ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ: Oύτε στη Γαλλία ούτε πουθενά [vid]


Γράφει ο πιτσιρίκος
περασμένο Σάββατο, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιάννης Πρετεντέρης βρέθηκαν στη Λυών για να συμμετάσχουν στο φόρουμ της εφημερίδας Liberation. Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιάννης Πρετεντέρης γνώρισαν την αποθέωση από ομάδα Ελλήνων φοιτητών που σπουδάζουν στη Γαλλία αλλά βλέπουν να τους ακολουθούν παντού οι σκατόφατσες από τις οποίες νόμιζαν ότι γλίτωσαν όταν έφευγαν από την Ελλάδα.
Η κυρία Μπακογιάννη και ο κ. Πρετεντέρης ενοχλήθηκαν από την παρέμβαση των Ελλήνων φοιτητών και τα όσα αληθινά και υποτιμητικά σχόλια ακούστηκαν για αυτούς, και βρίσκονται σε αδιέξοδο.
Η Μπακογιάννη και ο Πρετεντέρης ήλπιζαν πως θα μπορούσαν να εγκατασταθούν μόνιμα στη Γαλλία, όταν θα αναγκαστούν να διαφύγουν από την Ελλάδα εξαιτίας της οργής των Ελλήνων.
(Δείτε το ύφος που έχουν αυτά τα δυο τόσο αυταρχικά ανθρωπάκια, όταν βρίσκονται έξω από το στούντιο του Mega. Κοτούλες. Φανταστείτε τι έχει να γίνει μόλις μπουκάρουμε στο στούντιο και μας δούνε φάτσα κάρτα.)
(Ας μην κατηγορήσει κανείς τη Liberation που επέλεξε να καλέσει την Μπακογιάννη και τον Πρετεντέρη, για να μιλήσουν. Μα τους κάλεσαν για να γίνουν ρόμπες – ήξεραν τι θα συμβεί. Είναι μανούλες σ’ αυτά οι Γάλλοι.)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ "διαβάστε" την πραγματικότητα του μεσοπολέμου της SPD και τον ρόλος της για την "άνοδο" του ... διορίσμου της NSDAP (ομοιότητες με Μόντι/Ιταλία και Παπαδήμα/Ελλάδα είναι ... ΤΥΧΑΙΕΣ !!)! Και ΙΣΩΣ καταλάβαιτε ! Επιπλέον η Μέρκελ δεν ΕΒΡΙΣΕ ποτέ την Ελλάδα και τους Ελληνες, ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ κ. ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ και ΕΠΙΣΗΜΑ σε διεθνή ΒΗΜΑΤΑ (FORUM) βρίζουν και προσβάλλουν τον ... ΛΑΟ που .... ΕΚΠΡΩΟΣΩΟΠΟΥΝ, τι γνώμη θα έχουν και έχουν οι ξένοι, όταν ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ "ΜΑΣ"(;;) μας ΒΡΙΖΟΥΝ ;; ΟΣΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΝΤΙΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, έχουν πέσει στην ΛΟΥΜΠΑ του παγκόσμιου χρηματοοικονομικού ΛΟΜΠΥ ! Από αυτό το ΟΛΟ, κέρδος έχει το DOLLAR ! Διότι η οικονομία του DOLLAR είναι υπό κατάρευση, και για τους οικονομολογους ANAL-λυτές (ANAL στα λατινικά) η ιδανική αναλογία DOLLAR-Ευρω πρέπει να είναι 1 προς 1,17-1,27 ! Κάθε τι παραπάνω είναι κατά του Ευρώ με γεωμετρική πρόοδο ! Εάν τώρα, η αναλογία γίνει 1 προς 0,65-0,80 τότε ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, όπως 1ου κ. 2ου παγκοσμίου πολέμου !! ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ; Να ξέρεται όμως ότι θα το ΧΑΣΕΤΑΙ !!