ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ε, όχι να αγιοποιήσουν και τους μπάτσους!!!


  Λίγο ακόμα και θα αγιοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης τους μπάτσους με αφορμή ότι δυο απ’ αυτούς σκοτώθηκαν σε μια συνάντηση που είχαν με παραβάτες του κοινού ποινικού δικαίου.
Τι ακούσαμε από Παυλόπουλο. Τρέμη, και όλο αυτό το φύραμα των τηλεοπτικών «αστέρων» δεν λέγετε.

 Να γράψουμε κάποια πράγματα για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.

Μπορεί για τα χαμηλόβαθμα μπατσογούρουνα να έχει κάποιον κίνδυνο η δεύτερη δουλειά που κάνουν (γιατί η πρώτη είναι να το παίζουν νταβατζήδες της συμφοράς, να προστατεύουν μπαρπουτιέρες, σκυλάδικα και μασατζίδικα, να «σπρώχνουν» την «άσπρη»). Αυτό όμως δεν ακυρώνει την βασική αποστολή που εκτελούν. Και αυτή είναι το να καταστείλουν κάθε εργατική κινητοποίηση, στο να είναι πιστά σκυλιά στις προσταγές των αφεντικών τους.

Θα ήταν πλεονασμός να αναφέρουμε πόσους έχουν δολοφονήσει εν ψυχρώ, πόσους έχουν βασανίσει, πόσοι πολίτες έφτυσαν τις μάνας τους το γάλα όταν είχαν να αντιμετωπίσουν τους πραιτοριανούς του καθεστώτος. Άλλωστε τα γεγονότα της Κερατέας, όπως κι αυτά που έγιναν στην τελευταία πανελλαδική απεργία είναι τόσο πρόσφατα  που δεν χρειάζεται καμιά αναφορά για την συμπεριφορά τω δυνάμεων καταστολής.

Να ρθούμε τώρα στα σημερινά.
 Βγήκε κάποιος μπατσοσυνδικαλιστής στα δελτία ειδήσεων και μας είπε ότι τα τελευταία 20 χρόνια  «23 αστυνομικοί έχουν δολοφονηθεί εκτελώντας το καθήκον τους»! Δεν ξέρουμε αν ισχύει το νούμερο αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία.

Δεν μας λεν όμως πόσοι εργάτες οικοδόμοι δολοφονήθηκαν (αυτοί τα λεν εργατικά ατυχήματα) το ίδιο χρονικό διάστημα, γιατί η υπερεκμετάλευση των εργοδοτών τους στερεί και τα βασικά έστω μέσα προστασίας στην εργασία τους; Δεν κάνουν τον κόπο να μετρήσουν πόσοι ναυτεργάτες άφησαν την τελευταία τους πνοή στα τελευταία είκοσι χρόνια, στον βωμό της εφοπλιστικής ασυδοσίας όταν τους αναγκάζουν να δουλεύουν σε συνθήκες μεσαίωνα; Αλλά αν τολμούν ας μας πουν πόσοι Δεητζίδες σκοτώθηκαν ή σακατεύτηκαν, το ίδιο διάστημα, στα λιγνιτωρυχεία και στις κολώνες απ’ το πρεσάρισμα της εργοδοσίας. Με δυο λόγια, η «επικίνδυνη εργασία» των μπάτσων είναι ένα παραμύθι.

Οσο για τους «άθλιους μισθούς που παίρνουν», καλύτερα να μην το σχολιάσουμε καθόλου. Μόλις την περασμένη βδομάδα το περιοδικό «Επίκαιρα» έκανε λόγω για τα αστρονομικά ποσα που εισπράτουν απ’ την «κύρια»  δουλειά τους.

Και στο φινάλε έχουμε κανένα λόγο να στεναχωρηθούμε εμείς που έμειναν δυο μπάτσοι λιγότεροι; Μόλις προχτές δεν έβγαλαν τα κτηνώδικα ένστικτα τους στους κατοίκους της Κερατέα;  Μπορούμε να ξεχάσουμε τις εν ψυχρώ δεκάδες δολοφονίες μεταναστών –αυτές που ονομάζουν «τυχαία εκπυρσοκρότηση»-; Μπορούμε να λησμονήσουμε τις ατιμώρητες δολοφονίες του Κουμή, της Κανελοπούλλου, του Καλτεζά, του Γιάκα και τόσων άλλων θυμάτων της μπατσάδικης θηριωδίας;

Η «συμπόνια» η «έλλειψη ανθρώπινης ζωής» και όλα αυτά γενικά κι αόριστα μπορεί να είναι καλά για τους παπάδες αλλά εμάς δεν μας λεν τίποτα. Οι μηχανισμοί καταστολής και τα τσουτσέκια που υπηρετούν εκεί είναι Φιλιπινέζες του βάρβαρου, απάνθρωπου, καπιταλιστικού συστήματος και συνεπώς ταξικοί μας αντίπαλοι
.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποσο βλάκας είσαι άραγε..Πόσο χαζό πρόβατο και πόσο υπάνθρωπος για να λες τις μαλακίες αυτές!! Βρε ουστ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ουστ ρε υπάνθρωπο αντικείμενο...

Ανώνυμος είπε...

αν έχεις μούτρα να επιτρέψεις τα μηνύματα που δεν σου αρέσουν..και πάλι ουστ....

adespotos είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ...ΘΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ...ΚΙ ΑΝ Σ` ΑΡΕΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε ..είναι δυνατόν να χαίρεσαι με την αφαίρεση ανθρωπίνων ζωών;;;

Ανώνυμος είπε...

ξυπνατε μαλακες, ξυπνατε.
που ειναι το περιπτερο, γιατι κρυβουν τον περιπτερα που ληστεψαν;
αυτα κι αλλα πολλα, που ποτε δεν θα απαντηθουν.

αδεσποτε καλα κανεις και τα γραφεις αυτα που γραφεις, εγω δεν βλεπω πανηγυρισμους για τον θανατο των ΔΙΑΣ στο αρθρο σου,αλλα αληθειες για τους μπατσους γενικα, που δεν τολμα να ξεστομισει κανενας απο τους λακεδες της τβ