ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Οι λαοί δεν εκφοβίζονται ούτε εκβιάζονται…


Αυτό που μισώ περισσότερο στη ζωή, είναι οι απειλές και οι εκβιασμοί εναντίον των ανθρώπων και των λαών, γενικά των αδύναμων. Η ιστορία βρίθει παραδειγμάτων, και ένα εκ των σχετικά πρόσφατων ήταν η υπόθεση του φιλοτουρκικού και ρατσιστικού σχεδίου Ανάν, που «κατασκεύασε» η κυβέρνηση του Τζόρτζ Μπους και του Ντικ Τσέϊνι, σε συνεργασία με τους Βρετανούς, τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών και Ελληνες πολιτικούς.
Τις τελευταίες ώρες πριν από το Δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004, ηγέτες ξένων κρατών, κυβερνήσεων και αρχηγοί ελληνικών κομμάτων απαιτούσαν εκβιαστικά από τους Ελληνοκύπριους να αυτοκτονήσουν. Ανάμεσά τους, δυστυχώς, και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος εκτέλεσε την επιθυμία της Ουάσιγκτον, αλλά και ο τότε αρχηγός του Συνασπισμού, ο οποίος -βασισμένος σε μία βλακώδη παλαιοκομουνιστική «λογική»- σκέφθηκε περισσότερο τους «αδικημένους» Τουρκοκύπριους, αντί για τους Ελληνοκύπριους, που μέχρι σήμερα είναι θύματα κατοχής.
Και οι δύο επέλεξαν να συνταχθούν με τον Μπους και τον Τσέϊνι εναντίον του Τάσσου Παπαδόπουλου και των υποστηρικτών του «ΟΧΙ».
Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό για όλους αυτούς που εκβίαζαν τους Ελληνοκύπριους ότι «θα πέφτουν κεραμίδια στα κεφάλια τους». Και η Κύπρος δεν καταστράφηκε, όπως απειλούσαν οι εξωτερικοί παράγοντες τον τότε Πρόεδρο του νησιού.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ


Κοιτάξτε ποιοι περιμένετε να σας…σώσουν. Στρατόκαβλοι, νοσταλγοί της χούντας, κρυφοφασίστες, γραφικοί ελληναράδες, ναζιστές επαναβαπτισμένοι στα media, τηλεβιβλιοπώληδες, φιλάργυροι, ψευτόμαγκες, αρχαιολάτρες, αμερικανοθρεμένοι, νεοφιλελεύθεροι και υποταγμένοι στο χρήμα. Ότι δηλαδή μια ζωή αντιπροσώπευε η Δεξιά.
Προφανώς η Μέρκελ, ο Σόιμπλε και τα ευρωπαϊκά λόμπι, δεν γνωρίζουν τι εστί Σαμαράς ή Τσίπρας, γι’ αυτό παίρνουν θέση στο πλάι αυτού που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους.

Γιώργος Κοτζιούλας: Όταν ήμουν με τον Άρη (και ένα ποίημα)


Ο Τζουμερκιώτης ποιητής Γιώργος Κοτζιούλας αναμείχθηκε από νωρίς στον αντιστασιακό αγώνα. Βγήκε στη συνέχεια στο βουνό  κι έμεινε για πολύ καιρό δίπλα στον πρωτοκαπετάνιο του ΕΛΑΣ  Άρη Βελουχιώτη που τον θαύμαζε. Ένα μέρος των προσωπικών του αναμνήσεων από εκείνη την περίοδο, το κατέγραψε σε σημειώσεις που μετά το θάνατό του κυκλοφόρησαν σε βιβλίο, στο οποίο περιλαμβάνεται το παρακάτω απόσπασμα.
Βρισκόμαστε -χειμώνας του 1943- στα Τζουμέρκα της Ηπείρου. Οι εμφύλιες εχθροπραξίες μεταξύ του ΕΛΑΣ και του ΕΔΕΣ έχουν ήδη αρχίσει. Σε μια προσπάθεια για ανακωχή συναντιούνται στο κεφαλοχώρι Άγναντα ο Άρης με το Ζέρβα, συμφωνούν την παύση των εχθροπραξιών μεταξύ τους και ορίζουν τις περιοχές δικαιοδοσίας τους που χωρίζονται από τον ποταμό Άραχθο. Ο Κοτζιούλας βρίσκεται εγκλωβισμένος στην περιοχή των Εδεσιτών και διασχίζει το ποτάμι για να περάσει απέναντι και να συναντήσει τον Άρη.
Στο απόσπασμα που ακολουθεί περιγράφονται τα περιστατικά που έζησε ο Κοτζιούλας, από τα οποία εμπνεύστηκε και έγραψε το ποίημα «Για τον Άρη» που παραθέτουμε πιο κάτω.

Μην αυτοκτονείτε... αυτοκτονείστε τους! Αυτοκτονείστε τα μνημονιακά κόμματα των δωσίλογων!

Μπαλάντα για μια λυπημένη χώρα.

Έτσι τα δείχνουν τα καθεστωτικά: Πίτα η ομιλία του Σαμαρά - Φόλα του Τσίπρα! (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)


Δείτε και μόνοι σας στο βίντεο και στη φωτογραφία που ακολουθούν... και θα καταλάβετε!



ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Κι ενώ ο κ.Σαμαράς μας έχει απειλήσει με σκηνές αποκάλυψης που θα ακολουθήσουν σε περίπτωση που δεν βγει ο ίδιος, ενώ ταυτόχρονα μας καθησυχάζει πως αν βγει οι τράπεζες, οι τοκογλύφοι και οι κάθε είδους συμμορίες θα είναι απόλυτα ευχαριστημένες και δεν θα μας μαστιγώσουν. οπότε υπάρχει μια προοπτική το 2100 να ανακάμψουμε...

διαβάζω μια είδηση, για μια μάνα που έκλεψε δυο μπουκάλια γάλα γιατί έπρεπε να δώσει φαί στα δυο παιδάκια της και δεν εύρισκε από πουθενά μια βοήθεια, άνεργη φυσικά, και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Και σκέφτηκα δυο νέες σημαντικές παραμέτρους που πρέπει να σκεφτούμε για τις μέρες που έρχονται.

Πρώτον και πολύ σημαντικό. Πρέπει να μας λέτε τα ονόματα των σούπερ μάρκετ που θα προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες για να ξέρουμε τι να κάνουμε.

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Σωκράτης Μάλαμας: «Εγώ φταίω που χρεοκόπησε η Ελλάδα»


Ο Σωκράτης Μάλαμας δίνει τη δική του εκδοχή, στο ποιος φταίει που η Ελλάδα είναι σε αυτή την κατάσταση. Ο τραγουδιστής δήλωσε στο aixmi: «Εγώ φταίω που αντί να γράφω τραγούδια και να σας διασκεδάζω, έπρεπε να ζητήσω μια θέση φύλακα στη Βουλή των Ελλήνων όταν διορίζονταν όλοι σε δημόσιες θέσεις και κάθε μέρα να ρίχνω έναν κουβά παγωμένο νερό στα κεφάλια των εκπροσώπων του Έθνους.


Εγώ φταίω που δεν έπιασα απ' το χεράκι τους γνώστες των οικονομικών δεικτών να τους περπατήσω σ' ένα σχολείο της περιφέρειας, σ' ένα νοσοκομείο, σε μια υπηρεσία σε ώρα αιχμής, σ' ένα ασφαλιστικό ταμείο, σε μια τράπεζα, σ' ένα χωράφι κατεστραμμένο, σ' ένα στρατόπεδο, σε σπίτια ανέργων ή σε σπίτια-επιδοτούμενων- πολιτών, στο τιμόνι μιας νταλίκας, ενός ταξί, σ ένα σκυλάδικο και σ' όλα αυτά που γνωρίζετε πολύ καλά.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΧΟΡΕΥΕΣ ΖΕΜΠΕΚΙΕΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ?


Οποιος νομίζει πως έχουμε δει τα χειρότερα ούτε ξέρει τι του γίνεται.
Εντάξει ηρεμήσαμε λιγάκι από την αγανάκτηση? Το ρίγος (΄πως ειπώθηκε) από την εκδήλωση βίας live? Τους ατελείωτους σχολιασμούς για αυγά και ομελέτες? Άσε που εκείνο το σύσσωμοι (δημοσιογράφοι, πολιτικοί, λαός ) με έχει συγκινήσει ιδιαίτερα. Μια και είναι η επόμενη μέρα μπορούμε να πούμε μερικές αηδίες έτσι? Δε πειράζει.
Ακούσαμε λοιπόν χτες αμέτρητες φορές τη λέξη βία. Η οποία λέξη προφερόταν μαζί με ένα συναίσθημα έκπληξης, όπως όταν βλέπεις ένα ΟΥΦΟ ας πούμε. Δηλαδή όλοι οι πενήντα+ , δηλαδή οι γονείς νεαρών που βρίσκονται στην ηλικία του κ.Κασιαδιάρη και κάτω, όπως και οι πολιτικοί εκπρόσωποι της νέας γενιάς, και οι δημοσιογράφοι που την ενημερώνουν, και ο απλός κοσμάκης (αυτό το κοσμάκης πόσο άλλοθι δίνει...) ανακάλυψαν χτες πως ένα μέρος της νεολαίας υπηρετεί ή ψηφίζει ένα κόμμα που προάγει τη βία και εμπνέεται από φασιστικές ιδέες. Και σκέφτηκαν ολοι πως ήταν ένα σφάλμα που έχουν αφήσει το αυγό του φιδιού να εκκολαφθει. Λες και η εκκόλαψη ενός τέτοιου φαινομένου γίνεται από τη μέρα στην άλλη σε μια κοινωνία που κατά τ΄αλλα λειτουργεί προωθώντας την ειρήνη, τη δικαιοσύνη, το πολιτισμό στους νέους αλλά μερικοί επειδή το χουν μέσα τους γίνονται φασίστες λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

Θρήνος για το φαρμακοποιό που δολοφονήθηκε στο Ρέντη


Δραστήριος, πάντα στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων του κλάδου, ειδικά τον τελευταίο καιρό και πάντα έτοιμος να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των φαρμακοποιών.


Ο Σπυρίδων Πουκαμισάς, παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών, δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ρέντη, στο ίδιο σημείο όπου τον Μάρτιο του 2011 είχαν δολοφονηθεί δύο μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο άτυχος 52χρονος ενεργό ήταν μέλος του Συλλόγου και ίσως ο πιο αγαπητός φαρμακοποιός στην περιοχή του Ρέντη όπως λένε άτομα που τον γνώριζαν πολύ καλά.
Δείτε εδώ το βίντεο με δηλώσεις του Σπύρου Πουκαμισά σε παλιότερες κινητοποιήσεις 

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Συντροφικοί χαιρετισμοί απο Καράτσι!!

Εφτά μύθοι στις εφτά Ιούνη


Του Πάσχου Λαζαρίδη.
1. Η Χρυσή Αυγή είναι ενάντια στους κλέφτες πολιτικούς. Κι όμως. Είδατε εσείς τους Χρυσαυγίτες να δέρνουν τον Τσοχατζόπουλο και τον Τσουκάτο; Να χαστουκίζουν τον Μαντέλη και τον Ρουσόπουλο; Να γρονθοκοπούν τον Βουλγαράκη και τον Ψωμιάδη; Εκτός κι αν τις μίζες στον Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τις έπαιρνε η Κανέλη και τις μίζες του Βατοπεδίου και της Siemens τις τσέπωνε η Δούρου.
2. Η Χρυσή Αυγή είναι ενάντια στο κεφάλαιο. Μπούρδες. Την έπεσαν ποτέ σε κάνα τραπεζίτη; Σε κάνα μεγαλοεκδότη; Σε κάνα εθνικό νταβατζή; Τους φτωχοδιάβολους μετανάστες κυνηγάνε. Το μεγάλο κεφάλαιο και τους τραπεζίτες γλύφουν. Ξύλο ρίχνουν στους φτωχούς και στους εξαθλιωμένους, τεμενάδες κάνουν στους πλούσιους και στους ισχυρούς. 
3. Η Χρυσή Αυγή είναι ενάντια σε όλο το σύστημα. Τρίχες. Είδατε ποτέ τον Μιχαλολιάκο να χαιρετά οσφυοκαμπτόμενος την Παπαρήγα; Στην Μπακογιάννη κοψομεσιαζότανε. Στον Παπούλια στεκόταν κλαρίνο. Και ο Κασιδιάρης δεν έδειρε τον Παυλόπουλο της ΝΔ. Στη Δούρου και στην Κανέλη επιτέθηκε. Είδατε ποτέ Χρυσαυγίτη να δέρνει Νεοδημοκράτη; Τους αριστερούς μαχαιρώνει.

Τώρα εξηγούνται πολλά...

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ στο facebook «καμαρώνουν» για τις σχέσεις τους με την ΕΛ.ΑΣ.


Κυκλοφορεί στο facebook και επιτέλους κάποιος πρέπει να κάνει κάτι.
ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ στο facebook «καμαρώνουν» για τις σχέσεις τους με την ΕΛ.ΑΣ.
Το ακροδεξιό παρακράτος των ξενόδουλων γερμανοτσολιάδων «καμαρώνει» για τις σχέσεις του με την αστυνομία!
Την ίδια αστυνομία που σάπιζε στο ξύλο τον ελληνικό λαό που διαδήλωνε για δημοκρατία και εθνική ανεξαρτησία!
Απροκάλυπτα οι προδότες νεοναζί γράφουν τα παρακάτω:

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Υποκρισία ρε μΑλάκα


Δικοί μας ή δικοί τους; Εδώ σε θέλω.
Βλέπεις τον μετανάστη να κοιμάται στο πεζοδρόμιο και απλά θέλεις να τον μαζέψουν. Κι ας τον κάνουν ό,τι θέλουν μετά. Ας τον μαντρώσουν κάπου να μην τον έχεις μες στα πόδια σου. Ας τον απελάσουν. Ας τον πετάξουν σε χαντάκι. Στ’ αρχίδια σου. Εσύ μόνο να μην είσαι μπροστά να βλέπεις όταν θα τον σακατεύουν στο ξύλο, γιατί σου γυρίζει το στομάχι με κάτι τέτοια.
Στ’ αρχίδια σου αν ο τύπος δεν έχει χαρτιά επειδή σκόπιμα δεν του τα δίνει ο κρατικός μηχανισμός, που έχει υπογράψει συμβάσεις να μην προωθεί μετανάστες σε Ευρωπαϊκές χώρες – με αντάλλαγμα τρεις μίζες, μία φρεγάτα και πέντε δάνεια. Δεν παίζει ρόλο το ότι πρόκειται για τον ίδιο κρατικό μηχανισμό που βρίζεις πρωί-μεσημέρι-βράδυ επειδή είναι διεφθαρμένος, τεμπέλης και υπέρβαρος. Ούτε το ότι τις σχετικές πολιτικές αποφάσεις τις έχουν εγκρίνει οι ίδιοι άνθρωποι που κατηγορείς για εθνική προδοσία. Και τους οποίους κανένας μετανάστης δεν ψήφισε.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ!!

Hawkwind - Uncle Sams On Mars

Όταν τα λεβεντόπαιδα μαχαιρώσουν και εσάς δεν υπάρχει "δεν ήξερα"


απο trompaxtiko

Νέα επίθεση κατά μεταναστών σημειώθηκε στις 03.00 τα ξημερώματα της Τρίτης στα όρια Κερατσίνι-Πέραμα. Σύμφωνα με την καταγγελία στο 
tvxs.gr από κάτοικο της περιοχής που έστειλε και τις φωτογραφίες, μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε μονοκατοικία όπου ζουν πέντε Αιγύπτιοι ψαράδες, προκαλώντας ζημιές και τραυματίζοντας πολύ σοβαρά τον έναν εξ’ αυτών.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, περίπου 20 μέλη της οργάνωσης, με δέκα μηχανάκια κατευθύνθηκαν στο σπίτι, στο οποίο προκάλεσαν ζημιές.

Έλληνας εργοδότης απειλεί: Ψηφίστε το κόμμα που θέλω αλλιώς δεν θα σας πληρώσω



Εργαζόμενοι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος καταγγέλλουν τον εργοδότη τους και αποκαλύπτουν τους διαλόγους που είχαν μαζί του...Στο ergasianews έφτασαν δύο ομολογουμένως περίεργες καταγγελίες Πατρινών εργαζομένων, οι οποίοι απασχολούνται σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων ο «καλοπληρωτής» εργοδότης, που τους χρωστά ήδη τέσσερα μηνιάτικα!! απειλεί να τους αφήσει απλήρωτους, σε περίπτωση που δεν ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές, ένα από τα μεγάλα κόμματα.

Για να θυμούνται οι παλίοι και να τρέμουν οι νεότεροι

Ο γλυκούλης νεοναζί που ήθελε να γίνει μπαλαρίνα


Ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ


Η θλιβερή κατάντια ορισμένων πασόκων, όπως του Θέμου, είναι οτι όντας πλέον πολιτικά κομματικά ορφανοί και στιγματισμένοι με την ρετσινιά του πασοκισμού, φτάνουν σε σημείο να γίνονται πλυντήριο για τα εγκλήματα των νεοναζί.

Το αδιέξοδο όλων όσων υπερασπίζονταν με πάθος τον πασοκισμό και εκτέθηκαν στα μάτια του λαού είναι φανερό. Έχουν να επιλέξουν πλέον αν θα υπερασπιστούν το μνημονιακό αρχηγικό γκρουπούσκουλο του Βενιζέλου με λύσσα ανάλογη των τελευταίων ναζί υπερασπιστών του Βερολίνου ή να κατρακυλίσουν στα κόπρανα της πολιτικής και τα δυσώδη παράγωγα του καπιταλισμού και να πουλάνε υπηρεσίες καθαρισμού σε εγκληματίες χρυσαύγουλους. Ο γελαστός Κομιστής είναι φανερό τι επέλεξε.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!

Femen εναντίoν Euro 2012

Σε μια ακόμα κίνηση,οι Femen, οι γυμνές ακτιβίστριες απο την Ουκρανία, κανουν πράξη την απειλή για επίθεση σε κάθε αγωνα του Euro. Τα κοριτσια διαμαρτύρονται επειδη η  UEFA αρνειται να κάνει κατι για την ανεξελεγκτη πορνεία που φερνει η διοργάνωση.
Ετσι,γραφοντας “Fuck Euro” στο γυμνό στήθος τους,επιτεθηκαν με πυροσβεστήρες στο πλύθος ονομαζοντας την κίνηση “Foam Fucked“, λιγο πριν την εναρξη της διοργάνωσης και του αγώνα Πολωνια-Ελλάδα.
η αρχαιοελληνική κερκίδα στηρίζει Femen και Fuck Euro ’12
Φυσικά τις αλυσοδέσανε, καθώς προσβάλει την εικόνα της χωρας στο εξωτερικό, κανει κακό στον τουρισμό κτλ….

ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ:ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΤΟΛΗ


Μιας που το Euro βρίσκεται σε εξέλιξη, ας μιλήσουμε για μπάλα. Το ποδόσφαιρο ανέκαθεν ήταν και είναι το πιο δημοφιλές άθλημα. Αυτό με το οποίο πολλοί παθιάζονται και φανατίζονται. Είναι το σπορ με την μεγαλύτερη απήχηση σε πλατιές λαϊκές μάζες. Αν και ουσιαστικά κατασκευάστηκε από την αστική τάξη, συνδέθηκε απολύτως με την εργατική, ειδικά στην εποχή, όπου η διάδοσή του, συνέπεσε με άλλες οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές. Σε πολλές ιστορικές περιόδους το λαοφιλές παιχνίδι χρησιμοποιήθηκε για προπαγανδιστικούς λόγους. Επειδή το γήπεδο είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, δεν θα μπορούσε να μην βρουν φιλικό περιβάλλον για να επωαστούν κι εκεί φασιστικά αυγά. 

ΜΑΥΡΟ



Άσπρη είναι η αρία φυλή
η σιωπή, τα λευκά κελιά
το ψύχος, το χιόνι,
οι άσπρες μπλούζες των γιατρών,
τα νεκροσέντονα,
η ηρωίνη…
Αυτά λίγο πρόχειρα για την αποκατάσταση του μαύρου.
-Κατερίνα Γώγου-

Περί Ιφικράτη Αμυρά και ΣΥΡΙΖΑ


ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ 

Με αυτήν την ανάρτηση δεν σκοπεύω επ' ουδενί λόγο να υπερασπιστώ τον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Αμυρά που ενώ είναι γνωστή από τις παραμονές των εκλογών της 6ης Μάη (δείτε ΕΔΩ), την αναμόχλευσε ο θλιβερός μαλάκας Δεξιός, ο Μιχελάκης, νομίζοντας ότι θα έχει πολιτικό ώφελος. Και αυτό γιατί αυτή η υπόθεση έδειξε πόσο ξέφραγο αμπέλι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ξέφραγο αμπέλι από τη στιγμή που κατάφερε ένας σαλεμένος παγανιστής, από διαγραμμένος του ΕΠΑΜ (δείτε ΕΔΩ) να φτάσει μέσα σε διάστημα ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ και μέσω του σχεδόν ανύπαρκτου ΔΗΚΚΙ,παραλίγο να κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής Ά Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτω από το όνομα του Τσίπρα... Το να βγαίνουν όμως και να κανιβαλίζουν οι μαλάκες οι Δεξιοί, ΔΕΝ μπορώ να το καταπιώ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ, ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΣΤΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΣΤΟ "ANTINEWS", ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ, ΝΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΑΜΥΡΑ:

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Όλα μπορούν να συμβούν


Αν την επόμενη Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα και καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση, θα συμβεί κάτι πρωτοφανές: η «Αυγή» θα γίνει κυβερνητική εφημερίδα.


pitsirikos

Δίστομο πρός Αθήνα: Απαιτήστε αποζημίωση από την Γερμανία Τώρα!»


‘Απαιτήστε Δικαίωση  Τώρα! Απαιτήστε αποζημίωση από την Γερμανία Τώρα!» Με αυτή απαίτηση – προτροπή κλείνουν την ανοιχτή επιστολή που ενέκριναν σήμερα και θα στείλουν τη νέα ελληνική κυβέρνηση ομάδα επιζώντων και  συγγενών των θυμάτων της ναζιστικής σφαγής του Διστόμου στις 10 Ιουνίου 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής. Η επιστολή κατατέθηκε  και απέσπασε την υποστήριξη της Γενικής Συνέλευσης των  Δημάρχων του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο, σήμερα , στο Δίστομο.Παρόντες στην συνάντηση ήταν και μέλη της ομάδας Γερμανών δικηγόρων της ομάδας »ΑΚ Δίστομο – Αμβούργο».
 Το πλήρες κείμενο της Ανοιχτής Επιστολής είναι το εξής:

Σύνθημα έξω από ένα ενεχυροδανειστήριο

μια φωτογραφία χίλιες λέξεις…