ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Κ. Αρβανίτης: "Ο κ. Σαμαράς σε άλλες εποχές θα μπορούσε να ήταν πολύ καλός στο ρόλο του Χίτη"

Εστω και αν είναι ελάχιστοι, υπάρχουν και αυτοί οι δημοσιογράφοι που επιλέγουν να κρατούν την αξιοπρέπεια τους και δεν γίνονται όργανα μιας κυβέρνησης που εξολοθρεύει τον ελληνικό λαό, που δείχνει καθημερινά το φασιστικό της πρόσωπο.

Ενας απ’ αυτούς είναι και ο Κώστας Αρβανίτης. Αυτός ο δημοσιογράφος όταν κλήθηκε να σχολιάσει την επέμβαση των ΜΑΤ για να εκκενώσουν το κτήριο της ΕΡΤ της ΕΡΤ δεν μάσησε τα λόγια του.

 «Η ακροδεξιά ομάδα Σαμαρά χτυπάει καθημερινά … Νομίζω ότι ο κ. Σαμαράς σε άλλες εποχές θα μπορούσε να ήταν πολύ καλός στο ρόλο του Χίτη», είπε για να βάλει στο στόχαστρο του και όσους, και από το δημοσιογραφικό σινάφι του, συνεργούν στην επιστροφή των πιο μαύρων εποχών της πρόσφατης ιστορίας μας. 


Βαθύ Κόκκινο

Aυτοκολλητο που μας σταλθηκε σε μυνημα. Μπραβο στα αλανια!




ΥΓ. 1 Μην αρχισετε να ζητατε δεν εχουμε... Η φωτογραφια σταλθηκε απο φιλο της σελιδας...και παλι μπραβο στα παιδια για την πρωτοβουλια!

ΥΓ. 2 ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


ΠΗΓΗ

9/11 Πορεία στη Θεσσαλονίκη ενάντια στην εξόρυξη χρυσού.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Πόσο θα πληρώσετε φέτος το ρεύμα;



Αναλυτικοί πίνακες

Το βράδυ πιάνει υγρασία. Η πολυκατοικία δεν έχει προμηθευτεί πετρέλαιο θέρμανσης οπότε η μόνη λύση που σας απομένει είναι να ανοίξετε air-condition, ηλεκτρικό καλοριφέρ ή αερόθερμο. «Και ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος κύριε;». Εύλογη η αγωνία σας. Για αυτό το λόγο, δημοσιεύουμε τους αναλυτικούς πίνακες με το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, είτε αυτή την προμηθευτείτε από τη ΔΕΗ, είτε από κάποιο ανταγωνιστή της.
Τις μαθηματικές πράξεις, τις έχει κάνει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Δημοσιεύει αναλυτικούς πίνακες οι οποίοι δείχνουν πόσα θα πληρώσετε ανάλογα με την κατανάλωση. Οι αναλυτικοί αυτοί πίνακες θα σας βοηθήσουν να μάθετε εκ των προτέρων πόσο θα σας κοστίσει αν «ξεφύγετε» ανάβοντας τα ηλεκτρικά καλοριφέρ με τις ώρες.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ελλάδα: Σταματήστε τις αυθαίρετες διώξεις και συλλήψεις των αντιρρησιών συνείδησης

Η Διεθνής Αμνηστία ανησυχεί για το πρόσφατο κύμα διώξεων αντιρρησιών συνείδησης στην Ελλάδα. Η οργάνωση ανησυχεί ότι η δίωξη και η τιμωρία τους, σε κάποιες περιπτώσεις επανειλημμένα για την ίδια πράξη της άρνησης να υπηρετήσουν στρατιωτική θητεία για λόγους συνείδησης, παραβιάζει το δικαίωμά τους στην ελευθερία της συνείδησης. Αυτοί που έχουν κρατηθεί, κατά παράβαση του δικαιώματός τους στην αντίρρηση συνείδησης στη στρατιωτική θητεία, έχουν υπάρξει κρατούμενοι συνείδησης και έχουν υποστεί αυθαίρετη σύλληψη και κράτηση.
Η οργάνωση επαναλαμβάνει επίσης τις ανησυχίες της για τον τιμωρητικό χαρακτήρα της εναλλακτικής πολιτικής υπηρεσίας στην Ελλάδα. Αυτοί που έχουν αντίρρηση συνείδησης να υπηρετήσουν στρατιωτική θητεία απαιτείται να υπηρετήσουν μια εναλλακτική πολιτική υπηρεσία 15 μηνών, που είναι πολύ μεγαλύτερη από τη στρατιωτική θητεία εννιά μηνών στο Στρατό Ξηράς, όπου υπηρετεί η πλειονότητα των στρατευσίμων. Ως τέτοια, έχει τιμωρητικό χαρακτήρα και κάνει διακρίσεις εις βάρος των αντιρρησιών συνείδησης, και, ως εκ τούτου, είναι ασύμβατη με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Αποκλειστικό! Άλλη μια φωτογραφία του δολοφόνου καθώς φεύγει τρέχοντας από το σημείο του εγκλήματος...

Τί είδαμε σήμερα, όλοι οι Έλληνες ενωμένοι. Απολογισμός από το ελεύθερο YOUTUBE.



Σούμα: 7 σκυλάδικα, τα τρία ξενόγλωσσα, 1 πωνιράδικο, 1 φασίστα να εξηγεί, 7 βίντεο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φτηνή φασιστική προπαγάνδα, 4 αθλητικά (my ass) video, 1 μωρό να κλαίει, 1 σεξιστική φάρσα, 1 happy end.



Άρτος, θέαμα και φασισμός.






tro-mpa-xtiko


ΝΔ - WiFi σε κάθε άστεγο

Λεωφόρος: δεν ξεδιπλώθηκε χρυσαυγίτικο πανό

53051-117041Πανό στη μνήμη των δολοφονημένων χρυσαυγιτών δοκίμασαν να σηκώσουν λιγοστοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού το Σάββατο, στη Λεωφόρο, χωρίς επιτυχία.
Λεπτομερέστερα, σαράντα περίπου «πράσινοι» οπαδοί προσπάθησαν να ξεδιπλώσουν το σχετικό πανό στη Θύρα 13, κατά το πρώτο ημίχρονο του ματς με τον Ολυμπιακό. Άλλοι διαφώνησαν και άρχισε ένα είδος διαπραγμάτευσης μεταξύ τους, που κράτησε σχεδόν μέχρι την ανάπαυλα. Τότε έπεσαν μερικές «ψιλές», οι αντιφασίστες πέταξαν έξω τους χρυσαυγίτες και τους πήραν το πανό. Ο μίνι εμφύλιος δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις. Το ακριβές περιεχόμενο του πανό δεν έγινε γνωστό.


Πηγη:http://www.athensvoice.gr

Ομολογία ενάντια στην ομοφοβία:Ο δημοσιογράφος Ανδρεάδης Συγγελάκης αποκαλύπτει τη σεξουαλική του ταυτότητα.


Με αφορμή την τρίτη κατά σειρά αυτοκτονία νεαρού, θύματος ομοφοβίας στην Ιταλία, ο γνωστός δημοσιογράφος, ανταποκριτής του Αlpha στη Ρώμη Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης αποκαλύπτει με άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών τη σεξουαλική του ταυτότητα.
Το κείμενο του δημοσιογράφου – ανταποκριτή από τη Ρώμη όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών:
«Η είδηση της αυτοκτονίας του Σιμόνε ξεπέρασε τα ιταλικά σύνορα. Ενας νέος είκοσι ενός ετών αυτοκτόνησε με μια βουτιά στο κενό, πριν από πέντε μέρες, από την ταράτσα ενδεκαώροφης πολυκατοικίας σε περιφερειακή συνοικία της Ρώμης. Σπούδαζε, ήθελε να γίνει νοσοκόμος και είχε καλή σχέση με τους γονείς του, αλλά δεν άντεξε την κοινωνική πίεση και την ηλιθιότητα κάποιον συνομηλίκων του και όχι μόνο. Τον χλεύασαν και τον απομόνωσαν επειδή ήταν ομοφυλόφιλος, υιοθέτησαν τη στάση που χαρακτηρίζεται πλέον με το ουσιαστικό «ομοφοβία».
«Η Ιταλία είναι μια δημοκρατική χώρα, αλλά όχι στον βαθμό που θα έπρεπε, διότι υπάρχει η ομοφοβία. Ο καθένας ας βρεθεί αντιμέτωπος με τη συνείδησή του» έγραψε ο Σιμόνε στο τελευταίο του σημείωμα. Είναι η τρίτη αυτοκτονία νεαρού ομοφυλόφιλου μέσα σε ένα χρόνο. Σε ό,τι αφορά τα επίσημα, καταγεγραμμένα στοιχεία, διότι υπάρχει η υποψία ότι μπορεί να είναι πολλές περισσότερες.
Ολοι οι πολίτες είναι ίδιοι

Τρομοκρατικό χτύπημα κατά της Χρυσής Αυγής και νιάου νιάου στα κεραμίδια

Και μέσα σε λίγες ώρες, η ναζιστική εγκληματική οργάνωση μετατρέπεται ξανά σε Χρυσή Αυγή. Ο υπόδικος ναζιστής υπαρχηγός εγκληματικής οργάνωσης Κασιδιάρης, μετατρέπεται σε κύριος Κασιδιάρης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Οι νεοναζί με διαταραγμένη ψυχοπαθολογία των ταγμάτων εφόδου μετατρέπονται σε νεαρά παιδιά με ανθρωπιστικές ανησυχίες που όλοι έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για την ζωή τους και τις δραστηριότητές τους.

Ο Κασιδιάρης, ο Παναγιώταρος και ο Μίχος, σχεδόν βουρκώνουν μπροστά στις κάμερες που μέχρι προχθές κλωτσούσαν και έβριζαν σε κατάσταση αμόκ, και σχεδόν ψιθυρίζουν κατά τις δηλώσεις τους στις ζωντανές συνδέσεις των καναλιών ώστε να τονίζεται το πένθιμο ύφος της κατάστασης και η βαθύτατη συγκίνησή τους. Είναι συγκλονισμένοι για τους συναγωνιστές τους. Είναι πέρα ως πέρα σίγουρο ότι μέσα τους παρακαλούν να μπορούσαν με κάποιο τρόπο να γυρίσουν τον χρόνο πίσω και να αποτρέψουν το γεγονός. Δεν ήθελαν να γίνει έτσι. Η Χρυσή Αυγή έχασε δύο πολύ δικούς της ανθρώπους είπαν. Είναι φτωχότερη χωρίς αυτούς... είπαν. Λυπούνται για τα παιδιά... είπαν.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ρε κουφάλες!!!

Βρές τις διαφορές



"Και μέσα σε λίγες ώρες, η ναζιστική εγκληματική οργάνωση μετατρέπεται ξανά σε Χρυσή Αυγή. Ο υπόδικος ναζιστής υπαρχηγός εγκληματικής οργάνωσης Κασιδιάρης, μετατρέπεται σε κύριος Κασιδιάρης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Οι νεοναζί με διαταραγμένη ψυχοπαθολογία των ταγμάτων εφόδου μετατρέπονται σε νεαρά παιδιά με ανθρωπιστικές ανησυχίες που όλοι έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για την ζωή τους και τις δραστηριότητές τους.

Πηγή

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ο υφυπουργός ανάπτυξης Ν. Μηταράκης στέλεχος της Eldorado Gold.

Ο κατάλληλος άνθρωπος στη κατάλληλη θέση: Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, αρμόδιος μεταξύ άλλων και για τις επενδύσεις χρυσού στη χώρα, υπήρξε στο πρόσφατο παρελθόν και για μεγάλο χρονικό διάστημα υψηλόβαθμο στέλεχος της αμερικανικής κοινοπραξίας Fidelity. Πρόκειται για έναν εκ των βασικών μετόχων της Eldorado Gold.


O Νότης Μηταράκης, πρώην υπάλληλος του αμερικανικού Fidelity Fund, καλείται πλέον, ως πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, να επιβλέπει, να στηρίζει και να εγκρίνει τις επενδύσεις των πρώην αφεντικών του.[...] Στη νέα κοινοπραξία που δημιουργήθηκε συμμετείχαν δύο αμερικανικά funds: το Fidelity, που κατέχει συνήθως από 4% έως 15% των μετοχών και ασκεί και μέρος του ελέγχου στην εταιρεία Eldorado Gold, και το Blackrock, που κατέχει συνήθως από 10% έως 16%.


ΕΔΩ Ο ΕΡΓΑΖΟΕΜΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΝΗΓΑ ...ΤΟΥς ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ!

Ημερίδα Αντιαιρετικού περιεχομένου για νέους συζύγους και γονείς στο Βόλο 
ΚείμενοΞένη ΔημοσίευσηΦωτογραφίεςΙ.Μ Δημητριάδος


Ημερίδα Αντιαιρετικού περιεχομένου για νέους συζύγους και γονείς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/11 στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της μέριμνας της Τοπικής μας Εκκλησίας για τον ιερό θεσμό της οικογένειας.

«Τους ξέρω»! - Νίκος Μπογιόπουλος

 Δεν πρόκειται για «πολιτική πράξη». Είναι στυγνή δολοφονία. Δεν πρόκειται για «κινηματική δράση». Είναι μαφιόζικη δράση.
 Δεν πρόκειται για «ένοπλη πρωτοπορία».
Είναι συνδικάτο εγκλήματος. Δεν πρόκειται για «αγωνιστές». Είναι το λούμπεν (παρα-κρατικό;) κατακάθι. Δεν πρόκειται για «επαναστάτες». Είναι προβοκάτορες. Δεν ξέρω αν οι δολοφόνοι που διέπραξαν το στυγνό έγκλημα στο Νέο Ηράκλειο έδρασαν «επαγγελματικά» ή «ερασιτεχνικά». Αλλά «τους ξέρω»! Ξέρω ότι πρόκειται για αποβράσματα. Δεν ξέρω ποια είναι τα φυσικά πρόσωπα όσων οργάνωσαν, καθοδήγησαν και εκτέλεσαν το έγκλημα. Αλλά «τους ξέρω»! Ξέρω ότι πρόκειται για σεσημασμένους πολιτικούς προβοκάτορες (ή μήπως και προβο-πράκτορες;) που το...
αντίστοιχό τους μόνο στους χώρους του υποκόσμου και του παρακράτους μπορεί να εντοπιστεί. Τα πολιτικά δεδομένα
 1) Ήδη από τα τέλη του 19ου και τις αρχές του 20ού αιώνα, υπάρχει τεράστια εμπειρία για τον ατελέσφορο είτε ταυτόχρονα για τον «πεμπτοφαλλαγγίτικο» ενάντια στο λαϊκό κίνημα ρόλο της λεγόμενης ατομικής τρομοκρατίας.

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η αμορφωσιά δεν την αφήνει

03/11/1979 - Η σφαγή του Γκρίνσμπορο

Η σφαγή του Γκρίνσμπορο
Αιματηρό περιστατικό με πολιτικό υπόβαθρο, που συνέβη στις 3 Νοεμβρίου 1979 στην πόλη Γκρίνσμπορο της Βόρειας Καρολίνας, περιοχή των ΗΠΑ που ανήκει στο «Νότο». Την εποχή εκείνη τη χώρα κυβερνούσε ο Δημοκρατικός Τζίμι Κάρτερ, αλλά προ των πυλών βρισκόταν η συντηρητική επανάσταση που ευαγγελιζόταν ο Ρόναλντ Ρίγκαν.

Το σαββατιάτικο πρωινό της 3ης Νοεμβρίου μία ομάδα ακτιβιστών που ανήκε στο Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα των ΗΠΑ διαδήλωνε ειρηνικά εναντίον της Κου Κλουξ Κλαν, που είχε ενεργή παρουσία στην ευρύτερη περιοχή. Ξαφνικά, ένα καραβάνι αυτοκινήτων πέρασε μπροστά από τον χώρο της διαδήλωσης. Από μέσα πετάχτηκαν οπλισμένοι άνδρες της ρατσιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν και του Αμερικανικού Ναζιστικού Κόμματος. Άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε διαδηλωτές και να τραυματισθούν 11.
Τα πέντε θύματα ήταν:

Έγινε κατανοητό;

Στη γειτονιά μου, μια φορά, είχα ένα φίλο. Μετά, στήσανε μια φάκα με τυράκι.

ΤΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ























Εργάτες, αγρότες, φοιτητές, με μέτωπο ψωνίζουμε στις πολυεθνικές.


Στη γειτονιά μου τα καρφούρ είχανε κρέας
μα πουλούσανε, μοναχά, τις Κυριακές.
Ρεκλάμες βγάζανε πολλές με εκπτωσάρες
(30% έκπτωση στα κρέατα, για όλη τη βδομάδα*) 
Μα πούλαγαν, μοναχά, τις Κυριακές. 
λα λα λα λαααααα
λα λα λα λαααααα
λα λα λα λαααααα
λα λα λα λαααααα 

*Αυτό το γράφω μόνο στο βιβλιαράκι του CD, δεν το τραγουδάμε.  

Το μήνυμα του πατέρα του Γιώργου Φουντούλη, όπως αναρτήθηκε στο facebook

“Την Δευτέρα 4-11-2013 θα αποχαιρετήσουμε το αγαπημένο μας παιδί Γιώργο Φουντούλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο στις 3μμ. Οι γονείς του θέλουν να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του Όχι σαν χρυσαυγίτες αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε ΑΙΜΑ, το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του, ούτε ΤΙΜΗ γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας. Η Οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. Η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια και αντί για αυτό στην είσοδο του Ναού θα υπάρχει ένα κουτί που μπορεί όποιος θέλει αυτά τα χρήματα που θα έδινε για λουλούδια ή στεφάνι να τα δώσει για την ενίσχυση του ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ στο οποίο φοιτά η ΕΙΡΗΝΗ η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.” – See more at: http://left.gr/news/ekklisi-toy-patera-toy-giorgoy-foyntoyli-gia-tin-ayriani-kideia#sthash.g12gKGi5.dpuf

http://www.ksm.gr

Για το επόμενο αφιέρωμα προτείνουμε το "Βροντάει ο Όλυμπος, αστράφτει η Γκιώνα" και μια φωτό του Άρη Βελουχιώτη.

Εις μνήμην των 2 χρυσαυγιτών: Η Παναγιά, ένας γκρίζος λύκος, οι 300 του Χόλλυγουντ και ένα αριστερό άσμα μελωποιημένο από τον κομμουνιστή Μίκη Θεοδωράκη και στίχων του ήρωα αγωνιστή, αντιστασιακού κατά της χούντας των Απριλιανών, Αλέκου Παναγούλη!!!

Ο Παύλος Φύσσας δεν πέθανε ακόμη. Ο Παύλος Φύσσας προς το παρόν «δολοφονήθηκε».

Ο Παύλος Φύσσας δεν πέθανε ακόμη. Ο Παύλος Φύσσας προς το παρόν «δολοφονήθηκε».
Ο Παύλος Φύσσας δεν πέθανε ακόμη. Ο Παύλος Φύσσας προς το παρόν «δολοφονήθηκε».

Όταν ξεχαστεί η κραυγαλέα φωτογραφία στο πρώτο θέμα που αναλώνει την ψυχή του καθώς και τον θάνατο γενικά, όταν ο Σαμαράς και ο Δενδίας, το Πασόκ και όλοι οι φοβισμένοι κεντροδεξιοί κάνουν τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για να εξαλέιψουν την σωματική βία σε αυτό το κράτος, όταν όλοι οι αλληλέγγυοι αριστεροί σταματήσουν να σφετερίζονται τον πολιτικό χαρακτήρα αυτής της τραγωδίας, όταν τα media σταματήσουν να εξετάζουν εξονυχιστικά τους πρωταγωνιστές του δράματος και όποιο πολιτικό, κοινωνικό προσωπικό πλαίσιο αυτοί τάχα υποδηλώνουν, όταν πάψουμε να βλέπουμε shares, likes και promoted files στο facebook για το περιστατικό, όταν πάψουν αριστεροί καλλιτέχνες και άλλα μουσικά σχήματα να αφιερώνουν στον Παύλο τη μουσική τους και τέλος όταν όλοι καταλάβουμε ότι αυτό που μας τσάντισε περισσότερο από το εν λόγω γεγονός δεν ήταν η απειλή της κοινωνικής ελευθερίας και δη ειρήνης, αλλά η απειλή του ληθάργου μας, τότε ο Παύλος Φύσσας θα πεθάνει ανήσυχα.