ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Η πτώση των πύργων τις 11/9/01 από ελικοπτερο.

 17λεπτο βίντεο ντοκουμέντο είναι τραβηγμένο από το ελικόπτερο της αστυνομίας της Νέας Υόρκης και δόθηκε στη δημοσιότητα στο πλαίσιο του νομού περί  ελευθερίας της πληροφόρησης, η οποία από το 1966 απαιτεί από αμερικανικές ομοσπονδιακές υπηρεσίες να καταθέτουν τα δικαιολογητικά τους.
Κατά τη διάρκεια του βίντεο βλέπουμε αρχικά την πτήση του ελικοπτέρου γύρω από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου  που φλέγεται.
Στο 4:08  παρατηρούμε τις αντιδράσεις από την  κατάρρευση του Νότιου πύργου, ενώ στο 12:33   βλέπουμε την κατάρρευση του Βόρειου πύργου.
Οι επιβαίνοντες του ελικοπτέρου δείχνουν σοκαρισμένοι από την καταστροφή, ωστόσο είναι σίγουρα πολύ πιο τυχεροί από τους ανθρώπους που βλέπουμε να τρέχουν πανικόβλητοι γύρω από τα κτίρια.
Την 11η Σεπτεμβρίου 2001 δύο επιβατηγά αεροπλάνα των αεροπορικών εταιρειών United Airlines και American Airlines, τα οποία είχαν καταληφθεί από τρομοκράτες, έπεσαν επάνω στον Βόρειο και τον Νότιο πύργο, με μικρή σχετικά διαφορά χρόνου.
Ακολούθησε η κατάρρευσή του Βόρειου πύργου σε 1 ώρα και 42 λεπτά μετά την πρόσκρουση και του Νότιου πύργου σε 56 λεπτά μετά την πρόσκρουση, παρασύροντας στο θάνατο χιλιάδες πολίτες και προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε πέντε γειτονικά κτίρια.
Για την επίθεση κατηγορήθηκε η Αλ-Κάιντα και ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, το κυνήγι του οποίου έδωσε αφορμή για την επίθεση των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: