ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Οι προτηγανισμένες πατάτες και οι προπεθαμένοι πολίτες


Δεν υπάρχει πιο ισχυρό ναρκωτικό από την μιζέρια. Και όπως όλα τα ναρκωτικά είναι εφιαλτικά εθιστικό.
Πιθανότατα αν στον ακήρυκτο πόλεμο, στις ανύπαρκτες μάχες, προελάσουν
τα καθεστωτικά Πάντσερ και περάσουν ανενόχλητα πάνω από την κοιμίσικη γραμμή Μαζινό μας, η Ιστορία δεν θα είναι προαιρετικό μάθημα σε λίγα χρόνια. Η Ιστορία θα είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ μάθημα σε 5-10 χρόνια. Άλλωστε ο χρόνος τρέχει πια τόσο γρηγορα.
Και όλοι εμείς, που προφανώς αποφασίσαμε ότι η λοβοτομή είναι μια ακόμη πλαστική εγχείριση που ομορφαίνει την θωριά μας, αναδεικνύει το φρικιαστικό ειδωλο μας σε ξυλινους καθρεφτες, δεν θα ξέρουμε πια στο όποιο σπιτι θα βολευουμε την μιζερη ύπαρξη μας, ποιος είναι το pet και ποιος ο άνθρωπος.

Κι είναι Ζωή, ότι μετριέται με Θάνατο. Μια Ζωή. Ένας Θάνατος.
Κούρεψε χρέος, κούρεψε ομόλογα, κούρεψε δάνεια, κούρεψε δαπάνες, κούρεψε ότι μπορείς. Αλλά η Ζωή δεν κουρεύεται ρεεεεε! Ούτε ο Θάνατος.
Ζωές και Θάνατοι ΔΕΝ συμψηφίζονται.
Θα μου πεις – και δίκιο θα έχεις- όλα τα θεωρήματα είναι για να καταρρίπτονται. Μόνο που αυτό είναι ΤΟ αξίωμα, που μαζί του, αποφασίσαμε να πορευτούμε. Να έχουμε λόγο ύπαρξης, λόγο Ζωής. Να κάνουμε την επιβίωση, Ζωή. Να Ζήσουμε, γαμώ το φελέκι μου! Να ξέρουμε γιατί Πεθαίνουμε μωρέ!
Αλλά ποιος θα μας κάνει προπεθαμένους; Ποιος είναι τόσο φτηνιάρης ώστε να γανώνει το κεφάλι μας, το νου, την ύπαρξη μας με επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα για το κόστος της Ζωής; Σε ποιον το επιτρέψαμε αυτό;
Είδα αυτό!!!!!!! Προσέξτε την διατύπωση του ερωτήματος... Προσέξτε την διατύπωση της δημοσκόπησης μετά από την ....αρθρογραφία του εμποράκου της αθλιότητας.
Καθόμαστε βολικά στην πολυθρόνα μας, βλέπουμε το λοβοτομημένο είδωλο μας στην οθονη του laptop μας και ...ψηφιζουμε. Για ζωή και θάνατο....
Ναι ...ακριβώς με κουκούλα. Ασπόνδυλα. Ευνουχισμένα. Ανώνυμα. Αναίσχυντα. Και ...ειρηνικά. Προπαντός ...ειρηνικά.
Και μετά; Α και μετά.....
Μετά ...χαϊδεύουμε τα παιδιά μας. Με τα ίδια χέρια. Χωρίς καν ...ένα πλύσιμο, ένα νίψιμο, ένα ξέβγαλμα. Χωρίς καν κάτι, που να προσομοιάζει στον Πόντιο Πιλάτο. Η Ιστορία, έχει αποφανθεί για τον Πόντιο Πιλάτο... αλλά, ποιος θα το μάθει; Ποιος θα τους το πει; Τι πειράζει; Ιστορία δεν θα υπάρχει πια... Η Μνήμη και το άρωμα της Μνήμης δεν θα υπάρχει πια. Λοβοτομή.
Εμείς, συναινέσαμε. Τα παιδιά μας θα τα κάνουμε ανταγωνιστικά. Αγγλικά, γαλλικά, πιάνο, κιθάρα, αθλητισμό, χορό, να αγαπάνε και τα ζώα- βάλε και κάτι σε ιππασία, γαιδουροκαβαλαρία, σεξολογία., τεχνολογικές δεξιότητες, δεξιότητες ανάγνωσης, δεξιότητες μαθηματικών, δεξιότητες... αναρρίχησης. Δεξιότητες επιβίωσης.
Εμείς, συναινέσαμε. Να τα ...φροντίζουμε τα παιδιά μας. Και δεν ενδίδουμε ...α, πατάμε πόδι. Δεν τους δίνουμε junk food. Τα ...μαλώνουμε μάλιστα αν φάνε καμιά προτηγανισμένη πατάτα, μόλις πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους... Εμείς συναινέσαμε, τα παιδιά μας να τα ταΐζουμε ΜΟΝΟ προτηγανισμένους ανθρώπους.
Μόνο να προσέξουμε. Μπορεί να μην μας ...«σοκάρει», μόνο η υποβάθμιση τηςMoodys σε ...σκουπίδια. Είναι πονηρές οι εποχές. Μπορεί ακόμα κάτι να αντιδρά στο λοβοτομημένο κρανίο μας. Μπορεί να δούμε μια φωτογραφία ΕΝΟΣ ανθρώπου, ΕΝΑ όνομα, ΜΙΑ ιστορία, ΕΝΑ βλέμμα, τον ΕΝΑΝ, τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ και όχι αυτό το βολικό, μπουζουριαμένο τηλεοπτικό τσούρμο... Και που ξέρεις; Μπορεί κάτι να σαλέψει μέσα μας. Κάτι ακόμα να λειτουργεί ρε πούστη μου! Αλλά ας μην βάζουμε έναν ακόμα φόβο στο άθλιο, αρρωστημένο, σαπισμένο κεφάλι μας.
Ας φωνάξουμε όλοι μαζί:
Πέθανε ρε! Πέθανε ρε μαλάκα! Τι σου ζητάμε!!!!!
Καλή ...Σαρακοστή συχωριανοί. Achtung AchtungΑνάσταση, ΔΕΝ προβλέπεται. Καταργήθηκε με ...νομοθετική ρύθμιση.
Υ.Γ. Αυτή η μάννα εμένα μου φαντάζει καρικατούρα μητριάς. Ναι, ξέρουμε το γραφει η άπιστη η γκόμενα η Ιστορία, όταν το καθεστώς δολοφονεί, αυτοαποκαλείται «πατρίδα». Αλλά αν αυτή η ...«πατρίδα» είναι η Πατρίδα, τότε αρνούμαι να είναι η δική μου. Για το παιδί μου, ρε γαμώτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: