ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Βίντεο σοκ στην Τουρκία


**Σε θανάσιμο κίνδυνο εξέθεσε Τούρκους στρατιώτες ένας λοχαγός στην Τουρκία. Τους τοποθέτησε δίπλα από στόχο και πυροβόλησε πέντε φορές με πραγματικά πυρά. Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα (Vid)
Ο λοχαγός, κατά τη διάρκεια άσκησης, βάζει τους άνδρες του δίπλα σε στόχο και πυροβολεί με πραγματικά πυρά, με κίνδυνο να τους τραυματίσει ή να τους σκοτώσει.
Όπως θα δείτε στο βίντεο, απευθυνόμενος στους φαντάρους φωνάζει "όποιος είναι δειλός να φύγει" και στη συνέχεια πυροβολεί.
Η επίδειξη όμως δεν τελειώνει εκεί. Ο λοχαγός γυρίζει ανάποδα και πυροβολεί σημαδεύοντας ανάμεσα από τα πόδια του. Ευτυχώς οι βολές του βρίσκουν όλες στόχο.
Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Σίρνακ στην νοτιοανατολική Τουρκία και το κατέγραψε με το κινητό του, ένας Τούρκος στρατιώτης.
Την ώρα που ο λοχαγός Μετίν Γκιουρτζάν, ετοιμαζόταν να ρίξει με πλάτη στον στόχο, ακούγεται η φωνή του στρατιώτη, ο οποίος λέει ότι οι άνδρες δίπλα από τον στόχο τρέμουν.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Τουρκίας, δεν εκτίμησε ιδιαίτερα την ευστοχία του λοχαγού και αναμένεται προκαταρκτική έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: