ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Όταν το Πρώτο Θέμα μυρίζει το πρώτο αίμα


Εδώ και πολλά χρόνια κάνει αβάντες και ξεπλένει τις «δράσεις» (βλέπε δολοφονικές επιθέσεις) και τον ιδεολογικό πόλεμο/τρομοκρατία που προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν οι ναζί της Χρυσής Αυγής σε γειτονιές και πόλεις ολόκληρες, της Ελλάδας. Αναφερόμαστε φυσικά στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Μία φασιστική, λαϊκίστικη φυλλάδα, που όταν οι καιροί το επιτάσσουν παρουσιάζει τους υπανθρώπους ως άλλης τάξης lifestyle υποκείμενα που έχουν και προσωπική ζωή και αδυναμίες, ενώ όταν βγαίνουν από τις πιο σκοτεινές φωλιές τους μαχαιρώνουν «χειρουργικά» αγωνιστές, και μετά σαν άλλοι «σπουδαίοι αρχαίοι» βάζουν τα κεφάλια τους μέσα στο χώμα και αποποιούνται των ευθυνών τους, είναι φασίστες που πρέπει να παταχθούν. Μακριά από εμάς οι όψιμοι εμπορικοί «αντιφασίστες». Και είναι πολλοί εκεί έξω, και έχουν λερώσει πολύ άσχημα τα χέρια τους τα τελευταία χρόνια. 

TO DEFENCENET.GR ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ;

ΤΩΡΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ

 Η σχέση με την αλήθεια, με την σοβαρότητα και τη πραγματικότητα του μιλιταριστικού χώρου και των απολογητών του Ναζισμού έχει τραυματιστεί ανεπανόρθωτα εδώ και χρόνια.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ειδησιογραφία που προβάλλει το γνωστό για τις ακραίες και επικίνδυνες αντιλήψεις του defencenet.gr  κάνοντας πολλούς να μιλούν για συστηματική παραπληροφόρηση.
Είναι ενδεικτικό ότι μόνο το defencenet.gr και στο πλαίσιο της συγκάλυψης του αποκρουστικού Πολιτικού Εγκλήματος της ναζιστικής Χρυσής Αυγής "αποκάλυψε" προετοιμασίες στρατιωτικής κίνησης για την καταστολή των αντιφασιστικών διαδηλώσεων. Θυμίζουμε:

"Eύλογα ερωτηματικά προκαλεί η παρακάτω δημοσίευση από μιλιταριστικό μέσο, γνωστό για τις στενές του σχέσεις με την Ναζιστική συμμορία Χρυσή Αυγή, που παρουσιάζει τις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων έτοιμες να επέμβουν εναντίον του εχθρού λαού, που εκφράζει αγωνιστικά τα αντιφασιστικά του συναισθήματα, κλιμακώνοντας τους αγώνες του ενάντια στα αντεργατικά κυβερνητικά μέτρα και τα Μνημόνια.

«Πόλεμος» μεταξύ Συνδέσμων του Ολυμπιακού με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

«Πόλεμος» μεταξύ Συνδέσμων του Ολυμπιακού με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
Απάντηση στην προκλητική ανακοίνωση του Porto Leone Κερατσινίου εξέδωσε η Θύρα 7 Εξαρχείων. Ο σύνδεσμος Porto Leone, ο σύνδεσμος των οπαδών του Ολυμπιακού της περιοχής του Κερατσινίου, της περιοχής του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, χωρίς ίχνος ντροπής, λερώνει μία από τις πιο ταξικές συνοικίες της Ελλάδας, το Κερατσίνι, λερώνει την ίσως πιο ταξική ιστορικά ομάδα της Ελλάδας, λέγοντας ότι«στη Θύρα 7 εργάτες και αφεντικά γινόνται ένα», την ομάδα του Νίκου Γόδα, τον Ολυμπιακό και τους νεκρούς του, και τονίζει: «Άντε λοιπόν το γράφουμε ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την πράξη μέλους της χρυσής αυγής» (και όχι τη Χρυσή Αυγή) αφήνοντας να εννοηθεί ότι στο σύνδεσμο εμπλέκονται μέλη της δολοφονικής συμμορίας, μέλη της οποίας έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην «εποχή Μαρινάκη» σε αρκετούς συνδέσμους. Η πλειοψηφία των οπαδών του Ολυμπιακού αντιδρά χωρίς ωστόσο να καταφέρει μέχρι στιγμής να τους απομονώσει. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι χθες Πέμπτη 19/9, στην πορεία στη Νίκαια, ομάδα Ολυμπιακών κυνήγησε και χτύπησε Χρυσαυγίτες. Ποιους συμφέρει να μην πάρει πολιτική διάσταση το θέμα; Προφανώς μόνο την Χρυσή Αυγή...
Η ανακοίνωση του Porto Leone:

Διεθνής συγκίνηση για τον δολοφονημένο Παύλο.Ryan Harvey :Οι φίλοι μας θα συνθλίψουν τη Χρυσή Αυγή(MP3)

ryan harvey
Ryan Harvey : Οι φίλοι μας θα συνθλίψουν τη Χρυσή Αυγή! Ένα τραγούδι για τους αντιφασίστες συντρόφους στην Ελλάδα και  την υποστήριξη στον αγώνα τους ενάντια στο φασισμό!Το τραγούδι έγραψε ο  Ryan Harvey, απο την Βαλτιμόρη με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φυσσα.
Our Friends Are Going to Crush the Golden Dawn! Ryan Harvey wrote this song for all the comrades in Greece, to support their struggle against fascism.Recorded by Michael Redding @ Witcraft Manor in Baltimore, MD.

.:: Κατεβάστε το τραγούδι πατώντας εδώ


Στίχοι :

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Χρυσαυγίτης μιλάει για τους χρυσαυγίτες και τους ηγετίσκους της…

Δηλώνει ότι ο καθ’ ομολογίαν του δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ήταν υπαρχηγός στην ομάδα και πως ο 34χρονος είχε στοχοποιηθεί λόγω της αντιφασιστικής του δράσης.
Το πρώην μέλος της Χ.Α. ήταν στον Πυρήνα της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια για περίπου ενάμιση χρόνο, είδε πολλά και έζησε από κοντά τους ανθρώπους της τοπικής οργάνωσης, στην οποία ο δολοφόνος του 34χρονου Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, ήταν υπαρχηγός.
Όπως δήλωσε ο ίδιος σε καθημερινή εφημερίδα:
Το τάγμα εφόδου της Τ.Ο Νίκαιας, υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Πατέλη και την αρχηγία του βουλευτή Ι. Λαγού, διαθέτει την ιεραρχία, τη δομή, και την οργάνωση που συναντά κανείς μόνο σε παραστρατιωτικές εγκληματικές ομάδες. Ορμητήριο-αρχηγείο τους είναι τα γραφεία, απ’ όπου δίνονται οι εντολές για επιθέσεις ενάντια σε αλλοδαπούς και για άλλες δράσεις. Εκεί φυλάσσονται ρόπαλα, στιλέτα, και πτυσσόμενα κλομπ, τα “οποία εξαφανίζονται” όταν επίκεινται έλεγχοι από την αστυνομία.

Κατάληψη Φυσικού Πατρών: 20/9 Ποδοσφαιρικό τουρνουά αλληλεγγύης για τους συλληφθέντες τις προχθεσινής πορείας



Η Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης Φυσικού Πατρών προσκαλεί εσάς και την ομάδα σας στο πρώτο street soccer τουρνουά 5x5 που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 20/9 στο πάρκινγκ της σχολής και θα συμμετέχουν ομάδες από τις καταλήψεις του ΕΚΠΑ.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί μπαρ για να ξεδιψάνε οι φιλοξενούμενοι οπαδοί, τα έσοδα του οποίου θα πάνε για τα δικαστικά έξοδα των συλληφθέντων της προχθεσινής αντιφασιστικής πορείας.

Καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά εξαιρετική μουσική θα συνοδεύει τις ντρίμπλες των αθλητών.

Η κλήρωση γίνεται στις 15:00 και το τουρνουά ξεκινάει στις 16:00.

(Τί κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κύριος Τσουκαλάς)? Διατάχθηκε ΕΔΕ(!) για την αστυνομικό που συνέλαβε τον χρυσαυγίτη δολοφόνο

Μικρό σχόλιοΗ αστυνομικός τους χάλασε τα σχέδια! Η αριστερά θα την αφήσει αβοήθητη; Θα περάσει το σχέδιο των Σαμαρο-Μιχαλολιακο-Δενδιών;


Το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) σε βάρος της αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία προτάσσοντας το όπλο της, συνέλαβε τον 45χρονο που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα το βράδυ της Τρίτης σε καφετέρια στο Κερατσίνι.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Τελικα ο κασιδιαρης θα κανει μηνυση;

Σε αυτή τη φωτογραφία βλέπουμε τον Ναζί μαχαιροβγάλτη, που οι βουλευτές των Ναζί δεν γνωρίζουν, σε φωτογραφία μαζί με βουλευτή των Ναζί σε εκδήλωσδη των Ναζί.

Η εκδήλωση είχε θέμα: "Ρε συ απίστευτο μας έχουν στη Βουλή και μας κοιτάνε αριστεροί και κεντρώοι και καθονται και μαζί μας στον ίδιο χώρο"

Η επόμενη εκδήλωση των Ναζί με θέμα "Τα καλά του κοινοβουλευτισμού για το Εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα" αναβλήθηκε λόγω 40.000 άπλυτων στο Κερατσίνι
Σε αυτή τη φωτογραφία βλέπουμε τον Ναζί μαχαιροβγάλτη, που οι βουλευτές των Ναζί δεν γνωρίζουν, σε φωτογραφία μαζί με βουλευτή των Ναζί σε εκδήλωσδη των Ναζί.

Η εκδήλωση είχε θέμα: "Ρε συ απίστευτο μας έχουν στη Βουλή και μας κοιτάνε αριστεροί και κεντρώοι και καθονται και μαζί μας στον ίδιο χώρο"

Η επόμενη εκδήλωση των Ναζί με θέμα "Τα καλά του κοινοβουλευτισμού για το Εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα" αναβλήθηκε λόγω 40.000 άπλυτων στο Κερατσίνι
 

Η ανακοίνωση της Αντιεξουσιαστικής Κινησης Αθηνας για τη δολοφονια Παυλου Φυσσα

“Να δώσουμε ένα τέλος στη ναζιστική συμμορία. Η δολοφονία του αντιφασίστα αγωνιστή Παύλου Φύσσα από τα νεοναζιστικά ανδρείκελα της Χρυσής Αυγής ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πιο τραγικό τρόπο αυτό που εδώ και αρκετό καιρό ήταν στο μυαλό και στα χείλη αρκετών. Ότι ο τρόπος που δρα τόσο το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής όσο και το κράτος θα οδηγούσε σε νεκρό. Και δεν είναι ο πρώτος.
Το τελευταίο διάστημα το καθεστώς βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τα καθάρματα της Χρυσής Αυγής. Με βασικό άρμα την αστυνομία που πλέον είναι έκδηλα ένας μηχανισμός που ταυτίζεται με τη νεοναζιστική οργάνωση, τη δικαστική εξουσία, τμήματα της κεφαλαιοκρατικής ελίτ, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, έχουν υφάνει μια τραγελαφική κουστωδία που προσπαθεί να πείσει για τις αγαθές προθέσεις των νεοναζιστών και την προσφορά που μπορεί να έχουν. Δηλαδή προσπαθούν να μας πείσουν ότι το μίσος, η μισαλλοδοξία, η μη αποδοχή της διαφορετικότητας και η ναζιστική πρακτική και θηριωδία μπορούν να λειτουργήσουν με έναν ευεργετικό τρόπο για την κοινωνία και τα μέλη της.
Ίσως να μην έχουν διαβάσει Ιστορία, να μην έχουν ακούσει ιστορίες από τους παππούδες τους , να μην έχουν ακούσει τίποτα για το Άουσβιτς και το Νταχάου, τα πογκρόμ, τα γκέτο και τις μαζικές δολοφονίες των ναζιστών.
Η ανοχή απέναντι στις δολοφονικές ορέξεις της Χρυσής Αυγής πρέπει να τελειώνει εδώ. Αν και κανένας δεν θα το ήθελε, ας είναι το αίμα του Παύλου η αφορμή που θα τσακιστεί το αυγό του φιδιού. Που θα μπει ένα τέλος στη ναζιστική αυτή οργάνωση και τους υποστηρικτές της. Χρειάζεται επαγρύπνηση, ωριμότητα και υπευθυνότητα από όλους μας ώστε να εξαφανιστεί αυτή η οργάνωση που δολοφονεί αγωνιστές, μετανάστες και τραμπουκίζει οποιονδήποτε δεν τις κάθεται καλά στο μάτι. Οι μαφιόζικες πρακτικές τους θυμίζουν τους προγόνους τους ταγματασφαλίτες που ως γνήσιοι κατσαπλιάδες δολοφονούσαν αγωνιστές που αντιστάθηκαν στην επέλαση του ναζισμού.
Κι αν φαντασιώνονται τις αφελείς μελλοντολογικές ονειρώξεις του ινδάλματός τους ότι θα ξανάρθουνε και η γη θα τρέμει, εμείς θα πρέπει να τους πούμε ότι είμαστε ήδη εδώ και θα πρέπει να νιώθουν τη γη να τρέμει κάτω από τα πόδια τους. Καμιά Ανοχή στα Ναζιστικά Καθάρματα της Χρυσής Αυγής

Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας”

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Π.Παπανικολάου: Τρία χρόνια φώναζαν οι γιατροί για τις ρατσιστικές επιθέσεις


Τρία χρόνια έκαναν εκκλήσεις οι γιατροί για τις ρατσιστικές επιθέσεις που συνέβαιναν, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Παπανικολάου, επιμελητής της νευροχειρουργικής κλινικής στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου προσκομίστηκε ο Παύλος Φύσσας χθες το βράδυ.


Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κ. Παπανικολάου είπε συγκεκριμένα ότι «εδώ και τρία χρόνια φωνάζουν οι γιατροί του Κρατικού Νίκαιας για τα δεκάδες περιστατικά αλλοδαπών που φτάνουν στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση εξαιτίας ρατσιστικών επιθέσεων». Ανέφερε, δε, ως παράδειγμα την περίπτωση ενός Αιγύπτιου φοιτητή ελληνικής υπηκοότητας που είχε δεχθεί άγρια επίθεση πέρυσι με αποτέλεσμα να χάσει το μάτι του.

ΑΥΤΗ Η «ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ» ΚΡΑΤΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ


Το πρωί κλωτσάνε 5χρονα, το μεσημέρια δολοφονούν ανθρώπους πετώντας τους από το λεωφορείο επειδή δεν είχαν εισιτήριο, τα βράδια κάνουν πρόβες σε μαχαιρώματα πάνω σε κομμουνιστές, σφάζουν αντιφασίστες, σκοτώνουν τις φίλες τους, σαπίζουν στο ξύλο μετανάστες.
Όλα μια «κακιά στιγμή». Ας το δούμε ψύχραιμα και πολιτισμένα. Λοιπόν, όταν σε κλωτσάνε τι θα κάνεις; Θα ρωτήσεις αυτόν που σε κλώτσησε «τώρα γιατί γίνεσαι τέτοιος;». Όταν σε μαχαιρώνουν, τι θα κάνεις; Θα πεις «κάτσε να το συζητήσουμε ρε φιλαράκι»; Όταν σφάζουν όποιον δεν γουστάρουν, τι θα κάνεις; Εδώ είναι το δύσκολο. Έχεις δύο επιλογές. Η πρώτη λέει ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσεις… δρώντας. Να πολεμήσεις στον πόλεμο που σ’ έχωσαν. Η δεύτερη είναι να πεις «άσε μη μπλέξουμε».

Γιάννης Αγγελάκας: «Οι "πίστες" επικοινωνούν με τους εθνικιστές»


Ο καινούριος του δίσκος «Η γελαστή ανηφόρα» κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες. Ορμητικός και τολμηρός, τόσο στον στίχο όσο και στη μουσική του, στο ηχητικό του περιβάλλον. Έχω υποστηρίξει πολλές φορές πως είναι πολύ πρόχειρος και λανθασμένος ο διαχωρισμός του τραγουδιού σε μορφή και περιεχόμενο, όταν θεωρούν περιεχόμενο τον στίχο και μορφή τη μουσική. Η μουσική έχει περιεχόμενο, αλίμονο αν δεν είχε! Με αναφορές στο λαϊκό μας τραγούδι αλλά και σε εκείνο το νεύρο της rock που μας αναστάτωσε πιτσιρικάδες και αντέχει ακόμα. Αυθόρμητος στις αντιδράσεις του, θα πει αυτό που σκέφτεται, ως υποχρέωση πρωτίστως προς τον εαυτό του, δίχως να σκεφτεί τα αποτελέσματα μιας λανθασμένης «στρατηγικής».

Και, βέβαια, μεγάλος τεχνίτης του λόγου.

Τον έχω «κατηγορήσει» αρκετές φορές για ιδιαίτερη αυστηρότητα στις εκτιμήσεις και στην κριτική του σε ανθρώπους -κυρίως του ελληνικού τραγουδιού- όμως η συνέπειά του και το πάθος του σε αυτά που πιστεύει, μόνο σεβασμό μπορεί να σου εμπνεύσει.

Γιώργος Ρουπακιάς, Αυτός είναι ο δολοφόνος του Παύλου (φωτό)

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ (Killah P) ΦΥΣΣΑ- "Μας φοβούνται και μας σκοτώνουν" του Τάσου Λειβαδίτη


Ναι αγαπημένη μου, εμείς γι'αυτά τα λίγα κι απλά πράγματα πολεμάμε.
Για να μπορούμε να'χουμε μια πόρτα, ένα άστρο, ένα σκαμνί, ένα χαρούμενο δρόμο το πρωί, ένα ήρεμο όνειρο το βράδυ. 
Για να έχουμε έναν έρωτα που να μην μας τον λερώνουν, ένα τραγούδι που να μπορούμε να τραγουδάμε. 
Όμως αυτοί σπάνε τις πόρτες μας, πατάνε πάνω στον έρωτά μας. 
Πριν πούμε το τραγούδι μας, μας σκοτώνουν. 
Μας φοβούνται και μας σκοτώνουν. 
Φοβούνται τον ουρανό που κοιτάζουμε, φοβούνται το πεζούλι που ακουμπάμε, φοβούνται το αδράχτι της μητέρας μας και το αλφαβητάρι του παιδιού μας, φοβούνται τα χέρια σου που ξέρουν να αγκαλιάζουν τόσο τρυφερά και να μοχθούν αντρίκια. 
Φοβούνται τα λόγια που λέμε οι δυο μας με φωνή χαμηλωμένη, φοβούνται τα λόγια που θα λέμε αύριο όλοι μαζί. 
Μας φοβούνται, αγάπη μου, και όταν μας σκοτώνουν νεκρούς μας φοβούνται πιο πολύ.


Killah P - Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ

Η δολοφονία Clement Meric από Γάλλους νεοναζί και πως η πολιτεία τους ανάγκασε να αυτοδιαλυθούν


Στις 5 Ιουνίου, στο Παρίσι, νεοναζί ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 18χρονο Clement Meric. Διαβάστε ποιες ήταν οι αντιδράσεις μετά τη δολοφονία και πως έγινε η αναστολή λειτουργίας των δυο οργανώσεων που ευθύνονταν για το θάνατό του.
Ήταν Τετάρτη 5 Ιουνίου κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Gare Saint-Lazare  μετά από συμπλοκή με ομάδα νεοναζί, που άφησε την τελευταία του πνοή  ο 19χρονος αντιφασίστας Clement Meric.
Ο Clement Meric συμμετείχε στην πώληση ειδών ένδυσης, που διοργανώθηκε στην οδό Caumartin, μαζί με φίλους του.
Το θύμα χτυπήθηκε με σιδερογροθιά κι έπεσε, χτυπώντας το κεφάλι του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και  παρέμεινε εγκεφαλικά νεκρός για αρκετές ώρες πριν καταλήξει οριστικά αργά το ίδιο βράδυ στο νοσοκομείο Pitie Sapetriere. Ήταν γνωστός για τη δέσμευσή του στον αντιφασιστικό αγώνα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας οι δολοφόνοι του Meric είχαν τατουάζ με σβάστικες και άλλα ναζιστικά σύμβολα, ακολούθησαν την παρέα και επιτέθηκαν στον άτυχο νέο, ο οποίος, μετά από ένα ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι, έχασε τις αισθήσεις του.

To indymedia βρήκε έναν αυτόπτη μάρτυρα: Ετσι δολοφονήθηκε ο Παύλος - «Τον περικύκλωσαν 10 άτομα...»

Ηιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου indymedia βρήκε έναν αυτόπτη μάρτυρα, τα στοιχεία του οποίου δεν δημοσιοποιεί, τη στιγμή της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη.
«Γύρω στις 12, ομάδα περίπου 15-20 φασιστών, με μαύρες μπλούζες - παραλλαγή παντελόνια και αρβύλες, βρίσκονταν στην Π. Τσαλδάρη. Εκείνη την στιγμή ο Killah P περνούσε με την σύντροφο του και άλλο ένα ζευγάρι όταν είτε αναγνωρίστηκε, είτε... αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες του τύπου 'τι θέλετε εδώ εσείς , δεν χωράτε σε αυτή τη γειτονιά'.

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ 34ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ-ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-VIDEO #18SGR #KILLAHP

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ.
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ"


Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Αναρχοφάγος, καρπαζοεισπράκτορας ή μαχητικός αντιφασίστας;


Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις φούσκωσαν κι άλλο το μυαλό των νεοναζήδων. Έτσι, θεώρησαν πως ήρθε η ώρα να επιτεθούν και στο ΚΚΕ κατά μέτωπο. Το αποτέλεσμα γνωστό: εννιά κουκουέδες τραυματίες και οι ειδικές μηχανοκίνητες δυνάμεις της αστυνομίας να παρακολουθύν χωρίς να επεμβαίνουν όσο δεν κινδυνεύουν τα φασιστοειδή.
Για να δούμε λοιπόν τώρα: πώς θα αντιδράσουν τα απλά μέλη του ΚΚΕ από εδώ και στο εξής στο ζήτημα των φασιστών; Τόσα χρόνια (μεταπολιτευτικά), το ΚΚΕ ουδέποτε συγκρούστηκε με φασίστες. Οργάνωσε και έριξε στη μάχη τον κατασταλτικό μηχανισμό του μόνο ενάντια σε ό,τι βρισκόταν προς τα αριστερά του και ιδιαίτερα απέναντι στους αναρχικούς (πολλές φορές, σε συνεργασία με την αστυνομία).