ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Ρατσιστικό δώρο της ΝΔ στη Χρυσή Αυγή η κατάργηση της ιθαγένειας για τα παιδιά των μεταναστών


Ρατσιστικό δώρο της ΝΔ στη Χρυσή Αυγή η κατάργηση της ιθαγένειας για τα παιδιά των μεταναστών Η ΚΕΔΕ και η ΑΔΕΔΥ να καταργήσουν στη πράξη τη πραξικοπηματική ρατσιστική εγκύκλιο Η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χαράλαμπου Αθανασίου να αποστείλει εγκύκλιο... προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για να παγώσει την διαδικασία χορήγησης ελληνικής ιθαγένειας με βάση το νόμο 3838/2012 πριν καν ανακοινωθεί η επίσημη και γραπτή απόφαση του ΣτΕ πάρθηκε σε περίοδο που η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη από τις μαχητικές κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις στους Δήμους, τα πανεπιστήμια και τις περιφέρειες για τις απολύσεις του Μνημονίου.
Ο Σαμαράς παίζει ξεδιάντροπα το χαρτί του ρατσισμού κλείνοντας το μάτι στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής για μεγαλύτερη συνεργασία έχοντας ήδη ενισχύσει τις σχέσεις με την Αστυνομία και συγκαλύπτοντας κάθε τόσο τις ρατσιστικές εγκληματικές τους επιθέσεις σε βάρος μεταναστών αλλά και αριστερών αγωνιστών. Τώρα στο στόχαστρο είναι τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν, σπούδασαν και μεγάλωσαν σε αυτή τη χώρα, δεν γνώρισαν άλλη και στα δεκαοχτώ τους θα είναι «παράνομοι» μετανάστες!

Μοναδικές φωτογραφίες που θα αποκαταστήσουν την πίστη σας στην ανθρωπότητα


Μια σειρά ιστορικών και όχι μόνο φωτογραφιών που θα σας κάνουν να νιώσετε πως υπάρχει ακόμα ελπίδα στον κόσμο…

Η κριση δημιουργεί ευκαιρίες


Το έχετε ακούσει αμέτρητες φορές αλλά ξέρω ότι πολλοι από εσάς δεν το πιστεύετε. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με αποδείξεις λοιπόν.

Πάνω από όλα η επιχειρηματικότητα αγαπητοί αναγνώστες. Έτσι οι πρεζέμποροι ρίξαν τις τιμές στη ζουζου λόγω οικονομικής κρίσης και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης φέραν καινούριο πράμα στην αγορά ...παμφθηνο.

Σίσα λέγεται και είναι απλό. Φτιάχνεται από αμφεταμίνες και υγρά μπαταρίας. Τα τελευταία χρόνια κάνει θραύση στην αγορά καθώς παρασκευάζεται και πολύ εύκολα. Ακόμα και σε γιάφκες στο κέντρο της Αθήνας που την εικόνα του χαλάνε οι διαδηλώσεις και μόνο αυτές.

Είναι μια καινούρια κατηγορία ναρκωτικών που δεν ομαδοποιύνται βάσει της χημικής σύστασης αλλά με κύριο γνώμωνα την εποχή. Λέγονται ναρκωτικά της κρίσης. Όπως το Paco στην Αργεντινή και το Crokodil στη Ρωσία.

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

“Ξεφορτωθείτε” τα παλιά σας αντικείμενα και ανταλλάξτε τα με ρούχα, βιβλία, gagdets και άλλα είδη χωρίς ευρώ!


Όλα τα αντικείμενα ανήκουν σε ιδιώτες και δεν πωλούνται ούτε αγοράζονται με χρήματα. Παρά μόνο ανταλλάζονται!
Η σελίδα του βασίζεται στον αρχαιότερο και τον πιο απλό τρόπο απόκτησης αγαθών: την ανταλλαγή!
Το  νέο αυτό site, με εκατοντάδες χρήστες, ξεκίνησε από μια ιδέα τόσο απλή. Στόχος του site είναι να γίνει ένα «σημείο συνάντησης» για όλους εκείνους που θέλουν να ανταλλάξουν τα πράγματά τους χωρίς κανένα κόστος!
Εδώ μπορείς να βρεις αντικείμενα κάθε είδους, από ρούχα μέχρι εισιτήρια, που κάποιοι θέλουν να “ξεφορτωθούν” ενώ την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι τα ψάχνουν! Ο ρόλος της σελίδας είναι να σε φέρει σε επαφή με αυτούς τους ανθρώπους.
Έχετε κάποιο αντικείμενο που δεν χρειάζεστε;  Ανταλλάξτε το με κάποιο άλλο χωρίς χρήματα !
Για να ανταλλάξεις  ένα αντικείμενο θα πρέπει να αποκτήσεις έναν δωρεάν λογαριασμό.

Πρώτο Θέμα: αποκάλυψη για το στημένο ρεπορτάζ υπέρ της Χρυσής Αυγής


  Το κείμενο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από το πολυσέλιδο αφιέρωμα του περιοδικούHot Doc στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, με τίτλο «Νίκος Μιχαλολιάκοςο Αγών του». Το υπογράφει ο Κώστας Βαξεβάνης.

«(…) Πριν από τις εκλογές του Μαΐου του 2012, η οργάνωση που μαχαίρωνε μετανάστες και έβριζε τους ομοφυλόφιλους είχε καταφέρει να εμφανίζεται σαν Ρομπέν των Δασών. Ακόμη και σαν πρόσκοπος. Η οργάνωση της βίας έγινε ξαφνικά μια οργάνωση εξυπηρετήσεων.

Την 1η Απριλίου, πριν από τις εκλογές, η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έχει στην πρώτη σελίδα κύριο θέμα με τίτλο «Πέτα τη γιαγιά… στη Χρυσή Αυγή» (εικ. αριστερά). Μια εντυπωσιακή φωτογραφία απεικονίζει ένα μέλος της Χρυσής Αυγής με το μαύρο μπλουζάκι και τα σήματα της οργάνωσης να περιμένει δύο ηλικιωμένες κυρίες να κάνουν ανάληψη από ένα ΑΤΜ τράπεζας.

Στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Παναγιώτη Σαββίδη μαθαίνουμε πως οι γριούλες έχουν καλέσει την άμεση δράση της Χρυσής Αυγής προκειμένου να πάνε ως την τράπεζα και να κάνουν με ασφάλεια μια συναλλαγή.
 Μία από τις κυρίες μιλά στον δημοσιογράφο και εξηγεί πως καλούν τη Χρυσή Αυγή γιατί φοβούνται. Η οργάνωση τους εξασφαλίζει την ασφάλεια που δεν υπάρχει.

ΘΑ ΦΑΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ..!


Τα κατοχικά ΜΜΕ τρελαίνουν το λαό με κατασταλτική προπαγάνδα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα 44 δις ευρώ (που θα δοθούν ως νέο δάνειο στη χώρα μας) θα πέσουν στην ελληνική αγορά και θα ανασάνουμε από την ασφυξία ρευστότητας που μας σκοτώνει όλους. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Δυστυχώς η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Τα 44 δις στην ουσία θα ενισχύσουν την άρχουσα τάξη και θα ικανοποιήσουν τους δανειστές. Συγκεκριμένα, από την πρώτη δόση των 34,4 δισ. ευρώ που θα εκταμιευθεί μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου (εφόσον επιτύχει η επαναγορά ομολόγων ονομαστικής αξίας 30 δις ευρώ), τα 24 δισ. ευρώ θα κατευθυνθούν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, 4 δισ. ευρώ στην αποπληρωμή εντόκων γραμματίων και ομολόγων και περίπου 5 δισ. ευρώ θα χρηματοδοτήσουν το πρωτογενές έλλειμμα του φετινού προϋπολογισμού. 

Φάρσα Ελληνοφρένειας σε Ταμήλο

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟΝ ROSS DALY


Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στη Βασιλική Αγίου Μάρκου η εκδήλωση για την απονομή του μεταλλίου, 
 το οποίο θα παραλάβει ο Ross Daly.
Εκδήλωση για την απονομή μεταλλίου για το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη στο Μουσικό Εργαστήρι 
"Λαβύρινθος" θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 στη Βασιλική Αγίου Μάρκου, Ηράκλειο Κρήτης.


Το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργανώνει εκδήλωση για την απονομή 
 Mεταλλίου στο Μουσικό Εργαστήρι "Λαβύρινθος" που μαζί με την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος 

και Πολιτισμού, ήταν οι φετινοί νικητές του Βραβείου Ευρωπαίου Πολίτη. Το Βραβείο θα παραλάβει 
 
ο Ross Daly, ιδρυτής του Μουσικού Εργαστηρίου "Λαβύρινθος". Ως κεντρικός ομιλητής θα συμμετάσχει
 
 ο ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης.

30 Νοεμβρίου 1943 – Το πογκρόμ ενάντια στους αναπήρους πολέμου – Όταν οι ανάπηροι τους είχαν ταράξει…


 Με την κατάρρευση του Μετώπου και τη συνθηκολόγηση του Ελληνικού Στρατού, οι ανάπηροι των μετώπων στο μεγαλύτερο ποσοστό τους μαζεύτηκαν στα νοσοκομεία της Αθήνας. Περίπου 15.000 ανάπηροι βρήκαν το πρώτο καταφύγιό τους, σε άθλιες συνθήκες, σε δεκάδες νοσοκομεία της Αθήνας. Από την πρώτη στιγμή, οι ανάπηροι άρχισαν τους αγώνες για την επιβίωσή τους και την υγειονομική περίθαλψή τους. Ιδιαίτερο μέτωπο άνοιξαν ενάντια στους αξιωματικούς – εγκάθετους της δοσίλογης κυβέρνησης που λυμαίνονταν τα νοσοκομεία.
Η κατάσταση στη χώρα άρχισε να γίνεται ανυπόφορη. Πλησίαζε ο χειμώνας 1941 – 42 και το φάσμα της πείνας ήταν ορατό. Το Σεπτέμβρη του 1941, ιδρύθηκε το ΕΑΜ που αμέσως επιδόθηκε σε ένα δύσκολο και επικό αγώνα για την ανύψωση του ηθικού του λαού και την πάλη του για την επιβίωση και τη λευτεριά του. Τα μηνύματα του ΕΑΜ πρώτοι τα πήραν οι ανάπηροι του πολέμου στα νοσοκομεία. Αρχισε η οργάνωση των νοσοκομείων στο ΕΑΜ. Στις 28 Οκτώβρη 1941 πραγματοποιείται η πρώτη οργανωμένη αγωνιστική εκδήλωση. Οι ανάπηροι μαζί με τους φοιτητές καταθέτουν στεφάνια στον Αγνωστο Στρατιώτη κάτω από τα έκπληκτα μάτια των αρχών κατοχής.

Προσπαθείς να μην νιώσεις απογοήτευση. Μόνο που φοβάσαι ότι οι σπασμένες λάμπες στην γειτονιά δεν πρόκειται να αντικατασταθούν σύντομα.


Στην γειτονιά κάποιοι έσπασαν τις λάμπες, και τα στενά ζητιανεύουν τώρα λίγο φως από τα παράθυρα των ισόγειων σπιτιών. Φωνές στον δρόμο, θόρυβοι στο σπίτι, μουσικές από τα αυτοκίνητα, όλα κάπου σε οδηγούν ή θέλουν να αποσπάσουν την προσοχή σου, τα μάτια σου οφείλουν να είναι ανοιχτά, τα αυτιά σου πρέπει να αποκωδικοποιήσουν τους ήχους. Ζεις στην εποχή της μεγάλης παρεμβολής, πάντα κάτι θα διακόψει αυτό που κάνεις, ή θα τερματίσει άδοξα αυτό που σκέφτεσαι, καμιά φορά το επιδιώκεις κιόλας για να νανουρίσεις ήσυχα όσα σε τρομάζουν. Στις συζητήσεις πάντα οι ίδιες αναφορές, τα μνημόνια, τα μέτρα, οι περικοπές, οι απολύσεις, οι φίλοι μας που φεύγουν, εκείνοι που δεν μπορούν πια ούτε αυτό να κάνουν. Αμηχανία, φόβος, οργή, προσπάθειες να τα βγάλεις πέρα με τα λίγα, ακόμα και με το τίποτα. Να γίνεις εσύ η παρεμβολή σε μια εποχή που σε ισοπεδώνει.

" ΤΑΚΣΗ ΜΩΝΟ ΓΙΑ ΕΛΗΝΑΙΣ "

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν καταστροφή. Ναι ναι ναι καλά διαβάσατε.


Η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν καταστροφή. Δόξα τω Θεώ που ο Σαμαράς τα κατάφερε στη διαπραγμάτευση.

Αν γυρίζαμε στη δραχμή δεν θα είχαμε καύσιμα:


Και φυσικά δεν θα είχαμε φάρμακα:

ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΩΣ 11 ΕΤΩΝ!-ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ

- Ένας στρατιωτικός, ένας δικαστικός επιμελητής, ένας επιχειρηματίας και ένας συνταξιούχος μεταξύ των οκτώ συλληφθέντων
- Κατασχέθηκε υλικό με video 23.000GB
- Έχουν καταγράψει κτηνοβασίες και σεξουαλική κακοποίηση βρεφών
- Έγιναν συλλήψεις σε Αττική, Δράμα, Χαλκίδα, Ικαρία <…>
και Ρόδο
- Η επιχείρηση έγινε τις τελευταίες 15 μέρες – Δυο άτομα έχουν ήδη προφυλακιστεί

Ξεπερνάει και την πιο αρρωστημένη φαντασία. 


Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Τί περιμένουμε; Να μας χέσουν πρώτα;

Η σκηνή σε κουπέ τραίνου. Στην μια πλευρά κάθεται κυρία απροσδιορίστου ηλικίας μαζί με τον Μπούμπη, όπου Μπούμπης ίσον σκυλάκι πολυτελείας. Στην άλλη πλευρά κάθεται κύριος με στομαχικές διαταραχές, οι οποίες του φέρνουν αέρια αλλά σφίγγεται για να μη ρεζιλευτεί. Δυστυχώς γι' αυτόν, ο Μπούμπης έρχεται να τριφτεί στα πόδια του και, καθώς σκύβει να τον χαϊδέψει, του ξεφεύγει μια μικρή αλλά αρκούντως οσμηρή "εξαέρωση". Πριν καν προλάβει να κοκκινίσει από την ντροπή του, ακούει την κυρία: "Μπούμπη, φύγε από κει, μην ενοχλείς τον κύριο". Ανακουφισμένος με την διαπίστωση ότι η κυρία θεώρησε ως δράστη τής "εξαέρωσης" τον Μπούμπη, φοράει το πλατύτερό του χαμόγελο: "Δεν πειράζει, κυρία μου, αφήστε τον". Καθώς σκύβει να ξαναχαϊδέψει το σκυλάκι, του φέυγει και δεύτερη, οπότε η κυρία οργίζεται: "Μπούμπη, σου είπα άσε τον κύριο κι έλα αμέσως εδώ". "Μα σας είπα, κυρία μου, δεν με ενοχλεί", ξαναλέει ο κύριος, ο οποίος ξανασκύβει στο σκυλάκι και εξαερώνεται για τρίτη φορά. Η κυρία εξανίσταται πλέον: "Μα επί τέλους Μπούμπη, να σε χέσει περιμένεις για να φύγεις;".

Θυμήθηκα το παραπάνω oldie but goodie ανέκδοτο, καθώς εδώ και δυο μέρες ακούω και διαβάζω παντός είδους δηλώσεις σχετικά με την περιβόητη δόση.

Έκτακτο: Η Ακρόπολη μετακόμισε


Όπως μας πληροφόρησε εχθές τοnewsnow η Ακρόπολη άλλαξε "Ιερό βράχο" και μεταφέρθηκε σε ένα πιο χαμηλό στου Φιλοπάππου για να φωτογραφηθούν Αλβανοί μαθητές με μια Αλβανική σημαία.

Σύμφωνα με κύκλους του Υπουργείου είναι άγνωστο αν επίστρέψει στη γνωστή τοποθεσία καθώς η καινούρια άρεσε στις Καρυάτηδες. Ο Ικτίνος και ο Καλλικράτης εξέφρασαν κάποιες ανησυχίες αλλά συμφώνησαν επι της αρχής από το υπερπέραν.

Στη φωτογραφία που τραβηχτηκε φαίνεται ξεκάθαρα στην παλιά θέση του Παρθενώνα το ολόγραμμα που έχει τοποθετήσει το Υπουργείο Πολιτισμού.

Σήμερα στις 11.30 μ.μ. (ΝΕΤ) το ντοκιμαντέρ του Εξάντα "O ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ" για τη Χαλκιδική και την Ελληνικός χρυσός

Πανηγυρίστε ρε μαλάκες, πανηγυρίστε γαμώ την πουτάνα σας!!!

Ταπεινωτική και άδικη καταδίκη φοιτήτριας στο Βόλο


Επιστολή ΓΣ Αρχιτεκτονικής Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας

Η Γενική Συνέλευση του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μετά από έκτακτη σύγκλησή της στις 21 Νοεμβρίου 2012 δηλώνει το συγκλονισμό της:
- για την καταδίκη της φοιτήτριας του Τμήματός μας Λ. Κ., παρά την αθωωτική πρόταση του Εισαγγελέα, σε φυλάκιση έξι μηνών για την εικαζόμενη συμμετοχή της, κατά την εξέλιξη της πορείας της επετείου του Πολυτεχνείου στο Βόλο, σε πράξεις, που είναι  απολύτως ασύμβατες προς την παιδεία της και προς την ηθική και την ακαδημαϊκή της συγκρότηση.
- γιατί η περιγραφή των συνθηκών σύλληψης της φοιτήτριας, από την ίδια, στην απολογία της στο Δικαστήριο, όπως και η περιγραφή που κατέθεσε στο Δικαστήριο αυτόπτις μάρτυρας, η οποία συμμετείχε στην πορεία, βρίσκονται σε απόλυτη απόκλιση και περιγράφουν γεγονότα άλλα από όσα κατέθεσαν στο ίδιο Δικαστήριο δύο αυτόπτες .... αστυνομικοί

Τα Πρωτοσέλιδα Της Ντροπής


Ζουν σε άλλο κόσμο; Ή μήπως ποντάρουν στον ότι τα φύλλα τους θα γίνουν σκουπίδια μέχρι το τέλος της ημέρας; Μια μερίδα του Τύπου πανηγυρίζει σήμερα για την εξέλιξη του Eurogroup και παραλείπει τα βασικά ερωτήματα που προκύπτουν από τα όσα ανακοινώθηκαν:
  • Από το προτεινόμενο κούρεμα ομολόγων θα εξαιρεθούν οι τίτλοι που κατέχουν τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία; 
  • Ο αυτόματος μηχανισμός διόρθωσης που προβλέπεται δεν σημαίνει με άλλα λόγια διαρκώς νέα μέτρα; 
  • Τα 23,8 δισ. που θα πάνε για τις τράπεζες δεν προσθέτουν κι άλλο απεχθές χρέος; 
Η ενημέρωση γίνεται όμως με άλλους όρους. “Βαθιά ανάσα” πιστεύει ότι πήραμε η Ναυτεμπορική. “Το πρώτο χαμόγελο” βλέπουν ότι έσκασε τα Νέα. “Συμφωνία σταθμός” ήταν η χτεσινή για τον Ελεύθερο Τύπο. “Επιτέλους απόφαση” εκτίμησε ανακουφισμένη η Καθημερινή. “Ιστορική συμφωνία” είδε η Ημερησία.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ

Τεράστια είναι η άρνηση ων νεοσύλλεκτων συναδέλφων να πάνε Κύπρο. Το τηλέφωνο της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ πραγματικά έχει σπάσει από τις κλήσεις των φαντάρων και των γονιών τους, που αναζητούν πηγή ενημέρωσης και θέλουν να μάθουν τι προβλέπεται.

Χαρακτηριστικά τα όσα μας επισημαίνουν συνάδελφοι που υπηρετούν στο ΚΕΝ Αυλώνας.

Από τους περισσότερους από 600 νεοσύλλεκτους είχαν προεπιλεγεί σχεδόν 300 για ΕΛΔΥΚ. Από αυτούς, μόλις 40-50 φαντάροι δήλωσαν εθελοντικά, ενώ όλοι οι υπόλοιποι Αρνήθηκαν. Την ίδια στάση κρατούν οι συνέδελφοι και σε άλλα ΚΕΝ.

ΑΔΟΛΦΟΥΛΕΣ


Πολλά αδολφίστικα πράγματα διαπράττουν τον τελευταίο καιρό οι χρυσαυγίτες βουλευτές και οι σμπίροι με τις μαύρες μπλούζες. Χαιρετούν όπως ο Χίτλερ, αλλά αρνούνται ότι αυτός είναι ναζιστικός χαιρετισμός -τα καθαρά του χέρια λέει ότι δείχνει στο πόπολο ο Μιχαλολιάκος. Στολίζουν ως μαλάκες τους αστυνομικούς, υπογραμμίζοντας το σχετικό χαρακτηρισμό διά της κινούμενης ως έμβολο γροθιάς του Κασιδιάρη -καλά προπονημένος δείχνει αυτός στη σχετική παλινδρομική κίνηση- αλλά εμφανίζονται ως συνήγοροι της αστυνομίας. Σηκώνουν υπερηφάνως τη χουντική σημαία με το πουλί, αλλά μας λέει ο δεινός ρήτορας Παπάς ότι πρόκειται για διαχρονικό σύμβολο του ελληνισμού που κυμάτιζε και το ’21.
Και να ήταν μόνο αυτά! 

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Είναι επίσημο: ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!!


tro-mpa-xtiko

Ο παππούς με την μάσκα κατέληξε

                            Η κηδεία έγινε σήμερα Δευτέρα 26.11 

καποιος φωτογράφος γυρισε το φακο σε κατι ασυνηθιστο.. κάτι ασυνηθιστα παράξενο..

ενας παππους από κείνους που τα εγγόνια του λένε ιστορίες στα παιδιά τους ... γιατί τα μικρά δεν κάνει να "ενοχλήσουν" τον πολύ ηλικιωμένο κύριο

ένας παππούς από κείνους που ζει σα  νέος ... φωνάζει..διεκδικεί την ελευθερια του δρόμου
ενας παππούς που βλέπει

βλέπει πως έχουν τα πράγματα στο δρόμο...δεν ευελπιστεί να τουμπάρει την καταστολή με τις άσπρες του τρίχες και την ριτιδιασμέμη του οψη. Δεν είναι απο κοινους που φετιχοποιουν αλλωτριωνοντας τα μεσα η' που σφινώνουν την εικόνα τους στην βρωμισμένη αισθητική του τώρα.

Ο παππούς με την μάσκα...ο παππούς που πριν λιγες μέρες σε κάποια απεργία ηταν στο δρόμο ΠΛΑΙ ΜΑΣ , κατέληξε.

Προβολή Ντοκιμαντέρ: Εγώ είμαι ένας άλλος από τη θεραπεία (18 Άνω) στην κοινωνική ένταξη

μια ταινία ντοκιμαντέρ του Γιώργου Χρ. Ζέρβα

 Κυριακή 2 Δεκέμβρη
στα γραφεία μας [Λόντου 6, Εξάρχεια β'όροφος]


 θα ακολουθήσει:

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

με μέλη της κοινότητας του 18 Άνω πάνω στον αγώνα που δίνεται για απεξάρτηση και επανένταξη

 Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής

[...] «Μπορεί να μείνει κανείς απαθής απέναντι σε ένα σύστημα που καταδικάζει ένα στα πέντε παιδιά σε Ευρώπη και Αμερική να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και 250 εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο να μεγαλώνουν στους δρόμους;
Μπορεί να μείνει απαθής απέναντι στην τρομακτική φτώχεια, την προσφυγιά, τις αρρώστιες από επιδημίες, που θεωρούσαμε ότι είχαν εξαλειφθεί, τους πολέμους, τη θυσία εκατομμυρίων ανθρώπων στο βωμό του καπιταλιστικού κέρδους;
Ποιόν τελικά εξυπηρετεί αυτό το κλίμα κοινωνικής απάθειας;
Ποιόν άλλον εκτός από αυτούς που έχουν οικονομικό και πολιτικό συμφέρον να συντηρούν την ανισότητα, την εκμετάλλευση, τη δυστυχία, τη χειραγώγηση της συνείδησης των ανθρώπων χρησιμοποιώντας γι’ αυτό το σκοπό και τα ναρκωτικά;»

απόσπασμα από το βιβλίο της Κατερίνα Μάτσα:


“ΨΑΞΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΚΙΕΣ…
ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΙΑΣ”

* The SYMMORITES *


Το γνωστό βιντεοπαιχνίδι "The Sims" προσαρμοσμένο στην
ελληνική πραγματικότητα! Ζήσε κι εσύ την εμπειρία!
Παίξε το ρόλο ενός φασίστα ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ, κάν' τον βουλευτή,
δώσ' του ασυλία, δώσ' του άδεια οπλοφορίας και κάνε ό,τι θα έκανε
ένας ψυχοπαθής ρατσιστής για να βγάλει όλα τα κόμπλεξ της
τραυματικής παιδικής του ηλικίας!

ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΛΗΞΗ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟΥ ΤΗΝ 17-11-12

: Αστυνομική βία που ... βγάζει μάτια!!!

Λάβαμε το παρακάτω μέηλ από τον συναγωνιστή μας Σ.Δ., από την Πάτρα, που ο 19 χρονος γιός του τραυματίστηκε σοβαρά και κινδυνεύει να χάσει την όραση του από το ένα μάτι, μετά από δακρυγόνο που δέχτηκε κατά την πορεία της 17 Νοέμβρη 2012.
Εκ μέρους του Κινήματος Δεν Πληρώνω, ευχόμαστε περαστικά στον γιό του συναγωνιστή μας. 
Να ξέρουν οι κρατούντες ότι όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αλλά μας εξοργίζουν!  

Αστυνομική βία που ... βγάζει μάτια!!!

Το Σάββατο 17.11.2012 στην Πάτρα, κατά την διάρκεια της λαϊκής πορείας προς τιμήν της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, είχα εγώ προσωπικά και η οικογένειά μου την "τύχη" να υποστούμε σε όλο του το μεγαλείο αυτό που πλέον όλοι μας γνωρίζουμε ως ελληνικό "κράτος".

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Τέχνη ρε μουνια


ποίημα αναγνώστη


Τι με κοιτάς ρε ΝεοΔουλικό ζαβό;;
Το Μονόδρομο σωτηρίας του Γιωργάκη τον θεωρούσες
απάτη και λάθος. Καταραμένο.

Τα επιχειρήματα του σάπια και τον λόγο του τρομοκρατικό.
Εψαχνες τη σωστή συνταγή στα χείλη του αντιμνημονιακού 
αρχηγού σου με τα 18 σημεία. 
Δέκα, σου έλεγε, άμεσης εφαρμογής και 
τα  υπόλοιπα σε "διαπραγμάτευση".
Τώρα, σέρνεσαι στον ίδιο δρόμοΜε την ίδια συνταγή.
Με τις ίδιες απειλές και φοβέρες.
Και χειροκροτάς κι από πάνω, λοβοτομημένο Κάθαρμα;;

Κι εσύ ρε, πράσινο παπάρι, τι με κοιτάς;;
Μέτρησες πόσες φορές έσωσαν οι δικοί σου τη Χώρα;;
Υπολόγισες πόσα πλήρωσες;; Σε μισθούς και συντάξεις;;
Σε φόρους και χαράτσια;; Στις αυξημένες τιμές;;
Λογάριασες πόσα χρόνια παραπάνω πρέπει να δουλέψεις
για να πάρεις σύνταξη...αν πάρεις;;
Ξέχασες τους τοκογλύφους;; Τα διαπλεκόμενα;;
ΟΛΑ εκείνα που ήθελες να τσακίσεις και να αλλάξεις;;
Τι πέτυχες;;
Ανθρώπους Εξαθλιωμένους και Χώρα υποθηκευμένη
και Υποταγμένη.
Μεγάλα όνειρα είχες...λαμόγιο του κερατά.

Κι εσύ ρε, αρχιρουφιάνε της δημαρ, τι με κοιτάς;;
Πως γίνεται να καταδικάζεις τα δυό πρώτα Μνημόνια και
τώρα να συμφωνείς με τη συνέχιση και την επέκταση τους;;
Που πήγαν οι καταγγελίες σου για την Υφεση;;
Τις χιλιάδες χιλιάδων Ανέργων;; 
Η συμπάθεια σου και η φροντίδα σου για τους Αδύναμους
με ποιά ισοδύναμα εξαργυρώθηκε;;
Τη Μισθωτή εργασία και τους συνταξιούχους σε ποιόν 
ακριβώς (ταξικό) Τάφο τους έχωσες;;
Οι κορώνες σου για τη Δημοκρατία και τους Θεσμούς
με τι ανταλλάχτηκαν;; Με Εξουσία;; Με Θέσεις "ευθύνης";;
.............................................

Ναι ρε, Κτήνη της Συγκυβέρνησης.
Αντέχω.
 Και σάς Πολεμώ.
Μέχρι Τέλους.
Ξέρω...
Θα με Σφάξετε ή θα σας Τσακίσω.

tro-mpa-xtiko

Ελεύθερο νερό μέχρι τις 17/12! Μετά…;


Παραχωρούνται ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ (πήγες, ποτάμια, λίμνες) από τις Περιφέρειες στην ΕΥΔΑΠ, η οποία με τη σειρά τα ΠΟΥΛΑΕΙ σε ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, που πλέον θα έχουν το απόλυτο μονοπώλιο, με ότι αυτό σημαίνει:
Με την παρούσα ΚΥΑ, προχωράει ένα βήμα περισσότερο, ο έλεγχος του νερού. Το κράτος, θεωρεί το νερό δικό του αγαθό. Η δικαιολογία είναι πως...

‘πρέπει να προστατευθεί το περιβάλλον και η δημόσια υγεία’. Η πραγματικότητα είναι πως θέλουν να ελέγχουν το πόσοι και ποιοι από μας, θα έχουν νερό (άρα θα μπορούν να ζουν).
Αν πάμε στην αίτηση- δήλωση που προτείνει η ΚΥΑ, βλέπουμε πως στην προέλευση του νερού, αναφέρεται ‘μεταβατικά ύδατα, παράκτια ύδατα, άλλο’. Το νερό της βροχής, άνετα μπορεί να θεωρηθεί ότι ‘μεταβαίνει’ από τις ψηλότερες στις χαμηλότερες περιοχές. Αν λοιπόν φτιάξουμε μια δεξαμενή και το μαζεύουμε, θα πρέπει να το δηλώσουμε και να πάρουμε άδεια χρήσης, αφού ανήκει στα ‘μεταβατικά’.
Τροποποίηση της αριθ. οικ. 150559/10.6.2011 απόφασης (ΦΕΚ Β’ 1440/16.6.2011) 1.