ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ο χώρος που χρειάζεται να "κουρευτεί" για να εγκατασταθεί μια μόνο ανεμογεννήτρια ύψους πάνω από 100 μέτρων ...σε βουνό...

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έσβησαν τον «Ελληνικό Χρυσό!»

volley tzelai
Απιστευτη σκηνικό στο Ζηρίνειο 
γυμναστήριο!

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ του αγώνα Κηφισιά – ΠΑΟΚ, οπαδοί του Δικέφαλου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο διέκοψαν για λίγο τον αγώνα και κάλυψαν με αυτοκόλλητα τη διαφήμιση της «Ελληνικός Χρυσός» στις φανέλες όλων των παικτών της ομάδας με τους παίκτες να παίζουν στη συνέχεια με αυτά πάνω τους…

πηγή

Tης πατρίδας μου η σημαία έχει πλέον χορηγό

ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebaceb7-cf83ceb7cebcceb1ceb9ceb1-cf84ceb7cf83-cebeceb7cf81ceb1cf83














Μετά από 4 χρόνια η πολιτική ηγεσία αποφάσισε να ξαναβγούν τα στρατιωτικά οχήματα στους δρόμους ενόψει της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου. Πρόσχημα είναι η τόνωση του “πατριωτικού φρονήματος” και η επίδειξη στους γείτονες Τούρκους, σύμφωνα με κύκλους, αλλά ο λόγος είναι περισσότερο το άνοιγμα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, που ως υπερσυντηρητικοί θέλουν περισσότερο χακί και…εθνική υπερηφάνεια.
Κάποιοι γκρινιάζουν πέρα από το προφανές και για την σπατάλη που προκύπτει από την λειτουργία των τανκς, των τεθωρακισμένων και των αεροσκαφών, μια σπατάλη που δεν έχει κανένα νόημα, ειδικά στην σημερινή εποχή που η εξοικονόμηση χρημάτων υποτίθεται ότι είναι…ευαγγέλιο για το κράτος.
Κι όμως, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης πήρε την πρωτοβουλία να γίνει χορηγός της στρατιωτικής παρέλασης, καλύπτοντας το κόστος των καυσίμων. Ένας από τους Έλληνες ολιγάρχες προβαίνει σε μια τέτοια κίνηση για ποιους λόγους;
Θέλει να γίνει αρεστός στους ανεγκέφαλους που έχουν ονειρώξεις με ερπύστριες και κανόνια;
Επιθυμεί να το παίξει ευεργέτης για να συνεχίσει η κυβέρνηση να κάνει τα στραβά μάτια στις κινήσεις του;
Μήπως έπαιξε κάποιο ρόλο -λέω εγώ τώρα- η ακύρωση του προστίμου ύψους 240 εκ. ευρώ στην Motor Oil;
Η σύνδεση μιας παρέλασης με έναν ιδιώτη και μάλιστα όχι όποιον κι όποιον, καταδεικνύει πως αντιλαμβάνονται στην κυβέρνηση την “εθνική ανάταση”. Η ανάθεση σε χορηγό που απολαμβάνει επί χρόνων σκανδαλώδη προνόμια (φοροαπαλλαγές, προμήθειες, ανάθεση έργων) είναι απλά το κερασάκι στην υπόθεση “ελληνικό κράτος, η διαστροφή σε πρώτο πλάνο“. Η συνεργασία με ολιγάρχες που για να συγκεντρώσουν πλούτο έχουν δημιουργήσει χιλιάδες φτωχούς, χαρακτηρίζει το κράτος, αφού το κάνει υπόλογο σ’ αυτούς αλλά ποτέ στην κοινωνία.
1375634_513797442044081_739070680_n



http://strangejournal.wordpress.com/

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Με πόσους Πάχτες μολύνεται το νερό;

Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

Μαθαίνει ο δήμαρχος ότι ένα από τα χωριά του δήμου του έχει στο νερό του αρσενικό, δηλητήριο δηλαδή, σε ποσότητες τριπλάσιες από τα παγκοσμίως επιτρεπτά όρια κι αντί να ξεσηκώσει γη και ουρανό, αντί να τρέξει στα υπουργεία και στους διεθνείς οργανισμούς, βγάζει την κάτωθι ανακοίνωση: «Δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των κατοίκων, γιατί η συγκέντρωση του αρσενικού δεν…υπερέβη τα 30mg/1 που ίσχυε πριν από λίγα χρόνια, πόσο μάλλον το όριο των 50mg/1 που ήταν η παραμετρική τιμή μέχρι το 2013».

Καταλάβατε τι λέει ο δήμαρχος Χαρχούδας; Ότι ναι, τώρα η ποσότητα δηλητηρίου είναι όντως τριπλάσια του επιτρεπτού, παλαιά όμως δεν ήταν, δίχως να αναζητά τους λόγους για τους οποίους οι παγκόσμιοι οργανισμοί άλλαξαν τα όρια, χωρίς να ψάξει για επιστημονικές μελέτες που μεταβάλουν τα δεδομένα που ίσχυαν το 2003. Δεν φταίει το αρσενικό, φταίνε τα κωλόπαιδα που από το 2003 μέχρι σήμερα έχουν γίνει μαλθακά και φλώρικα.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Το μυστρί το πηλοφόρι κάνει άντρα το αγόρι, κ. Υπουργέ Τρολ

O Νίκος Μπογιόπουλος σε άρθρο του στην ιστοσελίδα enikos.gr κατέληγε χτες με το εξής υστερόγραφο:

«Κάτω από τα 65 κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει σύνταξη», απεφάνθη πρόσφατα ο – «θα έπρεπε να σας έχουμε απολύσει για να δείτε τι εστί βερίκοκο» - κύριος Α.Γεωργιάδης. Εμείς λέμε ότι «κανονικά» ο - «θα έπρεπε να σας έχουμε απολύσει για να δείτε τι εστί βερίκοκο» - υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης θα έπρεπε να πάει να δουλέψει (όχι για πολύ, για καμιά βδομάδα) σε καμιά οικοδομή. Σε κανένα μεταλλουργείο. Σε καμιά ειδικότητα εναεριτών. Σε κανένα καμίνι χάλυβα. Σε κανένα ορυχείο. Σε κανένα συνεργείο αποκομιδής απορριμμάτων κλπ. Έτσι, για να μάθει τι θα πει δουλειά. Και αφού θα μάθαινε τι σημαίνει δουλειά, μετά θα τα λέγαμε και για το χρόνο συνταξιοδότησης".»

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Αφιερωμένο στα τηλεοπτικά κανάλια και όχι μόνο που με αφορμή την αποκάλυψη για το "ξανθό αγγελούδι που είχε απαχθεί από Ρομά",σε ένα κρεσέντο ρατσιστικού παραληρήματος,βρήκαν και πάλι τον εχθρό τους.

ΟΧΙ, ΟΧΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ!!



Δείτε πόσο ΤΡΑΓΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΕΣ είναι οι χρυσαυγίτες! Αριστερά βλέπετε εικόνα από τον χρυσαυγίτικο ιστότοπο "Αντεπίθεση", και μάλιστα από άρθρο που "τιμά" τον αγωνιστή της επανάστασης Αθανάσιο Διάκο! (http://antepithesi.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1225:ethnikismos-stin-texni-32&Itemid=304) Δεξιά βλέπετε την αυθεντική εικόνα, που χρησιμοποίησαν οι χρυσαυγίτες για να κάνουν photoshop. Είναι προπαγανδιστική εικόνα των ναζί! Μπορείτε να την δείτε και μόνοι/μόνες σας εδώ: http://www.pzg.biz/posters_nazi_propaganda_art.htmΠΟΣΟ ΠΙΟ ΝΑΖΙ; ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΝΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ;;;

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Εξευτελιστική συμπεριφορά δημοσιογράφων του MEGA στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών

“ Καταγγελία του Δημήτρη Βαρνάβα για προκλητική συμπεριφορά των δημοσιογράφων του Mega, που δεν τον άφησαν να μιλήσει για τις προκλήσεις Γεωργιάδη στο Νοσοκομείο Κερκυρας ”

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.), Δημήτρης Βαρνάβας, σε δήλωσή του καταγγέλλει προκλητική συμπεριφορά των Αναγνωστάκη και Χασαπόπουλου εναντίον του.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως μετά από τεράστια αναμονή εκτός του κτιρίου του MEGA, ειδοποιήθηκε ότι τελικά δε θα εμφανιστεί να μιλήσει για τις προκλήσεις, του πρώην τηλεβιβλιοπώλη και νυν υπουργού Υγείας, Γεωργιάδη στο Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημ. Βαράβα: