ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Αλέφαντος ο αντι-Βαλβέρδε;


Ξέρω αγαπητέ αναγνώστη ότι εύχεσαι το όνειρο της φωτογραφίας να γίνει πραγματικότητα και ο «Αλέ» μας να επιστρέψει στον ερυθρόλευκο θρόνο, που ζέσταινε τόσο καιρό η εξ Ισπανίας ορμώμενη Τιτίκα. Χωρίς να θέλω να το γκαντεμιάσω ή να φανώ υπερβολικά αισιόδοξος σε ενημερώνω ότι απέχουμε μόλις ένα βήμα από την μεγάλη επιστροφή. Διότι αν το καλοσκεφτείς ποιος μπορεί να καταστρέψει τη φαντασίωση μας; Ο Αλέφαντος θέλει σαν τρελός να γυρίσει. Το αυτό επιθυμεί και το σύνολο των Ελλήνων. Του Δούρου, 11 εκατομμύρια άνθρωποι θέλουν το ίδιο πράγμα, και δεν θα το καταφέρουν εξαιτίας ενός (Μαρινάκης);

 Ο πολυνίκης τεχνικός παρότι δεν είπε κουβέντα χθες για το φλέγον ζήτημα στο Τηλεάστυ, έκανε τους θαυμαστές του να αναθαρρήσουν, όταν άρχισε να σχεδιάζει (τυχαίο;) τον Ολυμπιακό της επόμενης χρονιάς:  


 «Πούλα τον Πάντελιτς και φέρε μου τον Κλόζε, που ‘ναι ντριπλέρ, ωραίος, κινητικός γρήγορος (ένα κλικ πιο γρήγορος από το Βίγια. Και δυο από το Ροντρίγκο Σόουζα). Με Μιραλά (Μιραλάς) και Τσιπούρ (Τζεμπούρ) θα χαλάσει τον κόσμο, όπως στη Γερμανία που κάνει αγγέλους. Ο Μήτογλου (Μήτρογλου) είναι άριστος στο μικρό χώρο, για την εθνική φοβερός, αλλά για τον Ολυμπιακό άστο. Θέλει δουλειά ακόμη. Εδώ δεν έπιασε ο Ιμπραϊμοβιτς γιατί δεν ήξερε τη μπάλα που ξέρουν ο Ινιέστα και ο Τσάβις (Τσάβι). Αυτοί είναι τρεις Χ πέντε =έξι παίκτες φοβεροί».  Ο «Αλέ» μου είπε ακόμη πολλά και καλά για πολλούς και κακούς: 

 Για τον Βαλβέρδε:
 «Να φύγει από τον Ολυμπιακό να πάει πού; Να πάει στην Ατλέτικο Μπαλμπάο (Μπιλμπάο) στη Βαγιαρεάλ (Βιγιαρεάλ) ή στη Χέρκουλες να τερματίσει έβδομος όγδοος; Εκτός άμα πάει στην Ιαπωνία (Κάνει όνειρα για τον Βάσκο το αγόρι μου. Θέλει να τον καμαρώσει μια μέρα στη Φουκουσίμα)».

Τον Ουρτάδο:
 «Ο Ουρτάδο δεν κάνει κίνηση τον εβλέπεις. Την παίρνει πάρτη, την παίρνει πάρτη, την παίρνει πάρτη (την σκέφτομαι συχνά κάνει πάρτι το χθες και με πονά….) θα χουμε πρόβλημα».

 Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καβάλα:
 Ο Αντούν (Αμπτνούν) και ο Ονασί (Ονουάτσι) δεν είναι παίκτες τώρα για να γυρίζουν πίσω και να βοηθάνε. Βλέπεις στη Ρεάλ τον Ντε Μαρία (Ντι Μαρία) με τον Μπεζεμά (Μπενζεμά) και τον Οζίλ το παίζουν ωραία (με την καλή έννοια). Στο λέει ο Αλέφαντος δεν γλιτώνουν με την Μπαρτσελόνα. Θα μπει στα δίχτυα η τριπλέτα Τσάβι, Ινιέστα, Μασεράνο Μπόσκετς (Μπούσκετς). Το φαϊ παικτών όπως ο Βίγια ή ο Τέβε (πρωτοξάδελφος του ΙΚΑ) είναι να χώνονται στην τρύπα»

 Τον Παναθηναϊκό:
 Βλέπεις το Φέργκιουσον ζωή να χει βλέπεις και αυτόν του Παναθηναϊκού (Φερέιρα). Ένα ανθρωπάκι κουρασμένο, που και στο Βιετνάμ να ‘χε πολεμήσει δεν θα ‘τανε έτσι. Όπως το βλέπω εγώ στο τέλος να το θυμηθείς θα σηκώνουνε τον Βγενόπουλο και τον Πατέρα στα χέρια (αυτό το τελευταίο μια κουβέντα –και μια κήλη- είναι). Ο Πατέρας όπως και ο μεγαλύτερος πρόεδρος όλων των εποχών ο κύριος Κόκκαλης, έχει ψυχούλα. Έχει κάνει θυσίες, δωρεές, δες στη Ριζάρειο ή έξω απ’ τον Άγιο Νικόλαο, τα πάντα όλα. Και είναι τίμιοι δεν είναι κακοί. Τώρα που έφυγε όμως δεν μιλάει κανείς. Και ο Γόντικας θετός δεν είναι; Τι δουλειά έχει στο ποδόσφαιρο; Καλά τους τα πε ο Μαυροκουκουλάκης"

Την ΑΕΚ:
Δεν την είδα, αλλά απ αυτά που είδα 4 γκολ έπρεπε να φάει».

Τον Δώνη:
 «Δεν είναι συστήματα αυτά που παίζει ο Δώνης στο λέει ο Αλέφαντος. Αυτό το ποδόσφαιρο που παίζει ο Βενγκέρ της κατοχής είναι για τους Χελάκηδες. Ο Πέρσις (Φαν Πέρσι) δεν είναι σέντρε φορ, η Μπαρτσελόνα έκανε το λάθος με τον Ίβκοβιτς (Ιμπραϊμοβιτς), όμως τον έδιωξε».

Πρόεδρε, πρόεδρε σε παρακαλώ (Βαγγέλη ξέρεις τη συνέχεια)…

Του Στέφανου Χάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: