ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ο «κυρ Σπύρος» είναι ένοχος για το επόμενο Δίστομο

του Γαλαξιάρχη

Διαβάζουμε στα Νέα σήμερα: «”Κάποιος μου είπε ότι ο Μιχαλολιάκος έφερε οκτώ σωματοφύλακες” είπε ο κ. Μπέης ζητώντας από τον κ. Μιχαλολιάκο να μην μπαίνουν στο δήμο σωματοφύλακες, μιας και υπάρχει η Δημοτική Αστυνομία, όπως αναφέρουν». Και «ο Νικός Μιχαλολιάκος (…) “Καληνύχτα σας. Να χαίρεστε τους Πακιστανούς και τους Μπαγκλαντεσιανούς, που τους κάνατε Ελληνες και σας ψηφίσανε“.  Στη συνέχεια, ο Π. Κωνσταντίνου από την παράταξη ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποκάλεσε τον κ. Μιχαλολιάκο «φασίστα» και εκείνος φεύγοντας απάντησε με ναζιστικό χαιρετισμό, προκαλώντας την αντίδραση των άλλων παρατάξεων».
Ναζιστικοί χαιρετισμοί και φουσκωτοί φασίστες στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας. Χαριεντισμοί του πρώην Συνήγορου του Πολίτη και νυν δημάρχου Αθηνών με ένα δηλωμένο ναζιστή. Απρόσμενο; Δε νομίζω…
Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι τα λόγια είναι σαν τις κλανιές, μόλις φύγουν δεν επιστρέφονται. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την ψήφο, αγαπητοί δημοκράταροι και φιλήσυχοι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα. Εσείς το 22% που αποφασίσατε ότι ένα αποσπόρι της ένωσης μπαμπουίνου με το Χίτλερ θα σας «καθάριζε τις γειτονιές από τους βρώμικους Αφγανούς». «Τους δώσαμε την ευκαιρία να μας εκπροσωπήσουν στο δημοτικό συμβούλιο να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τους αλλοδαπούς» είπε στο Νewsit ο κ. Σπύροςιδιοκτήτης καταστήματος καλλυντικών στην περιοχή.
«Κυρ Σπύρο» (και κάθε Σπύρο της περιοχής) είσαι συμμέτοχος στο έγκλημα. ΕΣΥ στηρίζεις το ναζισμό. ΕΣΥ είσαι υπεύθυνος για τους Φυρερίσκους. ΕΣΥ οπλίζεις τους δολοφόνους του επόμενου Δίστομου. Ούτε οι «κυβερνήσεις», ούτε οι μετανάστες, ούτε η Αριστερά, ούτε εγώ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΟΧΟΣ!

Τέλος! Καμία ανοχή!

Short URL: http://wp.me/pPn6Y-5s1

Δεν υπάρχουν σχόλια: