ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ξεσπάει στις τζαμαρίες του ΟΑΕΔ

Ξεσπάει στις τζαμαρίες του ΟΑΕΔ
Τη μανία του ξεσπά κάθε τρεις και λίγο στις τζαμαρίες του ΟΑΕΔ στο Βόλο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης.
Νυχτερινές κυρίως ώρες που δεν γίνεται εύκολα αντιληπτός -προφανώς με πέτρες-«ανοίγει»…  πυρ εναντίον του κτηρίου, έχοντας βάλει στο σημάδι τις τζαμαρίες.
Το φαινόμενο είναι πλέον συχνό για τους υπαλλήλους του ΟΑΕΔ, που τουλάχιστον δύο φορές το μήνα το τελευταίο διάστημα μόλις προσέρχονται στην Υπηρεσία τους το πρωί, αντικρίζουν κάθε φορά τις τζαμαρίες σπασμένες.
 Στην αρχή δεν είχαν «υποψιαστεί» τι συμβαίνει και είχε αποδοθεί το πρώτο συμβάν σε τυχαίο γεγονός.  Μόλις όμως αντικαταστάθηκε η τζαμαρία δεν πρόλαβαν να περάσουν δέκα ημέρες και πάλι επαναλήφθηκε στο ίδιο σκηνικό. Ακόμη και οι ίδιοι οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ έχουν κουραστεί να μετρούν πόσες φορές έχει καταστραφεί και αντικατασταθεί από την αρχή.
Ο ΟΑΕΔ θα πρέπει να σημειωθεί ότι απευθύνθηκε στην Αστυνομία, ζητώντας εντατικότερη αστυνόμευση, αυτό ωστόσο που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι η εμμονή του αγνώστου ή των αγνώστων στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Οι περισσότεροι υπάλληλοι αποδίδουν τη συχνότητα του φαινομένου πιθανότατα σε άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα χωρίς όμως να αποκλείεται οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο.
Σε κάθε περίπτωση πάντως… ο ΟΑΕΔ κάθε τρεις και λίγο «χρυσοπληρώνει» τις τζαμαρίες του, ευελπιστώντας παράλληλα ότι θα εντοπιστεί ο δράστης.

taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: