ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ντενεκέδες στο θέατρο


Γράφει ο Γελωτοποιός

Σοβαρά επεισόδια αυτή τη στιγμή έξω από το Βασιλικό Θέατρο.
Μέλη παραθρησκευτικών ορθόδοξων οργανώσεων σε αγαστή σύμπνοια (δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό, αλλά το ακούω να το λένε όλη την ώρα) με Ιησουίτες, Ισλαμιστές, Σιχ, Βουδιστές, Εβραίους και έναν ανιμιστή που έτυχε να περνάει από ‘κει, επιτέθηκαν σε ένα σχολικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές για να παρακολουθήσουν την παράσταση της Φακίνου «Ντενεκεδούπολη».

Οι θρησκευόμενοι υποστηρίζουν ότι το έργο προσβάλει τον έναν και αληθινό θεό, αφού παρουσιάζει ντενεκεδάκια που μιλάνε, είναι χρεωμένα ως το καπάκι και συνεχίζουν να ελπίζουν, να τραγουδάνε, να χορεύουν.
Σαν να είναι ζωντανά, δηλαδή, και να έχουν ψυχή, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι το μόνο ζώο που έχει ψυχή και είναι φτιαγμένο κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση είναι ο άνθρωπος, ενώ όλα τα άλλα ζώα φτιαχτήκαν για να τα τρώμε, να τα βασανίζουμε, να τα εξολοθρεύουμε ή να τα έχουμε ως κατοικίδια.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ: Βόλος, Πανεργατικό συλλαλητήριο, 13/10, 5.30μμ, Πλ. Ελευθερίας


Το Καραβάνι Αγώνα & Αλληλεγγύης άρχισε: http://biom-metal.blogspot.gr/Όλοι/ες στο δρόμο του αγώνα!

Η προκήρυξη του καραβανιού και η αφίσα του ΑΚΑΕ για Βόλο.
ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ 
ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!
 
«Είμαστε εμείς που ζυμώνουμε και δεν έχουμε ψωμί, εμείς που βγάζουμε το κάρβουνο και κρυώνουμε.
Είμαστε εμείς που δεν έχουμε τίποτα κι ερχόμαστε να πάρουμε τον κόσμο»
Τάσος Λειβαδίτης
 
Οι εργαζόμενοι της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής αγωνίζονται
για να περάσει το εργοστάσιο από τα χέρια του κεφαλαίου στα δικά τους χέρια.
Καθώς είναι απλήρωτοι από τον Μάιο του 2011 και σε επίσχεση εργασίας, της οποίας το επίδομα τελείωσε τον Σεπτέμβριο, με μεγάλα προβλήματα επιβίωσης αγωνίζονται να επαναλειτουργήσουν το εργοστάσιο, το οποίο εγκατέλειψε η εργοδοσία. Οι εργαζόμενοι της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής, θυγατρικής της Φίλκεραμ Τζόνσον, καταγγέλλουν την διοίκηση της εταιρίας για τις επιλογές της που οδήγησαν το εργοστάσιο σε απραγία και μαρασμό, καθώς και για τον εμπαιγμό της σε ότι αφορά τα χρωστούμενα δεδουλευμένα. Φυσικά οι επιλογές και η αντιμετώπιση της εργοδοσίας καθόλου τυχαία δεν είναι. Η κρίση στον κατασκευαστικό κλάδο, απόρροια της γενικευμένης καπιταλιστικής κρίσης, έχει πετάξει στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους του κλάδου, καθώς και της βιομηχανίας που σχετίζεται άμεσα με αυτόν.

Είναι ο Φασισμός ρε μαλάκα!


(Τέρμα η ευγένεια. Ακολουθεί οργισμένο κείμενο, με βρισιές και προσβολή στα θεία, τη σημαία, τα σώματα ασφαλείας, και τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Όποιος προσβάλλεται στ’ αρχίδια μου.)
Αυτός είναι ο Παναγιώταρος.

Ο βουλευτής που ψήφισες, ρε μαλάκα ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής.
Και ξέρεις γιατί ρε μαλάκα ο Παναγιώταρος μοιάζει περισσότερο με μπράβο της νύχτας παρά με βουλευτή;
Γιατί είναι, ρε μαλάκα.
Γιατί εσύ με την ψήφο σου έκανες έναν τραμπούκο, μπράβο του υποκόσμου, βουλευτή ρε μαλάκα.
Αυτός είναι ο πολιτισμός που ονειρεύτηκες ρε μαλάκα;
Αυτός προασπίζεται τα συμφέροντά σου ρε μαλάκα;

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΕΣΥ,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;

Ο πολιτισμός της αγάπης+bonus πλάνα από τη διαμαρτυρία στην παράσταση


Άρθρο από το JUNGLE reports 

Προτείνουμε στο επόμενο αντάμωμα των ευσεβών νεοναζί της Χ.Α. με τις παραθρησκευτικές οργανώσεις κατά των "βλάσφημων" παραστάσεων, ο Καιάδας Γερμενής να τραγουδήσει μεταφρασμένους τους στίχους του τραγουδιού “Extreme Unction” του συγκροτήματός του Naer Mataron:

"Οι εκκλησίες μπορεί να αποφασίζουν τι θα συμβεί με τον άνθρωπο στον άλλο κόσμο
Σε αυτό τον κόσμο, εμείς, η Τάξη του Black Metal θα αποφασίσουμε για τον λαό μας.

Διανοητικά ανεπαρκείς, αμβλυμένοι, λένε:
«Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…».

Θεωρήθηκε αντισημιτικό αυτό το γκράφιτι στο Λονδίνο… και οι μασόνοι "νόμιμα" το κατέστρεψαν!

Δάσος, θυσία στον χρυσό


thumb
Εντολή να ξεριζωθούν 4.000 στρέμματα δάσους για το χατίρι του χρυσωρυχείου συμφερόντων Μπόμπολα έδωσε με επείγον έγ­γραφό του το υπουργείο Περιβάλλοντος στο Δασαρχείο Αρναίας, κατά παράβαση της νομιμότητας, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι και φορείς. Το ΥΠΕΚΑ ζητά από το Δασαρχείο να υπογράψει «Πρωτό­κολλο Εγκατάστασης και Υλοτόμησης» με την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός, για την υλοτόμηση όλων των εκτάσεων που περιλαμβάνο­νται στην απόφαση παραχώρησης δάσους από την Αποκεντρωμέ­νη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης. Η απόφαση αυτή αφορά 3.273 στρέμματα αρχέγονου δάσους στις Σκουριές και 857 στρέμματα στον Κοκκινόλακκα για την κατασκευή χώρου απόθεσης επικίνδυ­νων αποβλήτων.

Βαρβαρότητα χωρίς Λήξη.



Σε τούτο τον Αδικο και Νεοφιλελεύθερο ντουνιά,
όλα έχουν ημερομηνία Λήξης.

Ανθρωποι, Ιδέες, Ερωτες, Θεσμοί, φάρμακα, τρόφιμα,
μηχανές,συναποτελούν μιά σταθερή αλυσίδα αναλώσιμων
και επικίνδυνων καταναλωτικών "αγαθών"!!
ΟΛΑ έχουν ημερομηνία Λήξης/Θανάτου...
εκτός από τη Βαρβαρότητα, τα Κτήνη που την
Υπηρετούν και τα...Κορόϊδα που την Υπομένουν!!
----------------------------

Χωρίς δουλειά, με ύποπτα αντίγραφα φαρμάκων,
με ληγμένα για κατανάλωση τρόφιμα, 
με πετρέλαιο σε τιμή κηροζίνης,
με φωτοτυπίες και συσσίτια, 
με ΜπατσοΑυγίτες,
με καρτέλ τραπεζιτών, Πωλητικών, Πλουτοκρατών.
Χωρίς δημόσια περιουσία, χωρίς αξιόμαχους φαντάρους,
με γερμένα υποβρύχια, με μοιρασμένο τον ορυκτό πλούτο.
Χωρίς ασφάλιση, χωρίς σύνταξη, χωρίς κεραμίδι.
Ε!! άει στο Διάολο αφού καθόμαστε άληκτα ΓΕΛΑΔΟΠΡΟΒΑΤΑ!

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ξεφτιλισμένοι κι οι δικαστές, όπως οι μπάτσοι κι οι δωσίλογοι συγκυβερνήτες!

Ποιος φοβάται την αυτοδιαχείριση;

 Από τη Βιο.με. να ακουστεί καλά...

Ο αγώνας των εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται μια ανάσα πριν από την κλιμάκωσή του. Από τον Ιούλιο μέχρι και σήμερα, το σωματείο της Βιο.με. μαζί με την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης που συστάθηκε για τη στήριξη του αγώνα, έχουμε πραγματοποιήσει μια σειρά από προπαγανδιστικές κινήσεις (μοιράσματα προκηρύξεων, εξορμήσεις στη βιομηχανική ζώνη, μικροφωνικές, διαδηλώσεις) ώστε να γίνει γνωστό τόσο στην πόλη της Θεσσαλονίκης όσο και ευρύτερα σε όλη τη χώρα ότι οι εργάτες μιας παραγωγικής μονάδας που εγκαταλείφθηκε από τον ιδιοκτήτη της, μετά από 17μηνη επίσχεση εργασίας και νυχθημερόν βάρδιες φύλαξης του εργοστασίου, είναι πλέον αποφασισμένοι να αναλάβουν την λειτουργία του χωρίς αφεντικό, με μόνη δομή την γενική συνέλευση των εργατών. Για το απαιτούμενο κεφάλαιο εκκίνησης της παραγωγής (προμήθεια πρώτων υλών κλπ.) απαιτούν από τον ΟΑΕΔ την καταβολή προκαταβολικά των επιδομάτων ανεργίας και ενίσχυσης νέων επαγγελματιών. 

Θες να δεις Βολαρα, τη θες και ΤΖΑΜΠΑ? Μπουκα τωρα!!!!!!

LINK: http://www.ustream.tv/channel/sportweb-tv#utm_campaign

Ο στρατός στο μέρος του χειμαζόμενου λαού...


Νομίζατε ότι οι στρατιωτικοί κατάλαβαν με ποιον είναι και συνειδητοποίησαν την ταξική τους καταγωγή και μπλα μπλα μπλα. Αμ δε... Για καμαρώστε ποιοι φύλαγαν σκοπέτο στο Υπουργείο Άμυνας εχθές...

Δε γαμιέστε ρε; Η Τρόϊκα ζήτησε να εκκενωθούν ελληνικά νησιά με πληθυσμό κάτω των 150 κατοίκων


Η Τρόϊκα έχει ξεφύγει εντελώς...
  Tην εκκένωση όλων των ελληνικών νησιών που έχουν έως 150 κατοίκους ζήτησε η Τρόϊκα από την ελληνική κυβέρνηση, όπως μεταδίδει το protothema.
Το επιχείρημα των τροϊκανών ήταν ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης μιλώντας στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά σήμερα το μεσημέρι ενώπιον  εκπροσώπων της ...ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

«Σε συνάντηση που είχα με εκπροσώπους της Τρόϊκα ως υπουργός, μου ζήτησαν να εκκενώσουμε τα ελληνικά νησιά ,που έχουν μέχρι 150 κατοίκους γιατί επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό» είπε ο υπουργός: «Τους απάντησα άμεσα ότι δεν είστε καλά. Δεν το διαπραγματευόμαστε». 

Η συζήτηση επί τους θέματος μετά την άρνηση του υπουργού δεν συνεχίστηκε από τους τροϊκανούς όμως είναι ενδεικτικό των προθέσεών τους αφού ζητούν να ερημώσουν ολόκληρες νησιωτικές περιοχές και ξεριζωθούν χιλιάδες οικογένειες. «Πρότειναν ένα σύγχρονο ξεριζωμό. Δεν πάμε καλά» δήλωσε ένας από τους παρευρισκόμενους σε πηγαδάκι. 


epitropesdiodiastop

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

ΒΟΛΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 11/10-ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Ιατρείο Αλληλεγγύης, παρέχοντας ήδη σε αρκετούς συμπολίτες μας πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική φροντίδα και συμβουλευτική αγωγή σε θέματα υγείας. 

Για να ανακτήσουμε την αξιοπρέπεια και την υγεία μας και να είμαστε ενεργοί στους δύσκολους κοινωνικούς αγώνες.

Ραντεβού μπορούμε να κλείνουμε κάθε Πέμπτη, 10:00-12:00πμ. και 6:00-8:00μμ στο χώρο της Λαϊκής Συνέλευσης και τηλεφωνικά στα τηλέφωνα επικοινωνίας που αναγράφονται.

Πολίτες Εν Δράσει Ιεράπετρας- Μακρύ Γιαλού προς Στυλιανίδη: Παραδίδετε στοιχεία μωρών σε νεοναζιστές που τα απειλούν


Οι Πολίτες εν δράσει του δήμου Ιεράπετρας - Μακρύ Γιαλού αρνούνται να απαντήσουν στο αίτημα του υπουργού Εσωτερικών, κ. Στυλιανίδη, να αποστείλουν στοιχεία για τον αριθμό αλλοδαπών βρεφών και νηπίων που εξυπηρετούνται στους παιδικούς σταθμούς, τονίζοντας ότι πρόκειται περί απαράδεκτου και αντιδημοκρατικού αιτήματος
Το έγγραφο που ζητά την αποστολή στοιχείων για τον αριθμό αλλοδαπών βρεφών και νηπίων ανά χώρα προέλευσης που εξυπηρετούνται στους Παιδικούς και Βρεφ/κους σταθμούς του Δήμου Ιεράπετρας - Μακρύ Γιαλού, προκειμένου ο κ. Στυλιανίδης να απαντήσει σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο. 

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Εγώ θα τη βγάλω καθαρή…





















Το ακούγαμε, το ακούμε και ενδέχεται να το ακούμε για πολύ καιρό ακόμα όσοι σπουδάζουμε σε κάποιο ελληνικό πανεπιστήμιο. Μία κλασσικη έκφραση που υπονοείται( σπανίως να ειπωθεί) από σπουδαστές που εναντιώνονται στις καταλήψεις, στην ίδια την ύπαρξη πολιτικο-συνδικαλιστικών σχηματισμών εντός των ιδρυμάτων και κυρίως σε κάθε δράση που προέρχεται από αριστερούς ή αναρχικούς.
Let’s get back to the basics. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση απ’τα χρόνια της μεταπολίτευσης και μετά προσέφερε ένα (το οποίο κάποτε κάποιοι θεώρησαν) “καλό χαρτί” στο νεανικό κομμάτι της εργατικής τάξης, Αυτό που λέμε κοινωνική άνοδο. Παιδιά εργατών ή αγροτών εισερχόμενα σε μία σχολή έβλεπαν μπροστά τους έναν νέο ορίζοντα να απλώνεται μόνο για πάρτη τους. Έναν ορίζοντα που υποσχόταν μία καλή και ήρεμη ζωή, με αρκετά λεφτά ώστε να τη χαρεί κάποιος καταναλώνοντας, ένα κοινωνικό status υψηλότερο από αυτού που χαραμίζει τη ζωή του για τρεις και εξήντα. Άλλες αξίες άρχισαν να καθιερώνονται στα μυαλά διαφόρων νέων απόφοίτων ιατρικής, νομικής, πολυτεχνείου και άλλων, τέτοιες που αντικατέστησαν και φρόντισαν να επικαλύψουν κάθε υπόνοια εργατικής καταγωγής και συνείδησης.

* Οι νέες ασπίδες της ΕΛ.ΑΣ. *

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ...ΠΑΡΕΛΘΟΝ- Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑΛΙΟΥ

 Χρείαστηκε να ανατρέξουμε στο λεξικό για να δούμε αν η λέξη "μαγκάλι" γράφεται με "γκ" ή με "γγ".
Και αυτό γιατί η συσκευή μαγκάλι είχε εξαφανιστεί εδώ και κάποιες δεκαετίες ακόμη και από τα πιο απομακρυσμένα και φτωχά χωριά.
Μαγκάλι
Οι θάνατοι από ασφυξία, λόγω παραγωγής μονοξειδίου του άνθρακα, ήταν πολύ συνηθισμένοι  απο τη χρήση του μαγκαλιού και ήταν και μια από τις αιτίες που εγκαταλείφθηκε σαν τρόπος θέρμανσης.
Το μαγκάλι όμως μας εκδικείται!
Εκδικείται όλους αυτούς που είτε ψήφισαν ξανά την κατοχή της τρόικας, είτε δεν ξεκουνάνε από τους καναπέδες τους περιμένοντας από τους άλλους να βγάλουν τα κάστανα απο τη φωτιά.
Και μαζί με αυτούς όλους τους φτωχοποιημένους συνανθρώπους μας.
Χιλιάδες θα αναγκαστούν να το ξαναχρησιμοποιήσουν λόγω οικονομικής αδυναμίας να ζεσταθούν με καλοριφέρ, σόμπες κλπ.
Μαγκάλι πολυτελείας
Δεν είμαστε κασσάνδρες αλλά στις εφημερίδες και τις TV θα μαθαίνουμε για θανάτους από ασφυξία.
Οι συλλογικές δολοφονίες ενός ολόκληρου λαού θα συνεχιστούν και με αυτό τον τρόπο.
Θα τους αφήσουμε;

Κίνημα Δεν Πληρώνω- Ομάδα Υγείας

και κάποια χρηστικά:

μαγκάλι < αραβική منقل mankal

μαγκάλι (το) = Χάλκινο συνήθως σκεύος που προέρχεται απο την ανατολή, όπου καιγόντουσαν κάρβουνα για να θερμάνουν τον χώρο. Υπεύθυνο για αρκετές περιπτώσεις δηλητηρίασης απο μονοξείδιο του άνθρακα, λόγω της μη τέλειας καύσης. (βικιλεξικο)

 ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΜΕ ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ 

Guardian: Η ΓΑΔΑ μετατράπηκε σε Άμπου Γκράιμπ για τους 15 αντιφασίστες


injuries fromth e Greek police

Δεκαπέντε αντιφασίστες διαδηλωτές που συνελήφθησαν στην Αθήνα κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης με τους υποστηρικτές του νεοναζιστικου κόμματος της Χρυσής Αυγής έχουν δηλώσει ότι βασανίστηκαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής(ΓΑΔΑ) - το ισοδύναμο στην Αθήνα της Scotland Yard - και υποβλήθηκαν σε ό, τι περιγράφει ο δικηγόρος τους ως ταπείνωση σε στύλ Αμπού Γκράιμπ.
 
   Τα μέλη της δεύτερης ομάδας των 25 που συνελήφθησαν μετά την διαμαρτυρία για την υποστήριξη των αντιφασιστών την επόμενη μέρα είπαν ότι  ξυλοκοπήθηκαν και τους ανάγκασαν να γδύνονται και να σκύβουν,μπροστα στους αστυνομικους και σε άλλους διαδηλωτές,μέσα στο ίδιο αστυνομικό τμήμα.
Αρκετοί από τους διαδηλωτές που συνελήφθησαν μετά την πρώτη διαδήλωση την Κυριακή 30 Σεπτέμβρη είπαν στον  Guardian οτι χαστουκίθηκαν και χτυπήθηκαν από έναν αστυνομικό, ενώ πέντε ή έξι άλλοι παρακολουθούσαν, ότι τους έφτυναν και "τους χρησιμοποιούσαν ως τασάκια", επειδή "βρωμούσαν"και κρατήθηκαν ξύπνιοι όλη τη νύχτα,ριχνωντας τους στα μάτια με φακούς και λέιζερ.

   Κάποιοι είπαν ότι τους έκαιγαν στα χέρια με ένα αναπτήρα και ότι οι αστυνομικοί τους μαγνητοσκοπούσαν στο κινητό τους τηλέφωνο και τους απείλησαν ότι θα να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο και θα δώσουν την διεύθυνση του σπιτιού τους στην Χρυσή Αυγή,η οποία έχει ένα ιστορικό πολιτικής βίας .

Είμαι ο μπάτσος 12-36

Όταν χρειαστεί χρησιμοποιώ γυναίκες σαν ανθρώπινες ασπίδες όταν μου ρίχνουν πέτρες.


Όταν χρειαστεί κάνω κεφαλοκλείδωμα στις γυναίκες προκειμένου να τις μεταφέρω όπου χρειάζεται η υπηρεσία.

Όταν χρειαστεί βασανίζω ανθρώπους.

“Κάντε και καμιά σύλληψη”

Προστάζει ο αξιωματικός.

Η φάμπρικα συλλήψεων ξεκινά.

Τεμάχια θα σας κάνουμε πακέτο.

Πολλοί από εμάς αποκαλούμε τον κόσμο τεμάχια. 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-Άκυρη η στηριξη στον Παστιτσιο

Επιτέλους πήρε θέση για το θέμα ο Κωνσταντινιδης και ξεκαθάρισε το τοπίο. Τώρα μάλιστα, τώρα είμαστε πλέον σίγουροι ποιο δρόμο να διαλεξουμε. Ανοίχτε τα ματια σας χαπακοκομενα ανοητα παιδιά με τα φεϊσμπουκς και τα ιντερνετς...



tro-mpa-xtiko

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ- φωτογραφίες απο τις συγκρούσεις στο σύνταγμα

Οι ηλίθιοι


Ήρθε, λοιπόοοοοοοοοοον!

Όπως πήγαινε βόλτα ο Λεοπόλδος στο Κογκό...
...όπως επισκεπτόταν ο Σαλαζάρ την Αγκόλα...
...όπως ήρθε στην Αθήνα ο Τσώρτσιλ το 1944...
...όπως ταξίδευε ο Καίσαρας στις κτήσεις του...

...έτσι κι αυτή.

Ήρθε, λέει, για συνομιλίες.

Λες και τόσες φορές που συναντήθηκαν με τους εγχώριους πραιτωριανούς της δεν είχαν κουβεντιάσει όσα ήθελαν να κουβεντιάσουν...
...λες και σε τόσες διασκέψεις που παραβρέθηκαν δεν είχαν προκάνει να αναλύσουν τις λεπτομέρειες του καταχθόνιου σχεδίου τους...
...λες κι έπρεπε να βυσσοδομήσουν περισσότερο. 

Ήρθε και μας έβαλαν να καθήσουμε κλαρίνο.

Απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις....
...οι διαδηλώσεις...
...οι διαμαρτυρίες...
...οι ψίθυροι.

Για λόγους ασφαλείας....
...για να μη δυσαρεστηθεί η υψηλή επισκέπτρια...
...για να μη χρειαστεί να ρίξουν χημικά...
...για να μη τραυματιστεί η εικόνα τής χώρας...
...για να μη κινδυνεύσει η δημοκρατία τους.

Βλέπετε, η δημοκρατία τους είναι τόσο εύθραυστη.

Οι ηλίθιοι!

Δεν καταλαβαίνουν ότι την επισκέπτριά τους την έχουμε απλώς γραμμένη στ' αρχίδια μας.

Αυτούς σιχαινόμαστε.

Τι τα θές ρε Αγγέλα, μια ζωή κορόιδα είσαστε...


Νίκος Τσιφόρος - Φράγκφουρτ αμ Μάιν-θεατρικός λόγος

ΦΡΕΝΗΤΙΔΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΛΑΟΥ!

Με αφορμή την είσοδο των απελπισμένων εργατών των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ  στρέφει τον στρατό κατά του εχθρού λαού. Όλοι αυτοί που διέψευδαν τον πραγματικό ρόλο της 71ης Ταξιαρχίας και την συμμετοχή της σε αποστολές Καταστολής Πλήθους, λέγοντας ότι «παρέχει ασφάλεια σε στρατόπεδα του εξωτερικού όπου αναπτύσσονται ελληνικές δυνάμεις», τώρα την κατέβασαν μέσα στο Πεντάγωνο.
Τα γεγονότα είναι πρωτόγνωρα και μπορούν να συγκριθούν μόνο με τη Χούντα των Συνταγματαρχών.
Πρωταγωνιστής σε αυτή την τρέλα ολοκληρωτισμού είναι ο ίδιος ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος ο οποίος για μια ακόμη φορά έκανε νυχτερινή έφοδο στους σκοπούς του Πενταγώνου, ζητώντας να του δείξουν οι φρουροί όπλα και σφαίρες!

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.


Οι πλούσιοι δεν πληρώνουν το χαράτσι...ΣΚΑΙ, ΠΗΓΑΣΟΣ, ΒΩΒΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ-Φίλοι Δημοσιογράφοι,Κατ’ αρχήν θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκριση σας στο κάλεσμα μας.Ο λόγος που δίνουμε συνέντευξη σας είναι γνωστός.Αφορά το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτουμενων δομημένων επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) γνωστότερο ως....
χαράτσι.Στόχος της συνέντευξης είναι να αναδείξει δυο πράγματα.

Το πρώτο αφορά :
τον εμπαιγμό και την αδικία από την πολιτεία απεναντι στο λαό μας απέναντι στους φτωχούς και άνεργους συνάνθρωπους μας.
την καταπάτηση του άρθρου 4 του Συντάγματος που λέει ότι όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι την παραπλάνηση των μελών του ΣΤΕ και τέλος το πώς οι πλούσιοι αυτής της χώρας, τα αφεντικά της χώρας βρίσκουν τρόπους να μην πληρώνουν.

Ο Δεύτερος στόχος της συνέντευξης είναι να τεθούν δημόσια μια σειρά σοβαρά ερωτήματα που κατά την άποψη μας χρειάζονται διερεύνηση από εισαγγελέα.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗ:

ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ

Ξεκινάμε από το πρώτο και επιτρέψτε μας να κάνουμε μια μικρή αναδρομή

Ένας ελληνικός τύπος ηλιθίου

Aλιευμένο από την σελίδα του Αδάμ Γιαννίκου στο Facebook
Υπάρχει ένας ιδιαίτερος τύπος ηλιθίου στην Ελλάδα. Είναι ο τριαντάρης ιδιωτικός υπάλληλος των 700 ευρώ που καθημερινά νομίζε ότι είναι προνομιακός συνομιλητής κάποιας ελίτ επειδή ακούει το αφεντικό στο διάλειμμα (του αφεντικού) να αναλύει την τρέχουσα επικαιρότητα και ότι ξέρει από οικονομία επειδή διαβάζει capital.gr και ακούει Μπάμπη.
Αυτός ο μεταλλαγμένος τύπος σήμερα Σάββατο ονειρεύεται ότι τη Δευτέρα θα απολυθούν 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι, πεπεισμένος ότι μόνο έτσι θα ανέβουν οι αποδοχές του και θα σωθεί η χώρα. Ο άνθρωπος αυτός θεωρεί ότι όλοι όσοι στο δημόσιο είναι τεμπέληδες αμόρφωτοι και πως σε αντίθεση μ’ αυτούς ο ίδιος αξίζει μέχρι τελευταίας δεκάρας τον μισθό του γιατί δουλεύει περισσότερο και καλύτερα, γιατί έτσι είναι στον ιδιωτικό τομέα, γιατί στη δική του δουλειά υπάρχει αξιοκρατία. Τον τελευταίο καιρό μαλιστα ο άνθρωπός μας έχει αρχίσει να πιστεύει ότι είναι και πολιτισμικά ανώτερος γιατί στο δικό του πρόσωπο εκφράζονται οι ευρωπαϊκές δυτικές αξίες της κοινωνίας (ασχέτως βέβαια αν στη φράση δεν περάσαμε Διαφωτισμό ο ίδιος για κάποιο καιρό καταλάβαινε ότι δεν περάσαμε στους ομίλους του Champions League).

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Επιστολή από τη ΓΑΔΑ-Έπειτα από τα βίαια επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας την περασμένη Κυριακή, πολίτες συνελλήφθησαν.


Διαβάστε την επιστολή τους μέσα από τη ΓΑΔΑ εδώ


Στις 30.9, μια μηχανοκίνητη αντιφασιστική πορεία στο κέντρο της Αθήνας μετράπηκε σε βίαιη συμπλοκή ανάμεσα στους διαδηλωτές και μέλη τη ΧΑ. Η ομάδα «Δ» επενέβη και συνέλαβε 15 από τους διαδηλωτές. Στην ακόλουθη επιστολή που υπογράφουν οι συλληφθέντες περιγράφουν τα γεγονότα.
«Παρόλο που έχουν περάσει ήδη τρεις μέρες απ’ τη σύλληψή μας κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής μοτοπορείας-αφισοκόλλησης την Κυριακή 30.9, θεωρούμε πως καλώς είναι να ξεκαθαριστούν μερικά πράγματα. Την Κυριακή 30.9 μετά από ανοιχτό κάλεσμα πραγματοποιείται μηχανοκίνητη αντιφασιστική πορεία-αφισοκόλληση στο κέντρο της Αθήνας, η οποία ξεκινά από τα Εξάρχεια. Η πορεία αυτή ήρθε σαν απάντηση στα φασιστικά πογκρόμ και επιθέσεις εναντίον μεταναστών, που πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας από φασιστικές συμμορίες μεταμφιεζόμενες σε ”επιτροπές κατοίκων ή καταστηματαρχών”, συνεπικουρούμενες από τις επίσημες κρατικές συμμορίες. Η δεδομένη σχέση Χ.Α.-ΕΛ.ΑΣ. είναι χιλιοειπωμένη και δε μας ενδιαφέρει να την αναλύσουμε ή να την εξηγήσουμε αυτή εδώ τη στιγμή.Μετά την επίθεση χρυσαυγιτών (πολιτών) ενάντια στην πορεία, πραγματοποιείται επέλαση της ομάδας "Δ" που ακολουθούσε τόσο από πίσω όσο και από παράλληλα στενά. Συλλαμβάνονται τελικά 15 αντιφασίστριες-στες αγωνιστές, οι οποίες-οι χτυπιούνται σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως κεφάλι, χέρια, πόδια, ενώ χρησιμοποιούνται και όπλα taser (ηλεκτροσόκ).

ο εσωτερικός εχθρός είναι και θα είναι εδώ


κατάληψη Δράκα via risinggalaxy

***
Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
          Καλωσήρθατε στην Ελλάδα του 1950. Ανεργία επιπέδου δεκαετίας του ’50. Παιδεία και υγεία της δεκαετίας του ’50. Φτώχεια και βιοτικό επίπεδο που σύντομα θα είναι χαμηλότερο από αυτό της δεκαετίας του ’50. Πολιτιστικό επίπεδο πολύ χαμηλότερο της δεκαετίας του ’50. Το ότι η χώρα γυρίζει πίσω στη δεκαετία του 1950 εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθείται ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, ακούγεται και γράφεται συνεχώς. Αυτό που όμως δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου και πρέπει να γίνει ξεκάθαρο, είναι ότι και η καταστολή είναι τύπου δεκαετίας του 50, και συνοδεύεται από το αντίστοιχο παρακράτος. Στο τιμόνι της χώρας βρίσκεται μια νεοεμφυλιακού τύπου δεξιά. Με φαινομενικώς καινούργια, νεοφιλελεύθερα επιχειρήματα, αλλά με παλαιού τύπου μεθόδους. Μοναδική προτεραιότητά της, όταν δεν επιβάλλει εξοντωτικά μέτρα ενάντια στους υπηκόους της, είναι ο πόλεμος ενάντια στον εσωτερικό εχθρό.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ «ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ Η ΠΟΡΕΙΑ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ - ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ


---ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.
--ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ,Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ Η ΠΟΡΕΙΑ" ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
---ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.
----ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ,ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ...
---- ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ,ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ---
-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ-
-Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ-
ΠΡΕΖΑ TV

Γερμανίδες τουρίστριες, που διψάνε για αίμα

Ξεχάστε όλες τις κακοήθειες και τις συνωμοσιολογικές θεωρίες σχετικά με την επίσκεψη της φράου Μέρκελ στην Ελλάδα.
Ότι, δηλαδή, έρχεται για να επιθεωρήσει την αποικία της ή ότι με αυτόν τον τρόπο θέλει να αποδείξει ότι η Γερμανία θα κρατήσει πάση θυσία (του ελληνικού λαού) την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό συνεταιρισμό.


Ευτυχώς που έχετε το Γελωτοποιό, τον μοναδικό αδέσμευτο και ανεξάρτητο πολιτικό αναλυτή, για να σας φανερώνει την αλήθεια.
Και η αλήθεια είναι πάντα πιο απλή απ’ όσο φανταζόμαστε:


Η Μέρκελ έρχεται στην Ελλάδα για να βρει γκόμενο.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Το 75% του τουρκικού λαού είναι ενάντια στον Πόλεμο!


Ναι ο εργαζόμενος λαός μπορεί. Μπορεί να τους σταματήσει. Μπορεί να μπλοκάρει τον πόλεμο.
Αυτό το μήνυμα στέλνουν με την έκφραση της γνώμης τους, αλλά και με τους αγώνες τους οι γείτονες μας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα  Χουριέτ 5/10/2012 «Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΛΑΟΥ» είναι η εξής:
«Ποιά είναι η γνώμη σας για την τροπολογία που έστειλε η κυβέρνηση στην βουλή για να μπορεί να κάνει πέραν των συριακών συνόρων επιχείρηση ;
Στηρίζω 80.294 25,9%
Είμαι ενάντιος στην τροπολογία 229.482 74,1%».
Εκτός φυσικά από τις διεθνείς αντιδράσεις, κυρίως της Ρωσίας και του Ιράν, η παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα προκάλεσε σκεπτικισμό και «συγκράτησε» την Κυβέρνηση Ερντογάν που από ότι φαίνεται έχει πολύ ευρύτερους στόχους.
Χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει η αρθρογραφία του Τουρκικού τύπου που αποκαλύπτει μια «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ». Ας διαβάσουμε προσεκτικά.
«Να η λεπτομέρεια από τη τροπολογία.  Σύγχυση προκάλεσε μια λεπτομέρεια της συζητούμενης τώρα τροπολογίας.

Ντροπή! Ανοιχτή επιστολή της Ελληνικής Κοινότητας Σβέτζινγκεν Γερμανίας


Παρακολουθούμε καθημερινά τα γεγονότα στην Ελλάδα, από τα διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης  και παρ όλο που βρισκόμαστε μακριά από τον χώρο αυτόν που ζουν οι συμπατριώτες μας, αισθανόμαστε το ίδιο δέος, την ίδια απορία και αβεβαιότητα για την πορεία της πατρίδας μας.
Είμαστε Έλληνες μετανάστες της Γερμανίας, πολλοί από μας από το 1961. Φύγαμε από την Ελλάδα λόγω των  οικονομικών και πολιτικών γεγονότων και ήρθαμε σε έναν άγνωστο για μας τόπο.
Το μέλλον μας αβέβαιο, και μια κοινωνία πολύ πιο διαφορετική από την...δική μας. Βρεθήκαμε σε μια χώρα την οποία πριν λίγα χρόνια πολεμούσαμε, με ανθρώπους τους οποίους θεωρούσαμε χρόνια εχθρούς μας και με άλλους που γνωρίσαμε μόνο μέσα από τα βιβλια. Άλλες εθνικότητες, άλλος πολιτισμός, άλλη γλώσσα, άλλες θρησκείες, με λίγα λόγια μια πολυπολιτισμική κοινωνία. Όλοι μας και ο καθένας με τον τρόπο του, ακολουθούσαμε το ίδιο ονειρο. Μια καλύτερη ζωη.
Ήμασταν υπόδειγμα σαν Έλληνες στους άλλους, διότι κάθε λίγο και λιγάκι ακούγαμε σχεδόν από κάθε ξένη φυλή να διηγούνται με σεβασμό και πάθος την ιστορία μας και για την αρχαία Ελλάδα. Αισθανόμασταν πραγματικά υπερήφανοι για τους προγόνους  μας και τόπο προέλευσης μας.

BAiLdSA Live- "United States of Balkans"