ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

B.D. Foxmoor: Μυρίζει κακό στο Πέραμα

Ως μία «μαύρη αφήγηση» χαρακτηρίζει την κοινωνική αποσάθρωση στο Πέραμα ο Μιχάλης Μυτακίδης (B.D.Foxmoor), μιλώνταςστο tvxs.gr λίγες ώρες μετά την πολύκροτη επίθεση σε αφισοκολλητές του ΚΚΕ. Ο ίδιος, πάντως, αφού περιγράφει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τις συνθήκες που έφεραν το τελευταίο εκλογικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής στο 11% στο Πέραμα, δηλώνει αισιόδοξος: «Το σύμπαν δεν υποκύπτει στους ηλίθιους».
Τι γεύση αφήνει το χθεσινοβραδινό περιστατικό, σε συνδυασμό με τη γενικότερη κοινωνική κατάσταση στο Πέραμα;

Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Πέραμα 13/09/2013

09122013_PERAMA Με μια ογκώδη συγκέντρωση και διαδήλωση που ακολούθησε, από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει στην περιοχή, απάντησε η τοπική κοινωνία στη δολοφονική επίθεση των χρυσαύγουλων κατά συνδικαλιστών και μελών του ΚΚΕ χτες 12/9 στο Πέραμα. Στη συγκέντρωση – πορεία που ακολούθησε, εκτός από τα μέλη του ΚΚΕ (που είχε κάνει το κάλεσμα), συμμετείχαν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Αντιναζιστική πρωτοβουλία Πειραιά, η ΚΕΕΡΦΑ και η Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό”, αρκετά μεμονωμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και ανέναχτοι αγωνιστές. Ο κόσμος στους δρόμους υποδέχτηκε την αντιφασιστική πορεία με ενθουσιασμό και θετικό πρόσημο βλέποντας τη συμμετοχή όλης της αριστεράς. Ο λαός, οι εργαζόμενοι και άνεργοι, η νεολαία επιβάλλεται να απομονώσει τα ναζιστικά μορφώματα. Στην εργατούπολη του Περάματος, στις εργατογειτονιές του Πειραιά δεν χωράει πουθενά η μπότα του φασισμού, το μακρύ χέρι του συστήματος και των αφεντικών. Η Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό” έδωσε και θα δώσει το παρών σε κάθε αντιρατσιστική/αντιφασιστική πάλη.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ: ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Η επίσκεψη μελών της «Χρυσής Αυγής» στην πλατεία της Νέας Σμύρνης προκάλεσε την έντονη αντίδραση των «Πανθήρων», των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου που εξέδωσαν ανακοίνωση και...
προειδοποίησαν για την επόμενη επίσκεψη!

Μεταξύ άλλων οι «Πάνθηρες» τονίζουν ότι την επόμενη φορά θα κάνουν «περιήγηση» στη «Χρυσή Αυγή» στα σημεία που πρέπει, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα οδομράγματα της Ομήρου, την πλατεία Σκατζουράκη και το τάγμα Ι/1 Νέας Σμύρνης!

Η ανακοίνωση των «Πανθήρων»:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε οτι σήμερα το πρωϊ έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μέλη της φασιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Μάθαμε επίσης, οτι ενήργησαν αιφνιδιαστικά, με πλήρη κάλυψη από την ασφάλεια ενώ αποχώρησαν τάχιστα μετά από την ολιγόλεπτη προσπάθειά τους να μοιράσουν προπαγανδιστικό υλικό σε θαμώνες καταστημάτων και περαστικούς, οι οποίοι κάθε άλλο παρά δεκτικοί ήταν.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.‏

 Το ΕΕΚ στέκεται στο πλευρό όλων των κατειλημμένων κοινωνικών χώρων, όλων των εστιών αντίστασης και διεκδίκησης που βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και διεθνώς. 

     Τοπικά, οι δυνάμεις καταστολής έχουν ξεκινήσει από τις 20 Δεκέμβρη 2012 μια εξοργιστική επιχείρηση εκκένωσης και εισβολής, ακόμη και συλλαμβάνοντας τους αγωνιστές των χώρων αυτών.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Τι θα γίνει όταν τα αφεντικά των μπάτσων και των φασιστών μπουν στα ελικόπτερα και τους αφήσουν πίσω?

Αναδημοσιεύμενο από φίλο στο facebook
1235226_10151706590008710_585412442_n
Η χούντα έχει χάσει την μπάλα και πλησιάζει στο τέλος της, όσο σκληραίνει τη βια απέναντι σε ανθρώπους που βρίσκονται στο όριο της υπομονής και της εξαθλίωσης τόσο επισπεύδουν την βίαιη αντίδραση, είναι πλέον θέμα χρόνου και τύχης πότε θα γίνει το κοινωνικό “ατύχημα” και τότε τα αστειάκια και οι συμβολισμοί, με τα χέρια των προσαχθέντων πίσω απ το κεφάλι, σαν αιχμάλωτοι πολέμου, θα γίνουν τραγωδίες για τα ταγματασφαλίτικα κωλόπαιδα που δε θα έχουν εισιτήριο για τα ελικόπτερα. 

Δεν είναι ταινία, είναι η Ελλάδα του Σαμαρά, μα δεν έγινε για πρωτη φορά [video]


Δεν είναι ταινία, δεν είναι φτηνό σενάριο για κάποιον φουσκωμένο καρατέκα του Χόλυγουντ. Δεν έτυχε απλά, δεν προέκυψε από το πουθενά. Δεν ήταν μια ιδέα ενός μπάτσου με υπερβάλοντα ζήλο. Από καιρό τώρα ο αναρχικός χώρος αλλά κομμάτια της αριστεράς φωνάζουν για τη δημιουργία “εσωτερικών εχθρών” από το Κράτος, την αστική τάξη και τα παπαγαλάκια τους. Οι συγκεκριμένες εικόνες συνιστούν μια “απόδειξη” συμβολικού τύπου. Ο εσωτερικός εχθρός λοιπόν είναι όλοι εκείνοι που πορεύτηκαν στη χθεσινή αυτόνομη ταξική πορεία μακριά από κομματικούς σχηματισμούς και ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες.