ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011


Το Angry Birds στο PlayStation
Λίγα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα έχουν καταφέρει να κατακτήσουν τον κόσμο. Το Angry Birds είναι ένα από αυτά και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να σταματήσει. Η Sony ανακοίνωσε ότι το εμβληματικό παιχνίδια με τα ...θυμωμένα πτηνά έρχεται στο PlayStation 3 και το PSP.


 
Η έκδοση του Angry Birds για τις δύο κονσόλες της Sony είναι διαθέσιμη μέσα από το PlayStation Store, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου. Η τιμή του για το PlayStation 3 και το PSP είναι υψηλότερη από αυτές που ισχύουν για iOS και Android, κάτι που προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι θα έχει λιγότερα επίπεδα απ' ό,τι στις πλατφόρμες των smartphones. Ακόμα κι έτσι, πάντως, οι δημιουργοί του και η Sony αναμένουν τουλάχιστον ικανοποιητικές πωλήσεις.
 
Το σενάριο του Angry Birds είναι απλό και σουρεαλιστικό. Μερικά πτηνά προσπαθούν να σώσουν τα αυγά τους από τα σατανικά γουρούνια και για το λόγο αυτό εκτοξεύουν τους εαυτούς του με μια τεράστια σφεντόνα, προσπαθώντας να γκρεμίσουν τα οικοδομήματα των εχθρών τους. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2009 κι έγινε αμέσως μεγάλο hit. Μέχρι σήμερα, έχει γίνει download περίπου 40 εκατομμύρια φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: