ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Σε μια ακόμη βίαιη καταστρατήγηση των συνταγματικών δικαιωμάτων και πιο συγκεκριμένα της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, προχώρησαν οι αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές της Κορίνθου.

Την Κυριακή 13/2, μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων που συμμετείχαν σε πανελλαδική εξόρμηση ενημέρωσης των φαντάρων για τα δικαιώματα τους και την ανάγκη αγωνιστικής υπεράσπισης τους, καθώς μοίραζαν σχετικά φυλλάδια σε γονείς που επισκέπτονταν τα στρατευμένα παιδιά τους στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου, δέχτηκαν την επίθεση της Κρατικής Ασφάλειας.
Τρία όργανα αυτής, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο με πινακίδες (ΚΡΖ 8854), απαίτησαν με προκλητικό τρόπο να κάνουν εξακρίβωση στοιχείων, χωρίς βεβαίως να υπάρξει κανένας λόγος που να το δικαιολογεί. Όταν ρωτήθηκαν από τα μέλη της Επιτροπής γιατί προχωρούν σε αυτή την κίνηση που αποτελεί μια σαφή παραβίαση των συνταγματικών δικαιωμάτων, απάντησαν: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ! Η τρομοκράτηση των πολιτών;
Μάλιστα, αφού σημείωσαν από τις αστυνομικές ταυτότητες τα στοιχεία των μελών της Επιτροπής, απαίτησαν να τους δοθούν και τα πρόσφατα στοιχεία κατοικίας. Μάλιστα, απείλησαν ότι «αν δεν μας τα δώσετε εδώ, θα σας προσαγάγουμε στο αστυνομικό τμήμα»!
Όλες αυτές οι ακραίες παραβιάσεις συνταγματικών δικαιωμάτων, όλη αυτή η επιθετικότητα της Κρατικής Ασφάλειας και οι απειλές, με δήθεν στόχο να μάθουν «τι μοιράζετε». Να σημειωθεί ότι όλα τα μέλη του πληρώματος είχαν στην κατοχή τους σχετικά φυλλάδια που τους είχαν δοθεί από τα μέλη της Επιτροπής.
Το επικεφαλής όργανο τόνισε ότι «που ξέρουμε εμείς τι μοιράζετε. Εσείς μπορεί να καλείτε τους φαντάρους να τα σπάσουν»! Δηλαδή, ο πλήρης έλεγχος και ουσιαστικά η ποινικοποίηση της ιδέας, πάει χέρι χέρι με τη δυσφήμηση της και την αντιμετώπιση των πολιτών ως ενόχων εκ των προτέρων.
Πλέον η πολιτική δράση έχει μπει στο στόχαστρο της κρατικής καταστολής και η κοινωνία μας υφίσταται την επιβολή ενός πλέγματος παρακολούθησης και καταγραφής κάθε στοιχείου της κοινωνικής και πολιτικής δραστηριότητας, συνέχεια της βίας των ΜΑΤ και των δικαστικών απαγορεύσεων των κοινωνικών αγώνων, των ασκήσεων καταστολής πλήθους του εσωτερικού εχθρού-αγωνιζόμενου λαού από τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο αυταρχισμός εξάλλου αποτελεί άμεση κυβερνητική ανάγκη προκειμένου να επιβληθεί η βίαιη ταξική πολιτική, τα αντεργατικό και αντικοινωνικό Μνημόνιο. Αυτός είναι ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός.
Γνωρίζουμε, ότι η δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων ενοχλεί την κυβέρνηση και το στρατιωτικό κατεστημένο.
Φυσικά και τέτοιου είδους κινήσεις από τις αστυνομικές αρχές δεν πρόκειται να σταματήσουν την προσπάθεια μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου-Πολίτη με Στολή, την κατοχύρωση του Ελεύθερου Συνδικαλισμού τους και την ανάπτυξη μαζικού κινήματος μέσα και έξω από τον στρατό.
Για την ειρωνεία του πράγματος, ελάχιστες ώρες αργότερα, έξω από τον 6ο Λόχο του ΚΕΝ Κορίνθου, 18χρονος φαντάρος επιχειρούσε να αυτοκτονήσει.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΤΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: