ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Σοκ με Ουρτάδο

Το πρώτο κρούσμα ατυχίας για το 2011 είναι γεγονός για τον Ολυμπιακό. Ο Μοϊσές Ουρτάδο τραυματίστηκε και τέθηκε εκτός μάχης για το ματς με την Ηρακλή. Χωρίς "κόφτες" ο Θρύλος την Τετάρτη (19:30, NET).

Την ώρα που ο Ντουντού Σεαρένσε βρίσκεται στην Βραζιλία για την αποθεραπεία του, ο Μοϊσές Ουρτάδο τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον "γηραιό" στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Ο Ισπανός θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας θα δείξουν το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Ο συγκεκριμένος τραυματισμός προκαλεί έντονο προβληματισμό στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος είναι πλέον αναγκασμένος να... ρίξει στην μάχη τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ως παρτενέρ του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Μία λύση επίσης θα ήταν να προωθήσει στα χαφ τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος σήμερα έβγαλε το πρώτο μέρος της προπόνησης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Τετάρτη θα είναι στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου     

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (5/1, 19:30) με τον Ηρακλή, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Ο Τοροσίδης ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκανε έντονη ατομική προπόνηση στο γήπεδο. Λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης ο Ουρτάδο αισθάνθηκε ενόχληση στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Ο ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για μυϊκή ρήξη.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00".

Δεν υπάρχουν σχόλια: