ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Βριζούπολη...



Δεκατέσσερις  διαπιστώσεις από το Πάμε Λουκέτο για το ντέρμπι Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού 1-2. Τόσο δεν ήρθε;

1. Τόχαμε πει πριν τον αγώνα , ότι στα ντέρμπι  Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού  έχουν βγει πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές , αλλά πολύ καλύτεροι διαιτητές. Ποιος θα ξεχάσει τον Καλόπουλο, όπως δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Παπουτσέλη και τον Δούρο.


2. Το ματς ήταν στημένο. Μην ...

 πάει το μυαλό σας αλλού. Μακριά από το Πάμε Λουκέτο αυτό. Σατιρικό μπλογκ είμαστε , αλλά δεν μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε. Εννοούμε ότι τέσσερις από τις πέντε φάσεις, που έκριναν τον αγώνα ήταν από στημένες φάσεις.


3. Η πρώτη ήταν το γκολ του Μιραλάς. Φάουλ Ιμπαγάσα , από πίσω Μιραλάς, γκολ.Οι εκφωνητές είπαν   ότι ήταν κομπίνα στην προπόνηση. Μα , είναι η μοναδική κομπίνα που κάνει ο Ολυμπιακός στα φάουλ, καμιά 50αριά φορές έχει γίνει. Κομπίνα θα ήταν, αν δεν χτυπιόταν έτσι αυτό το φάουλ. Την  τσόντα με την Τζούλια έβλεπε στο βίντεο όλη τη βδομάδα ο Φερέιερα;

4. Το δεύτερο στημένο ήταν μια φάση πέναλτι, που δεν δόθηκε,  στο χέρι του Τοροσίδη, σαν φάουλ του Νίνη. Το χέρι ήταν σαν του Σχορτσιανίτη, αλλά πραγματικά είχε σφυρίξει πριν ο Καλόπουλος.

Όμως  σφύριξε  πριν γίνει το φάουλ Αλλά ήταν τόσο καλός ο Καλόπουλος, που .. διαισθάνθηκε το χέρι του Τοροσίδη  και δεν ήθελε μπερδέματα με πέναλτι και το σφύριξε πριν γίνει. Το ΅φάουλ του Ανεξήγητου΅ την Τρίτη , στον Χαρδαβέλλα.

5. Ένα ακόμα  στημένο, καραστημένο . Γκολ του Λέτο με φάουλ, που ΄ήταν Πάρντο- βάλτο. Ο Νικοπολίδης με μαγκούρα είναι καλύτερος.

6. Στημένο και το κόρνερ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ο Κατσουράνης. Τον κάλυπταν τουλάχιστον δύο παίκτες , Πάρντο και Ντουντού και κατά ... παναθηναϊκή εκδοχή, τρεις- τέσσερις. Σιγά μην ήταν και ... έντεκα. Για τη φάση αυτή οι μόνοι στην Ελλάδα, που δεν είδαν τι έγινε, είναι οι εκφωνητές της ΕΡΤ. Ο δε σκηνοθέτης στη φάση της χρονιάς, έδειχνε δύο μόνο αλλοπρόσαλλα ριπλέι και τα άλλα θα τα δει στο σπίτι του.


7. Μετά λέμε ότι δεν γινόμαστε Αφρική. Είχαμε τέσσερις πέντε τραυματίες παίκτες του Παναθηναϊκού  στην φυσούνα, από οπαδούς που μπήκαν μέσα. Στην ΕΡΤ  οι εκφωνητές λέγανε "βλέπετε τι γίνεται" αλλά μας έδειχναν ένα μακρινό πλάνο, και βλέπαμε 1000 " μυρμηγκάκια".

8. Ποια Ριζούπολη; Βριζούπολη. 


9.  Ο Καλόπουλος έδειξε κόκκινη στον Τοροσίδη στο 92', όταν ο Λέτο έπεσε θεαματικά σε κίνηση κουτουλιάς του Τοροσίδη. Αν βάλουμε και την αποβολή του Τάσου Μητρόπουλου στο 91, δύο αποβολές εναντίον του Ολυμπιακού σε ντέρμπι!

10..Κέρδισε το ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω.

11 Βριζούπολη

12. Φυσικά , έτυχε η κακιά βραδιά στον Καλόπουλο. Να του δώσουμε συγχαρητήρια.γιατί δήλωσε πριν τον αγώνα ότι διαθέτει την αμοιβή του  ,  στους συλλόγους " Φλόγα"  και " Λάμψη" .

13. Δικαιώθηκε ο Μητσοτάκης στη δήλωση που έκανε στο Πάμε Λουκέτο: "Εύχομαι να γίνει ένα ήρεμο ματς"

14. Στον Παναθηναϊκό είδαν και δεύτερο πέναλτι, φεύγει ο Σισέ και άλλα καμώματα. Πάνε να χάσουν το δίκιο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: