ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ .ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΣΚΑΦΟΣ 30 Μ. ΜΕ 263 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ 22.ΑΙΣΧΡΗ-ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε...ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 22 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΔΕΝ  ΘΑ ΑΓΝΟΟΎΝΤΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ,ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ.

Άκαρπες αποδείχθηκαν οι έρευνες,
 για τον εντοπισμό 22 Αφγανών λαθρομεταναστών που επέβαιναν σε σκάφος, το οποίο βυθίστηκε, 30 ναυτικά μίλια δυτικά της Κέρκυρας. Από τα παράλια της Πελοποννήσου παρέλαβε το σαπιοκάραβο τους 263 λαθρομετανάστες σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες.

Οι μετανάστες-ναυαγοί τελικό προορισμό θα είχαν την Ιταλία, ανοιχτά της Λευκίμης στην Κέρκυρα όμως έπνεαν ισχυροί άνεμοι που έκοψαν στα δυο το σαπιοκάραβο.

Ανάμεσα στους μετανάστες είναι 15 παιδιά και 10 γυναίκες. Οι περισσότεροι από αυτούς σύμφωνα με πληροφορίες του crimesonair διέμεναν στην Πάτρα και κάποιοι στην Αθήνα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του λιμενικού σώματος 30 ναυτικά μίλια δυτικά της Κέρκυρας, για τον εντοπισμό 22 Αφγανών λαθρομεταναστών που αγνοούνται, όταν το 30 μετρο ξύλινο σκάφος στο οποίο επέβαιναν πήρε νερά και βυθίστηκε.

Στο σκάφος επέβαιναν άλλοι 241 λαθρομετανάστες, οι οποίοι περισυνελέγησαν από φορτηγό πλοίο και μεταφέρθηκαν συνοδεία πλωτού σκάφους του λιμενικού σώματος στο λιμάνι της Κέρκυρας.

Τριάντα από αυτούς που είχαν μικροτραυματισμούς, λόγω του ότι στην περιοχή που περισυλλέγησαν επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το σήμα κινδύνου, έδωσε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας μετανάστης από το κινητό τηλέφωνό του, όταν το ξύλινο πλοίο μήκους 30 μέτρων, άρχισε να μπάζει νερά και τελικά κόπηκε στα δύο.

Στο σημείο έσπευσαν 5 παραπλέοντα σκάφη, 2 Super Puma, ενώ ένα πλοίο του Λιμενικού απέπλευσε από τον Πειραιά.Οι 241 Αφγανοί έχουν διασωθεί από τα σωστικά μέσα του Λιμενικού, όμως οι ίδιοι οι μετανάστες, υποστηρίζουν ότι λείπουν 22 άτομα που βρίσκονταν στο πλοίο και τα οποία αναζητούνται στην θαλάσσια περιοχή της Κέρκυρας.

thebest.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

Για “στημένη κυβερνητική εισαγωγή λαθρομεταναστών στην Κέρκυρα” μιλά το ΛΑΟΣ. “Είναι πράγματι εντυπωσιακό, πόσο γρήγορα αποδείχθηκαν κούφιες οι μεγαλοστομίες Παπουτσή στη Βουλή, για την δήθεν βούληση της κυβέρνησης να πατάξει τη λαθρομετανάστευση” αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 

ΡΕ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ....ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ" ΠΟΥ ΕΞΉΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ;;;
ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΡΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΠΟΡΝΙΔΙΑ,ΑΓΝΟΟΎΝΤΑΙ 22 ΑΤΟΜΑ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΓΚΊΝΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;

ΡΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ,ΔΙΑΝΟΕΊΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ,ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ;
ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ,ΠΩΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ;;;

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.

ΓΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: