ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ένας, δύο, τρεις...πολλοί ανδριάντες του Καραμανλή! (+ Βίντεο "Ράδιο Αρβύλα")


Δείτε ένα πολύ εύστοχο βιντεάκι από το "Ράδιο Αρβύλα", για το θέμα


Την ίδια ώρα που γίνεται ξεκάθαρη η αναγκαιότητα του να "γκρεμίσουμε τα είδωλα" του παλιού και σαπισμένου καθεστώτος, το καθεστώς αυτό σπέρνει παντού είδωλα του. Αγάλματα του Καραμανλή, του Παπανδρέου, και όλων των άλλων που κυβέρνησαν για χρόνια την Ελλάδα υπάρχουν παντού (άγαλμα του Καραμανλή υπάρχει ακόμα και στη "μακρυνή" Ρόδο).

Όχι πως έχουμε κάτι με τη Ρόδο, απλά έχουμε κάτι...με τον Καραμανλή, και όλους τους άλλους, που έχουν, ως κυβερνώντες, τεράστιες ευθύνες για τη σαπίλα και τη μπόχα του καπιταλισμού. Και αν αυτοί έζησαν στα "χρυσά χρόνια", και μπορούσαν να καλύπτουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με μπόχα αυτή, πλέον αυτό δεν ισχύει, και όλοι βλέπουν το πως ο καπιταλισμός οδηγεί σε μια ολιγαρχία να εκμεταλλεύεται στυγνά την κοινωνική πλειοψηφία.

Το καθεστώς γεμίζει την Ελλάδα με αγάλματα των Καραμανλήδων, μπας και καλύψει έτσι τη βρώμα. Αλλά μάλλον η βρώμα αυτή είναι τόσο μεγάλη, που και τον Κολοσσό της Ρόδου να χτίσουν, με τη φάτσα "του Καραμανλή, του Παπανδρέου, και των άλλων παιδιών", και πάλι δεν καλύπτεται.

Δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος αντιδρά (δείτε και το βίντεο του Κανάκη, που μπορεί σε πολλά θέματα να έχει μια μικροαστική αντίληψη και δεν καταλαβαίνει πλήρως και το τι παίζεται σήμερα, αλλά από την άλλη λέει, όπως αποδεικνύεται, και μερικές αλήθειες, και μάλιστα με πολύ πετυχημένο τρόπο που βγάζει και γέλιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: