ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

KONTI: Τραυματισμός εργάτη της περιφρούρησης με μαχαίρι από άγνωστο

Οι απολυμένοι εργάτες της ΚΟΝΤΙ συνεχίζουν την περιφρούρηση του εργοστασίου της ΚΟΝΤΙ παρά το γεγονός ότι το σύνολο του προσωπικού έχει απολυθεί και η εταιρία Arcelormittal έχει δηλώσει ότι θα κλείσει οριστικά το εργοστάσιο.
Σήμερα το μεσημέρι, περίπου στις 4.30, οι εργάτες της περιφρούρησης ρώτησαν 3 άτομα τα οποία είχαν μπει στο εργοστάσιο της ΚΟΝΤΙ στη ΒΙΠΕ Βόλου (Βελεστίνο) για ποιο λόγο είχαν εισέλθει σε αυτό. Τα 3 άτομα εξύβρισαν τον εργάτη ΑΚ και στη λογομαχία ένα από τα τρία άτομα επιτέθηκε με μαχαίρι στον εργάτη της περιφρούρησης χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει σοβαρά.
Το σωματείο αλλά και άλλοι απολυμένοι που προσήλθαν άμεσα στο εργοστάσιο έλαβαν από την εταιρεία security τα στοιχεία των 3 άγνωστων ατόμων κι αυτή τη στιγμή κατατίθεται μήνυση στο ΑΤ Βελεστίνου.
Την Δευτέρα έχει κηρυχτεί 4ωρη στάση εργασίας από το ΕΚΒ καθώς το πρωί υπάρχει τριμερής στην επιθεώρηση εργασίας και το μεσημέρι εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα του σωματείου για τις παράνομες απολύσεις του Νοεμβρίου,Δεκεμβρίου 2011.

 http://ergatis.wordpress.com

Θα αυτοκτονήσουμε ή θα τους κάνουμε να φτύσουν αίμα για να μας σκοτώσουν;



Ένας άνεργος δεν έχει κατώτατο, 13ο ή 14ο μισθό.
Ένας άστεγος δεν έχει σπίτι.
Ένας νεκρός δεν έχει ζωή.
 Θα αυτοκτονήσουμε ή θα τους κάνουμε να φτύσουν αίμα για να μας σκοτώσουν;

Ακόμη ένας άστεγος νεκρός. Πέθανε το βράδυ από το κρύο. Δεν ήταν από τις κόκκινες γραμμές του Παπαδήμου-δήμιου. Δεν ήταν η ζωή του η ανταγωνιστικότητα που προπαγανδίζει ο απρόσωπος-εκπρόσωπος Καψής. Πέθανε από το κρύο που είναι φυσικό φαινόμενο. Αυτό που τον οδήγησε στο θάνατο ήταν η ανέχεια, η φτώχεια, η εξαθλίωση.
Αυτά όμως δεν είναι φυσικά φαινόμενα. Δεν είναι χιόνι, δεν είναι καταιγίδα, δεν είναι κεραυνός.

Τοπική κοινωνία - Αντιμετώπιση τοξικομανών

Η ζωή του σύγχρονου ανθρώπου κατακλύζεται από κατανάλωση ουσιών. --- Άλλες θετικές και άλλες αρνητικές για τον οργανισμό. --- Κάποιες από αυτές τις ουσίες είναι και τα ναρκωτικά. --- Οι περισσότερες ναρκωτικές ουσίες κατασκευάστηκαν από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες. --- Η κατάχρηση όμως αυτών των ουσιών οδηγεί σε εθισμό. --- Πώς όμως αντιμετωπίζουμε έναν άνθρωπο εθισμένο σε τοξικές ουσίες; --- Δυστυχώς η κοινωνία των Τρικάλων είναι μια κλειστή κοινωνία και για να αποφύγει τη λαϊκή κατακραυγή (και το κουτσομπολιό) προσπαθεί να θάψει το πρόβλημα. --- Όπου ξαφνικά ξεσπά το πρόβλημα: μάνα έσφαξε το γιό της στον ύπνο, νεαρός βρέθηκε νεκρός στο γήπεδο Σαραγιών, νεαρή κοπέλα βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων, και πολλά άλλα συμβάντα που διαβάζουμε στις τοπικές εφημερίδες ή βλέπουμε σε τοπικά κανάλια. 


Η σιωπή μας συνενοχή μας. Ποιοί φταίνε για την κατάσταση αυτή;
Η αστυνομία του νομού Τρικάλων όπως και όλης της ελληνικής επικράτειας δεν αντιμετωπίζει τους τοξικομανείς ως αρρώστους αλλά σαν κοινούς εγκληματίες, μιλάμε για κατάχρηση εξουσίας και σωματικό έλεγχο σε δημόσιο χώρο που είναι αντισυνταγματικά. Οδηγούν τους τοξικομανείς για μισό γραμμάριο στα κρατητήρια σε πολλές περιπτώσεις με ξυλοδαρμούς και απειλές. Βάζουν τον συλληφθέντα να υπογράψει ότι θέλει ο αστυνομικός. Σε όλες τις περιπτώσεις οι δικηγόροι είναι γνωστοί δηλαδή ισχύει η κερδοσκοπία εις βάρος αρρώστων ανθρώπων. Πώς είναι δυνατόν όλες τις δικογραφίες περί ναρκωτικών να τις αναλαμβάνουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ δικηγορικά γραφεία και δικηγόροι; Γιατί ο τοξικομανής όταν τελειώσει η δικάσιμος θεωρείται ρουφιάνος και τσιράκι των αστυνομικών, γιατί δεν μιλάνε, γιατί δεν λένε την αλήθεια; 

ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ.

γυάλινος κόσμος

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

“Σε Ελλάδα, Τουρκία, Αλβανία, ο εχθρός είναι στις τράπεζες και στα υπουργεία.”-"Ασσος” των οπαδών του Ηρακλή



Μπορεί η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή να έχασε χθες το βράδυ 0 – 3 σετ από την τουρκική Αρκάς, αλλά οι οπαδοί της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης σημείωσαν “άσσο” από την εξέδρα του κλειστού γηπέδου του ΕΑΚ Ευόσμου, όταν σήκωσαν δύο πανό στα οποία αναγράφονταν, στα ελληνικά και στα τουρκικά, το σύνθημα “Σε Ελλάδα, Τουρκία, Αλβανία, ο εχθρός είναι στις τράπεζες και στα υπουργεία.” 


Μάλιστα, το πανό είναι γραμμένο και στα τουρκικά…

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟ ΣΑΣ

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έτρωγαν σε εστιατόριο στο Παγκράτι και συζητούσαν για την επόμενη μέρα στο κόμμα.

Λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ οι βουλευτές που... πρόσκεινται στον Ευάγγελο Βενιζέλο, κ.κ.Ο.Κωνσταντινόπουλος, Γ.Ντόλιος,Η.Καρανίκας και η Σοφία Γιαννακά με την Έλενα Παναρίτη συναντήθηκαν προκειμένου συζητήσουν τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.

Εκείνη την στιγμή εισέβαλαν στο εστιατόριο περίπου 70 άτομα, συνεπλάκησαν με την προσωπική ασφάλεια των βουλευτών. Ορισμένοι φώναξαν συνθήματα και εκτόξευσαν γιαούρτια κατά των βουλευτών, ενώ προκλήθηκαν και μικρές υλικές ζημιές στο κατάστημα προτού αποχωρήσουν.

Λίγα λεπτά μετά έφυγαν από το σημείο και οι βουλευτές.



anergoidimosiografoi

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Έρχεται χούντα χειρότερη από τη σημερινή. Και είμαστε απροετοίμαστοι.

Σχετικά με το δούρειο ίππο της επιτιδευμένης απολίτικης συμπεριφοράς, πλήρως πατενταρισμένης πανευρωπαϊκά από τους φιλελεύθερους ζογκλέρ.

Μιλάμε καθημερινά για τα καθεστώτα. Μιλάμε για εξουσίες. Λυμαίνονται τις ζωές μας και το καταγράφουμε δεόντως. Τι άλλο θα έπρεπε να κάνει κάθε λογικός άνθρωπος. Δε μας ξεφεύγει ούτε λέξη των εξουσιαστών, κυριολεκτικά ούτε μια δημόσια ανάσα τους δε μπορεί να μείνει απαρατήρητη. Έχουμε διαθέσιμα κάθε είδους μέσα και εργαλεία, ώστε έστω και εκ των υστέρων να ανακαλύπτουμε τι είπε, τι έγραψε, τι ψέλλισε, τι κραύγασε η εξουσία. Συνήθως δεν περνάνε παρά ελάχιστα λεπτά της ώρας, μέχρι να πέσει στα χέρια μας η άποψη της εξουσίας. Θα ακινητοποιήσουμε την κάθε της λέξη, θα την αναλύσουμε, θα βγάλουμε συμπεράσματα. …

Δε θα σταθούμε όμως απέναντι, ως ιδεολόγοι. Γιατί έχουμε φορέσει εθελοντικά το περιβραχιόνιο του απολίτικου μέσα στο δημόσιο βίο μας. Η απειλή είναι καθημερινή και δεδομένη: συμπεριφέρσου ως απολίτικο άτομο, γιατί αλλιώς θα ακινητοποιηθείς κι εσύ και τα λεγόμενά σου. Θα αναλυθείς κι εσύ και οι απόψεις σου. Θα χρησιμοποιηθείς ως παράδειγμα και συμπέρασμα. Πρέπει να φερθείς έξυπνα, πρέπει να υιοθετήσεις τα επικοινωνιακά κόλπα που εγκατέστησε το σύστημα. Πρέπει να παριστάνεις τον ανεγκέφαλο, τον καμμένο, τον δεν-ξέρω-δεν-είδα-δεν-άκουσα, για να επικοινωνήσεις τάχα με τον ανεγκέφαλο, τον καμμένο, τον δεν-ξέρω-δεν-είδα-δεν-άκουσα.

Χειμώνας ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

Εγώ έκλεψα τον Picasso


Εγώ έκλεψα τον Picasso
Αγαπητέ αναγνώστη.
Πριν μήνες πληροφορήθηκα ότι εδώ και χρόνια μέσα στην εθνική πινακοθήκη υπήρχε ένας αληθινός Picasso. Μόλις το έμαθα, σοκαρίστηκα! Έφτασα στο σημείο να μη μπορώ να κοιμηθώ, ώσπου πήρα τη μεγάλη απόφαση. Θα τον έκλεβα.

Από εκεί και πέρα λίγο-πολύ ξέρεις πως εξελίχθηκε η ιστορία…

Τώρα, έχω στο σαλόνι μου ένα έργο που αξίζει εκατομμύρια. Μάλλον θ’ αργήσω να τον πουλήσω, άλλα μέχρι τότε θα το παίζω μούρη σε όλους τους γνωστούς και φίλους μου.

Θα με κατηγορήσεις για φιλοχρήματο εγωιστή ή για κλέφτη ενός δημόσιου αγαθού, άλλα ξέρεις κάτι; Είσαι υποκριτής.
Αν είχες, όπως εγώ, τα μέσα και το θάρρος, θα τον είχες κλέψει πολύ πιο πριν από εμένα. Όχι, θα σε χάλαγε…
Μου απαντάς : «Λες βλακείες! Δε θα με ενδιέφεραν ποτέ τα χρήματα ή η μόστρα στον κοινωνικό μου περίγυρο, με ενδιαφέρει καθαρά η καλλιτεχνική του αξία ως έργο.»

Ορίστε ο πίνακας:
Πίνακας Picasso

Πες μου ρε! Τι το καταπληκτικό βλέπεις εδώ;

Ώδή στους νικημένους. (Χαίνηδες)

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ..

 Κρατούμενοι ξερίζωσαν το στομάχι παιδεραστή!




«σκληρές» φυλακές της Αγγλίας, την Φράνκλαντ, όπου κρατούμενοι ξεκοίλιασαν και έβγαλαν το στομάχι από τον 23χρονο Μίτσελ Χάρισον (φωτό) που είχε φυλακιστεί για βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού.
Ακόμα και οι σκληροτράχηλοι φύλακες δήλωσαν πως δεν έχουν ξαναδεί ποτέ τέτοια βαρβαρότητα. Το κατακρεουργημένο πτώμα του Μίτσελ βρέθηκε σήμερα το πρωί μέσα στο κελί του και σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας δύο άλλοι κρατούμενοι (οι Μάικλ Πάαρ και Νέιθαν Μαν) κρατούσαν ακίνητο τον Μίτσελ, του είχαν κλείσει το στόμα και τον ξεκοίλιασαν ζωντανό χρησιμοποιώντας μια αυτοσχέδια λεπίδα που είχε και πλαστικό περίβλημα.

Ιράκ - Αφγανιστάν: εικόνες του πολέμου...



  ...Με αφορμή την πρόσφατη "αποχώρηση" των αμερικανικών στρατευμάτων από το Ιράκ, παρουσιάζεται το πρώτο βίντεο δημιουργίας του aksioprepeiakantoxh.com. Περιλαμβάνει εικόνες από την εμπόλεμη καθημερινότητα στις χώρες του Αφγανιστάν και του Ιράκ μετά την στρατιωτική εισβολή των Η.Π.Α και του ΝΑΤΟ εδώ και μια δεκαετία.

Χιλιάδες στρατιώτες και άμαχος πληθυσμός έπεσαν και πέφτουν νεκροί, ενώ πολλοί περισσότεροι τραυματίζονται ισοβίως, στο επαίσχυντο όνομα των «ειρηνευτικών πολέμων για τον εκδημοκρατισμό των κοινωνιών». Αφορμή, το φάντασμα της "τρομοκρατίας", αιτία πάντα, το πετρέλαιο, τα ναρκωτικά, το χρήμα. Προωθείστε το αν πιστεύετε ότι αξίζει...

ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΕΥΣΤΟΙ



Η εποχή είναι άδικη. Ψάχνεις για άγκυρες. Για μια σταθερά που να θυμίζει τον παλιό κόσμο, ναι αυτόν που κράζαμε. Αν και δεν είμαι σίγουρος, κατά πόσο η γνώση ότι ο παλιός κόσμος μας οδήγησε εδώ, θα μας κάνει σοφότερους ώστε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Οι ακραίες συνθήκες, γεννούν ακραίες συμπεριφορές. Η εγκληματικότητα αυξάνεται. Σου λένε φταίνε οι μετανάστες. 
Αυξάνονται οι άνθρωποι που ψάχνουν στα σκουπίδια, οι άνθρωποι που πεινάνε. Δεν στο λένε ευθέως, αλλά υπονοούν ότι πάντα υπήρχαν. Αυξάνονται οι άνεργοι, οι άστεγοι, όλοι αποκτούν ένα στερητικό α- ως χαρακτηριστικό. Βλέπω πολλά νεύρα στους γύρω. Τα πιο επιθετικά ένστικτα βγαίνουν στην επιφάνεια, όταν η επιβίωση έρχεται στο προσκήνιο. Παρατηρείται ο παραλογισμός του τραμπούκου, η αγένεια, τα ξεσπάσματα και η κατάθλιψη.

Κουίζ! Τι δουλειά έκανε η Anastassia Michaeli της Άριας φυλής;

Όλος ο πλανήτης “θαύμασε” το θάρρος, τον τσαμπουκά, της πανύψηλης ξανθιάς βουλευτίνας Anastassia Michaeli, της δημοκρατικότερης χώρας του πλανήτη, που...έριξε στα έδρανα του κοινοβουλίου ένα ποτήρι νερό εναντίον του άραβα συνάδελφου της, για μια διαφωνία της…
Έπρεπε να τιμωρηθεί το Αραβόφωνο σχολείο που τόλμησε να συμμετάσχει σε εκδήλωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα και η υπέρμαχος της νέας πατρίδας και θρησκείας της δεν μπορούσε να ανεχτεί απόψεις περί ελευθερίας.
Πρόκειται για την ισραηλινή βουλευτίνα Anastassia Michaeli!
 
 Η εν λόγω κυρία, που έχει «εργαστεί» σκληρά στη ζωή της στην πατρίδα της τη Ρωσία (Ρωσίδα, φανατική Χριστιανή, που παντρεύτηκε εβραίο και μετανάστευσε στη γη της επαγγελίας, έγινε ισραηλινή υπήκοος, εβραία το θρήσκευμα και ο εκλεκτός λαός του θεού την τίμησε με την ψήφο του και εκλέχτηκε βουλευτής), αλλά και σε πολλές χώρες …Παρίσι αλλά και Ουκρανία, είχε προηγούμενο με τον Άραβα βουλευτή Ghaleb Majdale.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΤΟΞΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Τον προηγούμενο μήνα, μια θατσερική δήλωση ότι οι τοξικομανείς κολλάνε επίτηδες AIDS για να παίρνουν επίδομα, με έκανε να νιώσω διάφορες στομαχικές διαταραχές. Καταρχήν η δήλωση είναι απάνθρωπη, κυνική και υποκριτική. Διαλύουν το κράτος πρόνοιας, αλλά σπεύδουν παράλληλα να βαφτίσουν τα επιδόματα και τις παροχές σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, ως περιττά και αμφιβόλου αξίας. 
Είμαστε σε μια περίοδο όπου παρατηρείται μια γενικότερη αύξηση των τοξικομανών και οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον πιο προσεκτικές. Βέβαια, αυτό είναι ακόλουθο μιας συγκεκριμένης λογικής, που ακολουθεί την απανθρωποποίηση της κοινωνίας, μέσω στυγνών πολιτικών (ως πρακτικές). Το ότι στρέφονται όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε τοξικές ουσίες, δεν είναι μόνο λόγω ψυχολογικής αδυναμίας και απελπισίας, αλλά -κυρίως- λόγω της…τοξικότητας της κρίσης. Τα αδιέξοδα παράγουν αντικοινωνικές συμπεριφορές, για τις οποίες είναι υπεύθυνη η κοινωνία.

Έχετε προσέξει ότι ο Σαμαράς έχει το 90% των καταθέσεών του στο... Βέλγιο;

Με έκπληξη διάβασα e-mail που έφτασε στο λογαριασμό μου με σχετικό λινκ που παραπέμπει στο πόρταλ της Βουλής, το οποίο δείχνει πως ο κ. Αντώνης Σαμαράς, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πιθανός μελλοντικός πρωθυπουργός διατηρεί το 90% των καταθέσεών του στο εξωτερικό.

Το να θέτεις θέμα επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας με τους δανειστές αποτελεί πολιτική επιλογή και πολιτικό επιχείρημα που άσχετα με...το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος, έχει μια λογική. Το να είσαι όμως αρχηγός κόμματος και σε μια κρίσιμη περίοδο για την εμπιστοσύνη στις τράπεζες και την οικονομία της χώρας και να διατηρείς το 90% των καταθέσεων στο εξωτερικό είναι αχαρακτήριστη πράξη.

από το capital

Κάντε κλικ στη φωτό για μεγέθυνση και διαβάστε το κείμενο

http://apneagr.blogspot.com

Όποιος εύκολα ξεχνάει…


… απότομα θυμάται!


Ξεχάστηκε κιόλας φαίνεται! Και δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστοι μήνες από τη μέρα που ο  Άντερς Μπρέιβικ δολοφόνησε μαζικά τους συμπατριώτες του. Θα είχε ξεχαστεί, όμως, υπό άλλες συνθήκες;
Ας κάνουμε μια υποθετική – όχι όμως και αβάσιμη – ερώτηση: τί θα είχαν δει τα μάτια μας και τί θα είχαν ακούσει τ’ αυτιά μας, αν στη θέση του νορβηγού φασίστα (και έχοντος απολύτως  σώας τας φρένας) δολοφόνου βρισκόταν ένας ισλαμιστής; Ας θέσουμε και μια άλλη υποθετική – αλλά εξίσου βάσιμη– ερώτηση: τί (δεν) θα είχαμε ακούσει και δει, αν αυτό το φασιστικό παλιοτόμαρο είχε δολοφονήσει, αντί για ντόπιους νορβηγούς, μουσουλμάνους μετανάστες; Ο αναγνώστης/στρια που θέλει να χρησιμοποιεί το μυαλό του/της έχει δώσει ήδη την προφανή απάντηση.
Και είναι προφανής η απάντηση διότι, χρόνια τώρα οι δυτικές κοινωνίες έχουν αποδεχτεί την προπαγάνδα των κυρίαρχων κύκλων και αντιμετωπίζουν τους μετανάστες ως αποδιοπομπαίους τράγους, ως υπεύθυνους για όλες τις καταστροφικές επιπτώσεις που βιώνουν μέσα στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα όπου πελαγοδρομούν.

Ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΟΛΕΨΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ



Είναι γνωστό το πολιτικό παρελθόν του σημερινού Υπ.Υποδομών Μάκη Βορίδη ο οποίος δεν διετέλεσε μονάχα επικεφαλής της φιλοχουντικής ΕΠΕΝ αλλά ίδρυσε και το δικό του ακροδεξιό κόμμα με το όνομα “Ελληνικό Μέτωπο”.
Ως υπουργός Υποδομών δεν ξέχασε τους ανθρώπους που...
το
ν στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια κι αποφάσισε να μοιραστεί μαζί τους την κυβερνητική εξουσία που ανέλαβε. Σας παρουσιάζει μερικά από τα στελέχη του Ελληνικού Μετώπου και του ΛΑΟΣ που βρήκαν στέγη κι εργασία στο Υπ.Μεταφορών.
-Θεοδόσης Αθανασάς, επιφανές στέλεχος και διευθυντής του Ελληνικού Μετώπου. Το όνομα του αναφέρεται και…
…στο σχετικό λήμμα της Wikipedia. Ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή στο Πολιτικό Γραφείο του Μάκη Βορίδη στο Υπ.Μεταφορών.


ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ->

Αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών.


Ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για χρήστες ναρκωτικών ουσιών, με αποποινικοποίηση του αδικήματος για ίδια, αποκλειστική χρήση, καθώς και υπό όρους απόλυση από τις φυλακές όσων έχουν εκτίσει το ένα τρίτο της πραγματικής ποινής τους, προβλέπει μεταξύ άλλων το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, για τον «Κώδικα Ναρκωτικών».
Παράλληλα προβλέπονται αυστηρότερες ποινές για οργανωμένες μορφές διακίνησης.
Στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου, τονίζεται ότι η μεταρρύθμιση του κώδικα νόμων για τα ναρκωτικά εμφανίζεται αναγκαία στις εξής κατευθύνσεις:
- Αυστηρή καταστολή των βαρύτερων και οργανωμένων μορφών διακίνησης, αλλά με προσεκτικό διαχωρισμό τους από τις ελαφρύτερες περιπτώσεις.
- Προσπάθεια διάκρισης και διαβάθμισης των σχετικών εγκλημάτων, ώστε να αποφεύγονται οι δυσανάλογα βαριές ή ευνοϊκές μεταχειρίσεις.
- Αποποινικοποίηση τόσο της χρήσης ναρκωτικών ουσιών όσων και των υποστηρικτικών αυτής πράξεων, όπως κατοχή και με οποιονδήποτε τρόπο προμήθεια προς ίδια χρήση.
- Διευκόλυνση της ουσιαστικής εφαρμογής μέτρων απεξάρτησης, σωματικής και ψυχολογικής αντί του εγκλεισμού στις κοινές συνθήκες της φυλακής.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΡΕ..

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Eπιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο καρκίνος είναι ανθρώπινο δημιούργημα

O καρκίνος είναι μία σύγχρονη ασθένεια κατασκευασμένη από τον άνθρωπο και η οποία προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η μόλυνση και η διατροφή, σύμφωνα με μία μελέτη που πραγματοποιήθηκε από επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Mάντσεστερ.

H μελέτη λειψάνων και γραπτών έργων από την αρχαία Aίγυπτο, την αρχαία Eλλάδα και άλλες προγενέστερες περιόδους, η οποία διεξάχθηκε στο Kέντρο KNH - Bιοϊοατρικής Aιγυπτολογίας του Mάντσεστερ, περιλαμβάνει την πρώτη ιστολογική διάγνωση καρκίνου σε μία αιγυπτιακή μούμια.

Tο εύρημα μίας και μοναδικής περίπτωσης της ασθένειας, μετά από έρευνες σε εκατοντάδες αιγυπτιακές μούμιες, με ελάχιστες αναφορές στον καρκίνο σε γραπτές πηγές, αποδεικνύει ότι ο καρκίνος ήταν εξαιρετικά σπάνιος στην αρχαιότητα. Tο ποσοστό της ασθένειας έχει αυξηθεί κατακόρυφα μετά την Bιομηχανική Eπανάσταση, με έμφαση στα ποσοστά παιδικού καρκίνου - γεγονός που αποδεικνύει ότι η εμφάνιση της νόσου δεν οφείλεται αποκλειστικά στο γεγονός ότι οι άνθρωποι ζουν περισσότερα χρόνια.

GRAND CRASH MOTO kuluris!

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Παπάς έπεσε στη θάλασσα στα Θεοφάνεια!

ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ!!!



Στη Σκάλα Κατερίνης φαίνεται πως έχουν πολλές αμαρτίες, και δεν έφτανε μόνο ο σταυρός...έτσι μια ανώτερη δύναμη έριξε και τον...παπά στη θάλασσα!



Λόγω των ισχυρών ανέμων, το σκάφος που μετέφερε τον ιερέα του χωριού και πολίτες ανετράπη, με αποτέλεσμα να βρεθούν όλοι στη θαλασσα..





Δείτε το βίντεο:

Το χαμηλότερο ποσοστό παιδικής θνησιμότητας στην Αμερική κατέχει η Κούβα


GranmaΝικόλαος Μόττας

Άλλη μιά απόδειξη ότι το κράτος πρόνοιας και το εθνικό σύστημα υγείας λειτουργούν σωστά στην σοσιαλιστική Κούβα είναι το γεγονός ότι η χώρα κατέχει - μαζί με τον Καναδά - το χαμηλότερο ποσοστό βρεφικής και παιδικής θνησιμότητας. Πιο συγκεκριμένα, σχετική έκθεση της UNICEF γιά την παιδική θνησιμότητα αναφέρει ότι το 99.4% των παιδιών που γεννιούνται και μεγαλώνουν στην Κούβα φτάνουν στην ηλικία των πέντε χρόνων. Σύμφωνα με την ίδια έκθεση, η παιδική θνησιμότητα στο νησί ανέρχεται σε 4.9% που αποτελεί από τα χαμηλότερα ποσοστά σε όλη την αμερικανική ήπειρο.
Όπως αναφέρει σε κεντρικό άρθρο της η εφημερίδα Granma, τα τελευταία τέσσερα χρόνια η βρεφική - παιδική θνησιμότητα έχει περιοριστεί στα 5 περιστατικά ανα 1.000 γεννήσεις, κάτι που αποδίδεται στην πολύ καλή λειτουργία των ιατρικών υπηρεσιών του εθνικού συστήματος υγείας.

"Ξέρεις ποιος είναι αυτός ρεεεε; Ρε...ξέρεις ποιον έσπρωξες; Ρε...ξέρεις ποιου τα στοιχεία ζήτησες για εξακρίβωση;" …


Η γενιά, που τα «έφαγε» όλα και χρεωκόπησε το κράτος.
Η γενιά, που, για να σωθεί η ίδια, ...«πούλησε» τα παιδιά της στο ΔΝΤ.

…"Ξέρεις ποιος είναι αυτός ρεεεε;
Ρε... ξέρεις ποιον έσπρωξες;
Ρε...ξέρεις ποιου τα στοιχεία ζήτησες για εξακρίβωση;" …φώναξε ένας "δημοκράτης" των Εξαρχείων σε κάποιον νεαρό αστυνομικό, ο οποίος τόλμησε να ελέγξει τον προκλητικό Παπαχρήστο.


..Γιού τόκινγκ του μι?

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ" ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.


Εντάξει είμαστε χώρα αστείων. Επομένως δεν έχει νόημα να συζητάμε σοβαρά πλέον με αυτό το πολιτικό σύστημα, με αυτό το πολιτικό προσωπικό.

Το υπουργείο εργασίας λοιπόν αποφάσισε ότι: Παιδόφιλοι, Πυρομανείς, Κλεπτομανείς, Επιδειξιομανείς, Ηδονοβλεψίες κ.λ.π. θεωρούνται άτομα ανάπηρα με ποσοστά αναπηρίας, που κυμαίνεται ανάλογα, από 20-35%, το οποίο ποσοστό θα λαμβάνεται υποχρεωτικά υπόψη από τις υγειονομικές επιτροπές του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ και από όλους τους ασφαλιστικούς φορείς του δημοσίου.
Με βάση όμως αυτά τα ποσοστά αναπηρίας τα άτομα που έχουν αναπηρία αυτών των βαθμών, θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι  δικαιούνται και κάποια προνόμια, τα οποία φυσικά θα πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης.  
Είπατε τίποτα;


                 ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ