ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Επιβεβαιώνεται η γκάφα ΕΛΑΣ


Οριστικά κλείνει το κεφάλαιο που άνοιξαν οι διαρροές της ΕΛΑΣ για σχέση της 27χρονης καθηγήτριας με καταζητούμενη για τη RAF. Επιβεβαίωση από τη Γερμανική αστυνομία. Ανοικτή επιστολή από τα αδέλφια της σε ιστοσελίδα, καταγγέλλει σκευωρία εις βάρος της.
Στην επιστολή τα δύο αδέλφια της Μέγιερ που ζουν στην Ελλάδα με τη μητέρα τους, καταγγέλλουν τα σενάρια ορισμένων ΜΜΕ, ηλεκτρονικών και έντυπων για υποτιθέμενη σχέση της 27χρονης με τη RAF, έφεραν τη μητέρα τους να καταζητείται και τον πατέρα τους να είναι νεκρός και κάνουν λόγο για στημένη υπόθεση από την ΕΛΑΣ.
Αναφέρουν δε ότι η αδελφή τους κρατείται επειδή ήταν φίλη των τεσσάρων συλληφθέντων και δεν έχει καμμία σχέση με εγκληματική οργάνωση.
Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Κυριακής και η γερμανική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία συγγενική σχέση με την Μπάρμπαρα Μέγιερ που είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στη RAF τη δεκαετία του '90. Η επιβεβαίωση ήρθε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία αξιωματικών της ΕΛΑΣ με τις αρχές της Γερμανίας.
Μάλιστα, ο πατέρας της 27χρονης καθηγήτριας, όχι μόνον δεν σκοτώθηκε σε συμπλοκή με αστυνομικούς στην Αυστρία, όπως είχε διαρρεύσει από την ΕΛΑΣ αλλά ζει στο Βερολίνο και εργάζεται στις φυλακές ως μουσικοθεραπευτής.
Σχετικά με τη σύλληψή της, η αστυνομία δηλώνει ότι συνεχίζει τις έρευνες, εκτιμά ότι συνεργαζόταν με τους τέσσερις συλληφθέντες, ωστόσο στο σπίτι της στον Περισσό δεν έχει βρεθεί οποιοδήποτε ενοχοποιητικό στοιχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: