ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Θητεία διάρκειας 15 μηνών θα υπηρετούν πλέον οι αντιρρησίες συνείδησης. Μέχρι σήμερα, η θητεία τους διαρκούσε 18 μήνες.
Όπως τόνισε ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος με τον τρόπο αυτό, η θητεία των αντιρρησιών συνείδησης "έρχεται πιο κοντά στα ευρωπαϊκά δεδομένα".
Επίσης, υπογράμμισε ότι με τη μείωση της θητείας, λύνεται και το θέμα που προέκυπτε όταν κάποιος δήλωνε αντιρρησίας συνείδησης μετά το στρατό και ενώ ήταν έφεδρος.
Σύμφωνα με τον υπουργό, πλέον "κάποιος θα μπορεί να δηλώσει αντιρρησίας συνείδησης εν εφεδρεία".

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ!!!ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ...ΒΟΛΑΡΑ!!! Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ...ΤΟΥΡΤΕΣ

ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ

Στον Πειραιά καταλήγει ο Τζανετόπουλος
Ο νεαρός Αδάμ Τζανετόπουλος, που προέρχεται από τους Νέους Αθλητές Νίκης και συμπεριλαμβάνονταν στους ποδοσφαιριστές που θα προωθούνταν στην ΠΑΕ, θα καταλήξει όπως όλα δείχνουν στην ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς. Ο Στράτος Γιδόπουλος μίλησε με τον πατέρα του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος του ζήτησε για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους ο «μικρός» να παραχωρηθεί στους ερυθρόλευκους. Ο Γιδόπουλος έλαβε υπόψιν του όλα όσα του μετέφερε ο πατέρας του αθλητή και έδειξε κατανόηση στους σοβαρούς λόγους που του προέβαλλε. Έτσι ο νεαρός θα μετακομίσει με τις ευχές και της ΠΑΕ στον Πειραιά. Η μετακίνηση του μάλιστα ανοίγει την πόρτα σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων. Μάλιστα η Νίκη ίσως ζητήσει δανεικό κάποιον νεαρό παίκτη από τον Πειραιά για να κάνει το «αγροτικό» του στη Νέα Ιωνία.