ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Συνέντευξη με μία άθεη Η Τατιάνα Ραπακούλια, μέλος της Ένωσης Αθέων, εξηγεί τι σημαίνει να ζεις χωρίς θεό στην μεγάλη πόλη

«Παιδιά, ζήστε τη ζωή σας, έχετε μόνο μια» 

Magnify Image



Γίνατε άθεη, όπως διάβασα στο blog σας "Αόρατη μελάνη", περνώντας από κάποια στάδια απόρριψης της πίστης σε οποιαδήποτε θρησκεία. Ποιο από τα στάδια αυτά ήταν το δυσκολότερο για εσάς και γιατί; Το αρχικό στάδιο, κατά την εφηβεία. Πίστευα στο θεό επειδή είχα εμπιστευτεί τους ενήλικες που μου έλεγαν ότι υπάρχει. Η διαπίστωση ότι δεν υπάρχει, τουλάχιστον όχι ο θεός που αυτοί ισχυρίζονταν, ήταν μια μεγάλη απογοήτευση, γιατί κλόνιζε την εμπιστοσύνη μου σε γονείς, δασκάλους, συγγενείς, κοινωνία... Το πρόβλημα δεν ήταν ότι δεν υπήρχε θεός, αλλά ότι η κοινωνία συντηρούσε ευλαβικά ένα ψέμα. Ας με συγχωρήσουν όσοι πιστοί το διαβάζουν αυτό, αλλά για κάθε λογικό άνθρωπο είναι προφανές ότι ο χριστιανικός θεός δεν υπάρχει, οπότε η διαβεβαίωση ότι υπάρχει είναι στην καλύτερη περίπτωση αυταπάτη και στην χειρότερη σκέτη απάτη.

Εν πλω το “ΟΧΙ” στα χημικά από τους Κρητικούς

Δεκάδες Κρητικοί έφτασαν στα Σφακιά το μεσημέρι με δικά τους μέσα, ή με λεωφορεία τα οποία εκτέλεσαν ειδικό δρομολόγιο για τη μεταφορά μικρών και μεγάλων που ήθελαν να συμμετάσχουν σε μια ακόμα δυναμική διαμαρτυρία, για την καταστροφή των χημικών στη Μεσόγειο.
Οι Κρητικοί από διάφορες περιοχές του νησιού, έφτασαν περίπου στις 12 το μεσημέρι στα Σφακιά.
Στη συνέχεια θα επιβιβάστηκαν στο καράβι της ΑΝΕΝΔΥΚ « Δασκαλογιάννης» που μαζί με φουσκωτά, αλιευτικά, και άλλα σκάφη καθώς και το γνωστό σκάφος «Άγιος Νικόλαος» της Πρωτοβουλίας «Ένα Καράβι για τη Γάζα» ( που αποτελεί ένα από τα δυο Ελληνικά ψαροκάικα που τον Αύγουστο του 2008, έσπασαν για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια το ναυτικό αποκλεισμό της Γάζας, μεταφέροντας ακτιβιστές), ανοίχτηκαν στη θαλάσσια περιοχή στα 3-5 μίλια.

Είμαστε σοβαροί; 30 μέρες φυλακή για...συλλογή βρόχινου νερού!!

Από το Novafm106.gr" Είμαστε σοβαροί. Με τόσα εγκλήματα, ναρκωτικά και βία στο Τζάκσον Κάουντυ, η δικαιοσύνη καταδίκασε τον κ. Χάριγκτον σε φυλάκιση 30 ημερών γιατί μάζευε το βρόχινο νερό;Το ίδιο θα συμβεί με τον αέρα και τον ήλιο; Υπερβολική κυβερνητική αυταρχικότητα!!"

Ο Χάρινγκτον, Αμερικανός πολίτης του Ιγκλ Πόιντ, Όρεγκον, παλεύει για τα δικαιώματα του να κάνει ότι θέλει με το νερό από το 2002.

Τώρα, μια δεκαετία μετά την πρώτη φορά που υπερασπίστηκε τον εαυτό του ενάντια στους ισχυρισμούς ότι οι τεχνητές λίμνες μέσα στο 170  εκταρίων (1700  στρέμματα )κτήμα του, παραβαίνουν τους τοπικούς νόμους, ο Χάρινγκτονκαταδικάστηκε σε 30 μέρες φυλάκιση και πρόστιμο 1500 δολαρίων. 

Οι αρχές λένε ότι ο Χάρινγκτον παραβίασε τον νόμο συλλέγοντας φυσικό νερό από την βροχή και από το λιώσιμο χιονιού που είχε πέσει πάνω στην ιδιοκτησία του.

Οι υπεύθυνοι της Επιτροπής Νερού του Μέντφορντ ισχυρίζονται ότι το νερό στην ιδιοκτησία του Χάρινγκτον είτε προήλθε από τον ουρανό είτε όχι, θεωρείται ένας παραπόταμος του κοντινού Κρόυφουτ Κρίικ και έτσι υπάγεται σε νόμο του 1925 που δίνει στην Επιτροπή Νερού του Μέντφορντ πλήρη ιδιοκτησία και δικαιώματα.

Ως εκ τούτου οι εισαγγελείς ήταν σε θέση να υποστηρίξουν επιτυχώς στο δικαστήριο ότι οι τρεις τεχνητές λίμνες για αλιεία και βαρκάδα στο κτήμα του Χάρινγκτον παραβίαζαν τον νόμο. Για το γέμισμα τριών παράνομων δεξαμενών στο κτήμα του με απορρέον νερό, ο Χάρινγκτον καταδικάστηκε μεεννέα κατηγορίες για πλημμελήματα στο δικαστήριο του Σίρκουιτ.

Ο ίδιος λέει ότι θα προσπαθήσει να ασκήσει έφεση, αλλά προς το παρόν έχει να εκτίσει ποινή φυλάκισης 30 ημερών. Έχει επίσης καταδικαστεί σε τρία χρόνια επιπλέον, με αναστολή.

Τριάντα ημέρες στη φυλακή για συλλογή ομβρίων υδάτων;

Ο Χάρινγκτον αναφέρει στην Μειλ Τριμπιουν: "Ζούμε σε μια περιοχή ακραίων πυρκαγιών και η κυβέρνηση πρόκειται να ανοίξει τις βαλβίδες και να χαραμίσει πραγματικά όλο το νερό, στην έναρξη της αντιπυρικής περιόδου!", να του αδειάσουν, δηλαδή, όλο το νερό που έχει μαζέψει.
"Όταν έχουμε φτάσει στο σημείο όπου σε μια αγροτική περιοχή ένας γαιοκτήμονας δεν μπορεί να συγκεντρώσει το νερό της βροχής για να προστατέψει την περιουσία του τότε τα πράγματα είναι παρατραβηγμένα" , και προσθέτει στο Ασσοσιέτιντ Πρες: «Αυτό πρέπει να χρησιμεύσει σαν μια προειδοποίηση για όλους τους ιδιοκτήτες λιμνών».