ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Πρωτιά στην ενημέρωση το 2010



Νικηφόρα κλείνει το 2010 για την ενημέρωση του Mega καθώς και αυτή τη χρονιά το κανάλι βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης στα δελτία ειδήσεων. Να σημειωθεί, δε, ότι για 15 χρόνια, το MEGA είναι πρώτο στο Μ.Ο. έτους, ενώ από το 2007 η πρωτιά του είναι συνεχής.

Πιο συγκεκριμένα, η χρονιά που φεύγει, χαρίζει στο σταθμό 24,5% ποσοστό τηλεθέασης (από Δευτέρα έως Παρασκευή), με δεύτερο τον ALTER με 17,1%. Ακολουθεί το STAR με 12,6%.

Τα γεγονότα που σημάδεψαν το 2010 τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό ήταν: η δύσκολη οικονομική κατάσταση τις χώρας, ο καταστροφικός σεισμός στην Αϊτή, η Σύνοδος Κορυφής τις Βρυξέλλες, οι κινητοποιήσεις των αγροτών, οι αλλαγές στο Ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις, η έκρυθμη κατάσταση στο χώρο τις Υγείας, το τρομοκρατικό χτύπημα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά και οι εξελίξεις στο χώρο τις τρομοκρατίας, η ψήφιση του ασφαλιστικού για ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους, η σύσταση προανακριτικής για το Βατοπέδι, η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων, οι αλλαγές στο νομοσχέδιο για την περαίωση των φορολογικών υποθέσεων που εκκρεμούν, η διάσωση των εγκλωβισμένων μεταλλωρύχων στη Χιλή, η διεξαγωγή και τα αποτελέσματα των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών του Νοεμβρίου.
...αυτα στους μαλακες τηλ/τες σας,οτι ειναι πιο φθηνο,κατευθυνομενο, και κατασκευασμενο...προσπαθητε να το περασετε σαν...πρωτια...???
ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: