ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Απίστευτο:Απαιτούσαν πληρωμή διοδίων στην αποκλεισμένη Εθνική!


Χθές τη νύχτα εργολάβοι και κυβέρνηση λήστευαν τους πολίτες απαιτώντας πληρωμή διοδίων σε μία αποκλεισμένη από τα χιόνια Εθνική για 6 τουλάχιστον ώρες.Μπλάκ άουτ με ερωτηματικά..
Την ίδια ώρα η παραδημοσιογραφία του ΣΚΑΙ παρουσίαζε με σκανδαλώδη μονομέρεια το θέμα της άρνησης πληρωμής Διοδίων, προβάλοντας μόνο τα επιχειρήματα των εταιρειών που τα εισπράτουν, όπως και κάποιων κομματικών εκπροσώπων τους.Μπλάκ -άουτ απο τις εξελίξεις για την κυρίαρχη απαίτηση της κάθετης και ολοκληρωτικής κατάργησης των διοδίων απο τους δρόμους που ιδιοκτησιακά ανήκουν στους πολίτες, καθώς έχουν πληρωθεί από αυτούς, σε όλη τη χώρα.
Το STOPCARTEL που μετέχει και στηρίζει το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ από τη γέννησή του εδώ και 17 μήνες, καθώς μέλη του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία, διαμόρφωση και επικοινωνία της πολιτικής αυτής ιδέας, παρακολουθεί με προσοχή όσα συμβαίνουν εδώ και 3 περίπου εβδομάδες στο μέτωπο του κινήματος και με υπευθυνότητα θα ενημερώνει τους πολίτες.

Αποκάλυψη: Έλεγαν ψέμματα οι εταιρείες για την εθνική οδό..

Παραπληροφορούσαν το αρμόδιο υπουργείο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα από την κακοκαιρία ενώ σχηματίζονταν ήδη ουρές χιλιομέτρων! Ζήτησε εξηγήσεις και θα καταλογίσει ευθύνες ο Δημ. Ρέππας.

Αργά το βράδυ άνοιξαν τελικά δύο  λωρίδες κυκλοφορίας στο τμήμα της εθνικής οδού Λαμίας-Αθηνών από την Τραγάνα μέχρι το Μαρτίνο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή χιλιάδες οδηγοί ταλαιπωρούνταν με τις ώρες καθώς τα οχήματα τους ήταν ακινητοποιημένα σε ουρές χιλιομέτρων.
 Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή  οι παραχωρησιούχοι, στην ευθύνη των οποίων έχει περάσει η εθνική οδός με βάση τις συμβάσεις που είχαν υπογραφεί επί υπουργίας Γ. Σουφλιά, παραπληροφόρησαν τα αρμόδια υπουργεία.
Και από νωρίς χθες το απόγευμα διαβεβαίωναν ότι είχαν λάβει όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα (εκχιονιστικά κλπ) για να αντιμετωπίσουν τυχόν έκτακτες συνθήκες και ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το ίδιο έλεγαν και όταν άρχισε να κλείνει η εθνική οδός επειδή δίπλωσαν κάποιες νταλίκες και έπρεπε να υπάρξει άμεση επέμβαση.
Αποδείχθηκε όμως ότι δεν είχαν έτσι τα πράγματα και ότι δεν είχαν λάβει εγκαίρως μέτρα. Το αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει εκτάκτως από το άτυπο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας και να...
 συντονίσει ο ίδιος την προσπάθεια απεγκλωβισμού. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να ζητήσει εξηγήσεις από τις εταιρείες, θα τις καλέσει να παρουσιάσουν τα επιχειρησιακά πλάνα που είχαν για την αντιμετώπιση της κατάστασης και θα τους αποδώσει τις ευθύνες που τους αναλογούν για το πρόβλημα. 


πηγη  press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: