ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Η δημοσίευση του διαχειριστικού ελέγχου και η απάντηση της ΑΕΚ στον Ντέμη

Σοφή αποδεικνύεται τελικώς η δέσμευση του Σταύρου Αδαμίδη να κοινοποιήσει το πόρισμα του



...διαχειριστικού ελέγχου της ΠΑΕ ΑΕΚ ώστε να πληροφορηθεί ο κάθε φίλαθλος την οικονομική εικόνα της εταιρίας τα τελευταία χρόνια.

Το ορθόν της απόφασης επιβεβαιώνεται από την αντίδραση του Ντέμη Νικολαίδη ο οποίος με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του Π.Παππά στα «ΝΕΑ» προχώρησε σε μια μακροσκελή ανακοίνωση για να απαντήσει στα επιχειρήματα της άλλη πλευράς σχετικά με τις κατηγορίες περί κακοδιαχείρισης στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.
Η δημοσίευση του διαχειριστικού ελέγχου στην ΑΕΚ αποτελεί τη μοναδική και πιο αξιόπιστη απάντηση στην ανακοίνωσή του λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και γι αυτό σύμφωνα με πληροφορίες κανείς από τους άλλους μετόχους δεν απάντησε επισήμως ή ανεπισήμως στην ανακοίνωση.
Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται πως εαν ο Ντέμης αισθανόταν την ανάγκη να παρέμβει, έπρεπε να το κάνει μετά από την δημοσιοποίηση του διαχειριστικού ελέγχου και όχι πριν απ΄αυτόν!
Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα...

Τέλειωσαν -λέει ο Μαρινάκης -οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό.
Μπα;
Γιατί.... πότε άρχισαν;

Ε, αφού όλοι οι μεγάλοι μέτοχοι υποσχέθηκαν-όπως υποστηρίζουν σήμερα διάφορα... παπαγαλάκια- ότι θα βοηθήσουν οικονομικά τον Πολέμη σε περίπτωση που αναλάβει πρόεδρος γιατί δεν κάνουν την αρχή από την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με την απόκτηση ενός καλού ποδοσφαιριστή που έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός;

Για την ιστορία.
Ελάχιστα ενδιαφέρει τους οπαδούς της ΑΕΚ εάν ο Ψαριανός έστελνε sms στον Ντέμη και του ζητούσε να πάρει τον «τάδε» ή τον «δείνα» παίκτη.
Εκείνο που πραγματικά ενδιαφέρει να μάθει ο κόσμος της ΑΕΚ είναι πως γίνεται η ομάδα παρ΄ότι μπήκε στο άρθρο 44 να χρωστάει σήμερα ένα καράβι ευρώ!
Και σ΄αυτό δεν απάντησε ο Θεμιστοκλής.

Και μέσα σ΄όλα κατεβαίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ ο Μάκαρος για το ματς της Καβάλας με τον Παναθηναϊκό...
Ορκισμένος για νίκη.
Οπως ο... Μπέος πριν από μερικές αγωνιστικές με τον Βόλο!

Μία είναι η λύση για ν΄ανασάνει οικονομικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Οχι φυσικά οι Αραβες που έρχονται πιο αργά κι από την... καμήλα.
Αλλά η πώληση του Βιερίνια.

Το είπε ο Απόστολος Γκλέτσος σ΄έναν από τους δημοσιογράφους ενός ραδιοφωνικού σταθμού : «Φίλε, δεν ξέρω πόσα παίρνεις εσύ, αλλά εδώ οι άνθρωποι πεινάνε και δεν έχουν λεφτά να πληρώνουν διόδια.Αμα δεν σ΄αρέσει άντε παρακάτω» και μετά ο δήμαρχος τον «στόλισε» με χαρακτηρισμούς όπως «είσαι γελοίος» και άλλα τέτοια ωραία επειδή ο δημοσιογράφος... δεν ενέκρινε τις μεθόδους του!
Αυτό θα πει...δημοσιογραφική αστυνομία.
Υ.Γ: Ετοιμα τα «εξαπτέρυγα» και οι «Μουτζαχεντίν» να αναλάβουν δράση από βδομάδα... Σ΄ένα κανάλι μάλιστα απ΄ότι μαθαίνω τα «γιουσουφάκια» συσκέπτονται τρεις φορές τη μέρα για να αντιμετωπίσουν το θέμα και να προστατεύσουν τους εργοδότες τους.

http://theplayer.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: