ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Αντιφασίστες οπαδοί Ολυμπιακού Βόλου- Ανακοίνωση


Πριν 1,5 βδομάδα γίναμε μάρτυρες μιας ενάργειας που μόνο θλίψη μπορεί να μας προφέρει.

Ποδοσφαιρικό ντέρμπι της πόλης με φίλαθλους και οπαδούς μόνο από τη μια ομάδα.
Έτσι λοιπόν και αυτή τη Κυριακή ο κόσμος είναι αναγκασμένος να ξανά ανεχτεί αυτή τη φαρσοκωμωδία που δημιουργούν οι διοικήσεις των 2 Βολιώτικων ΠΑΕ σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας.
Οι μόνοι και κύριοι υπεύθυνοι για ότι έγινε στο προηγούμενο ματς με τη νίκη είναι αυτοί που απαγορεύσαν την μετακίνηση των φίλαθλων της νίκης στο γήπεδο … είναι οι ίδιοι που σταματούν τους φίλαθλους της ομάδας μας .

Η μαλακία που δέρνει το καθεστώς… και όχι μόνο… – Και μια δημοσκόπηση!!

Bloomberg: H ελληνική κυβέρνηση δεν… πρόλαβε να κατοχυρώσει το domain “ΝΕΡΙΤ”

Στην… αργοπορία που επέδειξε η κυβέρνηση στην κατοχύρωση του domain για τη «ΝΕΡΙΤ» που θα αντικαταστήσει την ΕΡΤ, αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα του Bloomberg.
Όπως επισημαίνει, η «ΝΕΡΙΤ» τα αρχικά της οποίας σημαίνουν «Νέα Ελληνική ραδιοφωνία, Ίντερνετ και τηλεόραση», θα είναι ένα σύγχρονο μέσο που θα ανταποκρίνεται στα διεθνή πρότυπα.
Ωστόσο με ένα απλό κλικ στην διεύθυνση http://www.nerit.gr διαπιστώνει κανείς ότι, στην σχετική σελίδα γίνεται απευθείας μετάδοση μέσω streaming του προγράμματος της ΕΡΤ, καθώς οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις εκπομπές στο διαδίκτυο. Ενώ ένα μήνυμα ενημερώνει ότι,  «δεν πρόκειται μόνο για την ΕΡΤ, αλλά για την Δημοκρατία» και υποστηρίζει ότι το domain κατοχυρώθηκε από το…

γνωστό blog «troktiko»!!!!!!!!!!!

………………………

ΕΡΩΤΗΜΑ:

Πόσο μαλάκες είμαστε εμείς οι υπόλοιποι, που δεν μπορούμε να ανατρέψουμε ένα τέτοιο μαλακισμένο καθεστώς;
Thank you for voting!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Total Votes: 15
H ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες, μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ, ότι το όνομα της νέας εταιρείας θα είναι ΝΕΡΙΤ (Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία Ιντερνετ Τηλεόραση), όμως υπέπεσε σε ένα άνευ προηγουμένου λάθος: Δεν κατοχύρωσε το domain name για το site. Σύμφωνα με αναφορά του Ινστιτούτου Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας το http://www.nerit.gr κατοχυρώθηκε το πρωί της Τετάρτης, όχι από κάποιο κρατικό λειτουργό, αλλά από έναν ιδιώτη! Συνεπώς, αν τώρα θέλει η κυβέρνηση να διατηρήσει το συγκεκριμένο όνομα, θα πρέπει να το αγοράσει. Πηγή: www.lifo.gr
…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Σύντομος δικός μας σύνδεσμος: http://wp.me/pPn6Y-gBf

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Risinggalaxy : ανοιχτή επιστολή προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ: οι περιστάσεις είναι ψηλά, ας σκαρφαλώσουμε μαζί

ert4
Εδώ και δύο μέρες η “ζωντανή ΕΡΤ” -τουλάχιστον το κοντρόλ της παραγωγής και οι παρουσιαστές- παρουσιάζει μια εξεζητημένη αυτοαναφορικότητα χωρίς να δίνει δεκάρα τσακιστή για το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ των εκπομπών που βγαίνουν.
Αγαπητοί φίλοι-ες της ΕΡΤ, δεν μας αφορά καθόλου αν η ΕΡΤ ως εταιρία μπορεί να είναι “ανταγωνιστική” με τα ιδιωτικά κανάλια, όπως ακριβώς δεν μας αφορά αν τα δημόσια νοσοκομεία είναι “ανταγωνιστικά” απέναντι στα ιδιωτικά. Μας αφορά το περιεχόμενο των εκπομπών της να αφορά την πραγματικότητα που βιώνουμε κάθε μέρα σε όλη τη χώρα. 

Είμαστε Ανώνυμοι Είμαστε Λεγεώνα Δεν Συγχωρούμε, Δεν ξεχνούμε Μην μας περιμένετε, είμαστε ήδη εκεί.- Η ισχυρότερη κυβερνοεπίθεση στην Ελλάδα! Οι Anonymous εναντίον της Βουλής των Ελλήνων!


Promo.Vouli  [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Η ισχυρότερη κυβερνοεπίθεση στην Ελλάδα! Οι Anonymous εναντίον της Βουλής των Ελλήνων!Η ισχυρότερη κυβερνοεπίθεση  όλων των εποχών,που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα με ταυτόχρονη διαρροή δεδομένων φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες ή ημέρες. Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες που έφτασαν στην συντακτική ομάδα του SecNews και τις οποίες μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη, μετά την αξιολόγηση που πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με εθελοντές πραγματογνώμονες στόχος των χακτιβιστών Anonymous ήταν το σύνολο των πληροφοριακών συστημάτων της Βουλής των Ελλήνων!
Οι συνέπειες της κυβερνοεπίθεσης αλλά και οι διαστάσεις της δεν μπορούν να εκτιμηθούν αυτή την στιγμή, μιας και λίγες λεπτομέρειες έχουν διαρρεύσει από τους χακτιβιστές.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ραντεβού στη Μακρόνησο

του Στέλιου Κούλογλου


Από την προδοσία της Κύπρου μέχρι τη διεθνή απομόνωση της χώρας για το μακεδονικό, οι δήθεν πατριώτες, της ακροδεξιάς ομάδας Σαμαρά αυτή τη φορά, τα κατάφεραν και πάλι, με το κλείσιμο της ΕΡΤ: δυσφήμισαν τη χώρα στο εξωτερικό, προκαλώντας σοβαρότατη βλάβη στα εθνικά συμφέροντα. Εκεί που η Ελλάδα πήγαινε να φύγει από τα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου, να πάψει να αποτελεί την χλεύη της κάθε Bild και τον αποδιοπομπαίο τράγο της κάθε Μέρκελ, νάτη ξανά στο επίκεντρο της διεθνούς ειδησεογραφίας, με τα μελανότερα χρώματα.

Θέλουμε Δημοκρατία;




Ένα πράγμα που μοιάζει να μην έχει αντιληφθεί -ή κάνει πως δεν έχει αντιληφθεί – ο Αντώνης Σαμαράς είναι πως η ΕΡΤ ανήκει, θεωρητικά τουλάχιστον, στους Έλληνες πολίτες. Οπότε, οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν αν θα μπει λουκέτο στην ΕΡΤ είναι οι Έλληνες πολίτες και όχι ο Σαμαράς και οι λακέδες του.


Χτες, ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ πως φωνάζουν για τα προνόμιά τους και όχι για τα δικαιώματα του λαού, όπως κάνουν, για παράδειγμα, ο Μπόμπολας, ο Βαρδινογιάννης, ο Αλαφούζος και οι άλλοι καναλάρχες, τους οποίους, αν και έχουν κανάλια χωρίς άδεια, νέμονται παράνομα δημόσιες συχνότητες καιδεν πληρώνουν τον ειδικό φόρο για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις, όχι μόνο δεν τους άγγιξε καμία κυβέρνηση μέχρι σήμερα αλλά ο Σαμαράς τους κάνει ένα ωραίο δώρο, βάζοντας λουκέτο στα μόνα νόμιμα κανάλια της χώρας.