ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Προσαγωγές "λόγω τόπου και χρόνου"


metra_06_090911-F800x600.jpg
Επιβεβαιώθηκαν 5 προσαγωγές μελών της Νεολαίας ΣΥΝ από Αθήνα, πριν από λίγα λεπτά στη διασταύρωση Αγ. Δημητρίου και Ιασωνίδου. Αμέσως μετά, προσήχθη και έκτο άτομο, χωρίς να έχει σχέση με τους προηγούμενους. Αφοπλιστική ήταν η απάντηση των αστυνομικών στο νομικό που έφτασε στο σημείο: οι προσαγωγές γίνονται "λόγω τόπου και χρόνου". Φυσικά, κανένα έγκλημα δεν στοιχειοθετείται από την απλή παρουσία στο λάθος σημείο. Η τακτική της προληπτικής καταστολής, όπως άλλωστε αναμέναμε, επιστρατεύθηκε αυτή τη φορά με μεγαλύτερη ένταση από ποτέ, στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον.
Μέχρι τώρα, έχουν γίνει αρκετές δεκάδες προσαγωγές, οι οποίες πρέπει να ξεπερνούν τις 30: οι περισσότερες επί της Βασιλέως Γεωργία (όπου συνεχίζονται ακόμα), αλλά και σε άλλα σημεία γύρω από τις συγκεντρώσεις. Η κατοχή απλής αντισφυξιογόνας μάσκας θεωρείται επαρκές στοιχείο για προσαγωγή. Αυτό το ποστ θα παραμείνει ανοιχτό για συνεχή ενημέρωση από το μέτωπο των προσαγωγών.Πολύ πιο ασφαλείς για μετάβαση στις συγκεντρώσεις είναι η Εγνατία και οι άλλοι κεντρικοί δρόμοι, οι οποίοι παραμένουν ανοιχτοί, παρά τα γύρω στενά.
17.40: Η αστυνομία επιβεβαιώνει επίσημα 32 προσαγωγές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι περισσότεροι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι. Κρατήθηκαν ένας μετανάστης χωρίς χαρτιά και ένα άτομο που βρέθηκαν πάνω του καπνογόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: