ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Diktiospartakos.blogspot.com

Απόψε, Κυριακή 13/2, στις 8:00 μ.μ. ένα 18χρονο παλικάρι επιχείρησε να αυτοκτονήσει στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Κορίνθου, κόβοντας τις φλέβες του με ένα ψαλίδι. Ευτυχώς τον νεαρό, ο οποίος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα έξω από τον 6ο Λόχο, εντόπισε το περίπολο και γρήγορα του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στο καταραμένο λοιπόν στρατόπεδο της Κορίνθου, που η ιστορία του είναι γεμάτη με πάμπολλες αυτοκτονίες και ακόμη περισσότερες απόπειρες, στον καταραμένο 6ο Λόχο που χιλιάδες φαντάροι έχουν μαρτυρήσει σε ατομικά και ομαδικά καψόνια, όπου η βρισιά και η μείωση της προσωπικότητας είναι καθεστώς, άλλος ένας νέος επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή του εκτελώντας την υποχρεωτική του θητεία, πέφτοντας θύμα του στρατού.
Όλοι ξέρουν ότι το Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου είναι απερίγραπτο, ακατάλληλο και ο διοικητής του επικίνδυνος. Σε κάθε σειρά κατάταξης οι καταγγελίες των φαντάρων πέφτουν βροχή, ενώ το στρατόπεδο παραμένει ενεργό μόνο και μόνο για τις ψηφοθηρικές ανάγκες του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Π.Μπεγλίτη, που εκλέγεται στην περιοχή.
Αλλά βέβαια, που να ξέρει ο υπουργός Π.Μπεγλίτης τι συμβαίνει στον στρατό που διοικεί.
Τι τον νοιάζει τι τραβάνε οι φαντάροι.
Ειρωνεία της τύχης, σήμερα το μεσημέρι μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων, οι οποίοι συμμετείχαν σε εξόρμηση ενημέρωσης των φαντάρων για τα δικαιώματα τους δέχτηκαν τις απειλές της Κρατικής Ασφάλειας, όργανα της οποίας έκαναν εξακρίβωση στοιχείων σε πολίτες που διέδιδαν τις ιδέες τους.
Ορίστε όργανα της Κρατικής Ασφάλειας ποιους φυλάτε και τι προστατεύετε:
Το άβατο ενός στρατού που σπρώχνει στην αυτοκτονία 18χρονους γεμάτους όνειρα και σχέδια για το μέλλον.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια: