ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Λαϊκά δικαστήρια στη Νέα Σμύρνη

http://www.theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2011/01/35824.jpgΗ κατάσταση στον Πανιώνιο έχει ξεφύγει… Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ξάνθη οπαδοί των «κυανέρυθρων»... εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Σμύρνης εξοργισμένοι από την εικόνα της ομάδας τους αλλά και τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων.


Η καλή μέρα από πρωί φαίνεται, λέει ο σοφός λαός και δεν έχει άδικο. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά οι φίλοι των γηπεδούχων αποδοκίμασαν τον Γεράσιμο Βεντούρη, τον τεχνικό της ομάδας Τάκη Λεμονή καθώς και τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές.

Τα συνθήματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης πολλά, τα περισσότερα εξ αυτών ακατάλληλα για να τα μεταφέρουμε. Χαρακτηριστικό ήταν το «Πάρε το παλτό σου και φύγε», το οποίο είχε ως «στόχο» τον Τάκη Λεμονή. Το τελικό 0-2 (και η τραγική εμφάνιση) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι …

Οι οπαδοί του Πανιωνίου αφού χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, έσπασαν τις διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου. Οι «κυανέρυθροι» οπαδοί θεωρούν πως την ώρα που η αγαπημένη τους ομάδας οδεύει προς τον υποβιβασμό, ο Γεράσιμος Βεντούρης αντί να ασχολείται με τα αγωνιστικά, ρίχνει το βάρος στο να διατηρεί καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό.

Στα διάφορα «πηγαδάκια» οπαδών η λέξη «ξεπούλημα» ήταν συνηθισμένη. Η συγκεκριμένη κατάσταση μόνο καλή δεν είναι και αναμένονται εξελίξεις στο «κυανέρυθρο» στρατόπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: