ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Γέμισαν οι φάτνες αδέσποτα…

Θαλπωρή δίπλα στο ‘θείο βρέφος’ βρήκαν πολλά αδέσποτα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις καταφύγιο στις φάτνες βρίσκουν άστεγοι. 
Οι επίσημοι αντιπρόσωποι του θεού στην Ελλάδα, όπως ο μητροπολίτης Χρηματόδουλος εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την κατάληψη της φάντης από τα αδέσποτα.
Ο μητροπολίτης έφυγε εσπευσμένα από την βίλα του, και φτάνοντας με λιμουζίνα έξω από την φάτνη, δήλωσε ότι η εικόνα του ‘θείου βρέφους’ δίπλα στα βρωμερά αδέσποτα προσβάλε
ι την Ελληνορθόδοξη πίστη, γιατί όπως όλοι γνωρίζουν ο Ιησούς γεννήθηκε σε δωμάτιο του Χίλτον.

Επίσης τεράστια ερωτηματικά προκαλεί στην παγκόσμια κοινή γνώμη, η αντοχή των αδέσποτων στην χώρα μας .
“Τα κλωτσάμε, τα χτυπάμε, τους πετάμε φόλες, και όμως υπάρχουν ακόμα” δήλωσαν στο Euronews αγανακτισμένοι μαγαζάτορες.
Λύση στο πρόβλημα φαίνεται να δίνει ο Σωτήρης Σακαβίτσης, πρόεδρος κυνηγετικού συλλόγου, ο οποίος προτείνει η νέα ρυθμιστική απόφαση θήρας του υπουργείου περιβάλλοντος να συμπεριλάβει και επίσημα το κυνήγι των αδέσποτων. 


http://www.zoosos.gr/article/4895/vrekan-zestasia-ste-phatne-tes-larisas?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7151:proedros-kynigetikoy-thesprotias-kante-eythanasia-sta-kynigoskyla-an-den-ta-thelete&catid=35:generalnews&Itemid=67

Μήπως να το δείς κι αλλιώς;

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΦΙΑΣΚΟ του Η. Κλασιδιάρη για το τζαμί!



Στην προσπάθειά του να εμποδίσει την ανέγερση τζαμιού, ο Η. Κασιδιάρης επικαλείται τον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.... ο οποίος όμως ήταν υπέρ της ανέγερσης του τζαμιού!

ΠΗΓΗ

(ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΕΣ) ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ -ΕΣ Ανάληψη ευθύνης για το σπάσιμο της "εκβιαστικής εταιρείας" των υιών Σιούφα"

Βιντεο από την επίθεση στην εισπρακτική εταιρία Σιούφα
Διανύουμε μια συγκυρία όπου το κράτος και τα αφεντικά έχουν εξαπολύσει μια ολοκληρωτική επίθεση στους φτωχούς και τους καταπιεσμένους. Εξαθλιώνοντας τις ζωές μας και καταδικάζοντάς μας στην ανέχεια η εξουσία αποσκοπεί στον έλεγχο κάθε πτυχής της ζωής μας. Βιώνουμε στο πετσί μας τη διάλυση της δημόσιας υγείας και παιδείας, απολύσεις και μειώσεις μισθών, φοροληστρική επιδρομή και στρατιωτικοποίηση της καταστολής. Σε αυτό τον κατήφορο ήρθε να προστεθεί και η αμφισβήτηση του υποτιθέμενου “ιερού” καπιταλιστικού δικαιώματος της ιδιοκτησίας της κατοικίας. ¨Οταν όμως ο καπιταλισμός λέει ιδιοκτησία, αναφέρεται στην ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής και αυτά οφείλουν να είναι στα χέρια των λίγων. Αυτό εννοούν όταν βαφτίζουν την κατοικία ως επένδυση.

Δεκέμβρης του 8


Κι εσύ που νόμιζες πως η γιορτή

δεν διακόπτεται. Σκύβεις τώρα

για να περάσεις τα δέντρα.

Γέννησαν και
κόβουν ζωές εκεί που κατηφόριζαν
για την ανάσταση
της νεκρής πολιτείας.
Νύχια στους καθρέφτες
μιας εποχής που δεν κοίταζε
τον εαυτόν της αλλά υπηρετούσε
χωρίς να ρωτά
ποιος είναι ο σκοπός της.
Η γειτονιά μου ήταν αλλού
τα κλήματα κοκκίνιζαν
η νύχτα έπεφτε ανύποπτη
σαν κατηφόριζα από τον Ρωμανό
Μελωδό και είδα ανθρώπους που μίσησα
ντυμένους στα μπλε να κάνουν
μπλοκ στην κυκλοφορία του αίματος
έβραζε μέσα μου ένας ιδρώτας περίεργος
προ-έβλεπα τις βιτρίνες να γκρεμίζονται
φωτιές να καίνε θεσμούς
το κεφάλαιο να ορμηνεύει τους υπαλλήλους
- κτήνη θωρακισμένα ελεύθεροι σκοπευτές -
να κυνηγούν ανθρώπους απροστάτευτους
πριν βρει η σφαίρα το παιδί
πριν το παιδί φύγει για πάντα.

Και όμως. Αλλού η γιορτή
συνεχιζόταν πριν τον αγώνα της άλλης μέρας
την άλλη μέρα ξύπνησα νωρίς χωρίς
να έχω κοιμηθεί
μία γυναίκα μου είπε να φύγω
να έρθει άλλος που γνωρίζει καλύτερα
να φέρει τα μαντάτα
εγώ άφωνος,
μόνο ένα μίσος πιο μεγάλο από τις λέξεις
μια ανημπόρια να πω ή να ακούσω.

Έτσι είναι, σύντροφε. Κάθε ευκαιρία
σκοτώνει και έναν από μας
κάθε εις από μας είναι όλοι οι άλλοι εμείς

“θα βγω στους δρόμους και
τίποτα δεν θα μείνει όρθιο”

θα βγω στους δρόμους ξανά
και δεν θα σου κρατώ το χέρι
τα χέρια μου θέλω ελεύθερα

τίποτα δεν θα μείνει όρθιο!

Θα κρυφτούν! Το αίμα θα γυρίσει!
Ιούλιος 2013.
Μανόλης Πολέντας



ΠΗΓΗ

Άλλη μια κτηνωδία της Δύσης


[...] Δεκαπέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 30 τραυματίστηκαν όταν τουλάχιστον ένα τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος εκτόξευσε πυραύλους εναντίον μιας οχηματοπομπής στην οποία επέβαιναν πολίτες που πήγαιναν σε έναν γάμο στην επαρχία αλ Μπάιντα της κεντρικής Υεμένης, όπως μετέδωσε σήμερα ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Al Masdar.
Σύμφωνα με στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας της Υεμένης η επιδρομή έγινε κατά λάθος διότι οι χειριστές νόμιζαν ότι επρόκειτο για αυτοκινητοπομπή μελών της αλ Κάιντα. [...]

Παρασκευή 13/12 Πάρτι οικονομικής ενίσχυσης για τον Mike

O Eliman Ndao, γνωστός ως Mike στην ελληνική reggae κοινότητα, είναι Σενεγαλέζος που ζει τα τελευταία 10 χρόνια στην Ελλάδα και εργάζεται ως DJ και χειρωνάκτης εργάτης.Είναι πατέρας δύο πολύ μικρών παιδιών, το μεγαλύτερο 2 ετών και έχει Ελληνίδα γυναίκα. Το 2006 ο Mike βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος. Η αστυνομία τον συνέλαβε την ώρα που έτρωγε σε ένα εστιατόριο μετά από υπόδειξη ενός σεσημασμένου ατόμου, καθώς σε παρακείμενο χώρο και όχι πάνω του, βρέθηκαν 3 σπιρτόκουτα με κάνναβη βάρους 4,5 γραμμαρίων. Όσο δηλαδή μπορεί ένας πολίτης να κατέχει νόμιμα σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία, η Ισπανία και η Ολλανδία. Ακόμα και στην Ελλάδα που εξακολουθεί να έχει ένα από τους αυστηρότερους νόμους πανευρωπαϊκά, σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο 4139/2013, η κατοχή μικροποσότητας για προσωπική χρήση τιμωρείται με φυλάκιση έως 5 μήνες. 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ 474 ΤΔΒΕΘ ΡΟΔΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ


Θα θέλαμε να καταγγείλουμε ένα θέμα που έχει καταντήσει κατάχρηση εξουσίας.
Η κρίση έχει χτυπήσει και το στρατό και οι Διοικητές των μονάδων έχουν πάρει αμπάριζα τα πάντα προκειμένου να μειώσουν τα λειτουργικά έξοδα. Καλά ως εδώ και θεμιτά. 
Στο 474 ΤΔΒΕΘ  όμως της Ρόδου, κάποιος ερμήνευσε τις οδηγίες της ιεραρχίας με τον δικό του τρόπο.
Κάνουμε υπηρεσίες κάθε βράδυ, και όταν γυρνάμε στο θάλαμο για να ξεκουραστούμε είναι πιό κρύος από έξω.




Μετά αρρωσταίνει ο κόσμος κύριε "Μ" και αναρωτιέστε γιατί έχουμε τόσες κινήσεις και κατανάλωση καυσίμων προς τα νοσοκομεία.


Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

12 Δεκέμβρη 1969... Δεν ξεχνάμε! Η Σφαγή στην Piazza Fontana και η συμμετοχή των ελλήνων νεοφασιστών που ΠΟΤΕ δεν ερευνήθηκε με ευθύνη της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή (1974) κι αυτοί οι νεοφασίστες σήμερα θητεύουν στη Νέα Δημοκρατία & τη χρυσή αυγή

Και τότε αναζητούσαν αναρχικούς... Δολοφόνησαν τον αναρχικό Πινέλι.
Ήταν η Cia με την ακροδεξιά!

Με πλαστή ταυτότητα o αδερφός του Κασιδιάρη. "Ας τον ξανά απαλλάξει η δικαιοσύνη για πλαστογραφία"

Όπως προκύπτει από ντοκουμέντο που δημοσιεύεται σήμερα, στην μπροστινή όψη πλαστής ταυτότητας, φωτογραφικό αρχείο της οποίας βρέθηκε αποθηκευμένο στα ψηφιακά αρχεία του Ηλία Κασιδιάρη, απεικονίζεται ο αδελφός του, Αλέξανδρος.
Το εύρημα θεωρείται σημαντικό, καθώς, όπως δήλωσε χθες...
αρμόδιος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., «το αρχείο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή πλαστών εγγράφων».
Από την έκθεση που συνέταξε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (ΔΕΕ) της ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει ότι τα «επίμαχα» φωτογραφικά αρχεία εντοπίστηκαν αποθηκευμένα σε σκληρό δίσκο που βρέθηκε στην κατοχή του Ηλία Κασιδιάρη και πιθανόν ανήκει στον αδελφό του, Αλέξανδρο, καθώς η κωδική ονομασία του εγγεγραμμένου ιδιοκτήτη είναι «Αlex».

Πώς νιώθει ένα 9χρονο κορίτσι με λευχαιμία που της χορηγούν ιατρική κάνναβη (vid)


Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Vice

Την αμφιλεγόμενη χορήγηση κάνναβης σε ανήλικα για ιατρικούς λόγους καταγράφει βίντεο ρεπορτάζ του online περιοδικού Vice.com, το οποίο φιλοξενεί τη μαρτυρία ενός εννιάχρονου κοριτσιού με λευχαιμία, που αναγκάζεται να λαμβάνει καθημερινά μεγάλες δόσεις κάνναβης με σκοπό την καταπράυνση των αφόρητων παρενεργειών της χημειοθεραπείας.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί ανοίγει σαμπάνιες η Monsanto;

Πριν η Monsanto ανοίξει τις σαμπάνιες





2,000,000
1,531,924

1,531,924 have signed. Let's get to 2,000,000
Posted: 9 December 2013
Η Monsanto ετοιμάζεται να γιορτάσει το νέο, μεγάλο πραξικόπημά των πολυεθνικών. Μας μένουν μόνο 24 ώρες για να τους σταματήσουμε.

Η Trans-Pacific Partnership (TPP) είναι μια τεράστια, μυστική συμφωνία μεταξύ 12 χωρών η οποία σκοπεύει να δώσει πρωτοφανή ισχύ και προνόμια στις πολυεθνικές. Με βάση αυτή τη συμφωνία, οιπολυεθνικές θα μπορούν να καταφεύγουν σε ειδικά, διεθνή δικαστήρια και να μηνύουν τις κυβερνήσεις μας όταν πιστεύουν πως οι νόμοι μας θίγουν και τα κέρδη τους! Ουσιαστικά θα τους δοθεί η δύναμη να εμποδίζουν την εφαρμογή οποιουδήποτε νόμου έρχεται σε κόντρα με τα συμφέροντά τους, όπως για παράδειγμα ο έλεγχος των γενετικά μεταλλαγμένων προϊόντων και η ελευθερία μας στο διαδίκτυο. Το Wikileaks έριξε φως σ’αυτή την απάτη και το κύμα αντίδρασης ολοένα και μεγαλώνει. Γι’αυτό και βιάζονται να σφραγίσουν τη συμφωνία μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Ανάγκη για κουβέρτες για κρατούμενους των φυλακών Κορυδαλλού

1410775_10152016263407512_701380170_o
Μετά από επικοινωνία με σύντροφο αναρχικό κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού της Α’ πτέρυγας, ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη να μαζευτούν κουβέρτες για πολλούς κρατούμενους (κυρίως μετανάστες).Στη φυλακή δεν υπάρχει θέρμανση, ενώ οι άποροι κρατούμενοι δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη. Όσοι θέλουν να δείξουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους, μαζεύονται κουβέρτες γι’ αυτό το λόγο στο Κ*ΒΟΞ.
Πηγή : athens.indymedia

Έλληνες εργοδότες, πρωταθλητές της εκμετάλλευσης

Βάσει των πληροφοριών των μεγάλων ΜΜΕ –όταν προκάνουν από το να κατασπαράζουν τον Πελεγρίνη-  η τρόικα, μεταξύ άλλων, έναντι των οποίων ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Κυριάκος και ο Βρούτσης δίνουν των υπέρ πάντων αγώνα, έχει θέσει και την απαίτηση της απελευθέρωσης των ομαδικών απολύσεων. Του Χρήστου Λάσκου
 
Δεν είναι οι συμπατριώτες μας καπιταλιστές που προωθούν αυτό το αίτημα. Όχι! Οι «πιστωτές» το θέτουν και η κυβέρνηση ανθίσταται επίμονα. Αν, τελικά, γίνει αποδεκτό θα είναι προκειμένου «να μη ληφθούν οριζόντια μέτρα». Αν, δηλαδή, γίνει αποδεκτό θα είναι και πάλι για το γενικό καλό.

Κτήνη με στολή ντροπή για τη χώρα

Συγκλονιστικές αφηγήσεις για βαρβαρότητες σε βάρος μεταναστών από άντρες της ελληνικής ακτοφυλακής


Χωρίς ταυτότητα... Έτσι χαρακτηρίζονται από τις οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα τα καραβάνια των προσφύγων που επιχειρούν καθημερινά διά ξηράς και θαλάσσης να περάσουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Πολυμελείς οικογένειες, γυναίκες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, παιδιά και βρέφη, ηλικιωμένοι και άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας, εναποθέτουν τις ελπίδες τους για μια καλύτερη ζωή – μαζί με αρκετές χιλιάδες δολάρια – στα κυκλώματα των δουλεμπόρων που εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία.

Οι στόχοι της Χρυσής Αυγής στα Εξάρχεια

Ο χάρτης της ΧΑ με τα σημαδεμένα κτίρια - Πατήστε πάνω στην εικόνα
Μαζί με τις φωτογραφίες χρυσαυγιτών με βαρύ οπλισμόπου δημοσιεύθηκαν κατόπιν της έρευνας της Αστυνομίας στους υπολογιστές βουλευτών της Χρυσής Αυγής, βρέθηκε και ένας χάρτης των Εξαρχείων, πάνω στο οποίο υπήρχαν σημειωμένα σημεία-στόχοι των μελών της νεοναζιστικής οργάνωσης.
Τα σημεία αυτά περιλαμβάνουν έδρες σωματείων, καφενεία, βιβλιοπωλεία και στέκια που αποτελούσαν φιλικά σημεία του αριστερού και αντιεξουσιαστικού χώρου.

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Πάνοπλοι αστυνομικοί με mp5 είχαν περικυκλώσει το MEGA προχθές. Ο λόγος είναι ότι ο πρόεδρος ενός κόμματος επιρροής της τάξεως του 3% έδινει συνέντευξη στον Πρετεντέρη.




Είναι εξόχως προκλητικό να διαθέτει ένας άνθρωπος με τόσο μικρή πολιτική επιρροή στο εκλογικό σώμα, τόσο μεγάλη αστυνομική προστασία, ώστε να περικυκλώνεται το MEGA, προκειμένου να δώσει μία συνέντευξη. Αλλά, βεβαίως, είναι τόσο «αγαπητός» από τον Λαό ο κ. Βενιζέλος που χρειάζεται ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση ώστε να καταφέρει να φτάσει μέχρι το MEGA. Ποιο δικατάτορας δεν γίνεται.

Πάνοπλοι αστυνομικοί με mp5 είχαν περικυκλώσει το MEGA προχθές. Ο λόγος είναι ότι ο πρόεδρος ενός κόμματος επιρροής της τάξεως του 3% έδινει συνέντευξη στον Πρετεντέρη. Είναι εξόχως προκλητικό να διαθέτει ένας άνθρωπος με τόσο μικρή πολιτική επιρροή στο εκλογικό σώμα, τόσο μεγάλη αστυνομική προστασία, ώστε να περικυκλώνεται το MEGA, προκειμένου να δώσει μία συνέντευξη. Αλλά, βεβαίως, είναι τόσο «αγαπητός» από τον Λαό ο κ. Βενιζέλος που χρειάζεται ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση ώστε να καταφέρει να φτάσει μέχρι το MEGA. Ποιο δικατάτορας δεν γίνεται.


ΠΗΓΗ

Μετά το στραπάτσο που φάγανε στην εκδίκαση της σκευωρίας εναντίον του Τάσου Θεοφίλου (κατηγορούμενου για τη φονική ληστεία στην Πάρο), αποφεύγουν να δικάσουν την άλλη τεράστια σκευωρία που στήσαν για το τραγικό συμβάν της μαρφίν.



6μηνη αναβολη για τη δικη της Μαρφιν. Την αναβολή την ζήτησε η πολιτική αγωγή. Βλέπουνε ότι θα ξεφτιλιστούνε ολοκληρωτικά με το ... ανωνυμο σημείωμα που εχουνε και βασιζετε όλο το κατηγορητηριο, και θελουν να δωσουν άλλο ένα εξάμηνο για να το μαγειρεψουνε λιγο ακομα και για να επιτρεψουνε σε ολα τα ΜΜΕ να φτιαξουνε κι άλλο κλιμα... Αιλλοινικη δικαιοσύνη....

Οχι οχι...δεν είναι χρυσαβγίτης αυτός στη φωτό αλλά ο Νίκος Σταυρίδης στο (κορό'ι'δο γαμπρέ)




«Αρχίζει ο μπάτσος να την κλωτσάει και να φωνάζει: “ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ! ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!”»

8_grammata_crop
17 Νοέμβρη, μία και μισή το μεσημέρι, μόνος μου στη Σταδίου με δυο σπρέι στην τσάντα. Ο δρόμος είναι άδειος. Ξαφνικά πετάγονται από το πουθενά 20 ΜΑΤαδες. «Επ, παλικάρι, ταυτότητα!», τους την δείχνω.«Πάμε λίγο πιο πάνω!», τους ακολουθώ. «Κάτσε κάτω!», κάθομαι. «Πού μένεις;», «Αγία Παρασκευή», «Α καλά, κατάλαβα, πλουσιόπαιδο!», δεν απαντάω. «Τι έχεις στην τσάντα;», μου την ανοίγουν. «Τι έχεις στις τσέπες;», πάω να σηκωθώ να τους δείξω. «Κάτσε κάτω ρε, τι νομίζεις ότι είσαι; Έξυπνος; Τι είναι αυτά εδώ;». Κρατάει δυο μάσκες για δακρυγόνα που βρήκε στην τσάντα μου. Τις είχα για την πορεία, «Τι τις θες; Σαν να μην μας τα λες καλά! Αναρχικός μου φαίνεσαι!». Δε μιλάω. «Τι είναι αυτο εδώ;», μου δείχνει ένα μικρό αναρχικό άλφα, ζωγραφισμένο με μπλάνκο πάνω στην τσάντα μου, «¶λφα» του λέω. «Με περνάς για βλάκα, ε;! Δεν γουστάρεις αστυνομία, ε;! Αν με πετύχαινες μόνο μου βράδυ θα με έσπαγες στο ξύλο, ε;! Σήκω!», σηκώνομαι. Μ’ αρπάζει από το λαιμό και με τραβάει κοντά του με δύναμη. «Μην κάνεις καμιά μαλακία! Κατάλαβες;!». Μου καρφώνει ένα γκλοπ στη μέση και στην επόμενη γωνία με δίνει σε πέντε ασφαλίτες με πολιτικά. Αυτοί με κολλάνε στον τοίχο, ξαναψάχνουν την τσάντα μου, δε βρίσκουν τίποτα παράνομο, γράφουν τ’ όνομά μου και με χώνουν σε μια κλούβα μαζί με άλλα δυο παιδιά.

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Έτσι το κράτος θα αρπάζει τις καταθέσεις των πολιτών μέσω τον συνεργών του (Τράπεζες)


Έτσι θα γίνεται η αυτόματη κατάσχεση καταθέσεων
Με το πάτημα ενός κουμπιού και το ειδικό ηλεκτρονικό σύστημα που επιτρέπει την online διασύνδεση των ΔΟΥ με τις τράπεζες, οι εφοριακοί θα βάζουν χέρι στους λογαριασμούς όσων έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη

Η διασύνδεση πλέον των ΔΟΥ με τις τράπεζες θα γίνεται με ειδικό ηλεκτρονικό σύστημα, μέσω του οποίου οι διευθυντές τους αλλά και εκείνοι του τραπεζικού υποκαταστήματος όπου διαθέτει τον λογαριασμό του ο οφειλέτης θα προχωρούν στην κατάσχεση του οφειλόμενου ποσού -όλου ή του διαθέσιμου εάν δεν επαρκούν οι καταθέσεις- μέσα σε λίγα λεπτά.

Η διαδικασία λέγεται «αυτοματοποιημένη κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών» και θα γίνεται χωρίς καμία άλλη ενημέρωση του οφειλέτη, εφόσον έχει λήξει η προθεσμία πληρωμής των χρεών, και παρεμβολή δικαστικών επιμελητών-λειτουργών ή άλλων υπηρεσιακών παραγόντων, με αποτέλεσμα τα χρονικά περιθώρια που υπήρχαν έως τώρα για την ολοκλήρωση της κατάσχεσης να μην ισχύουν.

Ήταν κάποτε βουνό...

ψηφοφορία στο Avaaz: Όχι στους πλειστηριασμούς ακινήτων των υπερχρεωμένων Ελλήνων

Απίστευτο! Πάνω από 100,000 χιλιάδες πολίτες έχουν υπογράψει. Την Τρίτη στην πλατεία Συντάγματος στις 12μμ, θα παραδώσουμε τις υπογραφές στη Βουλή και τα ΜΜΕ, κάτω από ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Βοήθησέ μας να φτάσουμε τις 200,000 υπογραφές πριν τις παραδώσουμε. Στείλε την εκστρατεία μας στους πάντες: 

  Όχι στους πλειστηριασμούς ακινήτων των υπερχρεωμένων Ελλήνων       

            

    

 
Υπόγραψε το Ψήφισμα
Αυτή η πρωτοχρονιά ίσως μετατραπεί σε πραγματικό εφιάλτη για χιλιάδες οικογένειες στη χώρα μας. Η Τρόικα έχει βάλει στο μάτι τα σπίτια των Ελλήνων και πιέζει ασφυκτικά την κυβέρνηση να δώσει το ΟΚ για να βγουν στο σφυρί χιλιάδες ακίνητα από την 1η Ιανουαρίου 2014. Εάν η κυβέρνηση δεχτεί τους όρους της Τρόικας, χιλιάδες υπερχρεωμένες οικογένειες, αλλά και μικροεπιχειρηματίες, θα βρεθούν κυριολεκτικά στο δρόμο και οι τιμές όλων των ακινήτων θα καταρρεύσουν αφού η αγορά θα πλημμυρίσει από σπίτια προς πώληση.

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

...και οι έλληνες μπάτσοι έχουν μάνες

Ταϊλάνδη: μπάτσοι εγκαταλείπουν τον εξοπλισμό τους από αλληλεγγύη στους διαδηλωτές
Δεξιά
και οι έλληνες μπάτσοι έχουν μάνες

Υπερψηφίστηκε. Οι “αντάρτες” (αφού κιότεψαν, ως συνήθως, και πειθάρχησαν σαν καλά παιδιά) χειροκροτούσαν ενθουσιασμένοι…

palamakia
Mιας και το αντάρτικό τους βάστηξε μέχρι σήμερα το πρωί στις 10:00, που τέλειωσε η εκπομπή του Αυτιά.
Άντε, βαριά, μέχρι τις 12:00, είπαν και κάνα-δυο κουβεντούλες στου Μάλλη. Μετά, μας έπεισαν ότι προσπαθούσαν να τους πείσουν “να αλλάξουν γνώμη”. Και καλά. Μετά, κιότεψαν οι “αντάρτες”, ως συνήθως, πειθάρχησαν σαν καλά παιδιά. Τι λες τώρα; Διαγραφή απ΄την καρέκλα; Τέτοιες εποχές; Με την ανεργία που κυκλοφορεί; Πάρε το 8χίλαρο, 5χίλιαρο, 20χίλιαρο -όσα είναι, τέλος πάντων, αν σουμαριστούν, οι γνώμες διίστανται- και τουμπεκί. Καλά δεν είναι τα φράγκα που παίρνεις για σουλάτσο & δημόσιες σχέσεις υψηλής αριστοκρατίας των “ελίτ”; Αυτό που ονειρευόσουν, δηλαδή, από παιδάκι: να μπεις στα σαλόνια… Ε, τί; Θες να μιλάς κιόλας; Να έχεις άποψη; Γνώμη; Πολλά ζητάς ρε φίλε. Μη μιλάς, σου λένε. Κάτσε ήσυχος στη γωνίτσα σου. Μη μιλάς.
Έτσι δεν σου ΄λεγε κι η φοβισμένη αγράμματη γιαγιά σου τότε στο χωριό, δίπλα στο τζάκι; Μη μιλάς!

Πώς δηλαδή να χαρακτηρίσεις αυτόν που τη βρίσκει να πίνει από κούπα με λαβή.... σιδηρογροθιά;;;



Aπο facebook