ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Αντί Alter, Real Channel; - Συνεργασία Κουρής, Γιαννίκας και Χατζηνικολάου;


ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;

Φόρμουλα για την ένταξη του τηλεοπτικού σταθμού Alter, κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου Επιχειρήσεων REAL, εξετάζουν μέτοχοι του καναλιού, σε μια προσπάθεια να επιβιώσει το κανάλι, στην περίπτωση που θα υπάρξει αδιέξοδο στην προσπάθεια αναχρηματοδότησης των υποχρεώσεων της Ελεύθερης Τηλεόρασης, της εταιρείας που διαχειρίζεται σήμερα τον τηλεοπτικό σταθμό...



Το σενάριο στην πραγματικότητα, αφορά τη διάσωση της συχνότητας σε μια ενδεχόμενη χρεωκοπία της διαχειρίστριας εταιρείας.

Όπως έχει ανακοινωθεί από την ίδια την εταιρεία, η οποία βρίσκεται σε επιτήρηση από το ΧΑ, υπάρχει δυσκολία να αντεπεξέλθει στις τρέχουσες υποχρεώσεις της και για το λόγο αυτό βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες, ενώ της έχει δεσμευτεί το 50% των καταθέσεων για τις οφειλές της προς το δημόσιο.

Στο σχέδιο που προωθείται θεωρείται μάλλον δύσκολο να συμμετέχει και ο Κώστας Γιαννίκος, ενώ την τύχη του καναλιού θα αναλάβουν ο Γ. Κουρής και ο Ν. Χατζηνικολάου.

Με αυτή την προοπτική ο γνωστός δημοσιογράφος, έχει αρχίσει να μαζεύεται από άλλα ανοίγματα που έχει κάνει, αφού η προοπτική ενός Ομίλου με εφημερίδα, ραδιοσταθμό και κανάλι εθνικής εμβέλειας είναι ιδιαίτερα ελκυστική... Ήδη το project των ενοποιημένων εμπορικών δραστηριοτήτων με την εταιρεία που διαχειρίζεται όλες τις συμμετοχές του Γ. Κουρή, στην ραδιοτηλεοπτική αγορά, είναι επιτυχημένο.

Αν το σενάριο τελικά τρέξει, το ερώτημα, είναι τι θα γίνει με τις υποχρεώσεις της Ελεύθερης Τηλεόρασης, που ανέρχονται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Το βασικό περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας είναι το Alter.

http://apolitistosteki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: