ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Δυστύχημα με θύμα παιδί

http://static3.news247.gr/ellada/article741433.ece/ALTERNATES/w620/diasd.jpgΈνα επτάχρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έξω από καταυλισμό Αθίγγανων...στην οδό Κύπρου. Λίγο αργότερα η 7χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο ΚΑΤ. Ο αστυνομικός υποστηρίζει ότι επιχείρησε να αποφύγει προπορευόμενο βαν. Σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν σταμάτησε να βοηθήσει
Υπέκυψε στα τραύματά του, στο νοσοκομείο KAT όπου μεταφέρθηκε, ένα επτάχρονο κοριτσάκι Ρομά. Το κοριτσάκι παρασύρθηκε στις 12:15 από αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έξω από καταυλισμό, στην οδό Κύπρου, στο Μενίδι.
Ο αστυνομικός χτύπησε το παιδί, το οποίο είχε βγει για τα κάλαντα, με τη μοτοσικλέτα του και ενώ πήγαινε να αναλάβει υπηρεσία. Το παρέσυρε για πολλά μέτρα μέτρα και οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι δεν σταμάτησε για να το βοηθήσει.
Τώρα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο αστυνομικός προσπάθησε να αποφύγει σύγκρουση με προπορευόμενο βαν, το οποίο έκανε επικίνδυνο ελιγμό. Πάνω στην προσπάθειά του, δεν πρόλαβε να φρενάρει, με αποτέλεσμα να παρασύρει το ανήλικο κοριτσάκι.
Με το που έγινε το συμβάν εξαγριωμένοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στο σημείο. Την ίδια ώρα συγγενείς και φίλοι της οικογένειας όπως και κάτοικοι του καταυλισμού, έστησαν πρόχειρο οδόφραγμα και απέκλεισαν την κυκλοφορία, στη διασταύρωση των οδών Κύπρου και Κατάρας.
Μέχρι αργά το μεσημέρι βρίσκονταν στο σημείο, στην οδό Αριστοτέλους, περίπου 100 άτομα τα οποία φώναζαν συνθήματα εναντίον της Αστυνομίας. Στην περιοχή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν υπάρχει δύναμη της ΕΛΑΣ.
Ο αστυνομικός έχει συλληφθεί.

24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια: