια της κουζίνας –και να κλείσετε για λίγο τα δικά σας. Δε θα μαγειρέψουμε τίποτα –ούτε θα παραγγείλουμε απ’ έξω λιγδιασμένα χαρτοκούτια με γεύση από εξάτμιση.
Απόψε θα απολαύσουμε τη μέγιστη γαστριμαργική ηδονή: Θα πιούμε νερό!
Και θα αποδώσουμε φόρο τιμής στη μέγιστη επαναστάτρια: Την Έλεν Κέλλερ.

Ίσως να σας φανούν υπερβολικά όλα αυτά: Το νερό ως μέγιστη απόλαυση και η Κέλλερ ως επαναστάτρια...

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

«Τι κρίμα ολόκληρη γιατρός να είσαι αριστερή»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ :
ΤΟ … «ΙΑΤΡΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ» ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ !

Παρακολούθηση, απόπειρα τρομοκράτησης και απροκάλυπτη ομολογία «φακελώματος» μέρα μεσημέρι ενάντια σε αγωνίστρια ειδικευόμενη γιατρό.

Από Α.Ρ.Σ.Ι. – Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών      Αύγουστος 2012

Η σ. Κ.Ζ. είναι ειδικευόμενη γιατρός. Συμμετέχει ενεργά στους κοινωνικούς αγώνες από τα φοιτητικά της χρόνια. Είχε δώσει το παρόν στις κινητοποιήσεις του 2008-2009 για την συλλογική σύμβαση των νοσοκομειακών γιατρών, στο κίνημα επισχέσεων στα νοσοκομεία καθώς και στην περσινή πανιατρική κινητοποίηση με την κατάληψη του υπουργείου υγείας. Επίσης έχει συμμετάσχει σε όλες τις γενικότερες κινητοποιήσεις των δύο τελευταίων ετών ενάντια στα καταστροφικά αντιλαϊκά μέτρα της χούντας ΕΕ – ΔΝΤ. Είναι μέλος της ΓΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο της Α.Ρ.Σ.Ι., ενώ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ήταν υποψήφια με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.