ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Δελτίο Εκδηλώσεων Αλληλεγγύης (13/04) σε όλη την Ελλάδα


Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι στιγμής...

Χαλκιδική

Ιερισσός, Στα μπλόκα, 18:00

Μεγάλη Παναγία, Χοροστάσι, 18:00

Νέα Ρόδα, Παραλία, 18:00

Ουρανούπολη, Πύργος, 18:00

Πολύγυρος, Δημαρχείο Πολυγύρου, 18:00

Ν. Μουδανιά, Κεντρική Πλατεία, 12:00

Ορμύλια, Πλατεία Πεύκα, 18:00


Υπόλοιπη Ελλάδα


Αθήνα, Μοναστηράκι, 12:00

Θεσσαλονίκη, Άγαλμα Βενιζέλου, 12:00

Ηράκλειο, Πλατεία Ελευθερίας, 18:00

Ιεράπετρα, Κεντρική Πλατεία, 17:30

Χανιά, Πλατεία Αγοράς, 18:00

Τρίκαλα, Κεντρική Πλατεία, 18:00

Αλεξανδρούπολη, Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, 12:00

Κιλκίς, Πλατεία Ειρήνης, 18:00

Κοζάνη, Κεντρική Πλατεία, 18:00

Σύρος, Αγορά-Πλατεία, 12:00

Μυτιλήνη, Κεντρικά Λύκεια, 12:00

Κερατέα, Μοναστηράκι, 12:00

Κερατέα, Αιθ. Πολιτιστικού Συλλόγου, 19:00

Κατερίνη, Κεντρική Πλατεία, 18:00

Καβάλα, Πλατεία Καπνεργάτη, 18:00

Σέρρες, Πλατεία Ελευθερίας, 18:00

Χρονίρ - Στη χώρα του τίποτα

Βάσανο η σκέψη, μαρτύριο η απόφαση.

Βάσανο η σκέψη, μαρτύριο η απόφαση.«Μα, γιατί δεν εξεγείρεται κανείς;»
«Μα γιατί δεν βγαίνει κανείς στους δρόμους;»
«Μα, τι γίνεται και τα δεχόμαστε όλα με σκυμμένο το κεφάλι;»
«Μας ψεκάζουν;»


Τρία χρόνια ακούγονται τα ίδια ερωτήματα.
Πάντα, αυτός που τα κάνει, απευθύνεται στους άλλους.Ποτέ στον εαυτό του.
Επίκληση στη λύπηση των υπόλοιπων είναι.
Κραυγή καναπέ.Ακούνητου καναπέ μπροστά σε δελτίο ειδήσεων των 8.
Είναι ο ίδιος άνθρωπος που θα φωνάξει «Κλέφτες είναι όλοι τους» και μετά θα τους ψηφίσει.
Ακόμα, πολλές φορές, αναίσχυντα, ο ίδιος λοιδωρεί τους αυτόχειρες γιατί αυτοκτόνησαν «οι ηλίθιοι και δεν ζώστηκαν βόμβα να πάνε να τους ανατινάξουν»
Ποιους; Δεν ξέρει.
Τίποτα δεν ξέρει.
Τίποτα δεν καταλαβαίνει.

Όταν το “ύποπτο μούσι” και οι δραστηριοποιημένοι πολίτες αναγκάζουν τις εταιρείες σε απολογία και σε αποκήρυξη τηλεοπτικών εκπομπών που προμοτάρουν την Χ. Α.


O blogger @ypopto_mousi ξεκίνησε “προσπάθεια ευαισθητοποίησης των εταιρειών που διαφημίζονται σε μέσα που στηρίζουν την επικοινωνία της συμμορίας που ονομάζεται Χ. Αυγή“. Αυτό σε σχέση με την διαβόητη εκπομπή τουΤράγκα.
Οι εταιρείες λοιπόν που εμφανίζονταν σαν “χορηγοί” της εκπομπής έλαβαν μηνύματα μέσω twitter και  facebook, καθώς και ηλεκτρονικά μηνύματααπό πολίτες που αποφάσισαν να ακολουθήσουν τη προσπάθεια του blogger “ύποπτο μούσι” .
Παρακάτω είναι οι “απολογίες” τους και ήδη κάποιες δηλώνουν ότι δεν θα ξαναδιαφημιστούν στη συγκεκριμένη εκπομπή.

Κομαντάντε Φίλιπ Πρετεντέρης


Με το συμπάθειο και με το μπαρδόν που σας ειδοποιάω την ύστατη στιγμή, αλλά μέχρι τελευταίας ρανίδας του χρόνου πάλευα για να δω τι θα γίνει με τους υψηλούς προσκεκλημένους που θα… Περιμένετε! Θα σας περιγράψω επακριβώς τις συνομιλίες που είχα σήμερα, γιατί μπορεί να μην με πιστεύετε.
Πρωί-πρωί, κατά τις έντεκα, χτύπησε το τηλέφωνο, το σταθερό. Σηκώθηκα από το κρεβάτι βρίζοντας: «Μα καλά, δεν ξέρουν ότι υπάρχουν άνεργοι με κατάθλιψη που κοιμούνται ως το μεσημέρι;»
«Ορίστε!» είπα αγριεμένος, περιμένοντας να ακούσω τη φωνή κάποιας τηλεπωλήτριας ιατρικής ασφάλισης, λες έχει κανείς λεφτά για τέτοιες πολυτέλειες, όπως η ασφάλιση, η περίθαλψη κλπ.
«Έχετε κλήση από το Μεξικό με δική σας χρέωση, τη δέχεστε;» μου είπε η φωνή στην άλλη μεριά.

Ωχρα Σπειροχαιτη - Δημοσθενους Λεξις

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Το φασιστικό κλείσιμο του indymedia δεν θα περάσει!

keimeno-katastoli-indi-aprilis2013

Είσοδος στο indymedia απο εδω

Ποιο ελληνικο κινηματικο βιντεο εχει κανει θραυση στις ΗΠΑ και απαγορευτηκε στη Γερμανια;

Το βίντεο του Κινήματος Δεν Πληρώνω σχετικά με την εξάπλωσή του στην υπόλοιπη Ευρώπη... 

Γέλια μέχρι δακρύων,Η Παπαχρήστου με την Φενέρ στο τουρκικό πρωτάθλημα στίβου. Η "ηρωίδα" του καλοκαιριού τα "βρήκε" με τους Τούρκους στα λεφτά!!!

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΞΕ

Μας πρήξατε τα αρχίδια το καλοκαίρι με τον υπερβολικό αποκλεισμό της είναι η αλήθεια για τη μαλακία στο twitter. Είχα γράψει κείμενο τότε γατάκια και έλεγα ότι αυτό που μου την είχε δώσει πιο πολύ δεν είναι αν είναι χρυσαυγήτισα ή οτιδήποτε άλλο, αλλά ότι μόλις στριμώχτηκε λίγο έκανε την πάπια και την ανήξερη και τα κατάπιε όλα. Ενώ είχε στο facebook link με την Κλασιδιάρα, άρχισε τα δεν ασχολούμαι με την πολιτική.  Είχα γράψει τότε πάνω από όλα η καριέρα και τα φράγκα και εσείς από κάτω στα σχόλια σα ζώα γράφατε μαλακίες. Μας την κάνατε εθνική ηρωίδα. Τι κουράγιο Βούλα, μην μασάς Βούλα, είμαστε μαζί σου, αδικία εναντίον της Ελλάδος και τι δεν ακούσαμε. 

* FREEDOM OF SPEECH MY (HELL)ASS! *

Πορεία αστέγων στο κέντρο της Αθήνας


Πορεία αστέγων στο κέντρο της Αθήνας
Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία διαμαρτυρίας των αστέγων στο κέντρο της Αθήνας, η οποία ξεκίνησε νωρίτερα από την πλατεία Κλαυθμώνος με κατεύθυνση προς τη Βουλή. Εκεί οι άστεγοι θα παραδώσουν ψήφισμα, ζητώντας την αναγνώριση της κοινωνίας των αστέγων, τη δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την παροχή στέγης και επαγγελματική κατάρτισης, συμβατή με τα νέα εργασιακά δεδομένα.

“Γιώργο, Βασίλη, μην φοβάστε τίποτε”


“Γιώργο, Βασίλη, μην φοβάστε τίποτε”. Με όση δύναμη διαθέτουν, οι κάτοικοι της Ιερισσού, που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, εκφράζουν τη συμπαράστασή τους προς τους συμπατριώτες τους που βρίσκονται κρατούμενοι για τις Σκουριές.
Κι εκείνοι, από το κρατητήριο του τρίτου ορόφου, ανάβουν αναπτήρες για να τους στείλουν το δικό τους μήνυμα, το δικό τους χαιρετισμό.
Οι συγκεντρωμένοι κρατούν στα χέρια αναμμένα κεριά και πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία θέλοντας να δηλώσουν στους δύο συλληφθέντες ότι είναι δίπλα τους, θα βρίσκονται, συνεχώς, στο πλευρό τους μέχρι την Κυριακή οπότε αναμένεται να απολογηθούν.
Άλλωστε η σύλληψή τους έχει προκαλέσει πραγματικό σάλο καθώς, όπως καταγγέλεται, οι αστυνομικοί εισέβαλαν, ξημερώματα, στα σπίτια τους, ενώ δεν δίστασαν να σπάσουν ακόμη και τις πόρτες. Η σημερινή συγκέντρωση εντάσσεται σε έναν γενικότερο κύκλο κινητοποιήσεων που θα κορυφωθεί, την Κυριακή, την ώρα της απολογίας των κρατουμένων. Πάντως, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί, μέσα και έξω από το κτίριο του αστυνομικού μεγάρου, από το φόβο επεισοδίων.

Ανατριχιαστικό, προκλητικό, κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου κατηγορητήριο στους αγωνιστές κατοίκους της Ιερισσού. Τους παρουσιάζουν ως επίδοξους κατά συρροήν δολοφόνους!!!!




Είναι αδίσταχτη, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό η τρικομματική κυβερνητική χούντα προκειμένου να υποτάξει κάθε φωνή αντίστασης στην βάρβαρη, δολοφονική πολιτική τηςΜετά τα γκλοπ των κουκουλοφόρων μπάτσων τώρα «επιστρατεύουν» και το αστικό νομικό τους οπλοστάσιο, που το θωράκισαν με νέα εγκεφαλικά κατασκευάσματα, ενάντια στους ηρωικούς κατοίκους της Ιερισσού που αγωνίζονται για τα αυτονόητα. Το δικαίωμα τους δηλαδή στην ζωή, που το θέτουν σε κίνδυνο Καναδοί καπιταλιστές και Μπόμπολας, προκειμένου να γεμίσουν τα ήδη παραφουσκωμένα θησαυροφυλάκια τους.

ΚΚΕ...νυστάξαμε!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-Ε.Ε.-ΔΝΤ-ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ (60% ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΕΟΙ ΕΩΣ 25 ΕΤΩΝ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥΣ

Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερο επεκτείνεται η διείσδυση των μιλιταριστών στα σχολεία. Η εμφάνιση στρατιωτικών στις αίθουσες διδασκαλίας, οι οργανωμένες σχολικές επισκέψεις σε μιλιταριστικά σόου (επιδείξεις πολεμικών αεροσκαφών, περιήγηση στο γνωστό γερμανικό υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, που γέρνει κλπ) θεωρήθηκαν ως απαραίτητη προϋπόθεση για την στρατολόγηση της νεολαίας ως Μισθοφόρος Στρατιώτης, στο πλαίσιο του θεσμού των ΕΠ.ΟΠ. Το πολιτικό και στρατιωτικό κατεστημένο θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι όσο η ανεργία θεριεύει και τα αδιέξοδα των νέων ανθρώπων εξαιτίας της ταξικής κυβερνητικής πολιτικής και των μνημονίων εντείνονται, τόσο ο Στρατός και η Αστυνομία φαντάζουν ως μια επαγγελματική κατοχύρωση.

Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος: «Ημουν μικρός όταν στη χούντα ήρθαν βράδυ να συλλάβουν τον πατέρα μου. Οι διαδηλωτές στην Ιερισσό δεν κρύβονταν.


Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, σκηνοθέτης:
vaggelisTheodoropoulos«Ημουν μικρός όταν στη χούντα ήρθαν βράδυ να συλλάβουν τον πατέρα μου. Οι διαδηλωτές στην Ιερισσό δεν κρύβονταν. Δεν ήταν εγκληματικά στοιχεία. Δεν υπήρχε λόγος να συλληφθούν τη νύχτα. Τον Πέτρο Κυριακίδη της Proton Bank, για παράδειγμα, δεν τον συνέλαβαν τη νύχτα. Τον άφησαν για το πρωί κι εκείνος διέφυγε στην Παραγουάη ντυμένος παπάς. Δεν έσπασαν την πόρτα του φορώντας κουκούλες. Αυτή η ενέργεια έχει έναν συμβολισμό. Είναι πολιτική πράξη. Είναι πολιτικές οι συλλήψεις».
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣΑΚΗ – Τέσσερις επιφανείς των τεχνών και των επιστημών σχολιάζουν τα γεγονότα  Εντονες αντιδράσεις στην ελληνική κοινωνία προκαλεί από χθες η επιχείρηση της αστυνομίας στην Χαλκιδική. Τέσσερις προσωπικότητες από τους χώρους της εκπαίδευσης και του πολιτισμού καταθέτουν στην «Εφ.Συν.» τη δική τους ματιά στα γεγονότα.

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ATHENS INDYMEDIA ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ #free_indymedia


ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ TWITTER ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ATHENS INDYMEDIA.
Η ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Πρίμο Λέβι: Όπου να’ ναι θα ακούσουμε πάλι το εγέρθητι


Σαν σήμερα, στις 11 Απριλίου του 1987, ο Πρίμο Λέβι αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τις σκάλες του σπιτιού του στο Τορίνο. Ο εβραϊκής καταγωγής Ιταλός χημικός –που στη συνέχεια έγινε συγγραφέας και ποιητής- επέζησε από τον εφιάλτη του Άουσβιτς, τον οποίο κατέγραψε σε σειρά βιβλίων του, με γνωστότερο το «Εάν αυτό είναι ο άνθρωπος», γραμμένο το 1946-1947, ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Δεν ξέχασε ποτέ το παράγγελμα «εγέρθητι» (Wstawać), που άκουγαν οι έγκλειστοι στο στρατόπεδο συγκέντρωσης κάθε πρωί. Ήθελε να μην ξεχάσουμε ποτέ τη μεγαλύτερη κτηνωδία στην ιστορία της σύγχρονης Ευρώπης, στο φόβο μήπως επαναληφθεί. Της Κατρίν Αλαμάνου
Το παράγγελμα Wstawać ήταν το παράγγελμα «ἐγέρθητι» στα πολωνικά, που άκουγαν κάθε πρωί οι έγκλειστοι στο Άουσβιτς.[1]
Ονειρευόμασταν στις άγριες νύχτες...

"Εριξαν" το Indymedia - Να μην τους περάσει- ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Μέσα στα σχέδια της τρικομματικής χούντας με κοινοβουλευτικό μανδύα να γενικεύσει την απόλυτη καταστολή εντάσσεται και η σημερινή ενέργεια να «ρίξουν» το Indymedia.
Μετά τις εισαγγελικές "παραγγελίες" ενάντια σε καταλήψεις και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, τα πογκρόμ ενάντια στους μετανάστες, τις ορδές των δυνάμεων κατοχής στην Ιερισσό, εκτίμησαν ότι ήρθε η ώρα να βάλουν λουκέτο σε ένα μέσο διακινήσεις ιδεών, μια πηγή ενημέρωσης κάθε κινηματικής δράσης.


ΑΥΡΙΟ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΤΙΣ 13.ΟΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ Η Σ.Ο ΤΟΥ INDYMEDIA.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ


Η απάντηση μας στην κρατική καταστολή δεν μπορεί παρά να είναι άμεση, δυναμική, κινηματική και πολιτική.







http://indymedia.squat.gr/2013/04/to-athens-indymedia-ypo-katastoli/

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Να είσαι συνεπής με τον εαυτό σου


Δεν είσαι οι ιδέες σου
… εκτός αν νομίζεις ότι είσαι!

Από όλα τα μονοπάτια δικαιούμαστε να περάσουμε. Τα πάντα μπορούμε να υιοθετήσουμε, να δοκιμάσουμε, να εξερευνήσουμε, να υπερασπιστούμε. Όχι μόνο δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, αλλά είναι και αναγκαία διαδικασία αυτό-αποκάλυψης και αυτό-ωρίμανσης.
Τα προβλήματα και οι περιορισμοί ξεκινάμε όταν υποθέτουμε ότι έχουμε βρει την απόλυτη αλήθεια, όταν είμαστε πεπεισμένοι ότι εμείς είμαστε οι σωστοί, όταν αρνούμαστε να αμφισβητήσουμε τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ιδέες και θέσεις. Οι οδυνηρές ανατροπές ξεκινάνε όταν θέλουμε να κρατήσουμε, όταν νομίζουμε ότι «φτάσαμε» και όταν απειλούμαστε συθέμελα να μετακινηθούμε από την ασφάλεια του γνώριμου εγώ μας.
Πολλές φορές στη ζωή μου, στο παρελθόν, νόμιζα ότι είχα βρει τη «μια και μοναδική αλήθεια» και ότι τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να την μετακινήσει ή να την αντικαταστήσει. Μάλιστα έκανα κάθε φορά την ίδια σκέψη: «καλά, πώς δεν το είχα δει πιο πριν;» Στην πορεία διαπίστωνα, κάθε φορά, ότι τίποτα δεν είναι άσπρο – μαύρο, ότι τίποτα δεν είναι ακλόνητο και τίποτα δεν αποτελεί τη «μια και μοναδική αλήθεια», όσο ελκυστική και αν φαινόταν αρχικά… ΕΙΔΙΚΑ όσο πιο ελκυστική φαινόταν αρχικά!

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ:Αυτόφωρο για όποιον βασανίζει ζώα- Και για τους ανθρώπους;

Αυτόφωρο για τους βασανιστές ζώων ζητάει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ρούσσος-Εμμανουήλ Παπαδάκης. Οι βασανιστές ανθρώπων δεν κινδυνεύουν, αφού είναι μπάτσοι και βασανίζουν με εντολές της κυβέρνησης, ενώ έχουν την προστασία της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Αρείου Πάγου, εκτός από το αυτόφωρο για τους βασανιστές ζώων θα υπάρχει και αυτεπάγγελτη δίωξη για την οποία δεν θα απαιτείται καταβολή του παραβόλου των 100 ευρώ.
Αυτόφωρο προβλέπεται και για τα ζώα που θα επιτίθενται σε ανθρώπους αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν από τα ζώα εξαιρούνται οι μπάτσοι και οι χρυσαυγίτες που είναι κτήνη.
Όπως δήλωσε ο...
αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αρεοπαγίτες και εισαγγελείς έχουν αντιληφθεί πως δεν μπορούν να προστατεύσουν τους πολίτες από τα βασανιστήρια και κοιτάνε τουλάχιστον να σώσουν τα ζώα.

Οταν ο μπουμπούκος συνάντησε τον "ποιητή" μπογδάνο.


Του Jlaw 2 

* Ok, μόλις βγήκα απ' το μπάνιο και άνοιξα, το παραδέχομαι μεγάλο λάθος μου, την τηλεόραση μήπως πετύχω κάτι σε ντοκιμαντέρ. Περνώντας μια τα κανάλια έφτασα στο σκαϊ και είδα τον μπουμπούκο με τον ποιητή μπογδάνο. Έλεγε εκείνη τη στιγμή λοιπόν ο μπουμπούκος για το σύριζα που φώναζε τότε με τους αγανακτισμένους "να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή". Από που και ως που ο σύριζα ήταν οι αχρωμάτιστοι τότε αγανακτισμένοι; Ο κόσμος ήταν αυτός μπετόβλακα μπουμπούκο που φώναζε να καεί το μπουρδελάκι και με απαραίτητη μάλιστα την παρουσία σου εντός του "οίκου κοινοβουλευτικής ανοχής". Αλλά αυτό το προσπερνάω γιατί στα τέτοια μου και ο σύριζα. Το απίστευτο που ξεστόμισε ο απίθανος τηλεπλασιέ βιβλίων που τα βρίσκεις και δωρεάν loyalty-free στο ίντερνετ, ήταν ότι το σύνθημα αυτό, το οποίο όλοι οι αναρχικοί, που από τότε που με θυμάμαι, ξέρουν να το λένε καλύτερα και από το όνομα της μάνας τους, το έλεγαν λέει, ο απίστευτος επαναλαμβάνω, επί 25 χρόνια οι χροισαβγυταις! Που το φωνάζατε αυτό το σύνθημα ρε παπατζή; Στο σπίτι σου παρέα με τα καραφλά παιδιά, γιατί τόσα χρόνια δεν είχαμε δει κανένα φασιστάκι στους δρόμους. Γιατί όλοι κι όλοι ήσασταν 10 άτομα.

Δεν θα σχολιάσω τίποτα. Μια ερώτηση θα κάνω μόνο: Ο τατουατζης δεν έβλεπε τι χτύπαγε;

Ο τύπος ήταν γωνία τσιμισκη και Παύλου μελα. Ενας αστεγος με 4 σκυλιά...



...του πήγαμε φαγητό, πρώτα έδωσε στα σκυλιά και μετά άρχισε να τρώει, πόση αγάπη χρειάζεται να κρύβεις για κάτι τέτοιο;;; φεύγεις δακρυσμενος από τα...
μαθήματα ζωής και αγάπης ενός ανθρώπου που κοιμάται στο παγκάκι

«Υπάρχει ένα άγχος, μία πρεμούρα να πούμε με ποιους θα κυβερνήσουμε.

«Καυτά» σημεία στην όλη συζήτηση παραμένουν η στάση του κόμματος για το ευρώ, ενώ η αριστερή πτέρυγα επιμένει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να προεξοφλεί καμία συμμαχία με δυνάμεις πέραν της αριστεράς, σε περίπτωση που κληθεί μετά τις εκλογές να συγκροτήσει κυβέρνηση. «Υπάρχει ένα άγχος, μία πρεμούρα να πούμε με ποιους θα κυβερνήσουμε. Πέρα από το ότι είναι ακραία μία συμπόρευση με τον κ. Καμμένο για παράδειγμα, ας θυμηθούμε ότι έως την τελευταία στιγμή προ των τελευταίων εκλογών ο κ. Σαμαράς απέρριπτε τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ» σημείωνε με νόημα στέλεχος του αριστερού ρεύματος, επικρίνοντας την τακτική της ηγεσίας, γύρω από το χειρισμό των σχετικών θεμάτων.

Εμιλιάνο Ζαπάτα


Στις 10 Απριλίου του 1919 ο Ζαπάτα έπεσε θύμα ενέδρας. Εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τις κυβερνητικές δυνάμεις, κατά τη συνάντησή του με έναν στρατηγό που υποτίθεται ότι ήθελε να προσχωρήσει στην επανάσταση.

Για τους εχθρούς του, ο Εμιλιάνο Ζαπάτα υπήρξε ένας... ακραίος μηδενιστής και οι ενέργειές του είχαν ως μοναδικό σκοπό τη ληστεία. Για τους αυτόχθονες λαούς, υπήρξε σωτήρας και ήρωας της επανάστασης. Έγινε θρύλος ενώ ζούσε ακόμη. Αναρίθμητες ιστορίες και τραγούδια γι’ αυτόν λέγονται ακόμη και σήμερα, ενώ ο τάφος είναι ένα από τα πιο σεβάσμια μνημεία για τους ιθαγενείς του Νότιου Μεξικού.

το νέο πασχίζει να γεννηθεί αλλά η ιστορία κάνει και εκτρώσεις


Image
Του risinggalaxy
Περνάνε οι μήνες και ο βάλτος βαθαίνει, σαπίζει και άλλο, μυρίζει από πιο μακριά. Τα στρατοπεδα συγκέντρωσης είναι πια κατι το δεδομένο, το απαρτχάιντ των ελέγχων σε ανθρώπους βάση του χρώματος του δέρματος συνεχίζεται. Χιλιάδες άνθρωποι βρίζουν καθημερινά στα social media τους τηλεκάφρους μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο. Ο νέος καναπές είναι τα social media άραγε; Εν μέρη ναι αλλά σίγουρα όχι μόνο. Η παρουσία της συμμορίας Δένδια στους δρόμους είναι πιο εμφανής από ποτέ. Άνθρωποι σταματιούνται και υποβάλονται σε ελεγχους βάση της εμφάνισης τους. Υπήρξαν και οι πρώτες ανακοινώσεις για μια επερχόμενη νομοθεσία σχετικά με τα σώματα ασφαλείας.

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ένας «ξεπεσμένος» και «ανήθικος» δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη


Υστερα από 17 χρόνια εργασίας στον «Ριζοσπάστη» εξωθήθηκα μετά από σειρά άλλων ενεργειών να φτάσω μέχρι τα αστικά δικαστήρια για να διεκδικήσω τα δεδουλευμένα μου (παραμένω πάνω από 6 μήνες απλήρωτος χωρίς άλλο εισόδημα) ώστε να μπορέσω να επιβιώσω. Τόσο από «συναδέλφους» όσο και από στελέχη της ηγεσίας του κόμματος κατηγορήθηκα ως ένας «ξεπεσμένος» και «ανήθικος» δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» που δεν έχω καμία θέση στην εφημερίδα.
Του Γιώργου Μιχαηλάρη
Δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη
Προς απάντησή τους, παραθέτω σήμερα την επιστολή που κατέθεσα στις 6 Μαρτίου 2013 στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ (υπενθυμίζω ότι ο Ριζοσπάστης είναι όργανο της) και για την οποία μέχρι σήμερα δεν πήρα ποτέ απάντηση:
Δεκέμβρης 2011 – Χαλυβουργία (Ασπρόπυργος): Για δεύτερο συνεχόμενο μήνα απεργίας βρισκόμουν  σε καθημερινή βάση στη πύλη του εργοστασίου μαζί με τους χαλυβουργούς, από το πρωί μέχρι το βράδυ, για το ρεπορτάζ της μεγάλη απεργίας, όπως άλλωστε και τους επόμενους 7 μήνες, χωρίς να λείψω ούτε μία ημέρα ακόμα και σε αργίες και γιορτές. Πάλευα από το δικό μου μετερίζι. Το μετερίζι  του ρεπορτάζ για τα δύο αιτήματα τους: Εφαρμογή Συλλογικής σύμβασης, καθώς ο Μάνεσης ήθελε να επιβάλει 5θημερο  και καμία απόλυση ή αναγκαία μείωση του προσωπικού ως εναλλακτική λύση.

ΚΟΜΜΑΤΟΔΑΝΕΙΑ

ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΣΕΒΕΙΑΣ



Με τον θάνατο της Θάτσερ, χιλιάδες Βρετανοί βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τον θάνατό της. Η “σιδηρά κυρία” ήταν θιασώτρια του νεοφιλελευθερισμού και των ιδιωτικοποιήσεων. Είχε αλλεργία στα εργασιακά δικαιώματα και στην ίδια την ζωή. Η παρούσα ανάρτηση δεν πρόκειται να παίξει τον ρόλο της αναδρομής του καταστροφικού της έργου.

νέα τάξη πραγμάτων !!!



Γκρινι@ρογατος

Ζούμε την χούντα της εποχής μας (Βίντεο)


Το ότι ζούμε την χούντα της εποχής μας το βιώνουμε καθημερινά. Ακόμα και τίποτε άλλο να μην υπήρχε αρκούσαν οι μαρτυρίες των συζύγων των συλληφθέντων στην Ιερισσό –τις παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε- για να διαπιστώσουμε ότι η κυβέρνηση Δένδια-Σαμαρά-Βενιζέλου Κουβέλη δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την χούντα του Παπαδόπουλου και του Ιωαννίδη. 
Δειτε το βιντεο...




tsak-giorgis.blogspot.gr

VIDEO ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ #SKOURIES - Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΦΡΟΥΡΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ELDORANDO GOLD *VIDEO



ΠΡΕΖΑ TV

Στην Ιερισσό χτυπάνε καμπάνες μες στη νύχτα! Αστυνομική επιχείρηση στις 4.00 τα ξημερώματα!!!


Σύμφωνα με πληροφορίες που κατακλύζουν το διαδίκτυο , προερχόμενες και από την Ιερισσό, αλλά και από ανάρτηση στο μπλογκ ierissiotes, στις 4.00 (!) τα ξημερώματα οι δυνάμεις καταστολής (ΟΠΚΕ) απήγαγαν δύο κατοίκους σπάζοντας την πόρτα του σπιτιού τους. Για άλλη μια φορά, η τύχη τους αγνοείται.

Οι καμπάνες του χωριού χτυπάνε, καλώντας τον κόσμο στους δρόμους.
Ήδη το χωριό έχει μαζευτεί στην πλατεία της Ιερισσού ενώ έρχεται συνεχώς κόσμος από τα γύρω χωριά.

Αντιγράφουμε από το μπλογκ ierissiotes:
ΤΩΡΑ ΙΕΡΙΣΣΟΣ – ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΜΠΑΝΕΣ , ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
SOS Τώρα 4:00 πμ. οι μπάτσοι σπάνε πόρτες στην Ιερισσό και παίρνουν κόσμο. Όλοι στους δρόμους! SOS

Όλη η αλήθεια για τις M.K.O, όπως την έζησε αναγνώστης μας απο μέσα .


ΡΕΥΜΑ, Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ”…
Προβολή MKO.jpg σε παρουσίαση
ΑΡΑΓΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ;


Toυ Π.Δ.

Πολλοί θα αναρωτιέστε φαντάζομαι, πως ξαφνικά μπήκαν στη ζωή μας κάποιοι άγνωστοι το προηγούμενο διάστημα όροι όπως, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες, Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας, ΕΣΠΑ κ.λ.π.. Ακόμη περισσότεροι, θα σκέφτεστε που ήταν τόσα χρόνια όλοι αυτοί και ξαφνικά ξεφύτρωσαν παντού προσφέροντας απλόχερα ελεημοσύνη. Επίσης σε κάποιους ίσως πιο “ψιλιασμένους” να φαίνεται ακόμη πιο περίεργο το ότι μια λέξη τα προηγούμενα χρόνια απαγορευμένη, η αλληλεγγύη, έγινε όχι μόνο σημαία τους αλλά πλασάρεται και ως εμπόρευμα ευκαιρίας. Με όλα αυτά τα ερωτήματα ως εισαγωγή, θα ήθελα να σας μεταφέρω την εμπειρία μου από τη συμμετοχή στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Αντίρροπον η οποία έμαθα το καλοκαίρι ότι δραστηριοποιείται με παιδιά Ρομά. Πλέον βέβαια πλασάρεται πιο “chic” όπως θα δείτε και στο επίσημο site της http://www.antirropon.eu/ (το οποίο κατά τύχη φτιάχτηκε μόλις πήραμε το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ πριν δύο μήνες!).

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε

Μετά το ξεβράκωμα της Σαμαροφυλακής από το Unfollow αυτού του μήνα, με εκπληξη διαπίστωσα ότι η σελίδα της "ανεξάρτητης" truth team δεν είναι διαθέσιμη. Μία δοκιμή ΕΔΩ θα σας πείσει.

Ούτε μιλιά ούτε ακρόαση από το Μουρούτι. Χάθηκε όλο το μιαρό οικοδόμημα σαν μια σιωπηλή κλανιά.



tro-mpa-xtiko

Σαν σήμερα καταδικάστηκαν (1927) στις ΗΠΑ σε θάνατο οι ιταλοί αναρχικοί Nicola Sacco και Bartolomeo Vanzetti…


«Δεν θα ευχόμουν ποτέ σ’ ένα σκυλί, δεν θα ευχόμουν ποτέ σε ένα φίδι, δεν θα ευχόμουν ποτέ στο πιο χαμερπές και δυστυχισμένο πλάσμα της γης, να περάσει όσα υπέφερα εγώ, για πράγματα για τα οποία δεν είμαι ένοχος. Αλλά έχω πειστεί πως είμαι ένοχος για όλα όσα υποφέρω. Υποφέρω γιατί είμαι ριζοσπάστης και, αλήθεια, είμαι ριζοσπάστης. Υποφέρω γιατί είμαι Ιταλός και, αλήθεια, είμαι Ιταλός. Υποφέρω περισσότερο απ’ όλα για την...
οικογένειά μου και την αγαπημένη μου, παρά για τον εαυτό μου. Αλλά είμαι τόσο σίγουρος πως έχω το δίκιο με το μέρος μου, ώστε αν μπορούσατε να με εκτελέσετε δυο φορές, και αν μπορούσα να ξαναγεννηθώ ακόμα δύο, θα ζούσα την ίδια ζωή και θα έκανα ότι έχω ήδη κάνει»
Bartolomeo Vanzetti

Εξ ιδίων τα βέλη: Και οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ κατά Τράγκα- Ποιός ο ρόλος του Σκάι στην υπόθαλψη και διαφήμιση των ναζί;


Συνεχίζεται η κατακραυγή από τον δημοσιογραφικό κόσμο για την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στην οποία είχε καλέσει τέσσερις χρυσαυγίτες βουλευτές χωρίς να προσφέρει δυνατότητα αντιλόγου.

Μετά τα πολιτικά κόμματα, και τους εργαζομένους της Καθημερινής, σήμερα η ΠΟΕΣΥ σε ανακοίνωσή της «συνυπογράφει ανεπιφύλακτα την επιχειρηματολογία των δημοσιογράφων», που καταδίκασαν την εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής». Επίσης, οι εργαζομένοι του ραδιοφώνου του ΣΚΑΙκαταγγέλλουν την εκπομπή και τον Γ. Τράγκα «δηλώνοντας απερίφραστα στους τηλεθεατές και τους ακροατές του ραδιοφώνου ότι βρίσκονται απέναντι στο περιεχόμενό της». Στην βαρύτατη ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για «κραυγές φασισμού που καταπατούν την δημοσιογραφική δεοντολογία». Εντός της ημέρας αναμένεται σχετική ανακοίνωση και της ΕΣΗΕΑ.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ:...

 
Αθήνα, 9 Απριλίου 2013

Δυσβάστακτο «χαράτσι» για χιλιάδες οικογένειες η θητεία των παιδιών τους.


        Δεν έφταναν τα βάρη που καλείτε να σηκώσει η κάθε οικογένεια με εισφορές λόγω του συνεχούς ξέφρενου διαγωνισμού πολεμικών εξοπλισμών που επιδίδεται η χώρα μας ακόμα και εν καιρούς κρίσης για να ευχαριστήσει τους ντόπιους και διεθνείς εμπόρους όπλων, τα έξοδα που δαπανά σε ένα εννιάμηνο θητείας κάθε σπίτι όλο και αυξάνονται. Πλέον πολλοί φαντάροι αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα και εξαναγκάζονται σε άθλιες συνθήκες ζωής για να ανταπεξέλθουν στα έξοδα της θητείας τους. Τα υλικά και οι υπηρεσίες που παρέχονταν στους φαντάρους σειρά με τη σειρά μειώνονται με αποκορύφωμα βέβαια την μείωση των καρτών επιβίβασης, αυξάνοντας κατακόρυφα το κόστος της θητείας. Η παρακάτω μίνι-έρευνα δεν υπολόγισε τα έξοδα για την απλή επιβίωση του φαντάρου αλλά τα έξοδα για μια αξιοπρεπή –όσο γίνεται- ζωή στα πλαίσια της θητείας του.   Συγκεκριμένα για έναν φαντάρο που υπηρετεί στη Μυτιλήνη τα έξοδα είναι τα εξής.

·         Έξοδα ρουχισμού-προετοιμασίας θητείας.

“Λούσι” – μια πολύ γενναία μπλόγγερ



Συμμορίτες ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ έχουν κρεμάσει 2 ανθρώπους   ΝΕΑ  6-4-13
ΜΕΞΙΚΟ – Συμμορίτες ναρκωτικών έχουν κρεμάσει από γέφυρα δύο άντρες
….
Το 2010 ήταν ίσως η πιο αιματοβαμμένη χρονιά για το Μεξικό. Στο Μοντερέι, ένα από τα πιο σημαντικά οικονομικά κέντρα της χώρας και άλλοτε από τις πιο ασφαλείς πόλεις της Λατινικής Αμερικής, ο πόλεμος των καρτέλ ναρκωτικών έφθασε στο αποκορύφωμά του. Εκτός από τους εκατοντάδες πολίτες που σκοτώθηκαν με τον πλέον σαδιστικό τρόπο, την ίδια χρονιά δολοφονήθηκε επίσης ο υποψήφιος κυβερνήτης της γειτονικής πολιτείας Ταμαουλίπας. Στη Ρεϊνόσα, στα σύνορα με το Τέξας, οκτώ δημοσιογράφοι έπεσαν θύματα απαγωγής και ειδησεογραφικοί οργανισμοί, μικροί ή μεγάλοι, έγιναν δεκάδες φορές στόχος επιθέσεων.

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΕΝΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


Αξίζει να παρακολουθήσουμε το διάλογο που αναπτύχθηκε στο STRATEGY REPORTαπό αναγνώστες με ειδικές γνώσεις που φωτίζουν ορισμένες αθέατες πλευρές των Ειδικών Δυνάμεων.

1.     Ο/Η strategy λέει: Η ΔΥΚ δεν είναι μεγάλη σε αριθμό στελεχών, μετά βίας τριψήφιος αριθμός. Όσον αφορά την πανσπερμία, υπάρχει το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ) και Ζ΄ Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών (Ζ΄ΜΑΚ) στον ΕΣ, η ΔΥΚ στο ΠΝ και η 31 Μοίρα Επιχειρήσεων Έρευνας Διάσωσης (31 ΜΕΕΔ) στην ΠΑ. Αυτές είναι όλες κι όλες. Πάντως μία συγχώνευση ΕΤΑ-Ζ΄ΜΑΚ με την ενσωμάτωση της δεύτερης στο πρώτο θα ήταν θετική κίνηση.
2.     Ο/Η Emerson λέει: Έχω την εντύπωση ότι ο μέσος όρο ηλικίας των στελεχών σε τέτοιες μονάδες του εξωτερικού δεν πρέπει να είναι και πολύ μικρότερος

Ψόφησε ο θυληκός Μητσοτάκης!

ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ" ΑΠΟ ΤΑ "ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ" ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΟΥ ΣΚΑΪ, ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ



►Προσωπικά δεν έχω δεί ξανά ατόφια μονοκομματικό πάνελ και μάλιστα με ΤΕΣΣΕΡΙΣ βουλευτές από το ίδιο (ας το πούμε) κόμμα. Το μπόρεσε ο "αντιμνημονιακός" τράγκας χθές στο καινούριο του τηλεοπτικό κονάκι στον μνημονιακό ΣΚΑΪ του εφοπλιστή Αλαφούζου.

►Περιέργως οι "αντιμνημονιακοί", "ακομμάτιστοι" και "αντισυστημικοί" δημοσιογράφοι τύπου Τράγκα, Χίου κλπ έχουν μια ευκολία να βρίσκουν τηλεοπτική ή/και ραδιοφωνική στέγη και ας εξαιρέσουμε τα έντυπα στα οποία ξεδιπλώνουν τον απόλυτο αλλά ανώδυνο "αντιγερμανισμό" τους.

►Περιέργως αυτού του τύπου οι δημοσιογράφοι που βρίσκουν σίγουρο στασίδι σε κάποιο "τσοντοκάναλο", έχουν σπρώξει όσο δεν πάει την "αντισυστημική" συμμορία.

* Suicide is painless *

Οι πόλεμοι που έρχονται.

Από την εμφάνιση των περίφημων ναπολεόντειων μπαλέτων μεγάλων σχηματισμών πεζικού με στολή παρέλασης, μέχρι τα «έξυπνα όπλα» και τα Stealth, οι προθέσεις, οι στόχοι τα χαρακτηριστικά και τα ηθικά διλλήματα του πολέμου ελάχιστα άλλαξαν. Έτσι και τώρα, η ιστορική περίοδος που διανύουμε καταγράφει την αγωνία και την πρόθεση των μεγάλων χωρών, να αποκτήσουν και να συντηρήσουν τους φυσικούς πόρους που χρειάζονται. Η μάχη για το πετρέλαιο και το νερό είναι παλαιά και γνωστή.


Ανδρέας Μπελιμπασάκης.


Από την εμφάνιση των περίφημων ναπολεόντειων μπαλέτων μεγάλων σχηματισμών πεζικού με στολή παρέλασης, μέχρι τα «έξυπνα όπλα» και τα Stealth, οι προθέσεις, οι στόχοι τα χαρακτηριστικά και τα ηθικά διλλήματα του πολέμου ελάχιστα άλλαξαν. Έτσι και τώρα, η ιστορική περίοδος που διανύουμε καταγράφει την αγωνία και την πρόθεση των μεγάλων χωρών, να αποκτήσουν και να συντηρήσουν τους φυσικούς πόρους που χρειάζονται. Η μάχη για το πετρέλαιο και το νερό είναι παλαιά και γνωστή.

Φτάνει πια! Δεν πληρώνουμε Εφορία, Τράπεζες, ΔΕΚΟ!

Τι Τύπος είσαι;Του Κώστα Βαξεβάνη


Καταρρέει το τραπεζικό σύστημα. Κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει!!!


Το ναυάγιο της συγχώνευσης των τραπεζών Εθνική και Eurobank φαίνεται  ότι δίνει τη χαριστική βολή στην όποια ελληνική οικονομία παρασιτούσε στις τραπεζικές ρούγες. Μαζί καταρρέει με πάταγο και η φρανκεσταίν κυβέρνηση του πολιτικά απένταρου Σαμαρά και των υπόλοιπων υποτελών της τροίκας(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ) ,κυρίως όμως του Σαμαρά μιας και διαχειρίσθηκε αποκλειστικά αυτός την υπόθεση της συγχώνευσης. Το πολιτικά απένταρος του ταιριάζει γάντι

Τις τελευταίες ώρες έχει δημοσιοποιηθεί ευρέως ότι μετά την κατάρρευση  της συγχώνευσης οι διοικήσεις της Εθνικής και της Euro ank  απέστειλαν επιστολές με τις οποίες δηλώνουν ότι δεν μπορούν να προβούν σε ανακεφαλαιοποίηση και θέτουν τις τράπεζες στο ταμείο σταθερότητας.. ουσιαστικά θέτοντας τες εκτός συστήματος… που θα πρέπει να τις επανασυστήσει με όποιους και τίνος όρους..

Το τραπεζικό πρωινό που καταφθάνει δεν θα είναι ρόδινο…

H Χρυσή Αυγή προτείνει στείρωση και ευθανασία σε ΑΜΕΑ.

dr. MENGELE
Υπέρ της στείρωσης - ακόμη και της ευθανασίας - ατόμων με ειδικές ανάγκες ή με βεβαρημένη κληρονομικότητα  τάσσεται η Χρυσή Αυγή, προκειμένου να προστατευτεί η "λευκή φυλή", σύμφωνα με άρθρο που βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της  για την Οικολογία και τον... Φυλετικό Ανθρωπισμό.

Πρόκειται για άρθρο του δόκτορα Jacqes Bauge-Prevost, μέλους του Ινστιτούτου Ψυχοσωματικών, Βιολογικών και Φυλετικών Επιστημών, που τιτλοφορείται "H Δημοκρατία καταδικάζει αθώα πλάσματα σε ισόβιο βασανισμό".

Στο άρθρο επισημαίνονται μεταξύ άλλων τα εξής:...


"Η επίσημη ιατρική επιστήμη, (...) λόγω της ποδηγετήσεώς της από μία ομάδα μανιακών υποχονδρίων, προστατεύει κάθε ελαττωματικό πλάσμα, που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η φύσις θα το είχε καταδικάσει σε θάνατο (...)

 Τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλονται σε στείρωση (...)

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

oμοφοβική επίθεση σε ελληνοσουηδό πρώην βουλευτή



Ο Τάσος Σταφυλίδης, 41 ετών, γυρνούσε στο σπίτι ένα βράδυ, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Αθήνα, όταν ο ίδιος και ο φίλος του δέχτηκαν επίθεση από τρεις μασκοφόρους. «Παλιόπουστες!» φώναξαν κι έπειτα άρχισαν οι γροθιές και οι κλωτσιές, λέει ο Τάσος Σταφυλίδης.
Ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής του σουηδικού κοινοβουλίου Τάσος Σταφυλίδης πήγε με ένα φίλο του στην Ελλάδα κατά το καθολικό Πάσχα. Ένα βράδυ, την ώρα που γυρνούσαν το σπίτι τους, δέχτηκαν ξαφνική επίθεση από τρεις μαυροντυμένους, μασκοφόρους άντρες.
«Η πρώτη σκέψη μας ήταν ότι θα μας ληστέψουν», λέει ο Τάσος Σταφυλίδης. Αλλά δεν ήταν ληστεία.
«Φώναξαν παλιόπουστες στα ελληνικά κι έπειτα άρχισαν οι γροθιές και οι κλωτσιές. «Πρέπει να έχει να είχαν πάρει στο κατόπι».
Οι τρεις άντρες χτύπησαν τον Τάσο και τον φίλο του και τους κλώτσησαν σε όλο το σώμα και το κεφάλι. Στη συνέχεια έφυγαν χωρίς να τους πάρουν τίποτα. Τώρα που πέρασαν μερικές μέρες, ο Τάσος Σταφυλίδης έχει πλέον συνειδητοποιήσει ότι έπεσαν θύματα ενός εγκλήματος μίσους και ότι οι άντρες που τους επιτέθηκαν πρέπει να τους είχαν παρακολουθήσει.
Image