ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ: Βόμβες που έγιναν παιχνίδια για παιδιά στη Συρία


Ο Σύριος Abu Ali al-Bitar εχει μετατρέψει απομεινάρια του πολέμου σε παιχνίδια σε ενα υπόγειο της Δαμασκού. 
Χρησιμοποιεί βόμβες που έχουν απομείνει, όπλα, όλμους και κάλλυκες ως διακοσμητικά αντικείμενα. Τα αποτελέσματα, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, ειναι σοκαριστικά καθώς μας φέρνει αντιμέτωπους με την εικόνα της ευτυχίας ενός παιδιού και της δυστυχίας που κρύβεται πισω απο τα "καινούργια του παιχνίδια". 

Πιτσιρίκος: Ο Νίκος Μπογιόπουλος στον δρόμο για τα Όσκαρ



«...Χτες το βράδυ, πήγα μαζί με τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», για να παρακολουθήσουμε την πρόβα τζενεράλε της παράστασης «Η Ανάκριση». Η «Ανάκριση» είναι ένα συγκλονιστικό έργο του Πέτερ Βάις, που είναι βασισμένο στα πρακτικά της δίκης των σημαντικότερων στελεχών του ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης και εξόντωσης Άουσβιτς.

Η παράσταση είναι βαθύτατα πολιτική, μας θυμίζει με ποιο τρόπο ο άνθρωπος μπορεί να μετατραπεί σε κτήνος, ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσακίρης έχει καταφέρει να νομίζεις πως είσαι παρών στην ανάκριση, και οι ηθοποιοί είναι έξοχοι. Ο Κώστας Καζάκος είναι εξαιρετικός στον ρόλο του ανακριτή. Με συγκίνησε πολύ -πολύ όμως- η κυρία Εύα Κοταμανίδου. Κάθε λέξη από το στόμα της, κάθε παύση της, κάθε βλέμμα της, ένα μαχαίρι στην καρδιά και στην Μνήμη.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Τι έγινε εκεί στον "ενικό" του Χατ/λάου...σαν πολλοί απλοί πολίτες δεν μαζεύτηκαν?

Και τώρα που ανέβηκε όλο το βίντεο ας κάνουμε ένα "ρεζουμέ".Ηταν μία 

ξεκαρδιστική βραδιά χτες.

Το χρυσό βατόμουρο στο Νίκο Σοφιανό.Με απόσταση ο λιγότερο πειστικός 


ψεύτης.



ΠΗΓΗ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Αναμορφωθείτε δημοκρατικά. Βλέπετε Ανατροπή.

Untitled-1
Με προβλημάτισε πολύ η χθεσινή κουβέντα που είχε ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κατρούγκαλος στην εκπομπή Ανατροπή του Γιάννη Κ. Πρετεντέρη (βίντεο) με σφοδρούς οπαδούς της αστικής δημοκρατίας, πολλοί εκ των οποίων μάλιστα ανήκουν στο χώρο της κεντροαριστεράς, ή έστω έχουν δώσει (ενίοτε με την πολύτιμη βοήθεια μπράβων, κατά τα φαινόμενα) σπουδαίες μάχες κατά του φοιτητικού αληταριού που επιμένει να διεκδικεί το δικαίωμα της συμμετοχής στη λήψη αποφάσεων για ζητήματα παιδείας. Όπως πολύ σωστά υπογράμμισε η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου, πίσω από τη φαινομενική ψυχραιμία του καθηγητή κρύβεται μία αήθης συμπεριφορά.  Επειδή όμως δε θα ήθελα ποτέ να εισπράξω παρόμοιους χαρακτηρισμούς από ένα τόσο προοδευτικό πνεύμα, νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας τα συμπεράσματά μου από την πολύ διδακτική συζήτηση που παρακολούθησα. Ελπίζω να αποτελέσουν πηγή γόνιμου προβληματισμού και για εσάς:

Ο Χατζηνικολάου, όπως το φιλαράκι του ο Ρουσόπουλος, μας έχει για πολύ μεγάλους μαλάκες; Δείτε έναν τυχαίο πολίτη που κληρώθηκε τυχαία μεταξύ χιλιάδων …

Τα 2 άκρα που λέγαμε...

15 αντιφασίστες προσήχθησαν στις 5 στην Πατησίων από χρυσαυγόμπατσους, με αφορμή αφισοκόλληση για την Αντιφασιστική μοτοπορεία, που θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου στο Πέραμα.
3 ώρες μετά συνεχίζουν να κρατούνται στη ΓΑΔΑ.

Θέλετε να μιλήσουμε για βία;

Γιατί έχω να πω ονόματα και γω:

Γρηγ. Λαμπράκης (δολοφονημένος από παρακρατικούς το '63)
Σωτήρης Πέτρουλας (νεκρός από την αστυνομία το '65)
Ιάκωβος Κουμής (δολοφονημένος από τα ΜΑΤ το '80)
Ματούλα Κανελλοπούλου (δολοφονημένη από τα ΜΑΤ το '80)
Μιχάλης Καλτεζάς (15 χρονών μαθητής δολοφονήθηκε από τον μπάτσο Μελίστα 17/11/85)
Ν. Τεμπονέρας (δολοφονημένος από χέρι ΟΝΝΕΔΙΤΗ το '91)
Αλέξ. Γρηγορόπουλος (δολοφονημένος από αστυνομικό το '08)
Παύλος Φύσσας (δολοφονημένος από την Χ.Α. το '13)

και έχω ακόμα να πω πολλά:
για ζαρντινιέρες
για πράσινα παπούτσια
για όπλα που εκπυρσωκροτούν
για βασανισμένους στη ΓΑΔΑ
αλλά και πόσα ακόμα που δεν μου έρχονται τώρα....

Συμπέρασμα:
Τα βρωμερά σκουλήκια της εξουσίας να μην μιλάνε για βία!!


Να ξεβρωμίσει ο τόπος απ' τους 


φασίστες



Απο email συντρόφου

Δικαστική δικαίωση για την Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Ευθύνες για τη δολοφονική επίθεση κατά της Κωνσταντίνας Κούνεβα το Δεκέμβριο του 2008, καταλόγισε στην εργοδότρια εταιρεία ΟΙΚΟΜΕΤ με απόφασή του το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά.
Με απόφασή του το δικαστήριο επιδίκασε στην εταιρεία το ποσό των 250.000 ευρώ, εκ των οποίων τις 80.000 ευρώ καλείται να καταβάλλει άμεσα.

Ολόκληρη η συναυλία για μια εξόρυξη που δε θα γίνει ποτέ.

Ολόκληρη η συναυλία “Για μια εξόρυξη που δε θα γίνει ποτέ” όπως μεταδόθηκε από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ3, τους οποίους δεν έχουμε λόγια να ευχαριστούμε.
Ευχαριστούμε γι΄άλλη μια φορά τους καλλιτέχνες, μουσικούς, τεχνικούς, κινήματα, εθελοντές. Ευχαριστούμε τους πάνω από 35.000 συνανθρώπους μας και συναγωνιστές που συμμετείχαν σ΄αυτή τη γιορτή αλληλεγγύης και αγώνα.

soshalkidiki

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Το καλό παιδί των media, δεν είναι και τόσο καλό...Το ΣΔΟΕ «έπιασε» τον Πλούταρχο για φοροδιαφυγή 1.985.000 ευρώ!!

Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος από τον έλεγχο που διενήργησαν στον γνωστό τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο διαπίστωσαν ότι την περίοδο 2005-2011, δεν είχε εκδώσει φορολογικά στοιχεία ύψους 1.985.000 ευρώ.
«Πρόκειται για έλεγχο σε βάθος 10ετίας. Μετά την κατάσχεση του σκάφους του, υπήρχαν ενδείξεις ότι ο εν λόγω τραγουδιστής εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις φοροδιαφυγής. Όπως πρόεκυψε, ο ελεγχόμενος δεν είχε εκδώσει φορολογικά στοιχεία 1.985.000 ευρώ» ενώ παράλληλα, τα στελέχη της Δίωξης μέσω του ελέγχου διαπίστωσαν ότι ο Πλούταρχος, πέραν των άλλων, «λησμόνησε» να κόψει 14 αποδείξεις για συναυλίες που πραγματοποίησε την περίοδο 2002 – 2010.
Αποδείξεις που αφορούσαν σε χρηματικό ποσό άνω των 800.000 ευρώ.

Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ-ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ-

ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...ΩΣΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ...
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΙΜΑ...ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ...
ΨΟΦΟ.ΖΩΑ.

“Ευγενική προσφορά του ομίλου Βαρδινογιάννη” θα είναι τα καύσιμα με τα οποία θα γίνουν οι πτήσεις αεροσκαφών και η κίνηση των αρμάτων μάχης στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Πόσα αεροπλάνα θα πετάξουν και πόσα άρματα μάχης θα κινηθούν θα εξαρτηθεί από το “μέγεθος της προσφοράς”.

Lampedusa

Ανακοίνωση των ερυθρόλευκων καλλιτεχνών και επιστημόνων.

Ανακοίνωση των ερυθρόλευκων καλλιτεχνών και επιστημόνων.
Οι Ερυθρόλευκοι Καλλιτέχνες, Επιστήμονες (ΕΚΕ) οι οποίο  και αποτελούν συνεχιστές με διαφορετικό όνομα  της δραστηριότητας των γνωστών, κυρίως από τη συγγραφή των τριών βιβλίων τους,[1]Θρησκευόμενων  Κόκκινων Επιστημόνων αποφάσισαν ομοφώνως :
Να παρέμβουν  με ποικίλες  μορφές έτσι ώστε να αναχαιτιστεί η προσπάθεια διάβρωσης των φιλάθλων μας από την φασιστική, ρατσιστική ιδεολογία και η ανοχή σε αυτήν .