ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ξεκαρδιστική φωνή απελπισίας από το τραπεζικό κατεστημένο.

(δεν αφήνουμε λεφτά σε τράπεζες - δεν συνεργαζόμαστε με 

τράπεζες)


Φωτογραφία: Ξεκαρδιστική φωνή απελπισίας από το τραπεζικό κατεστημένο.

(δεν αφήνουμε λεφτά σε τράπεζες - δεν συνεργαζόμαστε με τράπεζες)

Απο facebook

Φορολογούν μηδενικά εισοδήματα


Οι διατάξεις της φορολογικής νομοθεσίας για τα τεκμήρια διαβίωσης κρύβουν φέτος παγίδες υπερφορολόγησης για περίπου 2.400.000 φορολογουμένους με ετήσιο εισόδημα χαμηλότερο από το αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ.
Οι φορολογούμενοι θα υποχρεωθούν να υποβάλουν δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος έστω και αν τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2012 ήταν πενιχρά ή ακόμη και μηδενικά. Παράλληλα, οι ίδιοι φορολογούμενοι θα χρεωθούν από την εφορία με τα ελάχιστα ποσά τεκμηρίων διαβίωσης των 3.000 ή 5.000 ευρώ -εφόσον είναι άγαμοι ή έγγαμοι αντίστοιχα-, καθώς επίσης και με τα τεκμήρια διαβίωσης που αντιστοιχούν στις κατοικίες τις οποίες χρησιμοποιούν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».

The Mall Athens: Σκάνδαλο όπως και αν το δεις


Το μεγαλύτερο αυθαίρετο της νοτιοανατολικής Ευρώπης διανύει τον όγδοο χρόνο λειτουργίας του, παρά την προηγούμενη απόφαση του ΣτΕ (1528/2003), με την οποία το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο διέταζε την παύση των εργασιών για την ανέγερση του Mall, κρίνοντας πως η κατασκευή του παραβιάζει το άρθρο 24 του Συντάγματος, επιβαρύνοντας ανεπανόρθωτα το οικιστικό περιβάλλον. Η Ολομέλεια είχε προχωρήσει τότε ομόφωνα στην ακύρωση των σχετικών αποφάσεων υπουργών, κρίνοντας αντισυνταγματικό το νόμο Λαλιώτη.
Η τροποποίηση νόμου(3207/2003) από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, λίγους μήνες μετά την απόφαση του ΣτΕ, είχε δώσει τότε τη λύση στο πρόβλημα της Lamda του Ομίλου Λάτση, που είχε αναδειχτεί πλειοδότρια εταιρία για το «Ολυμπιακό Χωριό Τύπου» του Αμαρουσίου, το οποίο και χρησιμοποιήθηκε ως πρόσχημα για την κατασκευή του Mall.

ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ

Ο εχθρός λαός στην Ιερισσό και τα πάνοπλα ΕΚΑΜ

«Σε κάθε γωνία υπάρχει αστυνομία, η Χούντα δεν τελείωσε το 73» είναι ένα από τα συνθήματα των διαδηλωτών που αποκτά άλλη επικαιρότητα και βαρύτητα αν διαβάσουμε προσεκτικά την αρθρογραφία σχετικά με τα νεά καθήκοντα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Τόσο οι δηλώσεις του υπουργού ΠΡΟΠΟ Ν.Δένδια, όσο και η ανάλυση των επικίνδυνων απόψεων του από το σύνολο των εθνικιστικών και μιλιταριστικών μέσων ενημέρωσης, έντυπων και ηλεκτρονικών, αποκαλύπτουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια τομή της οργάνωσης και  της ένοπλης αντιπαράθεσης των κρατικών μηχανισμών καταστολής με πρόσχημα την αντιμετώπιση της βαριάς εγκληματικότητας. Ουσιαστικά περιγράφεται μια στρατιωτικοποιημένη αστυνομία σε ρόλο Δικαστή Ντρεντ, με οπλισμό-πυρομαχικά-κανόνες εμπλοκής και πλήρη...
κυβερνητική κάλυψη για να σκοτώνει, για «να κερδίζει τις μάχες» και να επιβάλλει με κάθε τρόπο τον Νόμο και την Τάξη, ότι και αν σημαίνει αυτό για την ενίσχυση του αστικού καθεστώτος εξουσίας.

Σαν σήμερα 6 Απρίλη 1941 οι ναζί μπαίνουν στην Ελλάδα, ο λαός νικημένος αλλά οχι υποταγμένος συνεχίζει τον αγώνα ως την Ελευθερία.


Η Γερμανική Επίθεση κατά της Ελλάδας
Η επίθεση της ναζιστικής Γερμανίας κατά της χώρας μας εκδηλώθηκε στις 5:15 το πρωί της 6ης Απριλίου 1941 στα οχυρά της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, 45 λεπτά πριν από την προβλεπόμενη ώρα, σύμφωνα με τη γερμανική διακοίνωση που είχε επιδοθεί νωρίτερα στον πρωθυπουργό Αλέξανδρο Κορυζή από τον γερμανό πρεσβευτή στην Αθήνα, πρίγκιπα Έρμπαχ. Επιδίδοντας το τελεσίγραφο, ο Έρμπαχ τόνισε στον Κορυζή ότι ο πόλεμος δεν στρεφόταν κατά της Ελλάδας, αλλά κατά της Αγγλίας, που είχε σπεύσει προς βοήθεια της χώρας μας με 62.000 άνδρες και μεγάλη αεροπορική δύναμη. Ο Κορυζής είπε το δεύτερο ΟΧΙ, αυτή τη φορά στην ιταμή ναζιστική πρόκληση. Η γερμανική επίθεση κατά της Ελλάδας αποτελεί συνέχεια του ελληνοϊταλικού πολέμου, που ξεκίνησε την 28η Οκτωβρίου 1940 με την ιταλική επίθεση στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

H δικτατορία τους μπορεί να υπάρξει και δίχως τανκς...



βρώμικη  αλλά καλοπληρωμένη  !!!

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

τί τρέχει με τους ένστολους φασίστες;


Λίγες μέρες πριν και μόλις είχε πέσει το δείλι, έγιναν αντιληπτές μερικές φρεσκοκολλημένες αφίσες χρυσαυγιτών στον χώρο του ΤΕΙ Πειραιά. Οι αφίσες ήταν αυτές:
xa3
Το ότι οι αφίσες είχαν μόλις κολληθεί απέτρεψαν στους συντρόφους που τις ξεκόλλησαν να διαπιστώσουν για μια ακόμη φορά την έμπρακτη διαπλοκή των φασιστών με τους ένστολους.Οι αφίσες ήταν μεγέθους Α4, φωτοτυπημένες πίσω από έγγραφα του Λιμενικού Σώματος, όχι διαβαθμισμένα ούτε και πρόσφατα. Πρόκειται για έγγραφα που αφορούν διακίνηση αναλώσιμων.

Έχω ένα όνειρο-Ο μεγαλοπρεπής λόγος του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ με ελληνικούς υπότιτλους. Θεωρείται ίσως ο καλύτερος λόγος όλων των εποχών! Τα λόγια είναι περιττά ...

I

Το νερό που γίνεται... νεράκι


Έδειξε και στην κρατική τηλεόραση το κλασικό ντοκιμαντέρ όπου το κεφάλαιο επεμβαίνει και  κλέβει το νερό από φτωχές περιοχές του κόσμου πουλώντας το εκ των υστέρων ακριβότερα, τονίζοντας πως αφού είναι φτωχοί, κάποιοι δε το πληρώνουν και ενώ πριν είχαν κάποιο νερό, τώρα δεν έχουν τίποτα. Να τονιστεί ότι ανάλογο θέμα για το νερό περιλήφθηκε και στην Ελλάδα σε ντοκιμαντέρ δημοσιογράφων και γενικά είναι πολύ δημοφιλές στα χρόνια της κρίσης να προβάλλεις σκηνές οδύνης.
Υπόθεση: Αν το ποσοστό αυτών που πέθαιναν πριν από χολέρα κλπ με το μέτρια μολυσμένο νερό, ήταν μεγαλύτερο αυτών που πεθαίνουν τώρα εξαιτίας της αδυναμίας τους να πληρώσουν το ακριβότερο και καθαρότερο νερό (από τη δίψα ή επειδή προτιμούν το δωρεάν τελείως βρώμικο που απέμεινε), τότε τι; Πρέπει να αναγνωρίσουμε ένα καινούργιο πανανθρώπινο δικαίωμα στο θάνατο λόγω αμορφωσιάς;

Μην ανοίγετε τα ειδοποιητήρια του αίσχους! Επιστρέψτε τα κλειστά στις εφορίες γράφοντας πάνω στους φακέλλους. «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ» – ΛΑΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

epistrofi
ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
Δυόμισι εκατομμύρια «χρεοφειλέτες» φοροχαρατσιών μέχρι τα 3.000 ευρώ επιχειρεί να τρομοκρατήσει η μνημονιακή λαίλαπα στέλνοντας μαζικά αυτές τις μέρες ειδοποιητήρια. 

Εκατομμύρια λαβωμένα νοικοκυριά από τη κρίση τους καλούνται να ξεσπιτωθούν, να πεινάσουν, να στερηθούν τους πετσοκομμένους μισθούς και τις πενιχρές συντάξεις για να χορτάσουν το τέρας της τοκογλυφίας και της κερδοφορίας τους.Δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά που ζουν σήμερα με λάμπες θυέλλης στα κρύα διαμερίσματα και τα σπίτια που τους έκοψαν το ρεύμα, εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι που στερούνται βασικά είδη επιβίωσης και φάρμακα, καλούνται να αναγνωρίσουν και να εξοφλήσουν χρέη που μας δημιούργησαν με τις πολιτικές τους.


Επιστρέψτε τα κλειστά στις εφορίες γράφοντας πάνω στους φακέλλους. «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ» – ΛΑΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. Φτάνει πια, ως εδώ. 

Ή θα τους ανατρέψουμε ή θα μας ισοπεδώσουν.
 

Εσένα πυροβόλησε..




Πολιτικο Κορακι


Στις 4 Απρίλη 2012 στο Σύνταγμα έβαλε Τέλος στη Ζωή του ο Γέροντας.
Αποφασισμένος και συνειδητοποιημένος.

Για το εγχείρημα και τον χώρο.

Δεν ήταν μόνο η Απελπισία και η Απόγνωση

που όπλισαν το χέρι του,

και που απλόχερα του πρόσφερε η "κυβέρνηση"

και η τρόϊκα...οι Εταιρείες Δολοφόνων.

Επικήρυξαν δολοφόνους ζώων σε Κομοτηνή και Σέρρες


Νεκρά αδέσποτα από φόλες, Τρίκαλα.Φωτογραφία: EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
Τους δράστες που δηλητηρίασαν ζώα τον τελευταίο μήνα στην Κομοτηνή, επικήρυξε με 6000 ευρώ η Φιλοζωική της πόλης, καθώς μέσα σε ένα μόνο μήνα, βρέθηκαν 30 νεκρά ζώα, τα έξι από τα οποία ήταν οικόσιτα. Στις Σέρρες, ο Φιλοζωικός Όμιλος επικήρυξε με 4000 ευρώ τον δράστη της δολοφονίας δεκάδων...
αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων.
  Το φαινόμενο όσων σπέρνουν το θάνατο σε ζώα με φόλες έχει ενταθεί, κι όμως σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. «Το 90-95% αυτών που βάζουν φόλες είναι μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τα ζώα σε αγροτικές εργασίες και δεν τους αρέσει να είναι ανάμεσά μας» δηλώνει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος τηςΦιλοζωικής Κομοτηνής κ.Γκουντουσίδης.  Ωστόσο, προσθέτει, «αν και το ποσό της επικήρυξης είναι μεγάλο, κανένας δεν έχει τηλεφωνήσει για να μας δώσει αξιόπιστες πληροφορίες για τον εντοπισμό των δραστών».

φαντάζετε ωραίοι πνιγμένοι μες τα χρέη,φονιάδες των λαών νυκοκυραίοι

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΒΟΛΟΣ- Δείτε τις αναλύσεις του νερού της πηγής των Σταγιατών Πηλίου


ΠΙΕΤΕ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΠΑΝΤΕΣ...

ΤΟΥΤΟ ΕΣΤΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΤΗΣ 

ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΕΚΧΥΝΟΜΕΝΟ

ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ,ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Όπως βλέπετε και στα αποτελέσματα της  ανάλυσης που λάβαμε σήμερα , τα κολοβακτηρίδια, τα coli και οι εντερόκοκοι (μικροοργανισμοί που σχετίζονται με την χλωρίωση) είναι όπως πάντα "0" .

Μικρασιατών 67 & Κουντουριώ του, Τ.Κ. 38333, Βόλος Τηλέφωνο : 24210 34119 , Τηλµ/πο: 24210 34119 E-mail : info@qq-analysis.gr
Βό λος : 1/4/2013
Αρ.Πρωτ.272
ΠΡΟΣ : κ.AΠΟ∆ΡΑΣΗ
ΚΟΙΝ : ……………………………………  ..
∆ΕΛΤΙΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΛΥΣΗΣ
1.Στοιχεία Πελάτη: Ον/νυµο:    ΑΠΟ∆ΡΑΣΗ
∆ ιεύθυνση: ΣΤΑΓΙΑΤΕΣ Τηλ επικ:
2.  Αριθµός Εγγράφου Αποστολής:  ………………………………………………………………………….
3.  Υπεύθυνος και Ηµεροµηνία ∆ ειγµατοληψίας : ο πελάτης / 29/3/2013
4.  Ηµεροµηνία Παραλαβής ∆είγµατος/ων: 29/3/2013
5.Κατάσταση ∆είγµατος/ωνκα νονική
6.Χρονικό ∆ιάστηµα Εξέτασης: 29/3/2013 έως  1/4/2013
Τα δείγµατα υποβλήθηκαν στις παρακάτω αναλύσεις και προέκυψαν τα εξής αποτελέσµατα:
Κωδικός
Περιγραφή/Είδος
Είδος Εξέτασης
Αποτελέσµατα
Μονάδες
Νοµοθετη µένα
Μέθοδος
∆είγµατος
∆είγµατος
Όρια*
Αναφοράς
(ISO)
9308-1:2000/
E.COLI
0
cfu/100ml
Απουσία/ 100ml
Cor.1:2007
ΟΛΙΚΑ
9308-1:2000/
2274-13
ΚΟΛΟΒΑΚΤΗΡΙΟΕΙ∆Η
0
cfu/100 ml
Απουσία/ 100ml
Cor.1:2007
ΝΕΡΟ ΠΗΓΗΣ
(ΡΑΜΠΟΥ)
ΕΝΤΕΡΟΚΟΚΚΟΙ
0
cfu/100 ml
Απουσία/ 100ml
7899-2:2001
OMX
(YEA 370C /48h)
9
cfu/ ml
6222:1999
Άνευ ασυ νήθους
µεταβολή ς
OMX
7
cfu/ml
6222:1999
(YEA 220C /72h)
Παρατηρήσεις :   Το δείγµα  είναι σύµφωνο µε τις προδιαγραφές της ΚΥΑ Υ2/2600/2001 ως προς τις εξετασθείσες
παραµέτρους
Οι συγκεκριµένες αναλύσεις είνα ι εντός του πεδίου διαπίστευσης του εργαστηρίου κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO /IEC 17025: 2005 Αριθµός Πιστοποιητικού 713